door Likopstuk in Buitenland  ·  36 Reacties

  • 10
  • 649x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Nou ja, sluipenderwijs...

0
1 Shit...Fan...WhatAMess

Als de Westerse leiders niet uitkijken en hetzelfde pamperbeleid blijven uitvoeren zal het hier ooit ook gebeuren.

2
2 Interessant

Een betere vraag is:
Verandert Nederland in een
islamitische heilstaat.

2
3 Weetal

Het is Saoedi-Arabië die dat daar veroorzaakt.

0
4 Bakroe

Het gaat helemaal niet sluipenderwijs... het gaat juist overduidelijk en razendsnel!! Het ooit zo vriendelijke en zachte karakter van de Indonesische bevolking is in vele delen van het land al ver te zoeken....

2
5 Topperz

Het is maar wat je sluipend noemt. Ook binnen de EU worden de monden van die aanhang schreeuwender en eisen ze meer. We zien genoeg voorbeelden om ons heen en het is aan ons hoever we ze laten gaan.

1
6 Saviro

Correctie, het is al een islamitische staat.

1
7 CrashOverride

Islam, maakt meer kapot dan je lief is!

1
8 Vaartuig

het lijkt wel een gezwel, wat verdomme de hele wereld aan het overwoekeren is

1
9 Roomboterbabbelaar

Ik ben er 40 jaar geleden geweest, toen was het best nog redelijk toeven, vier jaar geleden weer geweest en ik ben geschrokken, Jakarta was vies, overal moskeeën die zelfs midden in de nacht begonnen te gillen, mensen onvriendelijk en je kon merken dat kinderen haat ingeprent kregen op school tegen blanken, helemaal kapot dat land.
En dat is normaliter niet de volksaard van Indonesiërs
Het ligt dus aan dat afschuwelijke geloof..

1
10 Positivo

Vooral het massaal besnijden van meisjes is een verrotte nieuwigheid. Terwijl de linkse lutsers altijd roepen dat het niets met de islam heeft te maken. Nou, Indonesië kende geen meisjesbesnijdenis. En nu wel. Om extra je best te doen voor Allah, zeggen ze. Kennelijk past het in de gedeculturaliseerde globaliserende 'zuivere' islam om dat soort barbarij te propageren.

1
11 schrootflint

vooral op lombok schieten de gebedshuizen als paddestoelen uit de grond. als je er naar vraagt zeggen ze dat het 'renovatie' is

1
12 semperpenis

@11 FGM heeft niks met islam te maken, en moet ook bestreden worden. Zo ook in Indonesie, waar men wetgeving heeft om dit tegen te gaan.

https://www.reuters.com/article/us-indonesia-women-fgm-idUSKCN11R25Q

17
13 Jewkakka

** gebruiker verwijderd **

God straft aanhoudend, Lombok onderging weer een aardbeving, een vingerwijzing van God ...

14 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@12 . Ja, gelukkig storten die gebedshuizen ook gewoon weer in. Een beetje beving en hup, die kerk ligt op z'n gat ...

15 verwijderd924924212

@13 Ja, ja, Dat weet ik allemaal wel. Met uw welnemen ga ik uit van de werkelijke situatie.

2
16 schrootflint

@14 dat ontbrak er nog aan, een toorn van God relie gekkie

9
17 BlackNinja

@13 Dat maakt weinig uit wanneer het de imams zijn die bepalen dat het moet gebeuren. Dat maakt religieuze boeken zo gevaarlijk omdat je teksten kunt interpreteren op zo'n manier dat fgm wordt voorgeschreven door de koran/hadith/bijbel/torah.

0
18 it'sanewday

Heilstaat? Haal dan de i maar weg. Dan wordt het een Helstaat.

1
19 Bleke Betty

@17
Dat hoort bij dat geloof. Als men al gelooft dat het laten zien van vrouwenvlees tot natuurrampen kan leiden... tja dan zegt @14 gewoon hoe het zit. Het is toch echt bij alles maar dan ook alles "Insjallah" Straks ook als de kinderen/mensen gaan sterven omdat er voor niets meer ingeënt gaat worden, "insjallah" Oftewel, zo god het wil.

1
20 Bleke Betty

@13 : Het gebruik wordt wijd en zijn verspreid door soennietische scholen die het propageren en aanmoedigen. Dat het niets met de islam te maken heeft is dus een gore kutsmoes. Het gedoe is niet UITGEVONDEN door 'de islam', maar het wordt binnen de islam heel driftig toegepast en aangeprezen. In Indonesie zit FMG in het ziekenfondspakket. https://theconversation.com/female-genital-cutting-common-in-indonesia-offered-as-part-of-child-delivery-by-birth-clinics-54379

1
21 Ness

.
Indonesië gaat naar de klote,

Kwestie van tijd.

Ik kom hier nog wel een keer op terug question

2
22 Ook maar gewoon een duts

@21 Inderdaad. Het verschijnsel is al van alle kanten bestudeerd qua prevalentie en oorsprong, ook al tijdens het koloniale tijdperk. Kwestie van opzoeken en lezen. In niet of licht geïslamiseerde delen van Indonesië komt FGM niet voor. Met de islamisering van Indonesië is FGM steeds verder doorgedrongen. Maar het opvallende is nu juist dat met de huidige deculturalisering van de islam FGM juist toeneemt. Maar liefst 61% van meisjes onder één jaar wordt al besneden. Een groot deel van de rest volgt tijdens de leeftijd van 1 - 8 jaar.

Een ander verrot en akelig toenemend verschijnsel van de islam is het leven van minderheden verpesten. Ook die rijke traditie van de islam vindt opgang in Indonesië.

1
23 schrootflint

@20 Indonesiers begrijpen prima wat het betekent om op de Ring of Fire te wonen...De religek opmerking komt dan ook van @14 zelf.
Off topic maar er is geen regel tegen inenting binnen de Islam. In dit geval betreft het broodje aap verhalen die via social media als een vuurtje rond gingen dat intentingserums varkens gelatine zou bevatten. Niet zo heel anders dan de idiote horror inentingsverhalen waarmee in het Westen men elkaar op FB onterecht de schrik aanjaagt waardoor inentings % de laatste jaren dalen.

7
24 BlackNinja

ja,om van daaruit het volgende land toe te eigenen .
Europa is aan bijna alle kanten omringd door moslimlanden en word al geïnfiltreerd door moslims om ook Europa islamitisch te maken en ze worden daarbij geholpen door de overheden van de EU landen,op een paar na.

1
25 ongelovenloos

@8 Vaartuig,
aanvulling op Uw uitspraak:
"De islam maakt alles kapot wat U lief is"!

Hoe kan ik een "geloof" respecteren welke niet openstaat voor verlichting, groei en (geestelijke) ontwikkeling? Dit overigens ook voor degene, conservatieven, welke de Thora`s als enige wet wensen te accepteren dan wel christelijke gelovigen welke de nadruk leggen op het oude testament van hun bijbel.

Politiek islamisme is een stap terug (ongeveer 800 jaar) in de tijd, een wereldwijde uitermate gevaarlijke ontwikkeling.
Sluipend en bijna ongemerkt veranderen ook in "ons" vrije westen bepaalde regels en normen dan wel waarden ten fauvre van "de islam".
Een ontwikkeling welke uiteindelijk de Europese "verlichting" teniet zal doen als wij niet oppassen.
Een relatief kleine groep (procentueel gezien) heeft een enorme impact op de totale maatschappij.
Vele zaken waar "wij" (ik in ieder geval) in de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw voor gestreden hebben worden teniet gedaan. (Hoe denkt "de" islam over "baas in eigen buik", dit laatste als voorbeeld.)
Hoe denkt "de" islam over het revolutionaire grondbeginsel "vrijheid, gelijkheid en broederschap"?
Hoe denkt "de" islam over homo`s (hoewel sodomie hen in het bloed zit)?
Hoe denkt "de" islam over atheïsten (zoals ik)?
Waarom mag men mohammed niet afbeelden in een spotprent of cartoon? (Er bestaan duizenden spotprenten over jezus en god.)
Waarom houdt men vast aan een oude woestijn leer (eigenlijk een wijze raad gezien "ontbinding" en mogelijke voedselvergiftiging door hitte) geen varkensvlees te mogen eten?
Waarom is "de koran" zo heilig dat je deze niet als toiletpapier of aanmaakpapier mag gebruiken in tijden van nood?
Waarom streeft "de" islam werelddominantie na (uit naam van vrede) en wil deze bloedig, dus niet vredelievend, tot stand brengen?

Neen, ik geef @8 volkomen gelijk in zijn opmerking.

3
26 Bezorgde Europeaan

Ik ben in die zin een bekeerling dat ik heel lang het gevaar van de islam niet heb gezien maar nu wel. Juist omdat ik 'de islam' van nabij heb ondervonden zag ik het probleem niet. Moslims zijn gemiddeld aardige mensen. Gewone huis- tuin- en keukenpiepeltjes met dezelfde wensen en noden als alle andere piepeltjes. Maar ze zijn op akelige wijze gehersenspoeld, gedresseerd in een mate die wij enkel van de zware grefo's kennen. En als de geestelijke maffia het roer in handen neemt dan verandert een kleine ploeg moslims in helse moordmachines, en de rest van die lieve htk-piepeltjes staan erbij en kijken ernaar en durven geen bek open te doen.

Juist als er een nieuw gebied bezet moet worden, terroriseert men eerst de inboorlingen de stuipen op het lijf en haalt zo de meest onaangename elementen naar voren; werk genoeg voor de pedo's, de verkrachters, de moordenaars en de psychopaten. Ook in NL! Daarom ben ik voor een hele scherpe scheiding tussen moslims en westerlingen. Zij daar wij hier. Beter voor iedereen. Je ziet dat als de imam-maffia toeslaat een land als Indonesië in een paar jaar tijd helemaal verkankerd raakt. De moslim die in het Westen wil blijven moet van primitieve gewoonten als besnijdenis (m/v) en halal eten afzien. Alleen zo trek je de scheidslijn goed scherp. De rest moet er op alle mogelijke manieren van worden overtuigd dat vertrekken echt beter is voor iedereen.

0
27 Ness

@27 Precies. Dat zag je ook in ISIS-gebied. Zoals bijvoorbeeld blijkt uit getuigenverklaringen van Yezidi's. Hun altijd zo normale Soennitische buurman veranderde in een sadistisch monster toen de ramshoorn schalde. Collaboratie van soennieten met ISIS is één van de meest veelzeggende en confronterende aspecten van de islam.

1
28 schrootflint

@12 Vandaar die aardbevingen, Allah is heet niet eens met die renovaties. question

1
29 Uitede aka Espede

In dit tempo gaat Europa net zo snel, als het aan Brussel ligt..

1
30 Xmod

@28 : Ja, dat komt omdat het aardse leven een soortement wachtkamer is; de meeste moslims krijgen ruim de tijd om zich geweldige zorgen te maken over de verschrikkingen van de hel, die uitgebreid beschreven staan en waar de oplichters sorry imams dan ook uitgebreid - met gore details en al - voor waarschuwen. Dan wil je je plekkie in de hoerenkast sorry het paradijs wel verdienen door je buurman de kop af te slaan. In opdracht, zelfs op bevel van allah en zijn proleet. Het is ze hun hele leven ingeramd, die houding. Als je midden tussen de moslims zit in vredestijd heb je dat domweg niet in de gaten. Maar owee als het tij keert. Dat gesodemieter heb je niet met sjiieten want die wachten op hun Mahdi voordat ze los gaan. Prima uitsteltaktiek. Van uitstel komt afstel.

0
31 Ness

@21 de mensen die er verstand van hebben zeggen dat dit gebruik niet exclusief aan de islam is verbonden, maar als jij de experts niet wilt geloven is dat jouw ding.

9
32 Jewkakka

@31 wat een wonder dan dat wij met z'n allen nog niet zijn afgeslacht door moslims? Of rammelt er iets behoorlijk aan jouw redenatie?

10
33 Jewkakka

@32 Genitale verminking m/v is inderdaad pré-islamitisch qua oorsprong. De oude Egyptenaren besneden hun jonge heren ook al etc. De hele islam is op onderdelen pré-islamitisch. Er zit werkelijk niets origineels in. Het gaat erom wat van dit samenraapsel van Jodendom, Christendom en 'heidense godsdiensten' door de islam-zeef is gekomen. FGM is één van die dingen. En daar zou de islam zich diep voor moeten schamen. Kennelijk neem je niet de moeite je er in te verdiepen, anders zou je wel anders kletsen. Het is een objectief feit dat FGM in pre'-islamitische tijden onbekend was in Indonesië. Het is een objectief feit dat zelfs in de zogenaamde 'zuivere' gedeculturaliseerde islam, zoals die nu woekert over de wereld, FGM een plaats heeft. Het is een objectief feit dat de meeste islamitische meisjes in Indonesië besneden zijn.

0
34 schrootflint

@32 : Oh maar dat bestrijd ik ook niet hoor. Ik zeg dat de islam de smerige gewoonte VERSPREIDT en dat daarom stellen dat de islam er niets mee te maken heeft groffe kul is. Andere godsdiensten - christendom, jodendom - gaan het juist tegen, en spreken zich daar openlijk over uit. Dat scheelt. Wat dat afslachten betreft, waarom zou je de kip met gouden eieren afslachten als je 'm eerst helemaal kan uitwonen en leegroven? Daarna is er ruim voldoende gelegenheid.

0
35 Ness

Jammer dat ik het hele artikel niet kan lezen.
Wel een reactie eronder:

"Uitstekend artikel waarvoor dank. Maar ik lees niets over Soekarno, ooit president van Indonesie met de véel tolerantere aziatiese Islam. Hij zag de bui van de duistere middeleeuwe Arabiese Islam tóen al hangen en hanteerde daarom zijn Pancasila-seculier model.
Geert Wilders' gebleekte haren kunnen zijn Indonesiese erfelijke link goed verbergen. Maar die stille kracht van Soekarno's vrijheidsdrang, die óok de Nederlanders er uit mieterde, is niet weg te bleken. Dat vrijheids-gen zit er gewoon in, en spreekt via hem. En dat is goed. Doe er uw voordeel mee."

We weten wie achter de omwenteling zat nml de CIA.
Tijdens die omwenteling zijn er tussen de half en drie miljoen doden gevallen.
Ook deze ellende van meer macht voor de radicale moslims in Indonesië is dus eigenlijk veroorzaakt door Amerika net zoals ze dat de laatste decennia met hun wahabitische vriendje Saoedi Arabië in zoveel andere landen gestimuleerd hebben.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Indonesische_massamoord_van_1965-66


"Tussen 1958 en 1965 werd het leger door de VS opgeleid, betaald, geadviseerd en bewapend, precies zodat het zich in een staat binnen een staat kon veranderen. ... In de maanden voor oktober wilden de VS en het leger dat er een incident als de 30 September Beweging zou plaatsvinden. Ze waren bezig de omstandigheden daarvoor te creëren en bereidden zich voor om ermee om te gaan. Eisenhower en de Dulles-broers – Allen aan het hoofd van de CIA en John Foster aan het hoofd van de State Department – zagen alle nationalistische Derde-Wereld-leiders die neutraal wilden blijven in de Koude Oorlog als mariontetten van het communisme. Volledig overtuigd van hun recht om buitenlandse leiders te kiezen, hadden Eisenhower en de Dulles-broers herhaaldelijk geheime CIA-operaties gebruikt om zulke leiders omver te werpen: Mossadegh in Iran in 1953, Arbenz in Guatemala in 1954, en Souvanna Phouma in Laos in 1960. De Dulles-broers zagen Soekarno als de zoveelste uit de pas lopend figuur die van het wereldtoneel moest worden verwijderd."

https://www.huffingtonpost.com/entry/american-complicity-in-indonesian-killings-runs-deep_us_59e81584e4b0153c4c3ec537?guccounter=1

0
36 eh

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@3 Hendri jij kan toch ook wel even de herrie vast leggen als je vrijdag naar het gebed gaat? 😉...

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

4 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

4 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

4 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

5 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

5 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

5 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

5 uur geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Hindi Indian PornViolet Myers FaceGrupos De Putarias TelegramSexo Em JogosFacial Glory HoleBj 야하니Tamil Actress Real NudeListcrawler AligatorAmber Jayne XxxSunny Leone Solo XxxLesbian Squirt CompMaynara AnjosFree Mlf PornDesi Porn For FreeFilmes PortnoBoyfriendly Tv.comHot Sexy Indian Web SeriesHardcore Les PornAsianfree PornTina Ray FullBig BootythreesomeMature GapeShadbadeRarbg Replacement RedditDuroxxx3dxxx ComicsXxxnmoFree Por N TubeGay Man PornAsriel PornKorean Sex XnxxCourier Boy Sex VideosValentina Nappi LesbianJessica Lynn PornTitty BouncingHehtaiChathurbateXvodeos PornFalloutghoulTürkçe Altazılı PornNanami KawakamiNaked MemesEnglish CartoonOnlykarliFansly PornVideo Pornos En HdDeepthroat CumsWatcherwebGordas FolladasRomantic Sex PositionsGujarati Bhabhi ComJovan Jordan PornMassage With XxxHanine.tvFab SwinggersWwwsexmex XxxOffice XhamsterXnxnx Sex VideoSexo Mujer Con CaballosSuhagraat XnxxSex Video MastiToongodAmourant Onlyfans NudeJuvensitas XxxElexis MonrowMegapersonaslPhineas And Fern PornAss XxxAll About Attention Harmony Rivers And Maria KaziMayhashiraPartisexTeacher And Student Sex IndianLxee SummersSabrina Nichole PornDesi Bhabhi Hot MovieBombshell NudeBrazers.comeList CrwalerJaquie Et MiChristy MackAdrian Bardot NudeMissdaisypSaori_kiidoPorntstar TubeSunny Xxx Video ComPunjabi Chut ChudaiPorn Blue SexHotel Aunty Sex VideoMassive OrgyYaoi Manga HentaiVintage NudistsSeka Porn StarSierraxrain Onlyfans LeakFingering WomanNude Women GifWinona Ryder HotHestiahentaiHijra Sex ComXnxx XhumsterXxx Video SanilonHindi Sax VidoesVermeil In Gold SexXxx Desi Sexy GirlXxx SiteCam +18Milf From JapanNice Small TitsPron VidioEnglish Movie Porn VideoNude Babes In GymAngiefaith ChaturbateSuka CamgirlVideos De Sexo Sem VirusAzulapornAlena Croft SexKatrina Kapoor Xxx VideoGay Thug PornHentaiblueJaw Jackers PornAnime Porm GamesBhojpuri Actress Sexy VideoLady ArmaniPorn Free LatinNude Skinny BlackXnx PornShawna WaldronGoth NudeBeautie BondageXnxx. OmLilmisschanel PornHoly Grail SaltyicecreamFbswingersSo Cinquenta ComSexmovies LesbianRenee HurtzRomi Rain JoiLily Thai SquirtSax Bf HdSex Gif NewJasika Nicole NudeNewindiansexCouple Sex HdPorn Indian XvideosStripchat ArchiveNude Retro TeensPorn00.Jacquie Et Michel Leak69 PositioningAmy Sedaris NudeMarathi Local Sex