door Havermout in Cultuur  ·  50 Reacties

  • 4
  • 654x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dat hele me-too is een complete heksenjacht.

6
1 upanddown

@1 , ben ik met U eens, compleet doorgeslagen. Overt #telfort etc hoor je te weinig, dat zijn de grootste slachtoffers!

2
2 caso

Hoezo niet meer in Nederland kan wonen? Overdrijven is ook een vak.

Eigen schuld prutser
https://www.lindanieuws.nl/nieuws/me-too/slachtoffers-job-gosschalk-verhaal-rtl-boulevard/

10
3 Drs. Mezun

@1 En behalve een heksenjacht werkt het nog averechts ook. Netwerken tijdens het borrelen? (een belangrijk moment om te netwerken en je kansen op verder groeien te doen toenemen) Dat zit er niet meer in voor veel dames, met dank aan MeToo. Werkgevers en andere mensen in die cirkels kijken wel uit, voor je het weet krijgt zo'n dame ideeën en beschuldigd je van dingen. (in het verleden zijn mensen al ontslagen vanwege beschuldigingen, dus niet veroordelingen)

3
4 ik heb ook een mening

Het is al #metoo als ik een keer met mijn ogen knipper zo onderhand. Echt grens overschrijdend gedrag zoals een verkrachting, dan snap ik dat je actie onderneemt. Maar een onschuldige tik op de billen in een discotheek wanneer iedereen knetterlam is, dat is altijd al zo geweest. Er zit een verschil tussen een kleine aanraking en iemand in een steeg van de fiets sleuren en verkrachten. En seksuele grapjes? Wees niet zo preuts en trek op dat moment gewoon je muil open als je daar niet van bent gediend. Of accepteer het en vergeet het. Tere zieltjes tegenwoordig. Mijn oude baas zei wel eens tegen mij : ik heb je niet aangenomen omdat je zo lekker bent, maar om te werken. Heb ik nu ook een verborgen #metoo probleem?

6
5 Bullduck

@1
@2

Wat is er precies verkeerd aan het aankaarten en bespreekbaar maken van seksueel geweld?

@4

Wanneer je het verschil tussen een praatje en seksuele intimidatie niet weet dan is alle hoop voor je verloren. Je blaat wel over valse beschuldigingen, maar je zult eerst moeten aantonen dat dit een significante factor is.

12
6 Pegasus

@6 alles is tegenwoordig #metoo. Zelfs een geile opmerking na een lading drank in de kroeg is al genoeg voor #metoo. Sluit mij dan maar op, want ik heb wel vaker dingen gezegd die niet kunnen na een borrel in de kroeg. Meestal lachen ze erom, en soms kreeg je de middelvinger. Thats it.

5
7 Bullduck

** gebruiker verwijderd **

@7 Dan heeft u geluk gehad. Een flinke pets in uw "geile" smoel behoort ook tot de mogelijkheden.

8 verwijderd23941

@6 Je neemt ze hun speeltje af, lees @5

"Maar een onschuldige tik op de billen in een discotheek wanneer iedereen knetterlam is, dat is altijd al zo geweest"

Nu blijkt dat dit helemaal niet normaal is en verreweg de meeste dames hiervan niet gediend zijn gaan ze huilen omdat ze niet meer mogen doen wat ze willen!

9
9 Koortje

@7

Bij figuren als jij vroeg ik meestal een vriend van me of hij tegen die vieze kerel wilde opgeilen.

Heel bijzonder zoe ze dan opeens boos en verontwaardigd zijn...

9
10 Pegasus

@8 tja meid, dat is fysiek geweld gebruiken, dus strafbaar. Of je krijgt een gigantische beuk terug. Kies maar.

5
11 Bullduck

Het hele metoo gezeur is gebaseerd op tere zieltjes. Iedereen is zielig en alles is gemeen of vies etc. Zo is het leven nu eenmaal. Genoeg mensen die zich naar de top neuken hoor. Die hoor je niet klagen. Of je neemt lekker een waakvarken/lelijke dikke vriendin mee als je gaat stappen. Niemand die je lastig valt.

7
12 Bullduck

@5

Een van de laatste keren dat een kerel mij bij mijn kruis betaste greep hij vol in mijn leuter. Toen werd 'ie nog boos ook.

0
13 Pegasus

@13 betasten in de schaamstreek is anders dan een sexuele opmerking of een tik op de billen. Of bij wijze van spreken een per ongelukkige aanraking.

5
14 Bullduck

** gebruiker verwijderd **

@11 Als u de arrogantie heeft te denken dat u vrouwen ongevraagd mag betasten moet u niet raar opkijken dat vrouwen ervoor kiezen u een lel te verkopen. Dat u hen een dan "gigantische beuk" teruggeeft is een teken dat u niet tegen uw verlies kunt. Een slapjanus dus.

15 verwijderd23941

@15 Kubusje dat zegt hij niet bij @7 Hij heeft het over een opmerking maken,

0
16 RonMVV

** gebruiker verwijderd **

@16 Hij vindt een tik op de billen blijkbaar ook wel okay aldus zijn opmerking vlakboven de mijne.

17 verwijderd23941

Wees gerust Kubusje, niemand wil jou op je billen slaan. Dat doen ze alleen bij "lekkere billen".
Geen vierkante dus.

5
18 xtremy

Wel ff in kneden, dat dan weer wel! ^^

2
19 Sjaak Trekhaak

@19 Proberen weer rond te maken?

1
20 xtremy

* Verwijderd door de redactie *

21 Undertaker

@20
Het is iig goed voor cellulitis..

1
22 Sjaak Trekhaak

@22 Wat, die deuken er zelf induwen?

0
23 xtremy

@23
Als er genoeg volume inzit krijgt men geen deuken..

1
24 Sjaak Trekhaak

@24 Dan moet er wel heel veel volume inzitten.

Al met al genoeg getypt voorlopig. Ik ga weer even Netflixen.

0
25 xtremy

@25
Ja, maar dat ligt aan of men op zijn tijd die billen kneed ja of te nee question

Flix ze!

0
26 Sjaak Trekhaak

** gebruiker verwijderd **

@21 Leuk grapje hè! Eindelijk eentje die zelfs jij snapt. Whahaha.

27 verwijderd23941

* Verwijderd door de redactie *

28 Undertaker

De negerkut van oom Tom.

2
29 Wylde Gjert

@kubusje: ik ken ook genoeg vrouwen die lekker om een kerel heen gaan dansen en hem eens bij de slurf proberen te pakken. Dat mag dan wel volgens die vrouwen, maar o wee als een man eens een schuine opmerking maakt of eens uit baldadigheid iemand een tik op de kont geeft in het voorbij lopen. Het wordt een ander verhaal als iemand jou in een hoek duwt en zijn hand in jouw broek duwt. Dan heb je het recht om iemand te slopen. Maar niet bij een onschuldig dingetje zoals beschreven.

4
30 Bullduck

ik weet niet of het tactisch verantwoord is om een vrouw in het voorbijgaan een tikje op haar billetjes te geven.stoom kan uit oren komen.

3
31 billib

@30 Het is toch echt de vrouw die u een tik geeft, die bepaalt of dat acceptabel is of niet. In z'n algemeenheid zou ik uitgaan van: niet.

Net zoals niet de vrouwen die mannen betasten niet bepalen of dat acceptabel is. Ook daarvan denk ik in z'n algemeenheid: niet.

1
32 Smiling

@32 ik zie het zo: als man zijnde is het leuk om te horen dat je lekkere meid met je naar bed wil, hoe ze het ook brengt. Als vrouw: bah bah bah hij zegt dat hij wil neuken, nu ben ik ook een gekwetste ziel. De tering zeg, kweek een dikkere huid. Vroeger toen er geen mobieltjes waren etc, toen neukten ze elkaar suf op de plee van de discotheek. En tada, dat zijn jullie papa en mama geworden. Er zijn grenzen uiteraard, maar dat onschuldige puberale gedrag is nu eenmaal geen doodzonde.

2
33 Bullduck

@33 Als het 'onschuldig puberaal gedrag' is, zoals u zegt, neem ik aan dat zowel meneer-puber als mevrouw-puber het okay vinden. En in dat geval is er geen sprake van seksuele intimidatie. Maar u mag er niet zomaar van uit gaan dat iedereen daar zo dol op is. Ik heb mijn dochter geleerd om buitengewoon helder te zijn als iemand haar ongewenst aanraakt - ook en juist als dat een meneer-puber met last van zijn hormonen is.

1
34 Smiling

@34 een opmerking, seksueel getint zoals in veel van de #metoo verhalen, dat is geen aanraking. Echte aanranding of erger is gewoon fout. Simpel zat. Maar om het slachtoffer uit te hangen als iemand zegt "hey meid, ik kan wel een trucje op jou doen vannacht met die lekkere kont van je", dat is geen #metoo materiaal. Dat is gewoon geile praat, niets meer, niets minder. Degene die het zegt weet ook dat de kans van slagen vrij klein is. Tenzij de aangesproken persoon nogal makkelijk het bed in te lullen is.

1
35 Bullduck

@31 in dat geval wordt er tenminste nog iets nat... Stoom = water = nat. Beetje jammer alleen dat het nat wordt in de oren ipv ergens anders. Excuses aan alle #metoo figuren hier als ik jullie nu een kras op jullie ziel bezorg.

1
36 Bullduck

@35 Hm. Ik weet situaties te bedenken waarin dat zeer intimiderend is, en dus wel degelijk onder seksuele intimidatie valt - ook in de discotheek. Verder zwalkt u van aanrakingen naar opmerkingen en terug, wat de discussie niet echt vereenvoudigt.

0
37 Smiling

@37 dus dat is hetzelfde als in een kroeg of discotheek. Hand in de broek en vol in het kruis grijpen is fout, verkrachten uiteraard niet ook. Kleine tik op de bil, zowel bij een man als bij een vrouw, dat is geen aanleiding om vreselijk boos te worden na 1 keer. Je gaat stappen, iedereen komt daar om lol te hebben en om iemand te scoren, dus niet zeuren als je de aandacht krijgt die je stiekem wilt hebben. Tenzij je een zure linkse muts bent die overal een probleem van maakt.

2
38 Bullduck

@35 Gooi het er maar uit, woorden zijn maar woorden, men kan het negeren of meegaan met het spel.

1
39 lisaaatjuh

@36 tja de een zal anders reageren dan de ander,maar een wrong time wrong place tik op billen kan gewoon heel diverse reacties opleveren,gaat al eeuwen en eeuwen zo,een beetje slimmerik weet toch wel wanneer ie wel of niet wat kan flikken.
ik ben niet perse metoo verder,ik ben zelfs wel slachtoffer geweest in allerlei misverstanden,maar tijd en veel fysieke en diverse troost heelt alle wonden.

0
40 billib

@38 O. Ik ben vaak gaan stappen, maar nooit om iemand te scoren. En ik wilde ook niet 'gescored' worden. U gaat er mijns inziens iets teveel van uit dat iedereen denkt zoals u. Van zo'n smerige opmerking die u 'geil' noemt zou ik gezegd hebben er niet van gediend te zijn (en de tweede keer 'm dus echt als #metoo-materiaal hebben ervaren). Ongevraagd aan mijn lichaam zitten is per definitie #metoo. Dan maar een zure linkse muts.

2
41 Smiling

@41 en een opmerking dan? Gaat u daar vol tegen in, of denkt u: laat maar gaan, dit gaat nergens over. #metoo gaat allang niet meer over aanrakingen. Alleen uitspraken zijn al voldoende om iemand aan te klagen.

3
42 Bullduck

@40 : ik ben wel eens met een vriend (homo) op stap geweest in Almelo. Hij had wat homo vrienden meegenomen. Voor de ingang van die kroeg duwde één van die gasten ineens zijn hand in mijn broek en zei: mwah dat is niet slecht. Ik had wat gedronken en keek hem nogal verbaasd aan. Maar aangifte daarvan gedaan? Nee. Vreemde ervaring, maar ik leef nog, en achteraf kan ik er zelfs om lachen. Alsof zoiets mijn toekomst kan verpesten...

3
43 Bullduck

@42 Dat hangt van de situatie af. Zoals gezegd, als in de kroeg iemand iets seksueel getintst tegen me zegt, zeg ik daar niet van gediend te zijn, en als degene door gaat, ga ik daar zeker tegen in. Ik zit in de kroeg voor mijn eigen plezier, niet voor dat van elke willekeurig meneer die denkt iets met me te willen.

Er zijn ook situaties waar ik al bij de eerste opmerking tegen in ga. Zoals u weet gaan de meeste #metoo-kwesties niet over opmerkingen in de kroeg tussen gelijken, maar over situaties waar sprake is van macht. Ik bedoel - als mijn baas in de kroeg zoiets tegen me zei als u net typte, dan zou ik hem onmiddellijk aanklagen.

1
44 Smiling

@43
"duwde één van die gasten ineens zijn hand in mijn broek.."

Knap.
Hield je hem wijd open oid?

1
45 Sjaak Trekhaak

@45 gewoon een spijkerbroek, maar zonder riem. Beetje je best doen met een half lam "slachtoffer" en je bent binnen hoor. Tja dat is mij overkomen, en achteraf kan ik er wel om lachen. Ik heb niet zoiets als een minderwaardigheidscomplex er aan over gehouden.

2
46 Bullduck

@44 succes met hem aanklagen in Nederland. Dan zal u toch bewijs moeten hebben. Zelfs Michael Panhuis is niet veroordeeld tot moord op Anne Faber, terwijl hij het zelf heeft toegegeven en zei dat hij er trots op was en dat er een droom was uitgekomen voor hem.

4
47 Bullduck

@46
Ik snap er geen hol van;

"Voor de ingang van die kroeg"

Je moest toch nog gaan drinken?

1
48 Sjaak Trekhaak

@47 Wat heeft Michael P. hier mee te maken? Dat hij niet voor moord veroordeeld is vind ik niet raar - daar is voorbedachte rade voor nodig.

Vindt u dat zo'n opmerking van een leidinggevende in een kroeg wel moet kunnen?

0
49 Smiling

En dan te bedenken dat de hele metoo beweging was begonnen na Trumps grap then by the pussy. De meeste aanklachten waren tegen de haters naar trump toe. Schitterend toch

0
50 Tyler

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

15 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

36 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

1 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

1 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

1 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

ongelovenloos
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Zo zal dat hier ook gaan. daar aan kan je zien dat er dubbele agenda's zijn. Alle landen binnen de EU stellen zich hetzelfde op voor de asiele...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Stardew Valley Sex ModJuliette Michele NakedFreacks Of CocksXnxx Hot VideoNapal XxxItsmecat LeakedNorth Indian Girls Sex VideosReshma Hot KissWives Who Swallow360 Vr PornYuka Kuramochi PornXhmsterHd Porn KtubeNudeoutdoorsFilmei PornôSalma Hayek NakwdTs ListcawlerTastefulpornJasmine Mendez FeetWicked Minds MovieXxx Sex YouPron ListDavina DavisDeep DickTelugu XxxxMujer Y Caballo SexoHot Saree Sex VideosBlue Film PornP Orn HubAdultfriendfinerPrivateselights.chBeeg IndianBoob Press In SchoolGalitsinCut CudaiGloryhole BjBengali Bf Chuda ChudiMallu Aunty Masala VideosJamie Pressly PornSex On LiveLoeu De DragueXxx PicEva Notty CreampieEiza González NakedMelissa Debling TitsBlack Men's PenisesPorn Big BoopsDemon Slayer NudesVrbrHotboudiYanks PornDancingbear VideosMature Nude CouplesMu ZorrasSaumya Tandon XxxXxxxxx Www ComHugecock DeepthroatFiona Gallagher NakedPenthouse GoldVixen XnxLena The Plug Sky BriLeahgoesmildCogiendo A Su HijaFutanari 3d AnimationSiri Dahl StepmomPaheal Rule 34Xxx 18thPenthouse PornBlack Fuck WhiteKendra Sunderland HdPorn Black ComXcafe.xomEmo Girl Pornسكس انمBonnie Swanson PornTelugu College Student Sex VideosGalidiva ComJohnny Sins Breckie HillVoilet Myers AnalFreeshemaleVibratorcumTrashy RedditSites De Videos Porno18 Year Ild PornHot Sexy Mom SexXvídeos De GraçaHot Pornos VideosFollo Con Mi PrimaBent Over And NakedIndian Hot Wife XxxPornopeliculasBig Titted Women NudeMadison IveyChudai Hindi KahaniFree Blow Job VidLesbians Lick PussysThatgreeneyedgirlJawan Ladki Ki Chudai VideoLpsg KoreanSexstories69XnxcHa Porn MoviesWashio MeiSex Movie BpSilk Smitha Sex PhotosBbc Anal PornWerewolf HentiaLena Paul TushyBigtittygothegg TwitterLive Cam SitesPornogratis VídeosFilmes De XvideoGhapa Ghap Sexy VideoFushigi No Kuni No SuccubusMexican Porn AnalBollywood Actors PornBrothersistersexIndian Women Sex ComManisha Porn여자자위Fc2ppv 3552748Surekha Reddy PornSwx PhotosHentai PLatina Fingers HerselfNaked Redhead TeensCulos AbiertosFilmes PonorsXnx PakstanGhaba PornBig Sex Hd VideoAmateur Porn AuditionCum4 ComIndian Ladki XxxOld Mother XxxMalayalam Serial Sex VideoSunny Lenon PornSpying On ShowerAsian Massage Happy Ending VideoCam Live VoyeurX Granny TubeXvideo.pesadaoKate Kuray PornKoons Ford SterlingIndian X Video HdPorn On Youtube VideosPornográficos DeTube ElephantNew Sex Video HindiLiza Del Sierra