Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Beroep afgewezen: Servisch gezin in gesloten centrum wordt gerepatrieerd

Het beroep van het Servische gezin dat in het gesloten centrum 127bis in Steenokkerzeel opgesloten zit, is afgewezen. Het gezin kan en zal worden gerepatrieerd, meldt staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken.

179 reacties

  • Mouch van der woude

    6 jaar geleden
    Nog altijd veel rechts in Vlaanderen....domdomdom
  • alain schils

    6 jaar geleden
    Een peuter van 6 jaar gaat nu asiel aanvragen. De show most go on. Die peuter zet de hele de EU voor schut en weet überhaupt niet waar het over gaat. Advocaten, NGO's en ander tuig maken gebruik van een kind om hun gelijk te halen. Dit is gewoon walgelijk maar er is wel geld aan te verdienen. Aan de gevolgen denken ze niet. Ik weet ook niet wat de ideale oplossing zou zijn maar als de onbekwame rechters, de EU-leden en die snullen gelijk geeft, is het einde niet in zicht.
  • Paul Philippaerts

    6 jaar geleden
    Wat een trammelant om 6 personen het land uit te krijgen. Nog 60.000 te gaan, zonder de misdadigers te tellen die uit andere eu naar hier komen om hunne stiel uit te oefenen, en die hier dan ook van harte welkom zijn.
  • Roy Coocks

    6 jaar geleden
    Toen hier gisteren werd gemeld dat het gezin van die crimineel zou gerepatrieerd worden schreef ik "Eerst zien en dan geloven zei Thomas'". Ze worden dus NIET uitgezet en ik had weeral eens gelijk. Voor Francken moet het nu moeilijk stappen zijn met zijn broek op zijn enkels.
  • johan vankeirs

    6 jaar geleden
    Ondertussen en door voortdurende procedures is er weeral een kink in de kabel en mag er niet uitgewezen worden.Dat heeft een naam: Dweilen met de kraan open.Ze trekken het tot in het belachelijke of misschien tot na de verkiezingen.