Baudet zoekt vrouw

Thierry Baudet: 'Ik ben nog op zoek naar de First Lady'

6 jaar geleden / Aangepast: 6 jaar geleden / Beeld © ANP
Thierry Baudet: 'Ik ben nog op zoek naar de First Lady'

Geschreven door RTL Boulevard

Baudet zoekt vrouw

Thierry Baudet: 'Ik ben nog op zoek naar de First Lady'

6 jaar geleden / Aangepast: 6 jaar geleden / Beeld © ANP

Vrijgezelle vrouwen van Nederland opgelet: Thierry Baudet is op zoek naar een nieuwe vriendin. En niet zomaar één, maar een leuke vrouw waar hij echt iets serieus mee kan beginnen.

"Ik vind het tijd om op zoek te gaan naar iets serieuzers"

Thierry doet een boekje open over zijn zoektocht naar liefde in de Privé. De politicus geniet momenteel van zijn vrijgezellenbestaan, maar vindt het langzamerhand wel tijd voor een relatie: "Ik ben nu echter 35 en ik vind het tijd om op zoek te gaan naar iets serieuzers." En met serieuzers, bedoelt hij ook echt serieus."Ik ben nog op zoek naar de First Lady", aldus de Forum voor Democratie-oprichter.

Huisje, boompje, beestje lijkt Thierry dan ook wel wat. Hij vertelt over een visioen dat hij heeft gehad: "Ik heb een visioen van een huis op het platteland waar mijn vrouw lekker aan het werk is en ik overdag bouillon aan het trekken ben en een beetje schrijf terwijl de kinderen op school zitten. Dat lijkt mij een prachtig huismannenbestaan."

Toch is het nog niet zover volgens Thierry. Eerst richt hij zich namelijk nog op zijn politieke carrière. Als het wat rustiger gaat met zijn partij omdat het beter is opgebouwd, heeft hij tijd voor een gezinnetje. Dat duurt alleen nog wel een tijdje, want de politicus gaat ervan uit dat hij over drie jaar premier is.

Hoe Thierry die vrouw dan gaat versieren, is nog niet bekend. Het zou zomaar met een erotische dans kunnen zijn, want de politicus geeft aan dat hij de sexy tango heeft leren dansen. Hij zegt daarover: "Dat is de perfecte belichaming van het erotische spel tussen man en vrouw." Toch is er wel een klein nadeel aan de tango: "Uiteindelijk heeft de vrouw gewoon de macht, in elk opzicht. Daar kom ik überhaupt steeds meer achter in mijn leven."

Mocht het niet lukken met zijn dansmoves, dan kan Thierry altijd nog zijn vakantiekiekjes in de strijd gooien.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

RTL Boulevard/Privé
Thierry Baudet