Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Man zoekt “held” die hem en collega gisterochtend redde toen hij werd aangevallen in Antwerpen: “Je weet nog niet half hoe dapper je was”

AntwerpenEen student uit Antwerpen is op zoek naar de man die hem en een vrouwelijke collega gisterochtend te hulp schoot toen ze werden aangevallen in de Korte Koepoortstraat. “Hij was op weg naar het werk en toen hij zag dat we in nood waren, kwam hij meteen tussenbeide. Hij hield onze twee aanvallers samen met nog iemand anders af en kreeg stevige klappen. Toen de twee kerels er uiteindelijk vandoor gingen, stapte hij gewoon door. Hij weet nog niet half hoe dapper hij was”, vertelt Anis Agris nog altijd in shock. 

67 reacties

  • Luc Oyen

    6 jaar geleden
    Wat ik lees: man komt tussenbeide, krijgt zelf rake klappen en beslist om te verdwijnen. Dus dit is geen doetje Enkele mogelijke verklaringen: 1 hij is reeds in aanraking gekomen met het gerecht voor dit soort feiten 2 hij is een professioneel vechter die zijn licentie niet kwijt wil 3 hij wil gewoon géén media of gerechtelijke aandacht 4 .... Hoe dan ook hij heeft zelf gekozen om te helpen én om anoniem te blijven, respecteer dit aub
  • Fons Mulder

    6 jaar geleden
    De eerste redder moest naar zijn werk, stad Antwerpen verkeersdienst in Hoboken. Proficiat Bart
  • Juliaan Van Reeth

    6 jaar geleden
    @Rosanne Van Daele: FYI: Jan Jambon is burgemeester (momenteel vervangen door Koen Verberck) van Brasschaat en dat ligt volgens mij niet in Antwerpen Stad. Wel in de provincie Antwerpen. En weet je wie de huidige gouverneur is? Informeer je eerst alvorens domheden te verkondigen.
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Nooit van een onbaatzuchtige daad gehoord? Je zou tegenwoordig al schrik krijgen om iemand te helpen omdat je achteraf met je muil, naam en toenaam op het internet prijkt.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Inderdaad, pepperspray is verboden. Maar had ik de mijne bijgehad toen we in maart aan een tankstation in Spanje overvallen werden, was ik niet alles kwijt geweest ! Trouwens in Spanje (en veel andere landen) is het legaal.