Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © AFP

Schip met 177 migranten al twee dagen geblokkeerd voor kust van Lampedusa

BuitenlandEen vaartuig van de Italiaanse kustwacht met 177 migranten aan boord zit al 48 uur vast voor de kust van Lampedusa. Niemand wil de migranten, die tussen Malta en het Italiaanse eiland uit de Middellandse Zee zijn gered, laten ontschepen.

25 reacties

  • Anita Billen

    6 jaar geleden
    Weer 177 migranten . Terug sturen allemaal. Wanneer gaan ze er echt werk van maken de bevolking heeft er echt genoeg van.
  • Benny Bertrant

    6 jaar geleden
    In UK hebt je geen ID kaart. Hier vraagt men door alle instanties uw ID kaart. In UK heb je deze zelfs niet. Eenmaal aan land en het is OK! Begrijp ook niet waarom de UK regering dit tegenhoud om iedere burger een ID kaart te geven. Immigranten kunnen dan worden geweigerd. (dwz. Géén paspoort: BUITEN) en dit is het probleem met het Europese continent waarom die armoe zaaiers in UK willen komen!
  • Hilde

    6 jaar geleden
    Hebben ze geen haven aan de kant waar ze vandaan komen? Het is toch simpel? Doe ze gewoon terug, want hun trucje van in nood te zijn elke keer ze een reddingsschip zien begint wel op te vallen. Europa zit vol.
  • diane colman

    6 jaar geleden
    De kustwacht van Italie moet niets.... het is hun land en ze verzetten zich en ik kan ze geen ongelijk geven.
  • censor

    6 jaar geleden
    Dus in Groot Britanië heb je geen identiteitskaart nodig en ook de loonkost is heel laag....waarom dan niet al die transmigranten op de boot, linea recta naar ginder , afzetten, en : good bay ! De "Engelsen "moeten het maar weten. Wij doen al de moeite hen hier te houden, En waarom ? Om de Britten te plezieren ? Dat ze zelf hun zaakjes oplossen, die "illegalen" werken daar voor een paar pond per uur.