door Havermout in Binnenland  ·  34 Reacties

  • 3
  • 653x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 hk-sr

* Verwijderd door de redactie *

2 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

3 hk-sr

Nu al dronken, was de rit lang.

4
4 Bets Muts

Het is toch slecht(s) koffie drinken met de VN en aanverwante instanties onder VN vlag, waar afgedankte politici zich laten verwennen met snoepreisjes in/en dure entourage's. Ze zijn mede schuldig aan een hoop ellende in de wereld. Ik weet het! Politiek is een wespennest waar de burger de dupe van is.

4
5 Verwonderd

Ach, de VN kan je ergens wel zien als de NWO. Hij werd ook wel kofi anan a leche.

5
6 caso

@6 , toevoeging: " Hij werd ook wel kofi anan a leche genoemd"

4
7 caso

Ach leider voor de bühne, operettegeneraal

9
8 chouffleur

Mensen als Kofi Annan zijn er helaas niet meer.

7
9 jantje van leiden

Volgens mij was hij helemaal niet zo groot. Een gewoon middelmaatje 48-50 en niet meer dan dat.

Waarom worden ex-politici door soortgenoten altijd de hemel in geprezen?
De man heeft weinig voor de wereld betekent. De VN is een achterlijk insitituut dat wordt overheerst door islamlanden en voor de wereld weinig doet. Ik kan me niet 1 ding herinneren waar Annan en VN iets nuttigs voor de wereld hebben gedaan. Net als de meeste mensen heeft hij zijn werk gedaan en in zijn geval dik overpaid. Dus laten we niet zo hyper over zo iemand. Voor hem 10 anderen net zoals in vrijwel elk ander werk.

8
10 PFL

@10 .
Waarom worden ex-politici door soortgenoten altijd de hemel in geprezen?
En elkaar lintjes toeschuiven ^_^

6
11 eigenmening

Als ze hem cremeren wordt het annanas.

6
12 Berpke de Poes

* Verwijderd door de redactie *

13 E.Meel

@3
hahahaha

2
14 120db

* Verwijderd door de redactie *

15 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

16 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

17 Undertaker

Het was een echt deugmens dus, op kosten van anderen, zoals de meeste deugmensen zijn.

5
18 Positivo

* Verwijderd door de redactie *

19 Undertaker

@16 , Nieuwe Wereld Orde.

1
20 caso

@15 Hier zeggen wat u wilt ? hahaha Denk even aan de uitspraak van Wilders enne van die gast uit Limburg die iets over Erdogan zei.J emag hier echt niet zeggen wat je wilt/denkt.

4
21 sec

@15 Zelden met u eens.... nu een keertje wel ++

1
22 LoydMorris

De huidige vn is een inkooporganisatie, de hoogste bieder bepaald alles

6
23 chouffleur

* Verwijderd door de redactie *

24 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

25 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

26 OneStone

@25 Tuurlijk geldt er wetgeving maar dan klopt uw schrijven niet dat u zegt dat u alles mag zeggen,tenminste niet ongestraft.

0
27 sec

Ik had geen idee dat hij al zo oud was. Dacht dat hij ergens in de zestig was of zo.

Als iedereen zich net zoveel inzette voor vrede als hij, dan zou de wereld toch een stuk mooier zijn. Hij heeft een hoop betekend.

Rust in vrede.

1
28 progressiefliberaal

@10 ,

"De man heeft weinig voor de wereld betekent."

Meer dan jij, ik of wie dan ook op dit forum. Alleen al hoe jij en anderen hier over 'de VN' praten. Jullie beseffen toch dat het een verzameling van meerdere organisaties is? Annan werkte onder andere voor de WHO, dat is geen organisatie die ik associeer met 'niks doen'.

Misschien moeten de roeptoeters zich eerst eens verdiepen in wat de VN (en dus alle organisaties die er deel van uitmaken) allemaal doet(/n), als men geen dingen kan bedenken die de VN doet die nuttig zijn of over islamdominatie begint, dan toont dat vooral het gebrek aan algemene ontwikkeling van sommigen hier.

Je hoeft niet eens een boek open te slaan, lees anders gewoon eens een goede krant.

2
29 progressiefliberaal

@29 . JIj kunt dus ook al niets noemen wat Annan dan voor geweldigs heeft gedaan buiten de zaken die gewoon onder zijn functiebeschrijving vielen. Behalve de tent runnen en zijn zakken vullen is er niets noemenswaardigs te bedenken. De wereld is een grotere puinhoop dan toen hij aantrad. Dat kan ik niet echt een prestatie noemen.

0
30 PFL

@30 ,

"JIj kunt dus ook al niets noemen wat Annan dan voor geweldigs heeft gedaan buiten de zaken die gewoon onder zijn functiebeschrijving vielen."

Zoals gezegd: lees je maar in. Het 'runnen' van de tent op zich betekent al dat hij meer gedaan heeft dan wie dan ook hier. Maar ja, daar zul men hier inderdaad niet van overtuigd zijn als het meteen weer gaat over zogenaamde islam-dominantie, de NWO en weet ik veel wat nog meer.

"De wereld is een grotere puinhoop dan toen hij aantrad."

Ja, hij was ook maar een mens hè. Met een knip van de vingers alle problemen oplossen is niemand toe in staat. Evenzogoed kan ik beweren dat de wereld een nog veel grotere puinhoop was geweest zonder de VN, de regels en het regime waar het deel vanuit maakt trouwens.

Die opmerking is net zoiets als zeggen dat de politie overbodig is omdat er nog steeds criminaliteit bestaat.

1
31 progressiefliberaal

@31 .
Zoals gezegd: lees je maar in. Het 'runnen' van de tent op zich betekent al dat hij meer gedaan heeft dan wie dan ook hier.

Jij probeert een punt te maken en vraagt dan aan mij om bewijs te zoeken voor wat jij beweerd. De omgekeerde wereld en daarom kan ik nog steeds niet anders concluderen dat jij ook geen enkele bijzondere prestatie van deze man kunt melden



Ja, hij was ook maar een mens hè. Met een knip van de vingers alle problemen oplossen is niemand toe in staat.

Dat is exact wat ik zeg. De man was een gewoon mens en niets bijzonders.

Evenzogoed kan ik beweren dat de wereld een nog veel grotere puinhoop was geweest zonder de VN, de regels en het regime waar het deel vanuit maakt trouwens.

Dat kun je wel beweren maar niet bewijzen. Wat wel te bewijzen is is het feit dat de wereld een grotere puinhoop was toe hij wegging dan toen hij aantrad. Al met al dus een negatief resultaat.

Die opmerking is net zoiets als zeggen dat de politie overbodig is omdat er nog steeds criminaliteit bestaat.

Wat een onzin. Dat zou juist vragen om meer politie en harder optreden.

1
32 PFL

@32 ,

Je hebt zelf ook nog niet bewezen dat de man niks gepresteerd heeft, e.g. dat de VN nergens voor dient. Dat is namelijk de claim waarmee jij en anderen hier in eerste instantie kwamen aanzetten. Dus feitelijk ben je zelf degene die nu de bewijslast omdraait.

Een beetje algemene kennis (het, voor mijn part, lezen van een goede krant zo nu en dan zoals ik al eerder suggereerde) zou je zelf trouwens ook al wel doen inzien dat dat kul is.

Hartstikke leuk dat je begrijpt dat uitspraken een onderbouwing vereisen, maar dat geldt voor controversiële beweringen en uiteraard niet voor triviale zaken en conventional wisdoms - alleen als ik hier dingen zou beweren die haaks staan op de gangbare opinie/overtuiging, zou bewijslast vragen redelijk zijn. Ik hoef immers ook geen bewijs aan te leveren dat 1 + 1, 2 is, dat zou al even onzinnig zijn.

En dat de VN geen overbodige organisatie is en de functionarissen daarin dus een hoop betekenen, mag duidelijk zijn - het staat nota bene ook al in enkele van de nieuwsartikelen waarnaar dit draadje linkt. Verder heb ik de WHO al genoemd, net zo goed val het IPCC bijvoorbeeld onder de VN. Nogmaals, als je het belang of het werk van deze organisaties niet begrijpt dan ligt dat vooral aan jou. Het is namelijk vergelijkbaar met roepen dat je niet inziet wat het belang is van het Nederlandse ministerie van Volksgezondheid, het KNMI of, weet ik veel, de diplomatieke dienst. Ik mag hopen dat je in die gevallen ook niet om bewijslast zou vragen.

Je hele statement (waarvoor je dus zelf ook geen bewijs geleverd hebt) is al zo absurd dat alle verwachtingen om het te weerleggen met bewijs dat al net zo goed zijn. Er zou namelijk ook geen beginnen aan zijn om iemand van wie ik verwacht een volwassene te zijn, wat algemene kennis bij te brengen.

"Dat is exact wat ik zeg. De man was een gewoon mens"

Daar twijfelt ook niemand aan. Neemt niet weg dat hij zich heel wat harder heeft ingezet dan vele andere mensen. En daar wordt hij terecht voor geroemd, en dat was waar het om ging.

2
33 progressiefliberaal

@33 . hahahaha , je bent dus nog steeds niet in staat om zelfs maar 1 werkelijke prestatie beyond zijn normale functieverplichtingen te noemen.

I rest my case.

0
34 PFL

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
rebo
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@50 Wat maakt dat allemaal uit Hendrianus? Het gaat er enkel maar om of die vrouw wel of niet dat briefje heeft ontvangen. En dat collectieve da...

16 minuten geleden geplaatst door rebo

eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

2 uur geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

4 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

4 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Bengali Porn Video ComHot Sex OrgasmDiaper CuckMom Son Incest MovieDeepfake Nude A.iTit CumshotMia MakolvaWww Xxx Vidio ComJill Hardener NudeArab LesbianpornSalman Khan XxxBbc SoloHitomi Tanaka'sGay JerkingDina Meyer NakedGranny Harry PussyWww Joujiz ComMallu Bhabhi NudeFree Poran MoviesCrackhead Blow JobsImafefapSexo Amador BrasileiroFree Black Gay PornKawahara KanaeMelimtx NudesMom Anal ComSex Video PolicePrimal's FetishKristen Hancher DildoAsian Vr PornXnxx/zooMusica PornosPornstar ScatTelugu Sex BlueNepali Hd SexHeantai MangaKatey CummingsNatasha CrownsBrittany BurkeXnxx 1080Girl On Girl SexHuge Tits TeeXxx Girl ManIndian Teacher Fuck StudentXxx Videos Of Indian GirlHermaphrodire PornKarla Kush AnalRobin Givens NudeClaraboobies'sAvatar XxxSxay3d Animated Porn VideosMia Li PornPorn And TubeLauren Alexis PornPornhub Hidden CameraRachelglvnFemdom CaptuonsWest Indies Porn Video4k XxGay Cock PicsFre Movies XxxTramp Stamp GranniesSmall Feet FootjobAsian Bbc DpWet KellyHint PornosuPorn ClmBhabhi Ka XxxRedgofsHow To Suck Own DickPorn Em PortuguêsPornhub CowgirlBig Boob SuckingAmanda Toy PornP O R N H UbQueendreaaaaShota Porn ComicAsian Sex TubeGinaakemiSite Gay PornWww Xxx KannadaBhabhi Aur Devar BfBad Daddy Sex VideosTeenagers Twerking NakedHarlothubNhnetaiXnxx Girl IndianPornooooDoodhwali XxxDeepsukubeAsian SexyExposed Girlfriend NudeBlack Wodow PornKulhad Pizza Viral SexWonder Wonan NakedTelugusexvidiosMom Watching PornLana Rhodes NudeHoppy Floppy NudeXxx Sax VedeoLiza Rowe BbcMalena Morgan Dani DanielsFree Ondian PornBartenderpornMisionero XxxLesbian's ScissoringGrupo Pornográfico TelegramFree Erotic VideosManpornoXhemDeeptroat BbcSweet BlowjobSexv8dBro Sis SexxxMommy Porn HotLeah Gotti NudeGina Lynn PornSaree XvideoBest Sexual Positions On VideoKittylangdonMieruko Chan PornPornos AmericainWww Pornaq ComPlayboyzach PornCumtwiceTarak Mehta SexMallu Saree SexRomantic LickingDemi Moore SexEnglish Subtitle Porn MoviesBoob Flash CompilationLatinosexoMichell Monaghan NudeBollywood Actress Xx VideoTube HenatiXhzmdterHd PornaCelia Lora DesnudaBella Reese PornMale Nipple PlaySugarhill PornTransexual Porn Gif18 Year Okd PornPorcelain GoirlDise Sex Video ComSuper Gril PornWife Wants GangbangNudevideosAmateur Shemale Porn