RV
Volledig scherm
© RV

“Ik was 15 toen ik in een kast op school aangerand werd door een klasgenoot. Toen ik het rapporteerde werd het nog erger”

BuitenlandEen Britse vrouw heeft getuigd over hoe ze enkele jaren geleden op school werd aangerand door een medeleerling en de vernietigende impact die dat had op haar leven. Shannon Rooney (21) uit het Schotse Bonnybridge deed haar verhaal aan de krant The Sun in de hoop er anderen mee te helpen die iets soortgelijks meemaakten.

8 reacties

  • Andy Verachtert

    6 jaar geleden
    Straf verhaal. Maar de bibliotheken staan vol met boeken waarin straffe verhalen staan, maar er is geen woord van waar. Dat heet fictie. Laten we in godsnaam niet de weg opgaan waarin beschuldigende mensen op hun woord worden geloofd zonder harde bewijzen. We hebben eeuwen nodig gehad om daarvan af te geraken en we willen niet terug naar willekeur en middeleeuwse toestanden.
  • Sebastian Peeters

    6 jaar geleden
    Nu zou ik ook eens de versie van de man in kwestie willen weten.
  • danny janssens

    6 jaar geleden
    Het bepamperen van daders neemt zulke grpte proporties aan dat we mogen spreken van schuldige slachtoffers. Zij lijken voor justitie meer en meer de daders. Mannen en vrouwen die wereldvreemd zijn , beslissingen nemen die het verdere leven van slachtoffers bepalen , enkel en alleen omdat ze de juiste partijkaart bezitten.
  • RENE LENAERTS

    6 jaar geleden
    Ik ken gevallen van vroeger die simpel eindigden met een klinkende oorveeg aan de oververhitte Romeo.
  • José Gonzales

    6 jaar geleden
    Er moet opgetreden worden zoals het hoort maar overal word het allemaal onder de mat geschoven alleen als het nieuws haalt word er opgetreden.