door =*(++)*= in Politiek  ·  96 Reacties

  • 4
  • 560x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50 Er zijn ook volgelingen van Groen Links veroordeeld voor geweld. Dus, jouw logica volgende heeft Jesse Klaver hier een aandeel in. question

4
51 Bluth

In hemelsnaam laat die zak dat tekenwedstrijdje organiseren. Mocht er al wat gebeuren dan treft het een aanhangertje van deze engnek want zelf wordt hij zwaar beveiligd. Dat weet hij zelf ook heel goed maar hij offert graag een simpele ziel voor zijn doel.

8
52 mo

@50 Er zijn ook volgelingen van hem die vreemd zullen gaan en ook daar heeft ome Geert een aandeel in.

6
53 El Matador

@50 Dus hij heeft er geen aandeel in.

2
54 solidsteel

@53 Jij hebt niets met individuen hè?

2
55 solidsteel

@43 Je gebruikt ‘het meisje met het korte rokje vraagt erom aangerand te worden’ argument.

2
56 JackKropotkin

@50 Zoals Jesse Klaver een aandeel heeft in het terrorisme van een aantal Groenlinksers.

4
57 JackKropotkin

nog zo iets @56 iedereen die kritiek heeft op Israel is een antisemiet.

7
58 info

* Verwijderd door de redactie *

59 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

60 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

61 E.Meel

De PVV/Wilders kan geen tolerantie gebruiken. Zodra het ook maar even goed dreigt te gaan in de omgang met moslims (wereldwijd of lokaal) ziet Wilders zijn zaakje failliet gaan.

Wilders en de PVV-ertjes zijn gebaat bij onvrede. Een walgelijke partij die PVV.

3
62 Mac Benac

@59 Op jouw @50 volgt logisch gezien @57 (en ook @51 zie ik nu). Dat jij dat niet snapt snap ik.

3
63 JackKropotkin

@20
ik vind het een schande dat den Haag dit toestaat.

's-Gravenhage laat dit toe omdat godslastering niet strafbaar is in Nederland.
Zo simpel is het, als je daar niet mee eens ben moet je SGP stemmen.

1
64 Benzardi

@43
Als er ooit hier wat gebeurd kleeft dat bloed voor een deel aan zijn handen.

Probeer je weer spiegeltje, spiegeltje te spelen?
Je bent zo doorzichtig, met je UvA opleiding.
Of doel je niet op meneertje van Dam,Melkert,Rosenmöller enz.

1
65 Benzardi

@49
Slachtoffers interesseren niemand iets.

De wereld is niet eerlijk, wen er aan.

0
66 Benzardi

@60 Jij komt aanzetten met dat Wilders zijn volgers zijn veroordeeld tot geweld, waarop jij zegt dat Wilders hier een aandeel in heeft. Wilders is niet veroordeeld tot geweld, en toch zeg jij dat hij hierin een aandeel heeft. Ergo, jouw logica volgende heeft Klaver een aandeel in de criminelen die zich bevinden binnen de gelederen van Groen Links. En nu niet gaan sokken stoppen!

1
67 Bluth

@44 Nee het is gewoon heel simpel. Als ik op straat een stel doorgesnoven paupers begin uit te schelden, en als gevolg daarvan worden ik en mijn vrienden in elkaar getimmerd. Dan ondanks dat het de doorgesnoven paupers zijn die uiteindelijk geweld gebruiken, ik wel de directe aanleiding voor het geweld heb gegeven. Zullen mijn vrienden vast blij mee zijn.

De doorgesnoven paupers zijn in deze metafoor natuurlijk islamtische radicalen. Maar begrijp je nu mijn punt?

9
68 Gewoon een student

@56 Nee dat is totaal anders.

5
69 Gewoon een student

@68 Jij maakt excuses voor islamitisch terrorisme, zo simpel is het. Jij zegt (jouw logica volgende) dat het mede de schuld is van Charlie Hebdo zelf dat er een aanslag op hen is gepleegd.

Jij vergelijkt het uitschelden van mensen met het maken van een cartoon, geen eerlijke vergelijking daar mensen uitschelden niet per se valt onder vrijheid van meningsuiting.

Een eerlijke vergelijking zou zijn, is dat wanneer jij nog één reactie plaatst, ik jouw huis op kom blazen met je gezin erin. Als jij dan een reactie plaatst en ik blaas je huis op, dan is het mede jouw schuld want dan had je die reactie maar niet moeten plaatsen.

3
70 Bluth

@68 Pakistan is aan de andere kant van de wereld.
Dus who cares..

2
71 chouffleur

@70 " Jij maakt excuses voor islamitisch terrorisme, zo simpel is het."

Flikker toch op man, zulke sneue beschuldigen had ik van u niet verwacht eerlijk gezegd. Ik legitimeer islamitisch terrorisme niet, ik leg simpelweg een oorzaak-gevolg verband zonder daar een oordeel aan te verbinden. Ik weet dat dit veel mensen hier hun pet te boven gaat maar goed.

"Jij vergelijkt het uitschelden van mensen met het maken van een cartoon, geen eerlijke vergelijking daar mensen uitschelden niet per se valt onder vrijheid van meningsuiting."

Wel een eerlijke vergelijking. Aangezien deze cartoons ook geen enkel ander doel hebben dan provoceren.

Maar vooruit dan maar, om het voorbeeld dichter bij cartoons te houden. Dit keer scheld ik de doorgesnoven paupers niet uit. Dit keer hang ik de stad vol met ernstig provocerende posters. Niet veel later komen ze verhaal halen en worden ik en mijn vrienden opnieuw in elkaar getimmerd. Zonder de posters zou de kans dat we met rust zouden worden gelaten een stuk groter zijn geweest

7
72 Gewoon een student

@72 zonder de posters weet u niet wie uw vijanden zijn.
Het doel is intimideren, de posters zijn slechts aanleidingen.
De volgende keer is uw haardracht het probleem of uw bril of uw onbesneden snikkel.
Buig nooit voor reliknettergekken

3
73 chouffleur

@72 Jij zegt dat als er een aanslag komt, Wilders dit heeft uitgelokt. Dan maak je dus letterlijk excuses voor islamitisch terrorisme. Oorzaak-gevolg is dus ook nu jij een reactie hebt geplaatst ik je huis op kom blazen, en dit is dan mede je eigen schuld jouw eigen logica volgende. Zie je nu in hoe compleet achterlijk je logica is?

Provoceren is wat anders dan uitschelden, valt me van je tegen dat je dit niet begrijpt. Buiten dat dienen de cartoons een doel, vrijheid van meningsuiting verdedigen. Alle religies mogen we belachelijk maken, alle profeten van religies mogen we idioot afbeelden, behalve de islam, behalve de profeet Mohammed. Dat moslims hun regels aan ons op willen dringen is compleet van de pot gerukt. Dat moslims aan de hand van cartoons gewelddadige protesten op poten zetten, en zelfs terroristische aanslagen plegen, dat is juist het probleem, niet de cartoons.

Zouden joden of mormonen in hun recht staan om een aanslag te plegen op South Park omdat deze cartoon hen stelselmatig volledig belachelijk maakt? Mag Kanye West Trey Parker doodschieten omdat hij in South Park zo belachelijk is gemaakt?

3
74 Bluth

@72 En even voor de duidelijkheid, die paupers hebben geen enkel recht om iemand iets aan te doen aan de hand van posters.

2
75 Bluth

@74 +++

2
76 foshizzle

@72 u bent echt het protoype van een quisling

4
77 chouffleur

@74 @75 Waar haalt u toch de assumptie vandaan dat ik het gebruiken van geweld na provocatie, goedkeur of rechtmatig vind? Ik stel alleen dat het gebeurt. En als je weet dat het gebeurt, als je het weet en desalniettemin er toch voor kiest opzettelijk te provoceren, dan draag je naar mijn mening evengoed de verantwoordelijkheid voor de gevolgen.

7
78 Gewoon een student

Dat Wilders een cartoon wedstrijd wil organiseren dat moet hij weten, maar wat niet klopt dat het de bedoeling is het 2e Kamergebouw als expositieruimte te gebruiken.

Dit is volledig onjuist, als Wilders teken wedstrijdjes wil organiseren en regelt hij buiten de 2e Kamer maar een zaaltje om zijn plaatjes te exposeren.

4
79 Roy-050

@79 nee, wilders is onderdeel van het parlement.
Hij heeft het recht, Nederland is seculier

2
80 chouffleur

@78 Je redenatie klopt op zich wel, maar wat je hier op het eind zegt, kan ik me niet in vinden.

Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen daden. Wandaden vallen in principe altijd wel terug te redeneren op een of ander excuus. Blijft dat een individu beslist over zijn eigen handelen.
Verantwoordelijkheid afschuiven is meer iets voor kleine kinderen.

2
81 Yisrael

Een fascistische ideologie kun je niet genoeg beledigen.
Cartoons over Hitler zijn toch ook niet verboden. En terecht niet.

2
82 PFL

@43
Dus oproepen tot een tekenwedstrijd staat gelijk aan het 'bloed aan de handen' hebben?
Misschien kunt u dat eens uitleggen als student zijnde?

4
83 BenErWeer

@81 Maar @78 IS toch een klein kind?
Anders kan ik dat totale gebrek aan realiteit, alsmede de logica van caussaal verband noch het begrijpen van oorzaak en gevolg niet goed plaatsen.

Ik bedoel maar, de meeste kinderen van 16 en ouder weten dondersgoed dat het plaatsen van een tekening, het houden van een tekenwedstrijd of uberhaupt 'iets' met tekeningen nooit of te nimmer kan betekenen dat je daardoor bloed aan je handen kunt hebben.

3
84 BenErWeer

@84 Ik snap ook niet goed waar het vandaan komt. Hij is niet simpel, gewoon wat naïef links, wat je onder alfa studenten wel meer ziet.

2
85 Yisrael

@85
U is te vriendelijk question

1
86 BenErWeer

@78 Omdat jij er letterlijk excuses voor maakt! Provocatie is geen enkele reden om aanslagen te plegen. De reden dat je geen antwoorden hebt op mijn vragen, is omdat je dan je eigen achterlijkheid bloot gaat stellen.

South Park provoceert, als men een aanslag pleegt op South Park dan is dit de mede verantwoording van o.a. Trey Parker en Matt Stone, dan hadden ze maar niet moeten provoceren. Cherlie Hebdo, eigen schuld, hadden ze maar niet moeten provoceren. Dit is jouw logica, en dus maak jij letterlijk excuus voor terrorisme. Ziek ben je dan.

Als ik nu je huis opblaas omdat jij toch reacties hebt geplaatst, ben je mede verantwoordelijk voor het opblazen van je huis.

Ik zou toch gaan denken dat jij zelf een islamitisch extremist bent met deze extreme redenatie van je.

4
87 Bluth

@87 Gefeliciteerd. U was de laatste islam-kritische/migratie-kritische reageerder waar ik nog enigszins respect voor had. Maar ook u blijkt helaas een totale idioot te zijn. Sodemieter toch lekker een eind op met je ranzige framing.

6
88 Gewoon een student

@88 Geen argumenten weer zeg gewoon waar je het niet mee eens bent
Waar framed @87 dan ?

7
89 GOTCHA666

@88 Iedereen is gek behalve ik....
Zal ik GGZ al bellen voor je?

2
90 solidsteel

Waarom zouden we moeten luisteren naar Pakistan, laat ze hun eigen problemen maar eens opruimen.
Dat land is al jaren hypocriet en associaal tegenover iedereen die niet een radicale moslim is inclusief seculieren, vrouwen, hindoes, boeddisten, joden en christen.

0
91 Handalf

@88 Goed, ik zal het nog één keer proberen.

Jij zei eerder dat als er een aanslag komt aan de hand van de cartoons, dan is Wilders medeverantwoordelijk. Die logica volgende, zou South Park mede verantwoordelijk zijn mochten mormonen een aanslag plagen, is Cherlie Hebdo mede verantwoordelijk voor de aanslag. Als dit niet zo is, waarom weerleg je het dan niet? En als het wel zo is, waarom ben je dan niet gewoon eerlijk?

Ik reageer vel op mensen die excuses maken voor terrorisme, je maakt alleen excuses voor iets waarmee je enige affiniteit hebt.

1
92 Bluth

@92 U snapt het echt niet hè? Laatste keer dan.

Mormonen zijn geen groep die bekend staan om het toepassen van terroristisch geweld. Satire jegens deze groep zal dus hoogstwaarschijnlijk geen grote gevolgen hebben. Het is wat dat betreft een ‘safe bet’. Radicale islamieten zijn een ander verhaal. Daarvan is reeds bekend dat ze satire over hun religie aangrijpen als excuus voor het gebruiken van geweld. Als je met die wetenschap er nog steeds voor kiest satire te publiceren, dan moet je er ook niet verbaast van staan te kijken wanneer dat gevolgen heeft. Charlie Hebdo is helaas een triest voorbeeld hiervan. Wat veel producenten van islamitische satire alleen vergeten is dat ze niet alleen woede tegen de producent oproepen, maar ook tegen de hele samenleving. De Deens Mohamed cartoons zijn daar een voorbeeld van. Kortom, producente van satire spelen niet alleen met hun eigen levens maar ook met die van de rest van de samenleving. Als er geweld volgt als directe reactie op satire zijn ze daar dus medeverantwoordelijk voor. Het is namelijk niet zo dat het produceren van satire een normale alledaagse of noodzakelijke handeling is.

3
93 Gewoon een student

@93 Ah, nu komt de aap uit de mouw! Omdat er een stel idioten zijn, wil jij je schikken in hun idioterie en aan de hand hiervan de vrijheid van meningsuiting inperken.

Maar ja, jij zegt dus dat Cherlie Hebdo mede verantwoordelijk is voor het terrorisme wat jegens hen is gepleegd. Sorry, maar dan spoor je echt niet meer. In plaats van het terrorisme aan te pakken, zeg je dat we maar geen satire over de islam en achterlijke profeet moeten maken.

Je komt op mij nog steeds over als iemand die sympathie heeft voor radicaal islamisme en de aanslagen gepleegd aan de hand van wat satire.

3
94 Bluth

@94 “Ah, nu komt de aap uit de mouw! Omdat er een stel idioten zijn, wil jij je schikken in hun idioterie en aan de hand hiervan de vrijheid van meningsuiting inperken.”

Als dat mensenlevens redt wel ja. Of vindt u provocerende/beledigende cartoons meer waard dan mensenlevens? Ik vind het geen essentieel onderdeel van onze cultuur. Ik snap niet dat mensen per se de vrijheid van meningsuiting willen gebruiken als vrijheid van belediging.

“Je komt op mij nog steeds over als iemand die sympathie heeft voor radicaal islamisme en de aanslagen gepleegd aan de hand van wat satire.”

Maar dat komt eerder doordat u een totale idioot blijkt te zijn dan andersom. Wat ik stel is gewoon logisch en rationeel. U probeert mij door middel van cherrypicking te framen. Een hele lage discussie-strategie die ik van u eigenlijk niet gewend bent. Maar wellicht bent u nu ook eindelijk aan het radicaliseren geslagen. Dan zit er op dit forum straks niemand meer met enigszins gezond verstand uit het anti-Islam/anti-migratie kamp.

2
95 Gewoon een student

@95 Dat het mensenlevens zou kunnen kosten is in dit geval de schuld van de islam, en moslims. En ja, de vrijheid van meningsuiting is belangrijker dan een mensenleven. Zonder vrijheid tot belediging is er geen vrijheid van meningsuiting want iedereen kan iets als een belediging ervaren.

Voor jou is het logisch en rationeel, voor mij is excuses maken voor terrorisme compleet van de pot gerukt en achterlijk. Jij bent degene die de schuld in de schoenen schuift bij de slachtoffers, dan spoor je echt niet meer hoor.

1
96 Bluth

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@29 Ik heb hem anders nog nooit horen zeggen dat dit beleid, deze asielstroom uit de hand loopt. Ik zou, als ik in zijn positie was, toch een...

1 minuut geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
GeenStijl: ING Beethovenstraat 020 alweer gerenoveerd

@5 Doet er weleens iemand wél iets goed in jouw ogen?...

10 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@27 Geen idee. Net als jij. Anders had ik die allang aangedragen natuurlijk. Maar je denkt toch zeker niet dat v.d. Burg achterover leunt, geze...

12 minuten geleden geplaatst door Bop

sockknitter
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@24Het probleem ligt dus bij de landen, waar de vluchtelingen het eerst de EU binnenkomen. Maar die laten ze lekker doorreizen naar noord-we...

14 minuten geleden geplaatst door sockknitter

LoydMorris
Dubai koopt Nederlandse vliegende auto's: '80 miljoen dollar!'

Mooi zinloos speeltje voor mensen die niet meer weten wat ze met hun centen moeten doen. . . ...

15 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@25 Maar Bop. . . . Jij ziet toch ook wel dat het niet goed gaan op deze wijze. . . Wat zou jouw oplossing voor dit asielprobleem zijn? ...

17 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

MARCUSAURELIUS
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

Ze ziet er redelijk aardig uit.(hoe ze er werkelijk uitziet weet je pas als ze uit bed komt. :D }Maar bloedmooi is voor mij toch wel heel ...

19 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Weetal
Nederland investeert miljarden in chipsector rond Eindhoven

Waarom Eindhoven?Is het de schuld van andere stedendat er geen ASML is?...

23 minuten geleden geplaatst door Weetal

MARCUSAURELIUS
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@23Wel heel veel meer cellen voor dat tuig....

23 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@24 Wat een hoop bullshit bijelkaar zeg....

25 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Indian Bhabi XxxxHd Adult MoviesSexe TchatNude De StarsYouporno FrSex Standing GameLilly Ford PornXxxwivesUncut PornChanging Room Spy CamHard Sex XnxxMadelyn Cline NudeFmf ThreesomeDesi Fuck PhotoKiki Klout PornDiamond Booty LiciousWife Naked In PublicCojiendo Con La SecretariaMegapersonals EuMissa XNaked Women PosingKayly Cuoco NakedSki Bri Only FansVideo Pornos Español GratisPorn As Big7 Inch PenisFlashing Tits On OmegleSylvester Stallone NakedSunny Leone Hard Porn VideoPorn HqsReally Riri NudeDesi Romanceفیلم سکس خارجیRupa Ganguly HotCubanas Al DesnudoAsli Chudai VideoOlder Man Younger Women PornXxx HinadiBig DicksuckingJada Stevens BbcPorn Movies NameBig Booty Latino PornSaexy VideoSexy Bf 2020Xxxx OmMustnt Tell TeacherGay Teens ExAnime MasterbatImogen Lucie PornHolly Hendrex PornBrandi Love HusbandCumshot GufNude Photos Of GranniesWww XsexXxx BodiJapanese Lesbian Sex VideoOrgasmic MomsGrandsonpornRapunzel NakedNaked Black Women VideosXxxxxxxxxx Desi VideoPadosi PornBlue Movie Video MeinCeleb Nudes LeakSoftcore VideosGrannyed Com PornPure18sNobita Mom PornSex Video DeleteBreast Feeding PirnHd Pussy Sex VideoEscorted IrelandIsshiki MomokoDixie Trailer Park PornBlack Bww AnalLissa AirezSara Underwood Leaked OnlyfansSunny Leone Sex With BoyfriendXavier Woods PaigeBbwmature AnalFirst In PornMilfs 300Naked Granny PhotosGay Caption PornAllegra ColeSushmita Sen BoobsSexy Video Bf HotOffice Sex MovieTwin Tail CreationsWeitd PornAltyazili PorniWomen Porn StarsBang BrassCollege Lesbian SexPornocom VelhosVoyeur In BeachXnxx Hard CryingGermany PornFind Porn VideoAsss LickSexyred_mcHd Por IzleBrother And Sister Sexy Video Full HdYou P O R NKelsey KaneIamvictorayPeta Jensen HotJab PornTiny TexiMei Mei Jjk PornPornos Amadores BrasileiroChun Li HentaiLatina DoggystyledEnony PornstarsHeidi Grey OnlyfansSkipthegames BakersfieldAri KystyaAngele 60 Days InBed Share PornAdivasi Sex FilmPorn ToreentXvidwQinavAmature GilfXxx Videos In KeralaTommy Gunn XxxBox Truck Sex VideosMarathi Picture JhavajhaviSpy On Mom PornCampussyBbw LatinaxxxBlackon White Porn3dpornoHindi Hot X VideoHot Big TitesAva AddCumshot SurpriseXxxxxx Video IndiaNaturalboobs PornAllison Tyler AnalBusty GangbangEporner.ocomPornstar CreampieReddit Asian CuckoldNudeogrphyFilms Français PornographiquesHentaianime UncensoredDownload Spankbang VideosInfluers Gone WildFotos De Meninas De Anime Peladas