U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Buitenland
  • 12
Voormalig CIA directeur John Brennan sprak voor het eerst op TV nadat Donald Trump zijn security clearance introk, en vertelde in Rachel Maddow Friday dat de president “dronken van macht” — en in staat is een ramp te veroorzaken. ...

11 maanden geleden door Crannbuidhe

REAGEER MET EEN EMOJI
12
17
4

@185
Je vergeet te vermelden dat de wereld binnenkort instort en het klimaat verandert door Trump.

201 Proemevla    
11 maanden geleden door Proemevla
10
Meld

@200
Inderdaad niet doen. Informatie is nu eenmaal gevaarlijk, aldus het grote oranje monster.

202 Xyron    
11 maanden geleden door Xyron
8
Meld

@194

Allemachies .... ben je nu echt zo dom of doe je alleen maar zo.

Een Security Clearance betekent NIET dat je zomaar overal bij kunt.
Voor bepaalde belangrijke stukken moet ook iemand met een SC nog specifiek toestemming krijgen.
Waar het om gaat is dat het verlenen van een SC tijd kost. Tijd die er in een crisissituatie domweg niet is. En dan kan het nog in bezit hebben van een SC betekenen dat een voormalig medewerker direct aan de gang kan gaan.

203 Endandit    
11 maanden geleden door Endandit
7
Meld

@194

En heb je nu al opgezocht waar die Midterms over gaan...?

Nee hè..?

204 Münchhausen    
11 maanden geleden door Münchhausen
6
Meld

@201
Nee hoor, dankzij Trump gaat het klimaat gewoon verder op de weg waar we opzitten, recht op de afgrond af. De rem is van de auto, en het gas wordt iets harder ingetrapt ....

205 Xyron    
11 maanden geleden door Xyron
7
Meld

@201 niemand beweert dat het klimaat door Trump verandert. Maar hij belemmert wel samenwerkingsverbanden en oplossingen om er iets aan te doen. Sterker nog, hij wil de vervuilende steenkool industrie weer vrij spel geven en hij wil asbest weer legaliseren.

206 Diederik82    
11 maanden geleden door Diederik82
6
Meld

@203 Ik doe alsof.
Een ex werknemer die niet meer gewenst is, wil je ook niet meer inhuren als het crisis is. Hij is niet voor niks weg, toch?
Dus ook geen toegang meer tot geheime stukken.
Als hij in dienst was gebleven, had hij zijn toegang ook behouden, lijkt me.


Beetje alsof een Golddigger gaat zeuren dat ze niet meer in het huis van haar ex man mag, nadat ze van hem is gescheiden. Ga toch weg, zo werkt het gewoon niet in de echte wereld.

207 xtremy    
11 maanden geleden door xtremy
8
Meld

@201

"Je vergeet te vermelden dat de wereld binnenkort instort en het klimaat verandert door Trump...."

Dat is inderdaad bepaald niet ondenkbaar. Maar dat was al eerder gemeld.
Bijblijven Proem...!

208 Münchhausen    
11 maanden geleden door Münchhausen
7
Meld

@187
Ik volg de zaken op hoofdlijnen. Waarbij als een paal boven water staat dat de oorlogsmisdadigers die met leugens 4 oorlogen zijn gestart, nog steeds berecht moeten worden: hoofdverantwoordelijken: Bush, Powell, Tenet en Obama, Clinton, Brennan. De politiek en de diensten geschoond moeten worden van deze misdadigers.

Ik weet niet wie Flynn is, maar hij kan nooit zo belangrijk zijn als Brennan het CIA hoofd onder Obama, verantwoordelijk voor de illegale oorlogen in Syrië en Libië.

Ik begrijp echt niet waarom velen niet willen dat oorlogsmisdaden worden berecht?

Maar dat het gevaar uit Rusland zou komen? Rusland heeft niet met leugens vier oorlogen gestart in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, dat heeft de VS top voor Trump gedaan.

En die moeten daarvoor nog steeds berecht worden, net zoals nog steeds de waarheid over 911 boven tafel moet komen, het is simpelweg onmogelijk dat Afghanistan daarvoor verantwoordelijk is, die als vergelding daarvoor plat is gebombardeerd. Net zo min als enkele leden van Al Qaida, dit voor elkaar hebben kunnen krijgen. Al Qaida heeft de aanslag ook nooit opgeëist. De video beelden nabij het Pentagon zijn in beslag genomen, en tot op de dag van vandaag voor de wereld verborgen, waarom? Om de zaak te bedekken!

Dat Trump ook wel eens zaken deed met Russen maakt hem geen verrader. Degene die 911 hebben gepland en daarna 4 oorlogen zijn gestart, zijn de grootste misdadigers tegen de mensheid van deze tijd. Maar het interesseert jullie allemaal niks, als hooligans moet Trump weg van jullie, want de media van de heersende macht zegt elke dag dat hij zo slecht is, en zijn voorgangers zo veel beter.

NEE, zijn voorgangers hebben met leugens miljoenen mensen de dood in gejaagd, er moet een uitgebreid onderzoek komen naar hen, en niet naar Trump.

Maar jullie draaien gewoon alles om, te idioot voor worden, ik noem het dan ook gehersenspoeld, door de media die altijd maar de halve waarheid gevuld het heel veel valse kleuring bericht.

209 Reactie    
11 maanden geleden door Reactie
9
Meld

@200
Dan blijf maar dom lullen...

210 GreyB    
11 maanden geleden door GreyB
7
Meld

@207

Je bent dus echt zo dom.

211 Endandit    
11 maanden geleden door Endandit
7
Meld

@207

Is dat in jòuw "echte wereld" of in de èchte echte wereld...?

212 Münchhausen    
11 maanden geleden door Münchhausen
8
Meld

Maar goed, ik hoor mijn buren buiten in de tuin, ik ga eens kijken of het daar gezellig is.
Moet ook mijn gras nog maaien.

Hebben jullie weer even rust. Die enge trol Xtremy is weer even weg. Succes met je verontwaardigd voelen over zaken waar je 0,0 invloed op hebt.

213 xtremy    
11 maanden geleden door xtremy
7
Meld

@201 Nou dat is iets teveel eer voor hem , en ik geloof best dat hij daar ook zijn merknaam op wil zitten , aangezien alles bij Trump gaat om zijn achternaam , dus klimaatverandering copyrighted by Trump is wel iets wat hij graag zo willen ...

Maar ja hij is een aartsconservatief mannetje en zijn volgelingen zijn dat ook en dat word waarschijnlijk ook de ondergang van de mensheid , de wil om niet te willen aanpassen aan de klimaat omstandigheden , want het is een 'links moslim , complot' ...

214 MarcusCole    
11 maanden geleden door MarcusCole
7
Meld

@212
Nee, de zandwereld waar hij met zijn hoofd in wil blijven zitten.

215 GreyB    
11 maanden geleden door GreyB
7
Meld

@209

Ik doe hem nog maar een keer. De typische Trump-supporter:

https://media.tenor.com/images/26ad38941baac1e1b448fcb4e343f6b4/tenor.gif

216 Endandit    
11 maanden geleden door Endandit
7
Meld

@213

Jij bent niet "eng"......., wèl erg dom...question

217 Münchhausen    
11 maanden geleden door Münchhausen
8
Meld

@213
Als je terug bent van de buren kun je misschien dit even lezen:

"But there’s a reason why former intelligence and law enforcement officials are allowed to maintain a clearance. It boils down to continuity of government.

“There's oftentimes still interaction at that level for obvious reasons because of the expertise that these people have. And also because so many of the endeavors and investigations and operations carry on from one administration to the other,” said Mark Zaid, a prominent attorney who handles national security cases.

Another reason to extend clearances to former intelligence officials like Brennan or Clapper is that they're sometimes called back to the White House to consult in times of crisis. In those cases, then, they’ve already got the security clearance, so they can help more immediately.

John McLaughlin, acting director of the CIA under President George W. Bush, returned to government in 2009 to chair a panel investigating an intelligence failure. “You keep your clearance because someone in the government may want to consult you on an issue you’ve worked on and on which you have special knowledge,” he told NPR.

“I couldn’t have done that without a security clearance,” he said."

218 GreyB    
11 maanden geleden door GreyB
8
Meld

@213
Ik ga zo ook lekker de hort op.

Voor een groot deel van de rest hier succes, met jullie haat tegen de oppositie van de politieke globalisten. Hoop dat jullie daar ooit nog van genezen.

219 Reactie    
11 maanden geleden door Reactie
7
Meld

Winston Churchill werd bij zijn aantreden ook enorm gehaat door de media, linkse Engelsen en zijn eigen partij. En moet je nu eens kijken. Hij wordt herinnerd als een held, er zijn straatnamen en pleinen naar hem vernoemd, in Engeland staan standbeelden van hem.

Zo zal Trump ook over 80 jaar herinnerd worden.

220 Anti-links    
11 maanden geleden door Anti-links
12
Meld

@220
Trump zal herinnerd worden als 'Nr. 45'.

221 GreyB    
11 maanden geleden door GreyB
9
Meld

@220

"Zo zal Trump ook over 80 jaar herinnerd worden. "

Winston Churchill had meer verstand in de nagel waarmee hij zijn sigaren uitdrukte dan Trump in zijn hele lijf.

222 Endandit    
11 maanden geleden door Endandit
6
Meld

@208
Inderdaad, dat werd ook al gemeld toen Trump president werd (schok voor de anti trumpies die tot het laatst bleven geloven in de polls van de fake news media die winst voor Hillary voorspelden)

En dezelfde retoriek, dezelfde fake polls worden nu weer gepresenteerd, alsof mensen daar nog intrappen.

Gaat hartstikke goed met de economie, lage werkloosheid ook onder zwarten / immigranten, mensen hebben weer vertrouwen in de economie, meer geld in de pockets (niet alleen de rijken zoals de fake news media melden), de aanhang van Trump groeit, ook onder zwarten (verdubbeld sinds vorig jaar) etc.

De democraten hebben niks en waarom hebben ze niks? Omdat Trump doet waar zij, onder Obama alleen maar over deden praten. Beste voorbeeld zijn de illegalen, onder Obama (en zelfs Obama) luidden ze noodklokken:"Het kan niet zo verder gaan, ze moeten uitgewezen worden en blabla". En nu zijn ze fel tegen Trump die precies doet waar ze onder Obama om vroegen.
Ze hebben geen programma, geen vertegenwoordiger van enige betekenis.


223 Proemevla    
11 maanden geleden door Proemevla
9
Meld

@220 Ja in de oorlog kon hij wel stoer doen, maar daarna waren ze niet zo blij meer met hem.

224 Reagurius    
11 maanden geleden door Reagurius
5
Meld

@223
Zo ver zaten ze er niet naast, Clinton had 3 miljoen stemmen meer

225 GreyB    
11 maanden geleden door GreyB
6
Meld

@223
En PS, 'reactie' heeft gelijk, het gaat om de strijd tegen de globalisten, de neocons / neo liberalen, de strijd tegen corruptie en politieke bias in de DOJ/FBI/veiligheidsdiensten, dat zie je niet als je stront in je ogen hebt.

226 Proemevla    
11 maanden geleden door Proemevla
10
Meld

@226 dat was niet de door Trump gehanteerde argumentatie (die inhoudelijk als een tang op een varken sloeg)... dus dit is jouw uitleg.

227 TedjeR    
11 maanden geleden door TedjeR
6
Meld

@220 Trump zal waarschijnlijker de boeken in gaan als "The Fake-President"

228 TedjeR    
11 maanden geleden door TedjeR
6
Meld

@226
Leg eens even in je eigen woorden uit wat 'globalisten' zijn, aub?

229 GreyB    
11 maanden geleden door GreyB
7
Meld

@225 “Clinton had 3 miljoen stemmen meer”

En nog kan ze geen president worden ... Sneu hoor.

Trumpdog: https://m.youtube.com/watch?v=cSJES3Vg_mo

230 JackKropotkin    
11 maanden geleden door JackKropotkin
10
Meld

@225
Trump had 304 van de 538 stemmen, ze zaten er dus ver naast.

231 Proemevla    
11 maanden geleden door Proemevla
8
Meld

@226
Nee.

232 Proemevla    
11 maanden geleden door Proemevla
5
Meld

@231

Proemie toch ... is het verschil tussen "kiezers" en "kiesmannen" je nu nog steeds niet duidelijk?

233 Endandit    
11 maanden geleden door Endandit
6
Meld

@230
Maar ze had wel de meeste stemmen, dat kan Trump nog steeds niet verkroppen..

234 GreyB    
11 maanden geleden door GreyB
7
Meld

@230
Hahaha.

235 Proemevla    
11 maanden geleden door Proemevla
7
Meld

@231
Nee.
Trump had 62,984,825 stemmen
Clinton had 65,853,516 stemmen

De winst van @223 zat dus bij Clinton en dus niet verkeerd voorspeld door media.

236 GreyB    
11 maanden geleden door GreyB
6
Meld

@236
Het verschil tussen de popular votes is nog nooit zo groot geweest..

237 GreyB    
11 maanden geleden door GreyB
6
Meld

@234 jij ook niet.

238 Eastwood    
11 maanden geleden door Eastwood
8
Meld

@238
Ik wel, daarom beoordeel ik ook Trump als president en niet Clinton.
Ik sleep er Clinton en Obama niet steeds bij...

239 GreyB    
11 maanden geleden door GreyB
8
Meld

@236
De media wisten dus niet hoe een president gekozen wordt, ze dachten dat het via de popular vote ging, aah nu snap ik het, een ander voorbeeld van fake news.

240 Proemevla    
11 maanden geleden door Proemevla
9
Meld

@240
Hoe staat het met Trumps onderzoekscommissie die de 'fraude' omtrent o.a. de Popular Vote moest onderzoeken? Is er na anderhalf jaar al een rapport?

241 GreyB    
11 maanden geleden door GreyB
8
Meld

@240

Jumping to the wrong conclusion in 3.... 2.... 1....

242 Endandit    
11 maanden geleden door Endandit
7
Meld

@240 Denk jij nou werkelijk dat de media of wie dan ook niet wisten hoe het kiessysteem in elkaar zit. Ik kan mij niet voorstellen dat jij zo dom bent om dat te veronderstellen, dus jij moet wel willens en wetens zulke onzin ter plekke bij elkaar verzinnen.

243 Crannbuidhe    
11 maanden geleden door Crannbuidhe
7
Meld

@239
Nu we het toch over Clinton hebben, judicial watch heeft weer een paar mailtjes van Clinton via een foi zaak verkregen, top secret mailtjes die op haar privé server stonden.

244 Proemevla    
11 maanden geleden door Proemevla
8
Meld

@220
En nog voor de oorlog goed en wel voorbij was, werd hij door zijn eigen bevolking weggestemd ....

245 Xyron    
11 maanden geleden door Xyron
6
Meld

@240
Ik reageer op jouw woorden in @23

"die tot het laatst bleven geloven in de polls van de fake news media die winst voor Hillary voorspelden"

en niet op het kiessysteem die de media ongetwijfeld zullen kennen.

De winst was voor Clinton want de meeste stemmen. Dat ze er geen president mee werd is een ander verhaal.

246 GreyB    
11 maanden geleden door GreyB
8
Meld

@244
Dat conservatieve blogje kan Clinton ook maar niet vergeten..

Ze zouden eens moeten 'watchen' naar hetgeen Trump allemaal doet...

247 GreyB    
11 maanden geleden door GreyB
7
Meld

Ik blijf me ergens afvragen hoe het kiesmannen systeem hier beoordeeld was als Clinton president was geworden door het kiesmannen systeem , dat is namelijk de enige reden dat Trump verkozen is tot president dankzij het kiesmannen systeem , wat heel opmerkelijk is aangezien Trump voor de verkiezingen nog tegen het kiesmannen systeem was als ik me niet vergis , na de verkiezingen hoorde je hem er helemaal niet meer over ...

Nou heb ik net zo min iets met Trump als ik met Clinton heb persoonlijk , maar ik kan me vermoedens hoe bepaalde personen op dit forum zouden hebben gereageerd , het is een groot illuminatie , nwo , bilderberg moslim complot , dat kiesmannen systeem ...

248 MarcusCole    
11 maanden geleden door MarcusCole
6
Meld

@43
Als ze het wel wisten hadden ze niet tot het laatst kunnen volhouden dat Clinton zou winnen.

Zijn ze nooit overheen gekomen: https://www.youtube.com/watch?v=UtJvYdX4GKM

249 Proemevla    
11 maanden geleden door Proemevla
7
Meld

@244
Over Trump gesproken,

Zijn advocaten hebben de rechter verzocht om de lopende rechtszaken over de Trump Organization te laten vallen. Want Trump zou zich niet kunnen concentreren op zijn 'werk' als president. LOL...

250 GreyB    
11 maanden geleden door GreyB
8
Meld

@248
En uitgerekend Trump heeft nu de 'macht' en gelegenheid om dat systeem te veranderen. Maar daar hoor je hem nu niet meer over..

251 GreyB    
11 maanden geleden door GreyB
8
Meld

@249

De enige die het ooit nog over Clinton heeft is Trump.
De "schande" van de minste kiezersstemmen krijgen heeft hij nooit kunnen verwerken. Dat geeft namelijk aan dat hij niet de "beste" was, niet de "sterkste", niet de "populairste".

En elke week weer moet hij diverse keren een tweet eruit smijten om die aanhoudende frustratie af te reageren.
Een kleuter van 3 jaar is nog in staat om na enige tijd over een teleurstelling heen te komen. Trump niet.

252 Endandit    
11 maanden geleden door Endandit
7
Meld

@250

Whoehaaahaaa ......

Trump kan "fokus" niet eens spellen. Laat staan "consentration". question

253 Endandit    
11 maanden geleden door Endandit
7
Meld

@248
Als dan, hypothetisch scenario waaruit je conclusies meent te trekken.
Trump is president.

254 Proemevla    
11 maanden geleden door Proemevla
7
Meld

@250

Overigens valt het me mee dat hij zijn "werk" als motivatie geeft.
Voor hetzelfde geld (en waarschijnlijk met meer reden) had hij zijn golfspel kunnen aanvoeren. question

255 Endandit    
11 maanden geleden door Endandit
4
Meld

@254
Waarom begin je dan steeds over Clinton, Obama en weet ik wie nog meer?

256 GreyB    
11 maanden geleden door GreyB
8
Meld

@254 Nou het zijn toch wel de mensen die 'pro trump' zijn die het meeste roepen Hillary dit , Hillary dat , net of ze stiekem verliefd zijn op haar.

257 MarcusCole    
11 maanden geleden door MarcusCole
5
Meld

@239 zeker wel dom door om te jammeren dat ze meer stemmen had.
Begint een ander erover dan jammer je dat ze alweer over Clinton beginnen.

Niet dom lullen

258 Eastwood    
11 maanden geleden door Eastwood
8
Meld

@258
Jammer jij maar over anderen, dan is je zondag ook weer goed.

Ik jammer, omdat anderen jammeren. Ik jammer gewoon terug..

259 GreyB    
11 maanden geleden door GreyB
8
Meld

@259

Da's nou jammer question

260 Endandit    
11 maanden geleden door Endandit
5
Meld

@255
Dat had ook gekund ja.
Maar of de rechters daar in trappen, NOT..

Trump kan zich daarmee erg druk maken. rechtszaken over zijn organisatie, zijn foundation EN zijn campagneteam.

261 GreyB    
11 maanden geleden door GreyB
8
Meld

@260
LOL..

262 GreyB    
11 maanden geleden door GreyB
7
Meld

@259 gut het praatstoeltje is weer gevonden waar het afgelopen week niet lukte.

Brennie is gewoon een jankurrrrt op z'n Goois gezegd.
En dan kunnen jij en je mede fossielen 233 ja maar ja maar roepen toch blijft ie een jankert en van geen ene waarde.

Maar have fun weer een trump zondag tussen je CNN door.

Ik ga leukere dingen doen.
LOL

263 Eastwood    
11 maanden geleden door Eastwood
6
Meld

@263
Waarom is hij een "jankurrrrt", zou je dat toe kunnen lichten?
Of blijft het weer bij op de persoon spelen zonder ergens inhoudelijk op in te gaan?

Veel plezier in 't Gooi!

264 GreyB    
11 maanden geleden door GreyB
7
Meld

Ja deze Trump geniet van z'n macht hij is niet zo slim dus gevaarlijk ..zoals nog een paar van die lui ...Ze zorgen er wel voor dat het hele wereld gebeuren een rotzooi word

265 Gazelle    
11 maanden geleden door Gazelle
1
Meld

Volgens mijn observatie zijn alle Amerikaanse presidenten een gevaar voor de vrede en daar wil ik heel graag Merkel aan toevoegen. Iedereen noemt Trump dom en dat zou best kunnen hoor. Bush jr. was volgens mij toch echt dommer, Obama luier en Clinton bleek chantabel omdat hij zijn pik achterna ging. Ik ga niet verder maak kan er een fraai lijstje van maken.

266 Al    
11 maanden geleden door Al
7
Meld

@266
Bush jr. luisterde tenminste nog naar zijn adviseurs.
Trump ontslaat ze..

267 GreyB    
11 maanden geleden door GreyB
4
Meld

@209 "Ik volg de zaken op hoofdlijnen."

Jij hebt een verhaaltje in je hoofd wat je elke kans die je krijgt plaatst.

"Waarbij als een paal boven water staat dat de oorlogsmisdadigers die met leugens 4 oorlogen zijn gestart"

Nope. Niet waar.

"Maar dat het gevaar uit Rusland zou komen? Rusland heeft niet met leugens vier oorlogen gestart"

Nogmaals niet 4 oorlogen en Rusland minstens 3.

"En die moeten daarvoor nog steeds berecht worden, net zoals nog steeds de waarheid over 911 boven tafel moet komen, het is simpelweg onmogelijk dat Afghanistan daarvoor verantwoordelijk is"

Afghanistan was niet verantwoordelijk, maar moest Bin Laden uitleveren en dat waren ze nooit van plan te doen. Dit speelde al sinds de eerste bom onder het World Trade Center waar de VS en de Taliban contact hadden over Bin Laden en toen deden ze ook niets. Ze waren gewaarschuwd.

Ach weer zo'n 9/11 twoother. Heeft zelf genoeg beelden van de aanslag kunnen zien en dan gaan mierenneuken over zogenaamde beelden van het Pentagon.

Hier kan jij je soortgenoten zien en hoe krampachtig ze vasthouden aan de onzin die ze van internet hebben overgenomen en verder niets anders kunnen accepteren.
https://www.youtube.com/watch?v=4ml6r7cuKe8&t=4596s

Je kan altijd vragen op blijven werpen, maar uiteindelijk heb je geen bewijs voor een complot en beelden van het Pentagon zullen daar geen verandering in brengen.

"Maar jullie draaien gewoon alles om, te idioot voor worden, ik noem het dan ook gehersenspoeld, door de media die altijd maar de halve waarheid gevuld het heel veel valse kleuring bericht."

Gehersenspoeld volgens de persoon die een groot gebrek aan feitenkennis laat zien en altijd maar hetzelfde verhaaltje begint te schrijven elke kans die hij krijgt. Pauw heeft een video gewist(complot) en Mijn stem is verdwenen(complot) de media de overheid de globalisten. Het is gewoon zielig dat je zelf niet door hebt hoe gaar je bent.

268 VaY    
11 maanden geleden door VaY
1
Meld

@268 Het is inderdaad deze constante cynische en tegendraadse houding die vooral de recalcitrantjes het gevoel moet geven dat ze anders/uniek/slimmer zijn dan ‘de meute’, niet in de gaten hebbende dat zij juist degenen zijn die het ideale voer voor demagogen, propagandisten, marketeers en wat dies meer zij, zijn. De apologeten en volgers van de varkens uit Orwell’s Animal Farm.

269 Crannbuidhe    
11 maanden geleden door Crannbuidhe
1
Meld

@269 Precies.

270 VaY    
11 maanden geleden door VaY
1
Meld

deze veteraan ,die ontslagen is omdat hij het echte Benghazi verhaal vertelde is het niet met Brennan eens :
https://twitter.com/KrisParonto

271 Jongens van de Witt    
11 maanden geleden door Jongens van de Witt
1
Meld

@271 Who the fuck cares. Kan ook niets vinden over zijn ontslag. Pro-Trump memes op die pagina. Nee, heel betrouwbaar weer kerel.

272 VaY    
11 maanden geleden door VaY
1
Meld

@272 dank voor de link...

273 nosuchname    
11 maanden geleden door nosuchname
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Duitsland verplicht inenting tegen mazelen
Voor Duitse kinderen wordt een inenting tegen...

1 dag geleden door Nu.nl

Vrouw (75) gruwelijk vermoord door groep migr...
Gruwelijk. Zo kan de moord op de 75-jarige Du...

16 uur geleden door Inter

Smerig’ en ‘pro-terroristisch&rsq...
Omar ligt al maanden onder vuur vanwege haar...

1 dag geleden door Cremabatida

Peilingwijzer: PvdA en VVD omhoog, SP en PVV...
De VVD is weer duidelijke de grootste partij,...

1 dag geleden door NOS

Amerikaans Huis veroordeelt in stemming verba...
Een meerderheid in het Amerikaanse Huis van A...

1 dag geleden door Nu.nl


ADVERTENTIE


Laatste reacties
nostradamus666
Vrouw (75) gruwelijk vermoord door groep migr...
Tsja, en als deze untermenschen op zee dobber...

minder dan een minuut geleden door nostradamus666

Eastwood
‘De bevolking is aangepraat dat er een groo...
Bullshit zit zat in de pot.Korten kan altij...

minder dan een minuut geleden door Eastwood

arcenist
Vader ontvoert vier jonge kinderen naar Syri...
@4 Als je, zonder medeweten van de moeder, de...

minder dan een minuut geleden door arcenist

Nerva
‘De bevolking is aangepraat dat er een groo...
Iedereen moet zijn gespaarde inkomen na arbei...

1 minuut geleden door Nerva

Zie Hier
Mart valt Eva aan: ‘Je prikkelt niks!’...
Gaat in gestaagd tempo naar het standaard weg...

1 minuut geleden door Zie Hier

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig