Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Vijf jaar toegangsverbod voor zware mishandeling in zwembad Klarenbeek

ARNHEM - Zwembad Klarenbeek in Arnhem heeft een zwembadverbod voor vijf jaar uitgedeeld aan vier jongeren die op 27 juli betrokken zouden zijn geweest bij de mishandeling van twee badmeesters. Beiden raakten daarbij zwaargewond, zegt de politie.

13 reacties

  • Energio

    6 jaar geleden
    Dit zijn de maatregelen vanuit het zwembad, lijkt me zeer logisch (helaas vrij mager). Maar ik neem aan dat er op basis van de aangifte toch ook een straf eis gaat komen vanuit justitie?
  • dks

    6 jaar geleden
    Levenslang verbod!
  • Rejoen

    6 jaar geleden
    Ah lekker man, alleen Klarenbeek.... zwembaden zat in de omgeving.En hoe werkt dat zo'n verbod?.Een vakantiekracht of stagiaire bij de poort en ze lopen weer binnen.....
  • communicatie

    6 jaar geleden
    Het Protocol Gedragsregels Zwembaden heel en heel rap veranderen!!!! En het is misschien wat prematuur?? Dit slaat echt werkelijk nergens op, een lachertje 1ste klas. En niet misschien verbod ook op in andere zwembaden, nee gewoon een gebod op alle zwembaden. Ik begrijp de angst van de badmeester/ vader en het andere personeel ook. Want die lafaard weten ze zo te vinden. En als ze kwaad weer willen komen ze hen opzoeken misschien zitten ze ook niet op te wachten. Maar 1 lijntje met de politie en ze kunnen hen gelijk weer in de boeien slaan.
  • Marco

    6 jaar geleden
    Schandalig! Nooit meer toelaten.Inderdaad NOOIT meer.