door kovichni in Politiek  ·  99 Reacties

  • 19
  • 1219x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Die schreeuwer speelt alleen maar in op onderbuik gevoelens van een groep Britten, steeds maar de voorstellen afwijzen en zelf met geen oplossing komen of de gevolgen van zijn houding niet wil inzien.
Het narcisme straalt van hem af en past mooi in het rijtje Trump en Erdogan.

8
51 NLsandman

@47 als Farage nu met een plan kwam, maar de loser heeft helemaal niets. Hij gaat straks in Frankrijk iedereen aan de overkant van het kanaal uit staan te lachen.

4
52 Jessez

@47

Dat soort filmpjes van farage durven ze niet op MSM in zijn geheel te vertonen , zit veel te veel waarheid in

9
53 Vageali6888

@48 De EU wordt heel gemeen als een land eruit wil. Zie de EU als een sekte...Ze lokken je met mooie praatjes, maar eenmaal gevangen willen ze je niet meer loslaten...

9
54 Liz

@53 Farage is een oetlul die te veel lult zonder concrete plannen.

12
55 Jessez

@54 .
De EU maakt het zo moeilijk mogelijk voor Engeland want stel je voor dat het na de Brexit Engeland voor de wind gaat.
En de EU nagelt de andere landen vast met die toren hoge leningen die zij weg gegeven hebben ( zoals Nederland garant stonden) aan de noodlijdende landen met de reden dat als er andere landen eruit willen dat zij dat geld snel terug willen.

8
56 eigenmening

@46 . De EU eist alleen maar dat aan allle voorwaarden van het opzeggen van het lidmaatschap wordt voldaaan. Wie weet denkt u er anders over maar ik heb geen zin in extra belastingen of mijn portemonnee te trekken om de consequenties van de keuze van net iets meer dan de helft van de Britten te verzachten.

6
57 Tralalala

@56 Als je uit de club wil moet je aan je verplichten voldoen. Maar ze willen wel de lusten zonder de lasten, maar niets betalen. En domme NEXIT aanhangertjes trappen daar weer in.

9
58 Jessez

@56 . De Brexit Britten maken het moeilijk voor zichzelf want er was en is nog steeds geen plan voor het VK zonder de EU.

7
59 Tralalala

* Verwijderd door de redactie *

60 Captain Hero

Nu, na afwezig te zijn geweest in de meest belangrijke periode na het Brexit referendum komt Farage opeens terug om om voor een harde Brexit te pleiten. Hij lult over democratie en hoe de keuze van een nipte meerderheid leidend moet zijn maar ik hoor geen plannen, geen nieuwe handelsovereenkomsten, geen oplossingen omtrent Ierland of Schotland. De Brexit is een feit en het lijkt me hoog tijd dat de brexiteers nu eens met een gedegen plan komen over hoe ze het VK willen vormgeven zonder de eu

4
61 Tralalala

@60 ach gut toch, eerst een boertje laten voor je antwoord.

8
62 Jessez

* Verwijderd door de redactie *

63 Captain Hero

@63 Jij wel. Dringend zelfs.

11
64 Hadjememaar

* Verwijderd door de redactie *

65 Dumper

Sluit hem op die charlatan

6
66 Drs. Mezun

@56 Ja, vieze spelletjes.

5
67 Liz

@57 Ik heb geen zin in de EU. Was die er niet geweest, had het er heel anders uit gezien: Normaal.

8
68 Liz

@65 Aha! Okequestion

2
69 Liz

@68 . Normaal? Waar ondervindt u dagelijks hinder van de EU? Wat was er vroeger beter? In hoeverre is sinds het onstaan van de EU uw leven verslechterd?

4
70 Tralalala

Na het lezen van de eerste twee woordje He's back hoopte ik op een artikel over Arnold Schwarzenegger.Helaas ging het over Farage een onbeduidend figuur die de geschiedenis in zal gaan als iemand die de UK grote schade heeft berokkend.

4
71 jantje van leiden

@70 Daar zit net voor de NEXIT aanhangertjes het probleem. Dat kunnen ze niet.

@68 En ik heb geen zin in een NEXIT.

5
72 Jessez

@70 Niets meegekregen van de immigraties de laatste jaren?
Voor de rest val ik in herhaling. Voorstanders van de EU houden hun ogen gesloten voor hoe de EU zich gedraagt. Eentje dan: Verkwisting...Miljardenverkwisting.

10
73 Liz

@72 Dan maak je maar zin. Het is echt beter voor je..Geloof mij nou maar.

6
74 Liz

@58 Misschien trap jij wel in die mooie EU-praatjes. Je moet niet alles geloven, hoor.

8
75 Liz

Er ist wieder da

6
76 Hadjememaar

Farage, dat betekent toch laffe hond?

3
77 Janzzen

@74 maak jij maar zin. Fijt is dat we in de EU zitten, en daar blijven we voorlopig zitten. of je het nu leuk vindt of niet, dombo.

3
78 Jessez

@75 Je pleegt contractbreuk en loopt dan vrolijk weg zonder aan je verplichtingen te voldoen. Als jij dat bij mij deed dan leefde je niet lang op deze aard kloot makker.

2
79 Jessez

@73 die miljoenen die Farage en consorten achter over gedrukt hebben bedoel je?

3
80 Jessez

Zit iemand op die hypocriete en leugenachtige randdebiel te wachten dan?

Hoeveel zetels had zijn partijtje ook alweer?

3
81 progressiefliberaal

@73 Dat vluchtelingen dienen te worden opgevangen heeft de EU niks mee te maken
Dit is vastgelegd in de internationale rechten van de mens!
Het geen wat de EU doet is de vluchtelingen verdelen naar ratio zodat het zo het meest eerlijk is! Ook kunnen wij door de EU vluchtelingen die in een ander landde EU binnengekomen zijn terugsturen naar dat land (deze luxe heeft de UK straks niet meer!)
En we betalen gezamenlijk om een oplossing te vinden voor dit probleem (
Overigens de asiel regels worden door het land zelf bepaald en derhalve aangezien we democratisch zijn mede door uzelf!
Daarnaast U beseft wel dat wij leven van onze export! Export die bijlange niet zo grootschalig zou zijn geweest als de EU er niet was
Het bewijs is dat doordat de UK nu de EU uitstapt onze export daarheen straks veel moeilijker en een heel stuk duurder zal gaan worden of in sommige gevallen zelfs stopt! Hoeveel arbeidsplaatsen zal dit straks gaan kosten?
Even wat cijfers ruim 32% van onze bpn hebben wij te danken aan onze export! dit beteken over de duim dat ook ruim 32% van onze arbeidsplaatsen te danken zijn aan deze export die er mede is dankzij de EU oftewel ruim 4 mijloen

1
82 psje

@73 kleine aanvulling Ik denk zelfs dat na de brexit het land overspoeld zal gaan worden door vluchtelingen die hun kans schoon zien. Andere landen binnen de EU deden altijd de controle van transit goederen ect die op weg zijn naar de UK. Deze verplichting komt te vervallen en de britten zullen alle inspectie dan zelf moeten gaan uitvoeren
Dit terwijl ze al onder bezet zijn en door de Brexit het ineens veel drukker gaan krijgen!
Ze verliezen ook de toegang tot het EU registratie systeem van criminelen en illegalen(afgewezen asielzoekers)

2
83 psje

@13 Dit van een anti-westerse sputniknews aanhanger. Ik weet dat je het hier haat dus vertrek dan gewoon eens. Waarom allemaal die populisten achterna lopen en propaganda uit Rusland plaatsen als je ook gewoon naar je heilstaat kan verhuizen? Dan kan je elke dag wakker worden in dat 3e wereld landje van je met die sterke leider. Neem Farage lekker mee. Dan heb je een mooi clubje en kan je ons met rust laten.

2
84 VaY

@73 de immigratieproblematiek heeft niks met de EU te maken. De immigratie is het gevolg van spanningen in het MO (deels veroorzaakt door de VS) en de opkomst van internet. Dus ook zonder de EU hadden we hier het immigrantenprobleem gehad.

3
85 Diederik82

@60
En doe jij eens normaal!

3
86 Nude

* Verwijderd door de redactie *

87 Captain Hero

@87 Zo, ben je d'r weer.
Even had ik gedacht dat je werkelijk in therapie was gegaan. IJdele hoop, blijkbaar, Maar je hebt er vooral jezelf mee.

2
88 Hadjememaar

@82 en @85
DE EU had er nooit moeten komen. Dan was dat gehannes met exit's ook niet aan de orde.
Denk niet dat we zonder de EU niet gaan redden. We hebben namelijk niet anders gedaan.
Exportregels zijn onderling ook af te spreken en daar hebben we geen " Top EU" voor nodig, die ook nog eens handen vol geld kost.

Ik vind dat de EU wel degelijk verantwoordlijk is voor de toestroom van immigranten. De grenzen staan wagenwijd open. Hongarije is niet gek. Ziet de ellende o.a. in Zweden. En reken maar dat dit land onder druk gezet wordt door de EU.
EU = De EU-landen. Waarom hebben Duitsland en Frankrijk zoveel te zeggen eigenlijk..

3
89 Liz

@83 Ook voor GB geldt dat ze eerder met dit bijltje hebben gehakt, voor de EU.
GB redt het echt zelf wel, maar een ander verhaal is of de EU dwars gaat liggen.

2
90 Liz

@53 Is dat zo? Censuur bij MSM?

0
91 Liz

* Verwijderd door de redactie *

92 Captain Hero

@89 het vinden en het zij zijn twee verschillende in deze.
U spreekt met u onderbuik en kijkt niet naar feiten. Of kom anders met bewijzen dat de eu de schuldige is!

0
93 psje

@93
Hier een voorbeeldje:

"De euro was een enorme fout. En dat was geen ongeluk, de politieke leiders wisten van meet af aan wat de risico’s waren, stelt oud-IMF-econoom Ashoka Mody.

Hij werkte jarenlang bij het IMF en was vanuit die functie betrokken bij Europese hulpprogramma’s. Zijn spijkerharde conclusies zorgden in Brussel voor verbijsterde reacties. Mody pelde nietsontziend stukje bij beetje het hele europroject af. Volgens hem is deze Europese droom een illusie.

In zijn net verschenen boek EuroTragedy: A Drama in Nine Acts gaat hij terug naar het allereerste begin van de euro. „Mijn veronderstelling bij het schrijven van dit boek was dat de politieke leiders vooraf niet wisten wat de gevaren en risico’s van een gezamenlijke munt zouden zijn. Dat ze dat niet kónden weten”, zo zegt de oud-IMF-econoom in een interview. „Maar in mijn onderzoek ontdekte ik: ze wisten het wél!”

Heeft de euro ons groei gebracht?

„Nee. Nul. De euro kon ons zowel economisch als politiek geen goed doen. Maar de munt bracht wel risico’s. Er werd een tijdje verteld dat de euro ons groei zou brengen. Het werd namelijk goedkoper om handel te drijven tussen de eurolanden. Maar de geschiedenis is duidelijk. In 1982 heeft Otmar Emminger, de president van de Bundesbank, gezegd dat dat niet waar is. In 1982! Hij zei: exporteurs drijven voortdurend handel en de valuta schommelen. Ze dekken zich in tegen dat risico.”

Heeft de euro ons welvaart gebracht?

„Als de euro ons geen groei bracht, bracht het ons ook geen welvaart. Het enige dat de euro doet, is ons gemak opleveren als we van Nederland naar België gaan om daar te gaan winkelen.”

Was de euro nodig om de Europese interne markt te laten functioneren?

„Nee. Je kunt prima een interne markt hebben zonder gezamenlijke munt.”

https://www.stopdebankiers.com/euro-was-een-enorme-fout/

1
94 Liz

@93


Hoe dit gaat uitpakken, weten we nog niet...

‘2018 wordt het jaar van de grootste financiële crisis ooit’

Volgens tal van analisten in zowel reguliere als alternatieve media staat de wereld op de drempel van de grootste financiële crisis ooit, die in tegenstelling tot de vorige crash in 2008 niet meer gerepareerd zal kunnen worden.

https://jdreport.com/2018-wordt-het-jaar-van-de-grootste-financiele-crisis-ooit/

Een stukje verderop bij bovenstaande link:

"Invoering euro zal Nederland fataal worden

De verantwoordelijken in Den Haag zullen hun handen wel weer in onschuld wassen, maar hadden natuurlijk nooit met dit beleid moeten instemmen, en in de eerste plaats nooit akkoord moeten gaan met de invoering van de euro en de oprichting van de eurozone transferunie, die de Nederlandse staatsschuld naar € 480 miljard euro heeft doen exploderen, en ons land vermoedelijk al over enige jaren totaal berooid en leeggezogen zal achterlaten."

1
95 Liz

@94 Wij als Nederlanders moeten het veelal hebben van onze export. Deze export wordt tegenwoordig afgerekend in euro's. Onze export heeft kind is niks meer met wisselkoersen te maken of valutavergoefingen a 3.5%
En het is maar hoe je het bekijkt wat welstand is echter als ruim 30 % van onze werkende bevolking hun baan te danken heeft aan export (mede mogelijk gemaakt door een munt) dan noem ik dat weldegelijk welstand!
Daarnaast hoe zou de gulden zich gehouden hebben in de huidige crisis?
(Neem de Britse pond of de lira even als voorbeeld)

0
96 psje

@96
Misschien zelfs beter?
Eens kijken of de pond niet bijzonder populair gaat worden..Na de Brexit..

"De kern van de europroblematiek is het vasthouden aan een eenheidsmunt, zonder wisselkoersmechanisme en zonder landenspecifiek rentebeleid. Dat betekent enerzijds dat zwakke eurolanden internationaal niet meer kunnen concurreren omdat de euro voor hen te duur is, anderzijds dat de sterke landen overschotten produceren op de lopende rekening omdat de euro voor die landen, vooral Duitsland en Nederland, juist te goedkoop is. Omdat de arbeidsproductiviteit in Zuid-Europese landen achterblijft bij die van Noord-Europese landen worden Zuid-Europese producten te duur om te exporteren naar Noord-Europa en elders."

https://www.ftm.nl/artikelen/red-europa-stop-de-euro?share=1

1
97 Liz

@97 Hoeveel is de pond gedaald tov de Euro in aanloop naar de brexit? (ruim 30%!)
Dus de cijfers spreken u nu al tegen! zie https://www.wisselkoers.nl/pond en kies dan een periode van 3 jaar dus weinig kans dat er meer vraag naar de pond zal komen.

Zelf de Britse economen verwachten dat de pond onder de euro zal geraken na de brexit!

0
98 psje

@98 Ja, dat komt door de onzekerheid.
We weten nog niet hoe dit zich gaat ontwikkelen na de Brexit.

1
99 Liz

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
sockknitter
Duitse politieagent veroordeeld wegens discriminatie omdat hij aan Afghaanse migrant vroeg waar hij ‘echt’ vandaan kwam - Dissident.one

@15Ach, geloof jij maar nazi.one. Die schrijven de meeste rotzooi en dan nog remix, die niet eens fatsoenlijk kunnen vertalen....

1 minuut geleden geplaatst door sockknitter

Graaier1000
Offtopic

Correctie bij @2678.Het spijt me te moeten schrijven = Het spijt me het te moeten schrijven.Mijn excuses....

2 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Malinois
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@60Excuus, link vergeten.https://www.nieuwskoerier.nl/news/983235-gezelligheid-op-het-station-van-belgische-geel-50-tal-gezellig-aan-het-m...

2 minuten geleden geplaatst door Malinois

wildersfan
Game on! Welke spelcomputer past bij jou? - DIWMOTZ

Iets met een VGA videokaart. 😊...

3 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Malinois
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@59I.d.d. dat zijn harde klappen. En ik begrijp die jongeren ook wel. Het loopt de spuigaten uit met het gedrag van bepaalde groepen mense...

3 minuten geleden geplaatst door Malinois

Wedergeboren
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

    "Opinie: ‘NSC en SGP willen Transgenderwet intrekken: waarom bemoeien ze zich met zo’n persoonlijke keuze?’" https://www.pa...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Marrie1
Duitse politieagent veroordeeld wegens discriminatie omdat hij aan Afghaanse migrant vroeg waar hij ‘echt’ vandaan kwam - Dissident.one

@13Gewoon een woke politiek correcte afhandeling van een slepende zaak, met als gevolg dat agenten niet meer hun normale werk kunnen doen....

8 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Vageali6888
Blamage voor Rutte en Ollongren: "Het Oekraïense F-16-trainingsprogramma is mislukt", zeggen de Fransen - Dissident.one

@77Nee, er was op vrijwel alle punten overeenstemming ... en toen reisde Johnson naar Kiev..Zie @21 en @29 wat de Oekrainse onderhandela...

10 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Malinois
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@53Klopt.Maar het lijkt me niet wenselijk.Hier in Nederland is het de taak voor de overheid/politie.Ik zie het nu niet meer zo vaak ...

10 minuten geleden geplaatst door Malinois

Biscanna
Game on! Welke spelcomputer past bij jou? - DIWMOTZ

Dat blijft toch echt de commodore 64. 😎...

11 minuten geleden geplaatst door Biscanna

NK. App
Hyderabad NudeLa New Girl PornStep Daughter Seduces StepmomSpankba GVer Filme PornográficosTwitter AmadorMizukawasumireEva Mendes BikiniWww Xxx Kashmir ComChaka Sex VideoSexy Pron VedioMia MalkovaAna De Armas Hot VideosPrincess LeiacmEsscortPakistani Sex TubeVery Hot RomanceHindi Model SexLidtcrawlerNice CockNaturist NudeBathroom SaxPorn Videos Japanese MomIndian Porn Behind The ScenesXxx Sunny LeoneoFilm PornogratuitMini Stallion PornMonsre CockWww Hindi Xvideo ComSunny Leone Sex NewAsian Massage BlowCheating AnalForced BredVillage Women PornBlanket PornCherokee XxxSovereign Syre StepmomNoodle MagaziePorn KomicsKatie NudePotn VedioPolice Walon Ka SexFuta On Male Rule 34Kim Kardashian Leaked VideoLesbian Milf SeductionPussyvideoAsain With Huge TitsNude Chubby ChicksSucking Gay BallsIdian XnxxXxx Videos ForcedLesbo Anal StraponMasseuse PornKerala Malayalam X VideosLily Carter Xxx Video3d Jackerman PornPornhitStep Sister PornSis Bro XnxxHottest Naked LatinaIndian Honeymoon XnxxAshleyamorThejessiejiangKanndasexFreeuse Porn ComicsChaturbate LeaksCelebs With Nude PicsNude De MeufAnty Sex Videos ComKinner FuckBest Sex Videos 2019Leah Gotti Xxx VideoShemale Fuck MaleAunty Sec VideosHidden Cam Asian MassageSuicidegitlsPornographie VidéosVietfunNaked Ariana GrandeSoft Lesbian PornRyan Medison PornLook Alike PornMotherless WebsiteSpanish PornstarsAmateurity PornIndian Fick VideosKayley Cuoco PornMature Naked WomenArnold Schwarzenegger NudePorn Teen BlackBaitbusSunny Lione Xxx VideosMia Khalifa OornEbony Pov PornSelena Gomez NippleFree Anal PormAngel Devil HentaiGeorginarodriguez NudesAdult Web Series Watch OnlineSunny Leone Ki Sexi VideoXamster Porn.comSex ChatingMonika DeeBlonde Porn PicsBlack Thirl PornSuperpornGay HandjobEllie Renee PornAletta Ocean Xxx VideoVani Kapoor SexyWebcam Couple PornMs Palomares PornGetting Flashed On OmegleTopporn SiteAnnie Arbor PornXvideo GameBrazza XxxMom Son InceststoriesDiscord SexPuta CojiendoYourpormAmatuer Girlfriend PornOmegle PussyXmissysTorie Wilson NudeSex New ComChitrangada Singh NudeSexy Video Sexy Video XxxMilf Friends MomHot Babes Having SexDani Daniel Full MovieBambidoe LeakLund ChusaiJapanese CreampiesExtreme Anal GangStop Fucking MeBedpageCartoons Rule 34Sexual GufsRaven Symone NudeSex Hot BoyBig PissyPorn GrandpaXvvideos DownloaderSlingshot Boob SlipPorn With GymnastHot Sister Sex ComAhrek PornMegan Fox XnxxPaige Bauer Porn