door netcat in Binnenland  ·  65 Reacties

  • 46
  • 1600x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@51 Hahaha, want er zijn genoeg sociale woningen gebouwd door de VVD en u denkt dat iemand dat verhaal met die geluidsgolven serieus gaat onderzoeken en hem op die basis verhuismogelijkheden aanbiedt? U leeft ook al in de genoemde gedroomde wereld.

Deze geluidsaanval door de muren heen, doet me denken aan de dader van een recente terreuraanval. Drugs zijn hier makkelijker voor handen dan in veel andere landen en kunnen voor dit soort hallucinaties en waanideeen zorgen. Ik heb 25 jaar geleden iemand gekend die door een 'bommetje' in het uitgaansleven dacht dat de buren hem door de gordiijnen heen konden zien masturberen. Toen hij een strop aan zijn deurpost had gehangen heb ik toch maar de ambulante geestelijke gezondheidszorg erbij gehaald. Daar was hij uiteindelijk heel dankbaar voor.

0
51 Hollander1967

#51 = @50

0
52 Hollander1967

@46 Inderdaad Zoals @31 al aangeeft hoeft een universitaire studie bepaald niet te leiden tot deelname aan de elite. Vóór WO2 was de huisarts, in dorpen zeker, misschien elite maar volgens een andere definitie. 99% van de universitair geschoolden moeten zich tegenwoordig ook een slag in de rondte werken - geen elite dus. Tegenwoordig heeft elite m.i. een heel andere definitie. Voor mij is elite dat deel van de bevolking (< 0.01%) dat achter de schermen de maatschappij bestuurt, boven de wet staat en overal mee weg komt en ervoor zorgt dat de politiek, hun puppets, de laatste tijd zulke onbegrijpelijke beslissingen neemt.

0
53 Conradijntje

Simpel :
Wat vroeger rechts was is nu links en andersom...
Wegkijken past nu bij links en oplettendheid en waakzaamheid, nu bij rechts.
Hebben ze iets gemeen met elkaar?
Ja, angst speelt bij zowel links als rechts.
Is er dan gevaar?
Jazeker, het kan van links of van rechts komen en daar is niemand op voorbereid.
question

0
54 Strongoli

Goed artikel en met name het gedeelte over de culturele houvast. We worden voortdurend voorgelogen om de neoliberale natte droom van o.a. Rutte werkelijkheid te laten worden. Dat betekent dat nationalisme opeens iets smerigs en fascistoïde is; dat grenzen moeten verdwijnen en daarmee ook de soevereine landen. In het verlangde daarvan zal ook ieder identiteit op drijfzand komen te staan. De schrijver stelt terecht dat de elite totaal geen benul lijkt te hebben van de ware aard van de islam. Wat mij betreft dus ook niet van de manier van denken van moslims en het mensbeeld dat moslims hebben over een ieder die geen moslim is.
De democratie is voor de elite slechts een lastige hindernis die zij maar al graag omzeilen of uitschakelen. Mensen het is de hoogste tijd om op de juiste partijen te stemmen. Dat zijn juist die partijen die door links en globalisten worden gedemoniseerd en buitengesloten. Hopelijk begrijpt u intussen waarom zij dat doen. Ook moet de bezem door de staats media die hoofdzakelijk politiek correct nieuws of onbenullig "nieuws" brengen.

1
55 bozeman

Geen nieuws onder zon .
Het is altijd al zo geweest en het verschil was vroeger nog veel groter.
En het zal ook zo blijven .
Er is geen maatschappij waar het anders is .

5
56 No newstoday

Goede analyse.
Het feit dat de "elite" zich nergens zorgen om maakt en constant in een bubbel leeft, geeft al aan dat ze ver boven de werkelijkheid staan.
Ik zou het eerder arrogantie noemen.
Deze arrogante voor álles wat anders is, zie je óók terug bij de "macht" in de politiek.
Óók zij staan ver af van de werkelijkheid en menen het altijd beter te weten.
Pas als dingen fout gaan, dan zijn ze altijd geschokt en ontzet omdat ze het niet hebben zien aankomen.
De grootste huilebalken vind je daarom óók altijd bij de "elite", omdat ze niet kunnen omgaan met tegenslagen.
Dat laatste is iets waar "de gewone man" altijd mee te maken heeft. Die zal daar dan ook beter mee om kunnen gaan.
Géén gevoel hebben, is iets wat daarom bij de "elite" méér voorkomt dan bij de andere groep omdat ze zich nóóit kunnen verplaatsen in de situaties van anderen.
Ze leven constant in een Ikke-ikke-ikke-maatschappij en willen die dan óók steeds verdedigen. Omdat ze géén argumenten hebben om zich te verdedigen, verlagen ze zich, door de argumenten van de anderen neer te slaan met hun ingestudeerde, "wetenschappelijke" analyses omdat ze denken, dat hoogopgeleiden meer weten dan laagopgeleiden.
De minachting en hoogmoed voor alles wat anders is, druipt er vanaf.
Door deze hoogmoed heeft men het contact met de werkelijkheid verloren en ziet men geen gevaar. Daardoor loopt men constant achter de feiten aan, men Is ziende blind en doof en kan maar moeilijk toegeven dat waarheden bestaan.
Als de "elite" ergens een hekel aan heeft, dan is het wel, dat zij in haar eer en trots wordt gekrenkt.
Fouten toegeven, nóóit.
Fouten van anderen bekritiseren, altijd.
Samenleven met de "elite" lukt alleen, als het begrip van beide kanten komt en men open staat voor de ander...
Die "deuren" van begrip en openheid, blijven vooralsnog gesloten...

1
57 Dieke

@55

Ook dat is een reactie die er altijd is geweest.
Nationalisme is niet verkeerd als het bij sport en andere zaken naar boven komt .
Het is wel fout als het tot politiek verheven wordt want dan verheft men zich boven anderen en welke gevolgen dat heeft kan men in de geschiedenis zien , maar ook nog heden : dat geeft oorlogen en onderdrukking .
Nationalisme heeft niets met open of dichte grenzen te maken want zie het ( onschuldige ) nationalisme van Friezen , Limburgers enz. binnen onze grens , zie de verschillen tussen deelstaten in Duitsland, De staten van de USA , Schotland , Wales en N. Ierland in het UK.
Ik denk dat de “elite “meer reist , meer in andere en ook moslimlanden komt en verblijft dan hen dat niet doen of in Nederlandse enclaves in het buitenland op vakantie gaan en dus meer ziet van de wereld, ook door stages of werk.
Daardoor ziet men ook dat er net als binnen bv. het christendom nuances zijn .
Niet alle moslims hebben hetzelfde beeld over niet - moslims . Er zijn landen waar men vreedzaam naast en met elkaar leeft : moslim, jood en christen .
Dat is de kortzichtigheid van hen dat niet willen zien en bij voorbaat iedereen veroordelen .
Die volgen politici die hen tot “elite”in de negatieve zin van het woord verklaren maar buiten het opstoken van groepen tegen elkaar niks voor hun achterban doen , zie de praktijk.
Het zijn juist de laatsten die niks met democratie hebben : wel doen alsof maar zelf in werkelijkheid er helemaal niks mee hebben .
Er wordt niemand gedemoniseerd of buitengesloten die zichzelf niet buitensluit .
Er is maar één partij waar jouw idee op slaat en dat is een club die alle anderen demoniseert , die politici in de Kamer demoniseert en zelf partijen en politici daarvan uitsluit tenzij ze aan de eisen van de leider voldoen .
Die wil bepalen of program en personen van andere partijen goed of fout zijn .
Over democratie gesproken ...dat is dictatuur en tirannie.

Ik zeg niet dat onze regering of partijen ideaal zijn , maar ze vertegenwoordigen wel een meerderheid van de kiezers en dat is democratie.
En wie dat niet accepteert, accepteert geen democratie.
En wie niet beseft dat wanneer zijn club niet genoeg steun heeft onder het volk het volk kennelijk die opvattingen niet steunt in meerderheid heeft een democraat zich daar in te schikken .
En wat de media betreft .. blijkbaar schat de meerderheid die hoger in dan jij .
Men leest de kranten en opiniebladen en kijkt tv .
En zo lang men die in stand houdt , hebben ze bestaansrecht .
En er is verschil in keuze .
Geef eens aan welke media jij wilt .
Toch niet die media die via internet ook niet veel met de waarheid heeft , het op de tv niet kan bolwerken omdat er maar een minderheidje het leest ( en niet betaalt ) of kijkt?
Gek dat men in die kringen wel vaak Russia Today aanhaalt wat een explicite staatszender is en de waarheid van Putin verkondigt .

Jij hoort tot kennelijk tot een groep die niet accepteert dat zijn of haar opvattingen niet ons land beheersen in overheid en pers en niet begrijpt dat een grote meerderheid die gekozen heeft .
En totaal geen idee heeft wat en hoe democratie werkt .
Accepteer dat er heel veel mensen zijn die anders denken dan jij .
En dat jij tot een minderheid behoort en ook nog tot een club die alle moeite doet om zich voor het grootste deel van de kiezers impopulair te maken .

5
58 No newstoday

Zouden de multilcul-adepten zich maar eens verdiepen in wat de islam werkelijk met het Westen en de niet-moslim voorheeft; ze zouden gelijk genezen zijn. Het pure luiheid en domheid die de wegkijkers drijft.

0
59 Soare

@59

Wat een haat/discriminatie zeg....

7
60 Bullet108

@58
Typische reactie van iemand die tot de "elite" behoort en zich verheven voelt boven anderen en wegkijkt van de werkelijkheid..
Uw opmerking dat deze regering gesteund wordt door een meerderheid van de kiezers,, is daar een afspiegeling van.
Als de regering was samengesteld uit wat een meerderheid van de kiezers wilden, dan had er een héél ander kabinet gezeten.
Nu zitten er partijen in de coalitie, die zélfs hebben verloren bij de laatste verkiezingen.
Óók uw opmerking je véél moet reizen om andere culturen te accepteren, getuigt weer van een hooghartigheid en arrogantie die goed door @57 wordt beschreven...

0
61 Strongoli

@50 hartelijk dank voor uw antwoord. Ik heb daar momenteel niet de energie meer voor (narcisten zuigen je nu eenmaal leeg), Hij gaat zo ver dat al ik bij de lotgenoten groep of hier iets type over hem, hij op mijn laptop gaat schieten, beeld staat dan als een gek te trillen en ben vaak mijn getypte tekst kwijt. Ook flikt hij het om van de overkant van de straat mijn laptop uit te zetten als ik s avonds te lang op de chat zit te kletsen, Wat ik nodig ben is iemand die me kan vertellen waarmee je dat kunt doen? hij heeft wel een antenne op zijn schoorsteen liggen richting mijn huis, Hij schiet dus vanuit zijn woning door mijn zijgevel, het signaal ketst af op de muur achter mij en raakt mijn beeldscherm waardoor de laptop zomaar uit gaat.. Ook wordt ik 24 uur per dag afgeluisterd, kan nergens stiekem een camera plaatsen., Overheid geen enkel vertrouwen meer in, ik moet eerst keihard bewijs hebben.

0
62 Jumala

@62 Ik zou een hoedje maken van alufolie.

0
63 solidsteel

@62
Aangifte doen.
Hopelijk nemen ze het serieus.

0
64 Dieke

@58 Familie van G.B.J.Hiltermann ?????

0
65 Bollieboos

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@5 De enige die er altijd over jankt ben jij."Flink" op hun donder krijgen en "enorme" boetes. Jouw natte droom. ...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

spookrijder
Duits megaproces tegen Nederlandse plofkrakers

@5 Alleen de kentekens van de auto's van de bezoekers van het proces waren Nederlands. 😉...

2 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Malinois
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

@11Blijf lekker hopen.Wat na Poetin komt zal in vergelijk van hem een watje maken.Dus wees nu nog maar blij met Poetin....

3 minuten geleden geplaatst door Malinois

Bop
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

@9 Nee, jij ziet meer in Russische oplossingen. Als je geïnteresseerd bent in andere vormen van hulp moet je je huisarts maar eens vragen....

12 minuten geleden geplaatst door Bop

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@32 Tuurlijk wijffie.Wat jij wil....

12 minuten geleden geplaatst door Snorrie

wildersfan
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

@8 En hoe ziet adequate psychische hulp er dan uit? Heb je een actie- of stappenplan dat afgewerkt kan worden, opdat er weer een beetje garantie...

17 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Bob Sleebaan
Topontwerper Newey staat voor vertrek bij Red Bull Racing van Verstappen

Geen goed nieuws voor Max!...

18 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

LoydMorris
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@4 Dan moeten ze vooral niet gaan lopen janken als ze flink op hun donder krijgen en door een enorme boete opgelegd krijgen. . . ...

26 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Emma Butt PornGraias PornGirl Nude IndianNaked Old GuyNaked Abigail RatchfordPsvr PornPorno Jacquie Et MichelFakes PornLinda Cardillini NudeHindi Bhabi SexGirls Sucking VideosXxxcinaXnxx Videos BhojpuriHong KongsexCum GuttersUpskirts In MallWww.skipthegames.comTubegalorie ComJennifer Mendez PornWww Xxx Hindi Hd VideoKarlee Grey Porn VideoCumming In Moms MouthNude Babes In GymBig Tit StraponsStorm Of Kings XxxTara Tainton Blow JobBrazil Transgender PornStripchat.conFree Chat AveBalance Ta NudAlohayubeJacquie Et Michelle GratuitBig Titts CompilationKaty Bellissima PornJanwar Ka SexAll Xxx VideoCine SexVideos ñornograficosGay Maasage PornKiss X Sis XxxMassage With Happy Endings VideosPornhubmD.p PornTamil SxyPorn StudioNude FinderMeilleur Film PornoWww.pournouPonr VideoIndian Couple Sex ComPnp Gay PornLeaked BudesPussy Licking Porn PicsXxx Of MiaSunny Leone Video Xx VideoFuckrd Up Porn3some PositionsMotherless.vomKeerthy Suresh Xxx PhotoXxx Bengali Video DownloadNsfw Reddit ListingM N F ClubAustin Mahone NudeClean XxxXxxjbZarina MasoodOutdoor Hot SexAlia StarrSex Maid VideosDaisy Loves Good DickXxxmom And SonEn Iyi Porno SiteleriSiteripDrunkemstepfatherPorn GsmrsFilms Pornos FrançaisThai PornhuberSierra SkyepornFurry PorNaoncontoFamily Hindi Sex StoryWww Pron Movie ComDesi Wife Porn VideoBloejobSex Of Poonam PandeyHottest Milf PornstarsBlacktrannyPorn Videos LesbisnMen Jerking Off In PublicTokenfoxNetpornVideonporno GratisMaddison Twins PornKinkdXnxx ThulasiAbused Porn VideosWebtoon NhentaiShemale Porn TubeAsh Kaash LeaksBustanuttersPatete PornWoman And Dog PornAngle CockMan And Man Xxx VideoPhone PronViolet Gem PornEbonyinloveBest Ebony HeadSo_youjadeSunny Leone TxxxMaite Perroni NudeLesley CummingsBrazzers Freee VideosNepali Xxxx VideoHot Women With Big TitsSex Gay GifAbigal MorrisModels Playboy NakedMelody Mynx PornPelis Pornos GratisIndian Desi Xxx VideoStepmom SwallowSaori HotwifeBanggrosScarlett Johansson TitsPorno.herDesi Big Boobs XxxPornhub LiveAunty Pundai VideosGf Bf Hot RomanceMallika Sherawat Hot VideoIndian Latest New Sex VideoSunny Leone SxsHindi Sexual VideoTrickfuckTeen ButtholeFree Pirn VidiosFully Porn MoviesJessie RodgersAngelo GoshackChmsterSex Videos BanglaMost Beautiful TitsPunsh PornPorn RobloxTee Porn HubLyna Perez LeakNude Bath DesiSex TurkSimonetta Stefanelli Nude