In samenwerking met
Omroep Brabant
NOS NieuwsAangepast

Peuter rond middernacht alleen op straat, ouders nog spoorloos

De ouders van de vannacht in Roosendaal gevonden peuter zijn nog steeds niet gevonden. Er is nog geen melding binnengekomen dat er een jongetje wordt vermist, zegt een politiewoordvoerder tegen Omroep Brabant. De politie gaat nu met een foto van de peuter langs de consultatiebureaus in Roosendaal.

Buurtbewoners vonden het jongetje van tussen de 1 en 2 jaar oud tegen middernacht op straat. Het gaat mogelijk om een Pakistaans of Indiaas kind. De politie hoopt dat een familielid zich snel meldt. "We willen het mannetje graag weer bij zijn familie terugbezorgen", laat ze in een tweet weten.

Vannacht is hij opgevangen door een pleeggezin. Hij praat nog niet zo goed, heeft kort zwart haar en draagt twee oorringen. Volgens de politie is de jongen in goede gezondheid gevonden. De buurt in Roosendaal reageert geschrokken.

Als de familie zich snel meldt is het volgens de politie niet nodig om een foto van hem te verspreiden. Mogelijk gebeurt dit op een later moment wel.

Signalement

De jongen droeg op het moment dat hij werd gevonden een zwarte leren jas van het merk River Island. Hij had zwarte schoenen met klittenband van het merk Adidas aan, Cars sokken en een spijkerbroek. Ook had hij een blauw-groene speen die aan een rood-wit koord zit. Op de speen staat een plaatje van een piraat.

Advertentie via Ster.nl