door Havermout in Economie  ·  41 Reacties

  • 15
  • 819x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Deze superarrogante man is nog steeds boos om zijn afgang als minister.
Wat er ook gebeurt :als hij er geen deel aan heeft is het verkeerd.
Varoufakis , communisme is niet populair .

24
1 No newstoday

De griekse variant van farage
Ondanks de feiten toch bij zijn eigen gelijk blijven!
En ten koste van zijn eigen volk zijn gelijk proberen te halen.

22
2 psje

De te betalen aflossingen zijn verlaagd en uitgesteld, en uitgesmeerd over meer jaren, Griekenland is helemaal nog niet gered, en klaar met afbetalen.

1
3 Hein2

@2
@1
Mag ik even weten welke feiten jij bedoeld?

De staatsschuld is niet kleiner geworden, maar verder toegenomen. Ze hebben nu alleen meer tijd om nog meer schulden terug te betalen de staat is volgens hem nog steeds bankroet, de bevolking is armer geworden, bedrijven gaan nog steeds failliet en het bruto binnenlands product is ongeveer 25 procent gedaald.

Ik zou graag willen weten welk van dit punt volgens jou niet klopt.

Punt 1 is een feit , je hoef maar even te google griekse staatschuld krijg je meteen een mooie grafiek erbij. nu zelfs hoger dan ooit 180,8 % BBP

De bevolking is armer geworden is een nog duidelijker feit, gemiddelde loon van iemand in de zorg is van 950 naar 550 euro gegaan zomaar even 1 voorbeeld aantal daklozen en zelfmoorden is geaxplodeert sinds de crisis en zogenaamde hulp.

En ga zo maar door.

Dat de man arrogant is kan iedereen een mening over hebben, maar zijn oplossing is vrij simpel en heeft weinig met comminisme te maken.

Griekenland uit de euro zou hebben betekent een paar heel zware jaren voor griekenland door een zeer zwakke munt, maar daardoor alles spotgoedkoop zodat buitenlandse inversteerders en weer goud in zien waardoor de economie weer langzaam hersteld zeg maar het eeg principe van martkwerking en niet de euro die in dat opzicht meer op communisme lijkt.

1
4 SociaalRadicaal!

maar er dan maar Griekendrijfzand van. EU geeft honderden miljarden en dat zinkt weg voor je het weet en dan maar weer opnieuw miljarden en miljarden in dat drijfzand gooien

6
5 Roomboterbabbelaar

Was voor de Grieken veel goedkoper geweest als ze failliet waren gegaan!

Zijn alleen gered om de belangen van de Duitse-banken te beschermen en niet om de Grieken te helpen!

2
6 Zie Hier

@6
Precies.
Varoufakis heeft gelijk, stiekem of niet stiekem zal er nog veel geld naar Griekenland moeten vloeien (en onmiddellijk weer terug naar voornamelijk Duitse banken) om de zaak overeind te houden en de mensen zijn de komende dertig / veertig jaar de sigaar.

2
7 Proemevla

dit kunnen ze nooit terug betalen of ze moeten een paar eilanden van de hand doen.

0
8 ongelovenloos

Die Grieken kunnen gewoon niet met geld omgaan.

10
9 Interessant

Varoufakis heeft volkomen gelijk.
Het land is door toedoen van o.a. Dijsselbloem nog verder de put in geduwd.
La Grande van het IMF heeft zelf toegegeven dat men (De Troika) verkeerde beslissingen t.a.v. Griekenland heeft genomen en dat die averechts gewerkt hebben.

1
10 Willem123

#
@8 Hoe zie je dat voor je?
Kreta aan Libië verkopen?
DE NGO's zien dat wel zitten denk ik.

2
11 Willem123

@6
"Zijn alleen gered ..."
Dit zijn al jaren juist de allergrootste problemen in de wereld.
Iedereen (alle volksvertegenwoordigers) heeft iedereen in de (commerciële winstbejag) tang waar keer op keer vooral burgers 100% de dupe van worden !! Terwijl ze de economie in stand "moeten" houden maar dit zo vaak door inmiddels een mega woud van zgn. geleerden en deskundigen aan voorbij gegaan wordt waardoor ook dit soort (wan)toestanden zich keer op keer #kunnen blijven herhalen !!

1
12 Tante Annie

@6 Jij snapt het helemaal, de chinezen die als goor investeerders wilde inspringen om Griekenland te redden werden zelfs door Brussel tegengewerkt omdat Griekenland persee aan het infuus moest

1
13 SociaalRadicaal!

Varoufakis heeft altijd al gelijk gehad.
Nu spreekt hij wederom de waarheid.
Al die hosanna-verhalen over Griekenland slaan nergens op.
Het land zit nog steeds in een enorme crisis en tot zeker 2050 is Griekenland bezig om van zijn schuldenberg af te komen.
De lastenverzwaringen opgelegd door de Trojka komen alleen bij de gewone Griek terecht. De rijke Griekse hebben hun rijkdom al op tijd kunnen wegsluizen via onze Zuidas.
Hoezo op eigen benen staan?
Totdat de schulden aan de Europese banken zijn afgelost, blijft Griekenland onder curatele staan met dank aan de Trojka die deze zware hervormingen aan de Grieken heeft opgelegd.
Varoufakis is de enige die het destijds voor de Grieken heeft opgenomen. Tsipras heeft een smerig spelletje met Dijsselbloem en consorten gespeeld, om Griekenland koste wat koste, bij de EU te houden.
Het land heeft geen enkele zeggenschap meer over zichzelf, al wil de EU ons anders doen geloven. Helaas zijn de gewone Grieken de dupe van deze crisis, die ze waarschijnlijk nóóit te boven komen.
Met "dank" aan de uitbuiters van de Europese banken, die het zover hebben laten komen en die EU, die zich als "redder" van diezelfde banken, heeft opgeworpen.

2
14 Strongoli

@1
NoNews wéér, zoals altijd.
Als u niet weet waarover het gaat, kunt u beter níet reageren.

2
15 Strongoli

Problemen van de gewone Grieken :
Pensioenen méér dan de helft gedaald (opdracht Trojka)
Belastingen flink verhoogd, waaronder de loonbelasting (opdracht Trojka)
Grote werkloosheid, met name onder jongeren (was er al, is nu nog erger)
Pensioenleeftijden verhoogd (opdracht Trojka)
Armoede (door Trojka maatregelen)
Huizen en bezittingen worden met spoed ontëigend omdat leningen door banken opgeëist worden (opdracht Trojka -
gevolg: véél zelfmoorden),
Diverse btw-verhogingen (opdracht Trojka 13% en 23%),
Vennootschapsbelasting flink verhoogd (opdracht Trojka),
Extra belastingen op luxe goederen, zwembaden, boten enzv.)..
Het moge duidelijk zijn dat je als bijvoorbeeld gepensioneerde, met een pensioen van zo'n 300 euro waarvan een héél gezin moet leven (kinderen géén werk en wonen dus thuis), de opeengestapelde belastingverhogingen, de werkloosheid, verhoging van de prijzen, dat het onmogelijk is jezelf een bestaan te garanderen.
Het is makkelijk om de Grieken te veroordelen, en strenge regels op te leggen vanuit een luie EU-bureaustoel, door iemand met een absurd salaris en riante onkostenvergoeding, betaald door de Europese belastingbetaler.
Ongelooflijk dat deze figuren, zichzelf
nog in een spiegel durven aankijken, als je de ellende van zovelen op je geweten hebt.

1
16 Dieke

@4 stuk wel gelezen?

quote
Centeno verwijst naar de toenemende economische groei, de handels- en begrotingsoverschotten, en de dalende werkloosheid.
unquote

@16 tuurlijk zal dit hard aankomen echter de normale griek heeft zelf nauwelijks een pensioen opgebouwd dan wel er aan mee betaald. Men kan niet verwachten dat de rest van de EU hiervoor moet gaan bloeden
De Grieken hebben zelf op een veel te grote voet geleefd En onze pensioen leeftijd is ook verhoogd om het betaalbaar te houden! Zij gingen vaak voor hun 60ste met pensioen
Door luxe goederen meer te belasten ontzien ze in mindere mate de groep die het niet heeft. En de groep die dit soort goederen kan betalen kunnen deze extra belasting dan ook wel veroorloven
De ellende waar de grieken nu beetje bij beetje uit kruipen hebben ze wel aan zich zelf te danken door bijvoorbeeld te goochelen met hun cijfer of te veel op de pof te leven!
U had liever gezien dat de Grieken op dezelfde voet verder zouden hebben geleefd en de rekening bij de rest van de EU neergelegd zou hebben!
En hoeveel miljard aan schulden zijn de grieken reeds kwijtgescholden? Dit bracht
verschillende banken wel in de problemen waardoor deze gered moesten worden betaald door de rest van de EU
Vennootschapsbelasting verhoogd omdat ze nauwelijks tot niks al die jaren betaald hadden
Wat was er gebeurt met de pensioenen als Griekenland" failliet" verklaard zou zijn om maar een voorbeeld te noemen?Hadden z e dan wel nog geld gehad En hoeveel rente zouden ze dan voor een lening moeten betalen (denk aan Turkije nu die meer dan 20% rente moet betalen) of wie had ze uberhaupt nog geld willen lenen?
Ook zijn er meer dan 400.000 Grieken die het zeker voor het onzeker hgekozen hebben en mede door de mogelijkheid van vrijreizen gebruik gemaakt hebben en in een ander EU land zijn gaan werken.

2
17 psje

@4 zijn oplossing was de Griekse schuld kwijt te schelden en de Rest van de EU hiervoor laten opdraaien!

7
18 psje

hij kan het niet oplossen want hij is socialist, om niet te zeggen communist

5
19 Jeb

Wacht ff, eerst tientallen jaren lekker populair links doen en geen strakke controle op de financiën en de belastingen, daarna gaat rechts Europa even wat voorwaarden opleggen voor de geboden hulp en het geld, en dan achteraf weer piepen. Turkije mag Griekenland hebben van mij. Net zo failliet.

3
20 Bullduck

@17
Ik volg het drama al vanaf het gegeven dat Griekenland bij de Europese muntunie werd gedwongen.
Griekenland wordt nooit failliet verklaard omdat dan Deutsche Bank ook failliet zal gaan.
En dat geeft zoveel rotzooi dat uw ergste nachtmerrie uit zal komen.

1
21 Al

Eigen schuld Griekenland jullie kunnen domweg niet met geld omgaan.

7
22 Interessant

@17 de rol die de banken hebben gespeeld mag niet worden uitgevlakt. Dat die banken met een houding van 'we worden toch wel gered' niet wisten dat de Grieken op veel te grote voet leefden is onwaarschijnlijk. Iedereen profiteerde: de rijke Grieken, de buitenlandse leveranciers (Duitse auto's) en de banken. Dat die banken moesten worden gered is toch een enorme schande. Zij komen overal mee weg, terwijl het eerste wat een bank moet doen is beoordelen of de lener kredietwaardig is.

0
23 Myth63

Aanname is de moeder van alle....
Ten eerste wie heeft het geld geleent onder valse voorwendselen.
Tuurlijk de banken hebben hierin ook een rol gespeeld maar om ze van alles de schuld te geven gaat veel te ver. Veel banken hebben dan ook een deel van hun leningen af moeten waarderen dan wel af moeten schrijven. Maar dan nog iedereen weet en wist dat gratis geld niet bestaat.
Waar moet anders het geld van de pensioenen vandaan komen als bijna geen hond netjes belastingen betaalde?
Er zijn zat mistanden naar boven gekomen zoal dode die nog steeds pensioen uitbetaald kregen of hoog betaalde personen zoals doktoren ect die op papier bijna niks verdienden tien derhalve nauwelijks belasting afdroegen
Dit kan men niet de fout van banken noemen maar eerder een verkeerde manier van leven (cultuur)

3
24 psje

Hallo EU aanhangers,
Hebben jullie na al die jaren nog steeds niet door dat jullie geliefde EU clubje enorme risico's heeft genomen door Griekenland in de Euro te betrekken. Wordt godverdomme eens een keer wakker!!!

2
25 van Keulen

@21 volgens mij is Griekenland onder valse voorwendsel bij de euro gekomen.
Hadden zij de juiste cijfer gegeven waren ze namelijk nooit toegelaten.
Dus zij zijn niet gedwongen maar uit eigen vrije wil bij de euro gekomen

3
26 psje

@24
Kan je dit aan de Grieken toebedelen? , ligt daar wat je zegt geen taak bij de overheid, het handhaven van wetten en plichten?
Of gaan we meer macht geven aan banken en multinationals door b.v. de dividend belasting eraf te halen.
In Nederland is hetzelfde aan de hand , de macht ligt niet meer bij het volk onze volksvertegenwoordigers hoeven geen verantwoording meer af te dragen want EU, want regeltjes, want weet ik niets van, het handhaven is ook een wassen neus, mij is geleerd vroeger illegaal mag niet tegenwoordig is illegaal een verdienmodus geworden voor mensen die wel durven.
Nee als ik (hetzelfde als een griek) de kans krijg om de boel te belazeren (voor een paar kruimels) zal ik het zeker niet laten, de grote koek word toch gesommeerd voor onrendabele.

Wetten en handhaven is alleen voor de kleine speler die alles wel slikt om maar de maand (of zijn luxe) te kunnen handhaven.

0
27 Mesjokke

@27 wie heeft deze regering dan gekozen?
You get what you paid for toch
Als horde mensen populisten achteraan rennen die hun gouden bergen beloven zonder onderbouwing wiens fout is het dan?
En een heleboel kruimels maakt ook een hele grote koek. De grieken zelf hadden alleen al een schuld bij de Belastingdienst van tussen de 60 en 100 miljard! Hadden ze deze gekende schulden betaald dan was de nationale schuld al 1/3 minder geweest! (en let wel dit zijn de bekende belastingen, vele werden ontdoken)
Daarnaast een kleine dief is ook een dief En heeft in mijn optiek geen recht meer van spreken om naar anderen te wijzen van "zij doen het ook maar dan op veel grotere schaal"

3
28 psje

@28
Dat gekozen mag je weglaten, we worden voor de gek gehouden je mag kiezen maar de uitkomst is anders.
Wat je verteld klopt gewoon, dat zeg ik dus eigenlijk ook HANDHAVEN.
Je maakt wetten maar je zal ze ook moeten handhaven, als een rederij niet word aangepakt door de belasting waarom een (kruimel) Griek.
Daarbij de belastingdienst in Griekenland is ook niet helemaal zuiver, je kent het wel een onafgemaakt gebouw waar nog een etage op moet behoeft geen belasting te betalen, de mensen wonen al 10 jaar in dit huis, de belastingdienst vinden dat ze belasting moeten betalen (de schuld bij belastingdienst), de wet zegt dat dit niet behoeft immers het huis is niet af, waar ligt de verantwoording, ik neem aan bij de politiek, ik zou immers hetzelfde doen als de (kruimel) griek.
De grootste winst valt te behalen bij de grotere bedrijven , die betalen al jaren geen belasting door middel van trucjes om maar geen belasting te betalen, of ze betalen gewoon helemaal NIET, de rederijen zijn daar een zeer mooi voorbeeld van, dan is de vraag nog steeds waarom zou een (kruimel) griek moeten bloeien voor een grootverdiener.

Nu met onze (voor het gemak) gekozen regering, die doen hetzelfde met de dividendbelasting af te schaffen (stond nergens in bij geen enkele partij in het partijprogramma) schandalig en zeker niet democratisch (wat er nog van over is) de gehele middenklasse wordt langzaam leeggezogen en we stevenen af naar een rijk land (alleen de de happy few) worden monddood gemaakt en worden netjes tegenover elkaar uitgespeeld (links/rechts voor/tegen) voor het grotere doel de EU, meer van hetzelfde , meer macht , minder inspraak.

Vandaar ik zette: "Wetten en handhaven is alleen voor de kleine speler die alles wel slikt om maar de maand (of zijn luxe) te kunnen handhaven."

dus ben het redelijk met je eens, of allemaal of niemand. (naar draagkracht)

1
29 Mesjokke

@29 "je kent het wel een onafgemaakt gebouw waar nog een etage op moet behoeft geen belasting te betalen, de mensen wonen al 10 jaar in dit huis, de belastingdienst vinden dat ze belasting moeten betalen (de schuld bij belastingdienst), de wet zegt dat dit niet behoeft immers het huis is niet af"
Deze z.g. "dakbelasting " bestaat al ruim 20 jaar niet meer
"de rederijen zijn daar een zeer mooi voorbeeld van"
De rederijen staan niet als Grieks bedrijf geregistreerd, maar varen onder b.v. Panamese vlag. Doen Nederlandse reders trouwens ook.

0
30 Willem123

@16 Dieke.
Zeer juiste weergave van hetgeen gebeurd is. Volkomen met je eens.
Maar dát willen veel reageerders niet weten en gaan allerlei dingen roepen die misschien ooit eens gespeeld hebben of zelfs totaal niet waar zijn.
Maar als media en bepaalde politici dit verkondigen dan is het beeld al neergezet, helaas.
Mensen lezen vaak alleen de headlines, de echte verhalen kennen ze niet.

0
31 Willem123

@29 U heeft gelijk in het feit dat de regels voor iedereen gelden
En in deze heeft dus iedere griek zich schuldig aan gemaakt aan de shit waar ze nu in zitten
Als de grote en kleine geen belastingen betalen dan komen ze sowieso in de shit terecht
echter dat een grote niet betaald geeft de kleien niet het recht om dan ook maar niet te betalen
Een betere wereld begint bij jezelf!

3
32 psje

@18
Griekenland in de EU houden heeft Europa 280 miljard gekost.
Elke (onafhankelijke econoom gaf aan dat het beter was om schulden weg te strepen.

Maar goed we zien in bij de volgens crisis

1
33 SociaalRadicaal!

@31
Het was de bedoeling van Dijsselbloem en consorten, dat dat beeld werd neergezet om hun eigen "dirty games" met de Europese banken te verdoezelen.

1
34 Dieke

@17
Er is nog niet één schuld van de Grieken kwijtgescholden.
Weet niet waar u dat vandaan haalt.
Ze moeten hun schulden tot de laatste cent afbetalen en dat gaat nog jaren duren.
Tot zolang blijven ze onder curatele staan.

1
35 Dieke

Bedank GS ff let vooral op hoe rijk ze zijn.

1
36 Eastwood

@35
zie bijvoorbeeld hier
https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/banken-schelden-helft-griekse-schuld-kwijt
Ruim 100 miljard is toen reeds afgeschreven hierna is nog meer gevolgd!

1
37 psje

@37
Er is rond die tijd zoveel gebeurt en verandert dat men bijna door de bomen het bos niet meer kon zien.
Dit verhaal van u klopt niet en is destijds omgezet in een langere looptijd voor de uitstaande leningen, maar zeker níet in een directe schuldverlichting.
Dáár ging ook de Trojka niet mee akkoord, waarvan het IMF nu zegt, dat de maatregelen destijds, te streng zijn geweest voor Griekenland.

2
38 Dieke

@38 tuurlijk gewoon blijven volhouden!
zie
https://www.europa-nu.nl/id/viccj7o2p7ug/de_griekse_crisis

En zo zijn er nog meer verwijzingen naar de schuldsaneringen uit de publieke sector!

Quote
Daarnaast zou de private sector (banken) een vrijwillige bijdrage moeten leveren; een deel van de schulden van Griekenland werd door de banken uiteindelijk kwijtgescholden. (a 100 miljard en meer)
unquote

2
39 psje

@39
Nogmaals : de "schuldverlichting" bestond uit het verlagen van de rentes en het verlengen van de looptijd van de leningen.
De Grieken hebben steeds om schuldverlichting gevraagd en dit is het enige wat daaruit gekomen is.
De leningen, al dan niet met gewijzigde rentes en looptijden, zullen z te allen tijde in z'n geheel moeten terugbetalen.
En dat is nu voor een groot gedeelte al gebeurd met de betalingen, die ze uit de EU hebben ontvangen.
En we hoeven zeker géén medelijden te hebben met die Europese banken, die volop hebben geprofiteerd van de ellende en de crisis in Griekenland.
Zij hebben hun zakken met flinke winsten kunnen vullen.
Dus die paar miljard die ze mislopen op rentes en looptijden, zijn peanuts, vergeleken met wat ze al binnengehaald hebben en nóg steeds ontvangen.

1
40 Dieke

@40 lezen is ook een kunst!

1
41 psje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Slavink
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@66 nou, dat wordt dan geen natte tongzoen ... 🤨...

zojuist geplaatst door Slavink

Slavink
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

Krijgt die Tweeling nou ook een moslimse naam?...

1 minuut geleden geplaatst door Slavink

Snorrie
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@62 Nee, dat kan je niet van een snor zeggen.Niet op school geleerd dat haar niet bestaat uit levende cellen en dat het dus nooit en te nimm...

2 minuten geleden geplaatst door Snorrie

21st Century Guy
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@63 Ik denk dat dat verband steeds minder duidelijk wordt en mensen individuele keuzes maken waar ze financiële support aan verlenen, hulpverle...

3 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Slavink
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

Beter één Slavink dan een Roelvink (2) ... 😅== Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islamMaar nu is het moment...

3 minuten geleden geplaatst door Slavink

21st Century Guy
NSC wil verbod op peilingen vlak voor verkiezingen - NieuwRechts.nl

Ik vind het een goed idee, dat zorgt er voor dat mensen stemmen op een partij naar hun hart en niet gaan voor het zogenaamde strategische stemme...

6 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Slavink
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@57 dat mensen niet meer naar kerk gaan betekent niet dat ze afstand doen van hun christelijke vorming. Vandaar dat Nederlanders nog steeds het ...

6 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@54 flauw, mijn vlees is iedere dag vers maar kunnen we dat ook van jouw snor zeggen ... 😮...

7 minuten geleden geplaatst door Slavink

Wedergeboren
Kan je als christen op de PVV stemmen?

nooi >> nooit...

8 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Slavink
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@56 maar Donnie heeft geen eigen stem, net als zijn vader... 😎...

8 minuten geleden geplaatst door Slavink

NK. App
Gram Bangla Chuda ChudiLesbianas TwitterSaite De Garota De ProgramaSunbathers NakedShruti Hassan XnxComedy FuckKelsi Monroe DoggystyleErotic AlligatorChiggywiggy PornXvideo Hindi MeinBig Fat Sex ComHow To Make Homemade Pocket PussyCuaght MasterbatingSexy Video Sex ComRia RodríguezKimono PartyHentaigamHot Porn VidStreet Pick Up PornHot Sexy BlowjobNude Men LatinoEscort In IrelandXnxx Sex 18Adult KilluaKannada Sex RealPorn Harley DeanSexy Threesome LesbiansXnxx BraailAdrian Barbeau NudesSexy Tattoos For WomenBro XnxxSex Of Rakul Preet SinghVídeos Pornôs BrasileiroCeleb HjabSabina Steele BbcSamantona NudesMia Khalifa Bf XxxNavel PornErika MomotaniXxxx ClipsPawg FemdomPlayno1Fotis PornosRich XxxXxx Sex WapXv Ide OsSasur Bahu Porn VideoFree Desi Porn MoviesItalia BlueReddit TittydropPirate Bay-orgCouplesexOld Woman NudeChij Badi Hai Mast MastCrleb NudesTiny Titty MilfFamily Porn Full MovieChess PornKate Upton Sex VideoSex Video New KannadaRandi Chudai HindiDani Daniels BlowViolet Myers KazumiMhqpornerPornstars BrazilianYou Porn NJennifer Love Hewitt In The NudeSeduced PorntubeVideos Latinasxxxسكيس لوطKenziw TaylorReshmi Nair Nude Videoहमसफर एक्सप्रेसDesi Indian Girl Sex VideoEbony Sucks White CockLong Length Porn VideosNatalia Starr HotBest 3dhentaiRemy LacrioxBreast Lesbian PornFem Dom BondageVivastreatMadisonmooresGillain Anderson NudeHd Bf ComSex With AlienTamil Tik Tok VideosKaren YuzurihaAsmr JoiSharon Stone PornPeggy Hill PornLatestpornvidXnxx IndiaSara Evans NudeGuys Jerk Off PornNude Porn PhotosPorn Indian CoupleRonaldo XxxJiggle TittsXnxx عراقيسکس اتوبوسReal PronLia Loves BangbrosBig Brother PornX Hd Indian VideosNude Indian VaginaKimmy Granger BabysitterGenshin Impact Henta IPizzaslutHot Aunty Ki ChudaiKarnataka Aunty BfCyberpunk 2077 PornAsian Leaked PornCrasyshitHotwifeblogSofi Vega XxxGlory Hole AmateurGay Sex Video DesiKorean Sex SceneStep Sister Sleeping XxxPorn TamannaBest Sex Scene VideoMyfreecamsLesbian Scissoring HardcoreDrew Barrymore TittsCatherine SpaakPornoxnMen Jerking Off PornLeaked Onlyfans PornXxx.videospornWife Gets Cream PiedIndian Bhabhi Xx VideoBlue FleamNakedtrannyNaughty American InMolly Jane Full VideosBritni KittinEhind The Scenes PornAdult Online GamesJapanese PornjavFolies PornosFamily PornosuBackroom CasfingPornpizzaSunny Leone Fuck HdMommy Helps Son Porn김치티비Gand ImageBlackcock LoversVídeo De Sexo Escondido