DE WERELD NU

Boosmaker van de dag – Vrouw verkracht? Ja, waarom niet??

Vrouw verkracht

Vrouw verkracht. Je hoort het vaker dan ‘vroeger’, heb ik geregeld het idee. Dat kan best een xenofobische reactie zijn, wie zal het zeggen? Maar toch…

Omdat je van jezelf niet graag wilt moeten toegeven dat je overtrokken reageerde, blijf ik er bij voorkeur verre van, al die kranenberichtjes over verkrachtingen door asielmigranten en aanverwante probleemgevallen. Om er werkelijk iets over te kunnen schrijven zou je betrouwbare overheidsstatistieken moeten kunnen raadplegen. En dat die er niet zijn weten we intussen wel. Daarvoor is voortdurend een keur aan objectieve argumenten beschikbaar, maar het eind van het verhaal is dat onze overheid het niet weten wil.

Voor de zekerheid doen de media hun uiterste best de herkomst van daders te verhullen – tenzij het roomblanke autochtonen betreft. Dat dit in zekere zin verraadt wat de algemene tendens is schijnt men bij de media nog steeds niet te hebben begrepen. Daar lijkt men te denken dat alleen 1 + 1 = 2 een juiste voorstelling van zaken geeft, zonder te beseffen dat 3 – 1 op hetzelfde antwoord uit komt als 1 + 1, en eveneens een geldige som is.

Maar enfin, het navolgende berichtje heb ik een week geleden opzij gezet, maar het vreet aan me.

The sexual predator Ishaq Al-Noor, 21, has been jailed for 16 years for raping a 17-year-old student by dragging her into a cemetery. He also attempted to rape another woman, who escaped. He will be deported after serving his sentence.

Wèl een rigoureuze aankondiging qua straf overigens, maar waar dat mee te maken heeft zal ik u snel duidelijk maken:

When the charge of rape was put to him, Al-Noor, through his interpreter, admitted to Hull Crown Court, that he was “Guilty. Yes, I did that. Why not?” He also replied “Yes, guilty” to the attempted rape.

De rest van het artikeltje beschrijft de tweede verkrachtingspoging, het leed van de vrouwen en de dapperheid waarvoor de politie hen prijst (!!) om de zaak openbaar aanhangig te maken.

Dat het hier gaat om een volslagen debiele psychopaat behoeft verder geen betoog. Dat het dit soort nietsontziende roofdieren is dat de bereidheid heeft de grootste risico’s te nemen om de oversteek vanuit Afrika naar Europa te maken, zou dat eigenlijk ook niet behoeven. Maar voor de GroenLinkse angehauchte meute kan het niet voldoende worden benadrukt dat het juist dit soort mensen is dat de oversteek maakt. Wie de zorg voor een gezin heeft, behoort het iets voorzichtiger aan te pakken, en dat deze mensen zo wanhopig zijn dat ze daar aan voorbij gaan is een klucht van zelfbedrog.

Het verhaal van deze asielmigrant vertelt niet hoe hij Europa binnen is gekomen, maar van deze verhalen zijn er zoveel bekend dat het niet ingewikkeld is, en er nog minder toe doet. Want dit soort mensen wil niemand importeren die bij zijn verstand is. Wie dat toch door wil drukken neemt de verantwoordelijkheid voor alle collateral damage op zijn morele nek. Hoe hard ze het ook ontkennen.

De Linkse immigratiekerk is de nieuwe Roomskatholieke kerk, ingewikkelder is het niet.

3 reacties

  1. Erik schreef:

    Inderdaad, links organiseert de massaverkrachtingen van vrouwen in Europa, en erger, ook moord.

  2. Erik schreef:

    J’accuse.

  3. Erik schreef:

    J’accuse.
    Hoe roepen we de gutmensch ter verantwoording voor de demografische ramp en de daaruit voortkomende oorlog?