door chouffleur in Gezondheid  ·  142 Reacties

  • 6
  • 840x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@100 Gossie nu komt dat weer uit de dode hoek zeilen en jij weet wel waar je het over hebt of heb je gewoon wat last van hypocrisie ?

6
101 Rattocasi

@101

Geloof me Rat .... elk weldenkend mens heeft na minder dan 10 van jouw reacties te hebben gelezen al door dat je zelf absoluut niet weet waar je over praat.
De helft van de tijd snap je zelf niet wat er in de links staat die je plaatst, de andre helft van de links die je plaatst bewijzen feitelijk je ongelijk en je spreekt jezelf voortdurend tegen.

0
102 Endandit

Ik heb het boek even geleend van een antroposofisch gekkenhuis verderop, waar de bomen schuurplekken hebben van het knuffelen en er een 8 kaalgedanst is in de achtertuin.
Niet normaal van de aannames en veronderstellingen plus de tomeloze neiging om alles wat naar chemie ruikt te beoordelen als slecht..
Volslagen de weg kwijt in kritischprikkengekkenland

1
103 chouffleur

@102 Laat het antwoord wat je schrijft naar mij toe nu niet verrassend zijn, dat heb je als je de kudde volgt dan denk je een weldenkend mens te zijn die in minder dan 10 minuten iets door heeft echter je bent gewoon een van de kudde die volgt.

7
104 Rattocasi

@104
De kudde volgen is altijd nog verstandiger dan meedoen met de dorpsgek.

1
105 RichardR

Mijn kinderen zijn allebei #gevaccineerd niet veel later bemerkten we veranderingen in hun gedrag. Ze gingen heel slimme dingen zeggen en doen. Later bleek dat ze hoogbegaafd zijn. Kan niet anders dan dat dat door het vaccineren komt.

0
106 chouffleur

@105 Hij was de dorpsgek omdat de rest van het dorp het niet met zijn alternatieve feiten eens was. Zij hadden een andere werkelijkheid (of waarheid). Zij waren met honderd, hij was alleen.
Omdat hij alleen was, was hij geen sociaal bewijs en had bij voorbaat ongelijk. Zelfs als hij gelijk had.

5
107 Rattocasi

@107
Ben jij dan de dorpsgek die miskend wordt, agossie.

0
108 kwatta

@56

Nou en.
Op nujij had ik duizenden berichten.
Maakt een bericht niet meer of minder waard.

0
109 Aardenaar

@107
"... en had bij voorbaat ongelijk. Zelfs als hij gelijk had."
Je draait de boel weer eens om. Alles wat figuren zoals Robin en jij zeggen wordt netjes gelezen en beoordeeld op waarheidsgehalte -- zelfs nu nog. Negatieve kwalificaties zoals 'dorpsgek' worden alleen maar gegeven omdat jelui vrijwel uitsluitend nonsens verkondigt. Zodra je blijk geeft van wat meer gezond verstand en realiteitszin in plaats van alleen maar haat tegenover de reguliere geneeskunde, word je ook gewoon weer serieus genomen.

Hier trouwens wel een aardige blog-post waarin wordt uitgelegd hoe je slechte (bronnen van) informatie onderscheidt van betere informatie, en hoe het antivaccinatievolk er vaak in slaagt hun boodschap te verspreiden en een niet-bestaande 'controverse' in het leven te roepen: https://www.skepticalraptor.com/skepticalraptorblog.php/recognizing-good-bad-science-vaccines/

1
110 RichardR

Vind de titel ook wel raar. Moet het niet zijn 'anti-vaccinatie auteur'?

0
111 zeikenderechter

* Verwijderd door de redactie *

112 Robin

* Verwijderd door de redactie *

113 Robin

* Verwijderd door de redactie *

114 Robin

* Verwijderd door de redactie *

115 Robin

* Verwijderd door de redactie *

116 Robin

* Verwijderd door de redactie *

117 Robin

@105 : wat een laffe visie op het leven. Tenzij het pragmatisch is bedoeld.

4
118 Tafka Mike

* Verwijderd door de redactie *

119 Robin

* Verwijderd door de redactie *

120 Robin

@118
"wat een laffe visie op het leven"
Hoezo? Wanneer de wetenschap aantoont dat kinderen veel baat hebben bij vaccinatie, is het toch gewoon verstandig wanneer alle ouders hun kinderen laten vaccineren? Tegenstanders van vaccinatie zijn niet 'moedig' ofzo -- zij zijn hetzij verkeerd geïnformeerd, hetzij erg dom.

Bovendien volg jij ook gewoon de kudde in tal van andere opzichten. Zo zul jij je toch ook gewoon aan de verkeersregels houden, of netjes op je beurt wachten in de winkel, of een dokter opzoeken wanneer je denkt dat er iets mis is met jou of je kind enzovoort. Dit is toch ook niet 'laf', maar gewoon een kwestie van gezond verstand?
En als je dit niet doet, ben je net zoals bij vaccinatie niet 'moedig', maar een domme hork of een gestoord figuur -- dus de spreekwoordelijke dorpsgek.

Anders gezegd: gewoon vertrouwen op het oordeel van deskundigen in plaats van eigenwijs je eigen gang gaan is vrijwel altijd de verstandigste keuze, zeker als je zelf maar weinig verstand hebt van het desbetreffende onderwerp. Dat verreweg de meeste andere mensen blindelings dezelfde keuze maken en je dus 'de kudde volgt' heeft niks met lafheid te maken.

0
121 RichardR

@108 Wat je wil, agossie elke gek zijn gebrek.

5
122 Rattocasi

@109 Achter de kudde aan loop je altijd door de shit.

4
123 Rattocasi

Een zinnige discussie aangaan met pro vacsers is onmogelijk. Ze verschuilen zich achter de wetenschap als zionisten achter de Holocaust of als milieu gekkies achter CO2.

5
124 Rijn-Lek

@124 nee hoor, maar een monoloog werkt nooit

1
125 chouffleur

Zag de idioot zitten bij M. Opsluiten en vaccinatie verplicht stellen. Ook voor Halal idioten, anders terug naar huis.

Ik kan met mijn kind niet meer naar de crèche door deze idioten.

1
126 Uitede aka Espede

@117
De eindquote van dat artikel weer eens vergeten? Voor de hoeveelste keer al? Ik ben intussen de tel kwijtgeraakt. Eindquote:
(**) Conclusie
In Nederland sterven 17.000 tot 20.000 mensen per jaar door verkeerd medicijngebruik, zei Selma Eikelenboom in RTL Late Night. Die cijfers zijn niet terug te vinden. Volgens een bekend Nederlands onderzoek uit 2006, waren er op jaarbasis 19.000 „potentieel vermijdbare geneesmiddelgerelateerde ziekenhuisopnamen”. Daarvan zijn zo’n 1.200 mensen overleden. Eikelenboom sprak niet specifiek over overlijden door „vermijdbare” bijwerkingen, maar dat kan het grote verschil niet verklaren. We beoordelen de stelling daarom als onwaar. (**)

0
127 Wilmama

@121 : wat een zwart wit geblaat. Alsof je buiten de kudde niet over een gezond verstand kan beschikken. Conform de groep gedragen doe ik zelf meestal uit praktische overwegingen, als buiten de conform zone praktischer is en valt binnen de normen en waarden dan hoef ik niet perse achter een kudde aan te lopen omdat ik te bang ben zelf een mening te ontwikkelen en ergens voor te staan.

De kudde kan je daarbij ook ernstig van het gezonde verstand afbrengen. Zelfs de wetenschappelijke kudde.

Vaak zijn er binnen de wetenschap namelijk verschillende manieren om hetzelfde te bereiken. Om energie op te wekken hoeven we ons niet alleen op fossiele brandstoffen te richten bijvoorbeeld er zijn ook duurzamere manieren die een hele andere aanpak vereisen. Juist op dit soort vlakken zie je juist dat de industrie het lastig heeft om dit bij te houden en de wetenschap meestal ook even om moet schakelen om zijn eigen belangen te heroverwegen.

Dus nee het is niet altijd verstandig om deskundigen te volgen.

5
128 Tafka Mike

Beste Robin
Ik hoop voor je, dat je nooit een ernstige ziekte krijgt, waardoor je afhankelijk wordt van de "witte jassen".
Geen enkele "alternatieve" heeft tot nog toe een middel gevonden tegen kanker, hoewel sommigen wel beweren, dat het wel zo is. De mensen, die op aandringen van de "alternatieven" een medische behandeling weigeren, sterven allemaal een vreselijke en vroegtijdige dood.
Ik heb dat in mijn zeer nabije omgeving zelf meegemaakt.

0
129 sockknitter

@119 Toch wel heel bijzonder dat artsen die lang in het vak zitten zich tegen de medicijnlobby keren, er zijn er nu al verschillende en allemaal worden ze weg gezet als idioten.

5
130 Rattocasi

@124
"Een zinnige discussie aangaan met pro vacsers is onmogelijk. Ze verschuilen zich achter de wetenschap"
Wat een raar commentaar, want de wetenschap vertegenwoordigt veruit de beste kennis die we hebben over tal van onderwerpen. Veel van die kennis is tevens zodanig goed onderbouwd dat je kunt spreken van vaststaande feiten. Waarom zou je dat dan niet mogen aanvoeren in een discussie?
En hoe stel jij je dan voor dat we een 'zinnige discussie' kunnen voeren met mensen die deze feiten hardnekkig ontkennen en alle argumenten voor hun ongelijk gewoon negeren? Moeten we dat soort lieden dan maar af en toe gelijk geven, ook al spuien ze aantoonbaar onzin?

Als concreet voorbeeld: hoe kunnen we 'zinnig' omgaan met de nonsens, lasterpraat en paranoïde wanen van lieden zoals Robin? Hij/zij doet immers niks anders dan steeds maar opnieuw dezelfde domme dingen neerplempen, zonder geloofwaardig bewijs, en vaak ook zonder enig verband met de feitelijke discussie. En letterlijk alle commentaar dat niet past in Robin's straatje wordt hetzij genegeerd, hetzij afgedaan met 'Ik heb gewoon gelijk'.

Sorry, maar als er één groep mensen is waarmee discussie keer op keer zinloos blijkt, zijn het wel de antivaxxers.

0
131 RichardR

126. Weet jij ook waar Abraham de mosterd haalt?

1
132 Rijn-Lek

@128
"Alsof je buiten de kudde niet over een gezond verstand kan beschikken"
Dat bedoel ik ook niet te zeggen; wat verstandig is, hangt ook af van het onderwerp(*).

"Vaak zijn er binnen de wetenschap namelijk verschillende manieren om hetzelfde te bereiken."
Inderdaad, en als er meerdere keuzen zijn (of zelfs controverse heerst), is dat meestal ook gewoon bekend. Het voorkomen van ernstige kinderziekten is praktisch gezien toch echt maar op één manier mogelijk: massale vaccinatie. In dit opzicht is de kudde volgen toch echt de allerbeste keuze.
Overigens speelt dus ook mee dat een keuze alleen verstandig kan zijn als het gaat om een *goed geïnformeerde* keuze. En daar wringt het nou net bij onder meer vaccinatie: de tegenstanders van vaccinatie verspreiden onwaarheden en proberen mensen met oneigenlijke argumenten te weerhouden van vaccinatie -- zoals het onderhavige domme argument dat je een hersenloos schaap zou zijn wanneer je je kinderen laat vaccineren, net zoals verreweg de meeste anderen.

*: En je wilt toch niet serieus beweren dat antivaccinatiefanaten zoals Robin of Rat over ook maar een greintje gezond verstand beschikken? Dan moet je mij toch eens hun overeenkomstige bericht(en) aanwijzen, want ik kan me niet herinneren er ooit een van gezien te hebben...

0
133 RichardR

* Verwijderd door de redactie *

134 Robin

* Verwijderd door de redactie *

135 Robin

@135 het gaat over een boekje geschreven door een zielige huisvrouw die zelf gevaccineerd is..

0
136 chouffleur

* Verwijderd door de redactie *

137 Robin

@137 heeft u een bril?

1
138 chouffleur

* Verwijderd door de redactie *

139 Robin

@139 heeft u een bril?

1
140 chouffleur

* Verwijderd door de redactie *

141 Robin

@141 heeft u een bril?

1
142 chouffleur

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

@3 Ach wat triest weer, die reactie van je. Daar heb je vast lang over nagedacht....

2 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Zie Hier
De Grote Werken van Mark Rutte - Joop - BNNVARA

Afzijken achteraf echt links...

4 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

De vraag is of we de problemen die importeren ook weer kunnen exporteren???...

4 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Hendrianus
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

@11 Haha, er zijn 560 miljoen christenen en 50 miljoen moslims in Europa. Wat een domme opmerking....

5 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Nicks R. Van
Nederland in top drie van welvarendste landen in Europa

Blijkbaar kloppen de criteria niet want er heerst hier nog veel armoede. ...

13 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

maarten1234
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@25 @26 klinkt wel erg vrijblijvend: ' Moet ik een tegenprestatie doen voor mijn bijstandsuitkering? Met een bijstandsuitkering moet u een tegen...

17 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Nicks R. Van
Trump riskeert boetes na beledigen van getuigen en jury in spraakmakend strafproces

Boetes zullen hem niet deren. Die man heeft geld genoeg....

21 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Bram brabant
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Ongekend zeg Nog meer ellende naar Nederland.Alsof er nog niet genoeg asielgespuis in Nederland is.😡😡...

24 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@43 Ja dat heb ik. Contact met vluchtelingen. Mannen en vrouwen Uit Syrië en Iritrea.En allemaal hebben ze, nadat ze in de bijstand terecht...

25 minuten geleden geplaatst door VBOH

NK. App
Porn Sissy HypnosisNaked Women With BigAnime Big TittiesXxxxxxxxxxxx XxxxxxxxxxxBlanch BladburryBrianna Brown NudeForced Creampies PornXlovescamGroup MasterbationBlacks On Cougars PornDesi Porn AuntiesVadina MaridiSexting SiteArys Fae8bitdeviantXnxx AkkaChloe Rose ShoplyfterXxxciNaked Romantic CoupleAlanah Rae Hd PornCompilation Of CumshotsEbony LesbiansxxxAnime CumshotsEmily Salazar BbcGrommets PlazaLiterocticaAlison Tayler AnalLouis Naked Family GuyMilf BathWatching A Porn MovieSex Japanes HotPsvr PornSexe Video GratuitsFilme Pornô Sem VírusBillie Eilish XxxxxBig Boobs CamCheating Sex VideosLesbian Mommy SeductionStepmom Porn BrazzersXxx Free Indian PornGia Paige HotLarkinlovePron Red TubePenelope Cruz Naked NudeJennifer Aniston MasturbatesBdsm StrakAdultfriendsfinderVintage Sexy MoviesHentaifutaYui Asmr PornManga18.clubKendall JennerboobsOlf Man PornVirgo Peridot Gem JewelsGirls Fingering VideosVanessa Cage PornGif PornoHentais FantasiaXxx AnasuyaNude Women Hot PicsCuckold OnlyfansSugarmom PornLois Griffin PussyLisa Kudrow NudeLily Lou NudeAnastasia DollFree Lsebian PornBrother And Sister Sex HotSexyand Funny VideosNana PlazaHttp Xxx 3gpBeach VoyeurSexy Hot Blue VideoBouncingboobs GifsFree Brazzer VideosHitomi NtrSucking DaddyKatrina Jade Cum_emilygiraldo_Maa Beta Sex VideoMona ChopraPunjabi Bhabhi ComStatue XxxBlacksister PornKristina Milan PornSez VideisChat AvenuePremium BukkakeKenny ComixTeen PorntubeThe Bdsm TestPornografia HardcoreHentai ToomicsMeat CurtainsLacey Chanert NudeFree Xxx Video Full HdBlazzed PornOliviamaebaeeCartoon IncestIndianlocalsexDykepornIndian American PornFutinary PornRules34Pakhi PhotoCuckoldspornTifuAunty UpskirtJapanese Milf Porn VideosReshma Sexy FilmV.i.p PornTeenage TitfuckVideos PornotransexualesAnal YongCandi EvensBabisiter XxxNinja Hattori PornMilf Full HdPorn Video Seal PackPorn Desi MoviesAraqueenbae OnlyfansShiro No YakataPooja Hegde Sex ImagesInside The Deep ThroatNangi Nangi Sexy VideoSunsugarshineHer Sister Does AnalKates Playground NudeComics Porno VfHamzterxافلام سكس هندياتReina Rae PornLip Lock XxxDiapergirl MessAnalcolombiaFree Porn Show MeGentlypervActress Nude BollywoodPornstars CubaIndian Big Tits XxxKendra Sunderland VideosNude TeenvideosLatina Milf PovSunflower_uwuMini Diva Face RevealR/chubbyBlack Hairy PornAudio Porn GayJunior NudesAngle White Nude