achtergrond

Geenstijl

UITGELEKT! Leen Schaap: "Gaat supergoed bij de brandweer en twijfel daar niet aan"

Hee kijk de Amsterdamse brandweercommandant Leen Schaap stuurt een supergeheim mailtje rond dat alles hartstikke goed gaat onder het bevel van Leen Schaap en dat iedereen Leen Schaap maar moet steunen.

Nou, we zitten dicht op het vuur en we hebben nieuws voor Leen Schaap. Er zijn namelijk heel veel brandweermannen die het niet pikken dat de hele groep wordt weggezet als racist, seksist of crimineel. Er zijn brandweermannen die contact proberen te krijgen met Leen 'bel of kom binnen' Schaap, maar die nul op het rekest krijgen omdat Leen Schaap helemaal geen zin heeft in kritische geluiden. Wie zich een keertje negatief uitlaat over Leen Schaap krijgt geen voet tussen de deur bij Leen Schaap, maar wel dreigementen met rechtszaken en het intrekken van FLO-uitkeringen. Daarom heerst er bij veel mannen van de uitrukdienst angst om iets te zeggen over Leen Schaap. Desondanks zijn er brandweermannen die momenteel aangifte doen tegen Leen Schaap wegens laster en belediging. Leen Schaap denkt dat kerels die 20 jaar lang 24 uur per dag met elkaar op de kazerne zitten, en lief en leed delen, zich laten omlullen door een mailtje van Leen Schaap. Een mailtje dat is gelekt.

"Laat je niet van de wijs brengen of ga niet twijfelen door mensen, instituties of media die ons willen afleiden van de gekozen koers." Is goed Leen, het gaat allemaal hartstikke goed bij de Amsterdamse brandweer.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.