RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Nederland

Jongen (19) en meisje (15) zwaargewond achtergelaten na scooterongeluk

De twee jongens gingen er direct na de aanrijding vandoor. Beeld © ANP

De politie in Eindhoven is dringend op zoek naar twee scooterrijders. Ze hebben na een aanrijding waarbij ze zelf betrokken waren, twee ernstig gewonden aan hun lot overgelaten. Eén van de twee gewonden, een meisje van vijftien, zat achterop bij de gevluchte scooterrijders, meldt de politie.

Het meisje was samen met haar vriendin een stuk gaan rijden met twee jongens die ze in het park hadden leren kennen. Ze zaten allebei achterop.

Bij het ongeluk woensdagavond aan het Savoiepad in Eindhoven kwamen de twee scooters in botsing met een derde scooter. Hierbij raakte behalve het meisje, ook de 19-jarige bestuurder van de derde scooter ernstig gewond aan zijn hoofd. Hij ligt buiten bewustzijn in een ziekenhuis.

Scooter in brand

De twee jongens gingen er direct na de aanrijding vandoor. Niet lang na het ongeval werd verderop in Eindhoven een scooter gevonden die in brand was gestoken. De politie vermoedt dat deze scooter bij de aanrijding betrokken was en doet onderzoek naar wat er precies is gebeurd. Ze zijn op zoek naar de daders en naar getuigen van het ongeluk.

Meer op rtlnieuws.nl: