door chouffleur in Binnenland  ·  123 Reacties

  • 8
  • 1070x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

101 Undertaker

ik ben met stomheid geslagen.
Kinderen aan een touwtje??
Er is geen hoop meer voor de mensheid.
Wat een sociale armoe.
Kinderen aan een touwtje zoals een hond........
mss moet je wachten om met je kind dergelijke "pretparken" te bezoeken tot ze wat ouder zijn?

10
102 Jongens van de Witt

@102 Je wilde ons toch zeker niet wijsmaken, dat ze jou 'los' laten lopen?

2
103 Hadjememaar

Wij deden dat al in de jaren 80 met onze jongste. Die was als erg beweeglijk en ondernemend (nog steeds) en was verdwenen voordat je er erg in had. Wij hadden toen nog geen smart- of andere phones die ons zouden kunnen afleiden. Wat anderen daarvan vinden of vonden boeit ons totaal niet. Het joch zelf heeft er ook geen trauma aan over gehouden en is nu zelf vader van 2 kinderen die hij ook een consequente opvoeding geeft met duidelijke grenzen.
Iedere ouder ken zijn/haar kinderen het beste en niet de buren of een willekeurige passant.

0
104 bozeman

@104 Helemaal met je eens. Toevallig schreef ik het vorige week nog dat ik altijd kleine kinderen aan de lijn heb (had) als er risico's bestaan, gewoon een honden rolriem aan hetzij de broek vast of een elastiek om het middel heen. Geen zorgen, want ze zijn razendsnel en als er veel mensen zijn ben je ze gewoon kwijt.

0
105 Bleke Betty

Ik zou het alleen doen als het ergens druk is.

0
106 greenpollo

@12
Bemoeien ouders zich tegenwoordig nog met de opvoeding dan? Als ze wakker worden worden de kinderen gelijk naar de opvang gestuurd en ze worden naderhand door opa/oma of oppasouder opgehaald. En als het bed tijd is mogen ze weer naar "huis"'. Ouders hebben het tegenwoordig veel te druk om hun kinderen fatsoenlijk op te voeden.

@24
Klopt, maar met die leeftijd moet je er als ouder natuurlijk wel zijn, en dan komt het stukje opvoeding kijken. Veel ouders van tegenwoordig lopen al in paniek rond als zo'n kleine belhamel gaat zitten janken om zijn zin te krijgen. En tegenwoordig is bij velen de telefoon vele malen belangrijker als de opvoeding van hun kroost.

@27
In de meeste gevallen gaan allebei de ouders mee dus kan er ééntje best even goed opletten terwijl de andere de kaartjes koopt of een ijsje haalt. Ben je alleen zul je passende maatregelen moeten nemen.

@46
Dus als u ziet dat uw kleinkinderen een dusdanige opvoeding krijgen die niet goed is waardoor ze niet luisteren, overal maling aan hebben, etc etc dan vind u het goed? Succes als deze kinderen ouder worden en ook nog eens beinvloedbaar zijn van (foute) vrienden/vriendinnen.

Maar goed. In mijn jeugd waren er nog geen smartphones waar mijn ouders 24/7 op moesten kijken of hun social media vrienden hun nog wel belangrijk vonden.
Als mijn ouders zeiden dat ik iets niet mocht luisterde ik ook omdat ik wist dat er een straf volgde waar ik niet blij van werd. Tegenwoordig mogen kinderen alles want iets verbieden is zielig. Kleine kinderen moet je echt wel in de gaten houden want zoals eerder vermeld zijn ze watervlug en opvoeding begint al bij de geboorte, niet op latere leeftijd als het al (bijna) te laat is.

1
107 Edwinlzv

@102 Nee je loopt achter. 80 jaar geleden deden ze kleine kinderen al een tuigje aan en niet een touwtje of hondenriempje.

1
108 Verwonderd

@108
Pardon? Ik heb het niet over 80 jaar geleden en andere mensen. ik heb het over mijn eigen ervaring... ^-^ ...

0
109 Bleke Betty

@107
Ja, het is triest. Kinderen als een accessoire iets om selfies mee te maken, likes en thumbs te krijgen en om mee te kunnen doen on the 'holy social network' question

0
110 Bleke Betty

@102
En hoe moet je dat dan doen als je kinderen in verschillende leeftijden hebt? Je gaat als gezin iets leuks doen als het goed is. Er is niks mee, kind lijdt er niet onder, natuurlijk kan je ook gewoon een hand vasthouden, maar als je even niet oplet kan het evengoed fout gaan. Paar weken terug nog een huilend kindje van misschien 4 jr oud opgevangen, ouders waren er met 5 minuten... maar 5 minuten kan genoeg zijn als het om gevaar gaat van bv. een kwaadwillend 'mens' of een ongeluk.

0
111 Bleke Betty

@107 Wat een naar verhaal en ook zo onjuist. Duidelijk van iemand die opgevoed is in de 80's (op zijn laatst) en verder is ingeslapen.

Anno 2018 moet je wel tweeverdienen om überhaupt een kind te kunnen onderhouden.

En daarnaast, kinderen mogen niet alles. Maar er zijn voldoende verhalen dat ouders die de poot stijf houden tegenover hun kind, gewoon de bus uit worden gezet vanwege geluidsoverlast.

2
112 Criticaster

Ik rende altijd gewoon achter ze aan, was gezellig met ze bezig. Als ze moe worden kunnen ze dan slapen in de buggy.

0
113 Xxx

Ik heb het 1x 5 min. gedaan in de bossen. Op steile smalle paden. Maar het zweet brak me toen uit. Zeker als er mensen met honden voorbij lopen is het gewoon zielig en minderwaardig. Het is makkelijk maar zo ga je de verkeerde relatie aan met je kind.

3
114 Tafka Mike

@112
Als je een (te) duur koophuis wil bewonen, 2x per jaar op vakantie wil (moet), en een duurdere auto wil hebben als de familie/buren dan zul je inderdaad allebei moeten werken. Gelukkig is dat bij ons niet het geval en toch hebben wij een goed leven, ook financieel. Is gewoon een kwestie van prioriteiten stellen. Als je aan kinderen begint dan weet je dat dat een vermogen kost en zul je je eigen behoeftes moeten bijstellen.

En in geslapen zijn we al helemaal niet. Als je gewoon duidelijke grenzen stelt en daar ook consequent in bent kom je al een heel eind met opvoeden. je moet de kinderen natuurlijk wel de ruimte geven om zich te ontplooien.

1
115 Edwinlzv

@115 Dat is mooi voor u. Helaas spreken de verhalen van starters u behoorlijk tegen.

0
116 Criticaster

Super slimme ouders..

0
117 shym

Ik ging ook aan een tuigje toen ik leerde lopen en we gingen bijv. de eendjes voeren. Beter dan dat je als ouder even de andere kant uitkijkt en dan verdwijnt je kind in het water.

0
118 zewa

Toen ik zelf nog jong was, in de vijftiger/zestiger jaren, liepen de meeste ouders rond met hun (jongste) kind aan een tuigje. Niemand keek ervan op in die tijd.
De reden was, zei men destijds, dat je kinderen niet constant hoefde te corrigeren en ze tóch heel makkelijk leerden dat te ver weglopen geen goed idee was.

0
119 Scorpio

Onze zoon heeft nooit met een tuigje gelopen. Was ook niet nodig. Met z'n tweeën moet je makkelijk een kind in de gaten houden. Op drukke plekken pakten we hem even op en droegen we hem, en anders even in de buggy. We zijn hem nooit kwijt geraakt. Mijn ouders waren mijn broertje wel eens kwijt geraakt in de Efteling, dat was in de jaren 70, hij was toen 3 of 4 jaar. Hij zat bij een ander gezin dat zat te picknicken. Die mensen hadden hem voor de zekerheid bij zich gehouden zodat ie niet het water in kon.

2
120 benbenieuwd

@111
gezien de vele reacties hier ,lijkt het normaal dat je je kind aan een tuigje/riempje/touwtje onder controle houd.
Maar topic begon met :" In de Apenheul zien de medewerkers het steeds vaker. Ouders die hun kind via een soort riem bij zich in de buurt houden. Het levert spot op: een kind is toch geen hond? ..."

die medewerkers vinden het wel opmerkelijk , die zien het gedrag veranderen.

0
121 Jongens van de Witt

@121 : Weet je hoe achterlijk druk het in de Apenheul is vergeleken met 10 of 20 jaar geleden?

0
122 Jackd

Het lijkt mij dat je kinderren gewoon bij de hand kunt houden als het druk is. Niet dat ik ouders wil bekritiseren. Dat is wel al te gemakkelijk. Zeker als je er zelf misschien helemaal niet in geslaagd bent om kinderen op de wereld te zetten. Goede opvoeding wordt haast onmogelijk gemaakt met asynchrone wetgeving die wordt afgedwongen via de school.

Het komt er op neer dat kinderen leren dat ouders machteloos zijn / geen gezag mogen hebben. Er gaat een hele subtiele dreiging uit van rancuneuze linksvrouwen als schoolpsycholoog met naar eigen idee onbegrense macht. En mobiele telefoon addicts. Tja. Dat is een triest gezicht. En een slecht voorbeeld. Misschen een bevrijding om het ding gewoon eens niet mee te nemen?

1
123 purelogica

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Deze linkse activist Frank van der Linde laat even heel duidelijk zien waar zich de echte fascisten en respectlozen zitten!Ik hoop dat de po...

1 minuut geleden geplaatst door Zie Hier

soapbox
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@22 Spiegeltje spiegeltje weer....

2 minuten geleden geplaatst door soapbox

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@21 "geen" Jij bent een misselijknakend uitgekotst stuk vreten. Gedraag je hufter. ...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Nederland mag asielzoeker niet buiten EU aanvraag laten doorlopen

@4Er zou eigenlijk één zone in Europa aangemerkt moeten worden als asielcentra. Daar worden dan de controles gedaan, veilige landers eruitge...

6 minuten geleden geplaatst door Strongoli

LoydMorris
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@19 Schelden? op de man spelen, beledigen -> wangedrag. . . .Ik ga het niet melden hoor! Ik ben geen volksverrader, geen nazi, geen lafbek....

8 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Wedergeboren
Statushouders ook in de wachtrij

"De dwangwet!" Demagogie "het afschuiven van grote groepen statushouders naar gemeenten" Demagogie. Gemeenten zorgen al ...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Statushouders ook in de wachtrij

Goed plan. Achteraan aansluiten, zoals het hoort.. Wie het nog heeft meegemaakt, weet, dat vroeger de Molukkers ook in kampen en barakken werd...

20 minuten geleden geplaatst door Strongoli

soapbox
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@8 Het probleem is dat ze dan niet bij de dodenherdenking moeten staan gezien hun eigen slogan....

20 minuten geleden geplaatst door soapbox

Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@16 Neem even een bakje koffie. ...

22 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Anushka Shetty Fucking VideosMarina Maya AnalCollege Amateur PornBlack Carton PornLove XxxAunty And Uncle SexMarnie PornBlack Anal LesbianEscort Girls In LyonKadakkal AuntySwathi Naidu Sex Videos ComSweet Sinner MoviesSwathi Naidu Telugu Sex VideosBoobs Sucking CouplesClose Sex VideoHot Bf PornMuslim Porn TubeWomen With Huge TitsAva Madison PornAbbie Maley BlackedSkipthegames.euPantyhose BondageCumshot CompilayionXxn PronTamil Mom Sex StoriesNenas PornHazel Grace AnalHouse Party Porn GameHorsecock SuckPietra Luccas Nudeکیر کلفتCoco LovecockSanya Malhotra NudeHot Moms PornographyMylf Riley NixonJapaneze PussyAlahna Ly NakedMon Xxx VideoAngiefaith ChaturbateAbsolumornTired Up PornGay Porn Home.adeLesbian ShowersexXvideo AssamesJav Mom XxxEbony Bbw Sloppy HeadNaked FutaSampurna HoichoiSanilion SexAunty Pron VideoSexveduoBest Desi Sex VideoDesi Sex HubChubby Porn StarsMallu Aunty Hot BoobsMassage NudeOverflow UncescoredAnime Big BoobDoujin-moeBest In Gay PornFree Adult CharCreampiesXvideos]Hot Romance And Sex VideosJohney SinsKiara Mia HotCrackhead Blowjob'sPorna FreeFuckedup JokesAunty SexxDesi Bhabhi Sex MovieSunny Leone Fucked In IndiaHotmoza ComBangladeshi College Sex VideoPorn Videos In KannadaNicole Aniston PovFor Her.pornDf6.ogTitts PornGacha LifepornChubby Goth PornGavriela PaltrovaAnanya Pandey Nude PhotoYoungcockTwistysHot Sexy Video 18Yogasex ComUkfuckingFuta AnimationAnime Gaming PornPorn E ZSarah Illustrates Johnny SinsRule 34comFilme De Pornô ComAngelbaexo NudeHina Khan XxxAunty Romance Video HdJapan Mother And Son PornDirty RoulCam Sexo BrasilHannah Owo Onlyfans LeaksGfpronAngie Faith NudePorn Vidoes TeensDevil In Miss JonesSex Video In DesiHandsome Boy SexGay Animal SexAngela White BestCartoon Cat SexHot Kerala Porn VideosDalota Johnson NakedPorn VirganMultporPretty PornographyReal Girls Gone BadFreeonespornIndian Rap Xxx VideoMature Porn VediosArtemisia LoveEmotional PornMallubfHindi Blue Film ChudaiGirl Sex DownloadX Videos SariSister Xxx Video DownloadHow To Masturbate Men VideosMr Marcus And SuperheadThree Way SexPhotos Porn FreeNude Amatuer WifeXnxx CarDesi School Xxx VideoGif Sexo OralShanaya PornEnemy PornBlack Lady PornSex Kathalu AudioLina_002Rachel Starr PovPorh HubPorno XxFotos D E PenesHot Wife CreampiedNude Carly Rae JepsenJayalalitha Young PhotosWomen And Women Sex VideoCharolette SarteXxx 209Husband And Wife Making Love