U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Buitenland
  • 15
Door veiligheidsmachtigingen in te trekken, probeert de president iedereen die hem zou durven uitdagen monddood te maken. Dat schrijft John Brennan, de voormalige CIA-topman wiens machtiging gisteren werd ingetrokken, vandaag in een opiniestuk in de ‘New York Times’. De beweringen - zo ...

11 maanden geleden door Denisova

REAGEER MET EEN EMOJI
4
1
10
16
1
LEES MEER OVER

@400 die zal dan na dit bericht ook zijn clearance wel ingetrokken zien.

Het gevolg zal wel zijn dat steeds minder mensen in de USA met gevaar voor eigen leven hun nek voor Trump willen uitsteken... op zijn zombie's na dan, maar die zijn toch te stom om te schijten en verdienen derhalve niets beter en daaraan gaat ook niet veel verloren.

401 TedjeR    
11 maanden geleden door TedjeR
3
Meld

Gezien er nooit iemand is vervolgd binnen de regeringen van zowel:
president Obama, minister van buitenlandse zaken Clinton, en CIA directeur Brennan
alsmede
president Bush Jr, minister van buitenlandse zaken Powell, en CIA directeur Tenet.
Maar deze lieden wel verantwoordelijk zijn voor schandalige nep nieuws fabricages en het starten van illegale oorlogen:
Bush/Powell/Tenet in Afghanistan en Irak
Obama/Clinton/Brennan in Syrië en Libië

Waarmee deze lieden, waaronder dus Brennan, hoofdverantwoordelijk zijn voor miljoenen onschuldige doden, 4 verwoeste landen, en uit die chaos ook nog het ontstaan van zowel de wereldwijde vluchtelingen crises alsmede IS.

Vraag ik mij echt af wat waarom er ophef wordt gemaakt voor het intrekken van de CIA licentie van Brennan. Deze man net zoals Clinton en Obama en Tenet, Powell en Bush hadden allang voor het gerecht moeten staan voor hun leugens en illegale oorlogen.

Dat dit nog steeds niet gebeurt, ligt vooral ook aan de grote media kanalen die ook in handen is van hun aanhangers. De gevestigde elite en haar media kanalen dekken elkaar in, dat mag toch wel duidelijk zijn geworden, na al die oorlogen!

Trump probeert naar zijn beste mogelijkheden schoon schip te maken, maar door de media gehersenspoelde trachten hier nog regelrechte oorlogsmisdadigers te verdedigen. Zien jullie niet in dat jullie hiermee moreel mede verantwoordelijk worden voor het ongestraft de dood in jagen van miljoenen mensen? Zien jullie niet in dat deze misdaden tegen de mensheid berecht moeten worden? Zien jullie niet in dat dezelfde mensen niet aan de macht moeten blijven? Of is jullie haat tegen Trump gevoed door die media kanalen die deze misdadigers tegen de mensheid continue de hemel in prijzen en Trump als de duivel trachten af te schilderen te groot geworden?

402 Reactie    
11 maanden geleden door Reactie
9
Meld

Iedereen die zich inzet om de gekozen president te ondergraven zou inderdaad nooit die informatie mogen zien.

403 niet-alles-geloven    
11 maanden geleden door niet-alles-geloven
7
Meld

@403
Ja, dat zou je graag zien hè? Een dictatoriale staat waar alleen de leider en zijn kliek de controle en macht hebben..

404 GreyB    
11 maanden geleden door GreyB
5
Meld

@404
Complete onzin, Trump is helemaal niet voor een dictatoriale staat, hij is gewoon voor het behoud van de soevereiniteit van de VS, maar heeft te maken met voorgangers die jarenlang de grootste misdaden tegen de mensheid hebben gepleegd, mogelijk gemaakt door allerlei leugens en nep nieuws fabricages die werden gepropageerd door de aan hen gelieerde media kanalen, waarmee de oorlogen in Afghanistan, Irak, Syrië en Libië werden gestart, in de nasleep van de grootschalige valse vlag operatie op 11 september 2001 waarbij zowel drie WTC torens in New York werden opgeblazen, alsmede een in scene gezette aanslag tegen het Pentagon, precies in de vleugel waarvan de muur vlak voor het uitvoeren van de valse vlag operatie zwaar was versterkt.

Omdat Trump geen onderdeel vormt van deze aartsleugenaars en misdadigers bende, wordt hij nu door hun media kanalen als de vijand afgeschilderd, net zoals ze dat deden met de regeringen van Afghanistan, Irak, Syrië en Libië. En in het heden is Rusland weer de zogenaamde gevaarlijke vijand.

Hoe moet Trump in uw ogen dan de lieden die in het recente verleden deze grove misdaden tegen de mensheid hebben begaan, en nog steeds hun macht proberen vast te houden, bestrijden dan? Waaronder heel duidelijk het CIA hoofd onder Obama: John Brennan valt.

405 Reactie    
11 maanden geleden door Reactie
4
Meld

@405
Willen de inlichtingendiensten dan de eigen soevereiniteit afpakken?
Als Trump zijn zin had gekregen dan waren er licenties van mediabedrijven ingetrokken. Gelukkig is de democratie daar te sterk en kan hij zijn zin niet doordrijven. Trump is net Erdogan, alleen krijgt Trump de tijd niet...

Trump is zelf een aartsleugenaar.

https://www.washingtonpost.com/news/fact-checker/wp/2018/08/01/president-trump-has-made-4229-false-or-misleading-claims-in-558-days/?utm_term=.d437d561eb82
406 GreyB    
11 maanden geleden door GreyB
3
Meld

@406
The Washington Post is sinds Jeff Bezos de krant in 2013 opkocht voor 250 miljoen dollar terwijl hij vrijwel gelijktijdig een contract sloot met de CIA voor 600 miljoen dollar, weinig anders meer dan propaganda krant van de CIA/Pentagon (dat moet jij als Kremlin propaganda roeper toch kunnen bevatten).

Je weet vast nog wel dat de CIA de organisatie was die in 2003 nep bewijs over Irak fabriceerde om dat door Powell te laten presenteren in de VN Veiligheidsraad, waarna Bush de illegale Irak oorlog starten met meer dan een miljoen onschuldige slachtoffers. Sindsdien is er nooit schoon schip gemaakt binnen de CIA.

Ontken jij dat de CIA leugens heeft verspreid en met die leugens er illegale oorlogen zijn gestart?

Zo niet waarom meen jij hun bronnen en kanalen dan nog steeds als waarheidsgetrouw aan?

407 Reactie    
11 maanden geleden door Reactie
6
Meld

@407
Complotgelul

408 GreyB    
11 maanden geleden door GreyB
4
Meld

@408
Complotten bestaan alleen in het enge Rusland onder de misdadiger Poetin dat verspreid word via zijn Kremlin propaganda kanalen?

Jij ontkent het dus niet de CIA leugens heeft verspreid en met die leugens er illegale oorlogen zijn gestart?

409 Reactie    
11 maanden geleden door Reactie
4
Meld

@407 Wat heeft een contract voor cloud opslag te maken met zijn krant? U trekt rare conclusies.

410 Drs. Mezun    
11 maanden geleden door Drs. Mezun
3
Meld

@405 [Trump is helemaal niet voor een dictatoriale staat]
Waarom stelt hij zich dan wel zo op? Kijk naar zijn overmatige aantal decreten en aanvallen op de pers en personen die kritisch over hem zijn, om van de personlijke loyaliteits eis aan medewerkers maar niet te spreken?

Alleen dictators of zij die daar naar streven doen dat. Maar kennelijk wil jij eerst een dictatuur zien ontstaan voordat je wilt erkennen dat iemand ernaar streeft.

411 TedjeR    
11 maanden geleden door TedjeR
1
Meld

@410
Iemand die 600 miljoen dollar ontvangt van de CIA, voor welke redenen dan ook, en tevens een krant bezit, zal niet negatief in die krant over de (mis)daden van de CIA berichten, dat lijkt mij nogal voor de hand liggend.

Als Trump een keer heeft gepraat met een Rus dan collabereerd hij zogenaamd met de vijand. Maar als een een eigenaar van een krant bij het opkopen van een krant vrijwel gelijktijdig 600 miljoen krijgt van de CIA, dan is er geen sprake van (de schijn van) beïnvloeding?

De hersenkronkels van het anti Trump kamp zijn nogal inconsistent, waarmee ik niet u bedoel, omdat uw gebruikersnaam mij niet bekend is.

Over niks wordt een hele heisa gemaakt van zogenaamde beïnvloeding door de Russen, maar iets wat heel duidelijk is wordt simpelweg ontkent. Voor mij is het politieke hooliganisme, het meten met twee totaal verschillende maten, wanneer het een vriendje van de eigen politieke voorkeur of iemand van de politieke oppositie betreft.

412 Reactie    
11 maanden geleden door Reactie
4
Meld

@411
Trump geeft sterke repliek op het deel van de pers die sinds de dag dat hij zich kandidaat stelde leugenachtig alles over hem uit haar verband trok om hem te besmeuren. En daarmee zijn doorgegaan na zijn verkiezing tot president, en met al hun valse kleuringen en insinuaties voor grote verdeeldheid aanzetten in de VS.

Waar hij probeert het land dat was afgezakt tot de grootste oorlog agressor in de wereld onder haar vorige leiders weer op de goede rit te krijgen. En mensen als u blijven blind Trump zwart maken en zijn voorgangers die letterlijk de grootste oorlogsmisdaden hebben begaan, met letterlijk miljoenen onschuldige slachtoffers, verdedigen.

Want propaganda bestaat volgens mensen als u niet onder de heersende elite in het westen, het zijn alleen vieze Russen die overal in heel de wereld propaganda verspreiden o.i.d.. Je kan toch hopelijk wel inzien dat er genoeg valt aan te merken over het frame van dat mensen als Poetin, Trump, Farage, Baudet die trachten de soevereiniteit van landen overeind te houden, allemaal slechte mensen met foute ideeën zouden zijn. Terwijl hun heersende politieke tegenhangers zoals gebleken corrupt en oorlogszuchtig geworden elite en hun handlangers vertegenwoordigen.

413 Reactie    
11 maanden geleden door Reactie
3
Meld

@403 Als die gekozen president de constitutie, de democratie, de rechterlijke macht, de rechtsstaat en de vrije pers probeert te ondergraven is het de plicht van veiligheidsdiensten en leger om de constitutie tegen zo’n president te beschermen, conform de oath of enlistment : I, (NAME), do solemnly swear (or affirm) that I will support and defend the Constitution of the United States against all enemies, foreign and domestic; that I will bear true faith and allegiance to the same; and that I will obey the orders of the President of the United States and the orders of the officers appointed over me, according to regulations and the Uniform Code of Military Justice. So help me God.

Amerika hanteert gelukkig geen Fuhrer-principe, wat een aantal mensen hier wel lijken aan te hangen.

414 Crannbuidhe    
11 maanden geleden door Crannbuidhe
4
Meld

@414
Als je de woorden van de eed leest dan dienen ze om de democratisch gekozen president en zijn officieren te beschermen, tegen vijanden van de democratie en rechtstaat.

Nu de al vele jaren heersende gevestigde macht tracht via haar bevriende media kanalen en vrienden binnen de veiligheidsdiensten en politieke top: de nieuw democratisch gekozen president en zijn regering af te zetten: met leugens van een zogenaamde Russische samenzwering. Ofwel uiterst anti democratisch, een coup trachten te plegen, om buiten het democratisch proces de macht te behouden.

Dan dienen ambtenaren de eed in acht te houden, om de democratie te beschermen: tegen de vijanden op eigen bodem en de orders van de gekozen president en zijn officieren te volgen.

De voorgangers van Trump hebben illegale oorlogen gestart. Obama/Clinton/Brennan in Syrië en Libië. Daarvoor was het Bush/Powell/Tenet in Afghanistan en Irak.

De Obama/Clinton/Brennan kliek en hun collaborateurs trachten de democratie van de VS om zeep te helpen, met coup pogingen tegen haar nieuwe verkozen president die simpelweg hetgeen tracht waar te maken waarvoor hij gekozen is, een nieuwe politieke koers, weg van politieke globalisatie maar voor behoud van de soevereiniteit en daarmee de democratie van de VS en haar grondwet.

415 Reactie    
11 maanden geleden door Reactie
1
Meld

@408 Ga jij de realiteit nu ook al als complot diskwalificeren?!

Of weet jij waar Sadams 'massavernietigingswapens' zijn terwijl Bush nog steeds klaagt dat ze nooit gevonden zijn...

416 CoolMemories    
11 maanden geleden door CoolMemories
3
Meld

@404 "....Een dictatoriale staat waar alleen de leider en zijn kliek de controle en macht...."

Er zijn gewoon weer verkiezingen over 2 jaar en de kans is groot dat een meerderheid van de Amerikanen op zijn minst tevreden is met Trump....

417 CoolMemories    
11 maanden geleden door CoolMemories
3
Meld

@409 Vermoedelijk leefde GreyB onder een steen toen de NATObommen op Servië vielen, Irak met veel 'shock and awe' werd verwoest en het stabiele welvarende Libië naar de islamitische middeleeuwen werd gebombardeerd.....het waren namelijk linkse globalistische oorlogen in naam van 'mensenrechten en democratie' tegen 'rechtse dictators'....!

418 CoolMemories    
11 maanden geleden door CoolMemories
3
Meld

@411 Jij snapt het niet! Trump wil juist aanpakken en zijn verkiezingsbeloften realiseren....hij gaat niet zitten te wachten op opgefokte hysterici met dictatorfobien..!

419 CoolMemories    
11 maanden geleden door CoolMemories
2
Meld

@417
Had @403 het daar over ? NEE

@418
Gaat dit draadje daar over? NEE, we leven inmiddels in 2018

@419
Dat schiet niet echt op he, met zijn manier van regeren...
Misschien toch onderhandelen ipv bedreigen en monden snoeren.

420 GreyB    
11 maanden geleden door GreyB
2
Meld

@414 Wéér zo n hysterische reactie! De vroje pers is geen seconde in gevaar geweest in de VS onder Trump! Wel bijt hij van zich af als media moedwillig zijn verdiensten verzwijgen en zijn foutjes uitvergroten om een vals beeld van Trump te creeeren of in stand te houden! Gevestige politiek en media voelen zich in hun macht bedreigd en reageren namelijk net zo op Trump als hier destijds op Pim Fortuyn....!

421 CoolMemories    
11 maanden geleden door CoolMemories
4
Meld

@421
Ze verzwijgen nooit niks. Ze vertellen alleen niet Trumps 'waarheid', maar de echte cijfers en feiten.
Mocht je he nog niet weten, Trump zit inmiddels aan de 4200+ leugens...

422 GreyB    
11 maanden geleden door GreyB
2
Meld

@422
"Ze verzwijgen nooit niks."
Ze hebben jaren lang de meest essentiële zaken verzwegen, zoals elke waarheid over de oorzaken en de gevolgen van de oorlogen de onder aanvoering van de VS zijn gevoerd.

Jij gelooft nog steeds de meest grote leugens: bijvoorbeeld dat Al Qaida, ofwel een aangewezen groep van 19 kapers, waarvan er 15 uit de Islamitische Staat, het Arabië van de Saudies kwamen.
Verantwoordelijk zouden zijn geweest voor de aanslagen op 11 september 2001, waarbij in New York 3 wolkenkrabbers van het World Trade Center met de grond gelijk werden gemaakt, en ook een vliegend projectiel het Pentagon raakte. Al Qaida heeft de aanslagen nooit erkent, nogal raar als terroristisch organisatie. Van de aanwezen 19 kapers zijn er later vele nog als levend geïdentificeerd. Er zijn geen beelden van het Pentagon dat door een vliegtuig wordt geraakt, nogal raar voor zowat het zwaarst beveiligde gebouw in de wereld. Hoe konden 2 zeer grote wolkenkrabbers en nog een flatgebouw met de snelheid van een vrije val instorten als er geen explosieven in het spel waren zoals vele oog- en oorgetuigen op de dag wel hebben verklaard. Hoe konden er poelen van gesmolten metaal tussen de resten gevonden worden, als er geen sprake is geweest van stoffen als termiet.

En waarom moest vervolgens in de nasleep ervan de landen: Afghanistan, Irak, Syrië en Libië terug naar de middel eeuwen gebombardeerd worden? Terwijl Saudi Arabië buiten schot bleef?

Jij gelooft de meest absurde leugens, en verdedigd de misdadigers die 9/11 hebben gepland en vervolgens in de jaren erna 4 complete landen hebben verwoest, met miljoenen doden, het ontstaan van IS en de vluchtelingen crises tot gevolg.

Maar o wee, o wee, o wee, als iemand het waagt om voorstander te zijn van iemand die geen deel uitmaakt van deze smerige politieke elite insiders club in de top van de VS politiek, dan moet hij, de beste man, met alle macht door hun media kanalen als de duivel afgeschilderd worden. Allemaal mogelijk, want mensen als GreyB durven nog steeds niet de werkelijkheid in te zien van het zeer vuile geopolitieke spel dat de afgelopen jaren door de top van de politieke globalisten is gespeeld.

423 Reactie    
11 maanden geleden door Reactie
2
Meld

Julian Assange and WikiLeaks are the essence of the free press. A press that is neutral, objective, fearless and determined to get the truth out. The New York Times and CNN simply don’t fit that description -anymore-. So when their editors publish calls to protect free press, but they leave out the one person who really represents free press, and the one person who’s been tortured for exactly that, you have zero credibility.

424 Jongens van de Witt    
11 maanden geleden door Jongens van de Witt
2
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Duitsland verplicht inenting tegen mazelen
Voor Duitse kinderen wordt een inenting tegen...

24 uur geleden door Nu.nl

Vrouw (75) gruwelijk vermoord door groep migr...
Gruwelijk. Zo kan de moord op de 75-jarige Du...

16 uur geleden door Inter

Smerig’ en ‘pro-terroristisch&rsq...
Omar ligt al maanden onder vuur vanwege haar...

1 dag geleden door Cremabatida

Peilingwijzer: PvdA en VVD omhoog, SP en PVV...
De VVD is weer duidelijke de grootste partij,...

1 dag geleden door NOS

Amerikaans Huis veroordeelt in stemming verba...
Een meerderheid in het Amerikaanse Huis van A...

1 dag geleden door Nu.nl


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Jan met de korte achterlul
Klassen op speciale scholen puilen uit; leraa...
Een klas van 30 kinderen met de gewenste bege...

1 minuut geleden door Jan met de korte achterlul

ThWil
Meer dan helft Britten hangt geen godsdienst ...
Een atheïst is iemand die die ene god met he...

2 minuten geleden door ThWil

rebo
Vader ontvoert vier jonge kinderen uit Den Ha...
@7"Waaruit maakt iedereen hier op dat het o...

2 minuten geleden door rebo

Jill
’Oekraïne heeft cruciale MH17 getuige’...
Vind het heel raar dat er dan wel vermeld wor...

2 minuten geleden door Jill

marcmarc
Geen cent te verdienen aan elektrische auto v...
@42, dus het energie efficiëntie argument ka...

2 minuten geleden door marcmarc

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig