door Scorpio in Buitenland  ·  159 Reacties

  • 36
  • 2322x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Je bent pas een wereldverbeteraar als je tegen een achterlijk geloof als islam gaat ageren die dood, verderf, ongelijkheid en dictatuur hoog in het vaandel hebben staan. Dit soort mensen die deze cultuur/geloofsvorm omarmen hebben een plaat voor de hoofd van hier tot en met Tokyo. Wel triest dat deze mensen uit naam van die gitzwarte ideologie het met de dood moeten bekopen.

1
151 Vrijbuitertje

Linkse Gutmenschen bekijken de wereld nog steeds met een rode of roze bril op hun gezicht. Ze willen nog steeds niet begrijpen dat de wereld niet het linkse paradijs is zoals zij dat graag zouden willen. Zij hebben ontzettend veel blinde vlekken waardoor hun wereldbeeld danig wordt vertroebeld.
Als meer realistische waarnemer zie ik Europa naar de knoppen gaan door hoofdzakelijk islamitisch tuig dat hier de islam wil laten domineren, Zij worden daarbij ondersteund door linkse wegkijkers, terwijl meer realistische mensen makkelijk wegzetten als extreem rechts of erger.
Het (straat) geweld tegen burgers en politici kwam tot nu toe van links en vooral van moslimzijde.
Behoudende politici moeten met lijfwachten bescherm worden tegen doodsbedreigingen van jawel links en moslims. Nooit van behoudende christenen, boedisten of hindoes.

2
152 bozeman

* Verwijderd door de redactie *

153 spreekspoel

Het artikel is inmiddels gecorrigeerd: "A previous version of this article said Tajikistan has a "known terrorist presence" and that the couple biked through "ISIS territory." It is more accurate to say that Tajikistan faces a threat of terrorism and is near to northern Afghanistan, which has a large terrorist presence."

Niet dat de mensen op deze website in staat zijn om een nieuwsartikel te lezen en te begrijpen, maar voor de Nederlandse visie staat op nos.nl ook nog een stuk over deze aanslag:
Er zit een filmpje bij, dus de tokkies en debielen alhier mogen ook klikken! Sensatie alom!!
https://nos.nl/artikel/2243854-ooggetuige-filmt-mogelijke-aanslag-op-fietsers-tadzjikistan.html

Hoewel ik ook een teringhekel aan mensen heb, vooral aan mensen die de boel lopen te verzieken in dit land, en de rest van de wereld, en afval op straat gooien, kan ik mij niet onttrekken aan het idee dat deze mensen gewoon heel erg grote pech hebben gehad. Reizen heeft altijd risico's, reizen naar verre landen heeft meer risico, en reizen naar vreemde landen heeft nog meer risico. Er zijn ook mensen die veilig in een vliegtuig denken te zitten en dan ineens uit de lucht worden geschoten. Er zijn ook zwakzinnigen die naar het kankerland Zuid-Afrika op reis gaan, voor hun lol. Er zijn mensen die op de fiets in Nieuws-Zeeland worden aangereden, en een kerstmarkt in Berlijn is ook al niet meer te vertrouwen. Je kunt ook lekker thuis blijven achter de computer en mensen uitschelden, dat doe ik ook het liefste, maar omdat ik daar een beetje saai van word ga ik af en toe naar buiten en zo ben ik ook eens in Libanon, Irak, Joranie, Kenia, IJsland, Groenland, Utah, Bolivia en Spanje geweest. Sterker nog, ik ga binnenkort weer weg. De kans is aanzienlijk groter dat ik daar omkom bij een aanslag dan hier thuis, maar ik neem dat risico terwijl jullie nog steeds aan het schelden en mopperen zijn. Ik wou dat ik jullie was maar ik kan niet stil zitten. De groeten.

3
154 Ektoplasma

Nog meer linkse islamknuffelaars die aan willen sluiten? Ik zou het doen als ik jullie was, dan laat je toch zien waar je echt voor staat.

0
155 view2006

@126
Zeker is niet iedere moslim slecht, integendeel. Maar als je globaal kijkt naar de Islam, dan is die wel slecht. En grote getale moslims is inherent aan het opvolgen van de Koran en Hadith's, waardoor vrouwen als minderwaardige domme wezens worden gezien die geslagen mogen worden als ze niet luisteren naar hun man en niet-moslimvrouwen in oorlogstijd legaal verkracht mogen worden door moslims. Daarnaast vergelijkt dat boekie joden met varkens en was Mohammed er zot op om zoveel mogelijk joden te vermoorden, omdat ze immers volgens hem slecht waren. HOmo's moeten het ook ontgelden en eigenlijk niet-moslims in het algemeen (hogere belasting e.d.). Ook mogen moslims liegen als ze in de verdrukking komen. Het is dus een vies, tot moord, verkrachting en discrimantie oproepende ideologie die als het hedentendage uitgebracht zou worden, gelijk verboden zou worden. Maar nu moeten we het maar accepteren.

Daarbij: ooit nagedacht waarom Moslima's de enige zijn die met hoofdbedekking op hun hoofd naar het werk gaan (behalve wanneer de werkgever bijv. voorschriften heeft over hoofdbedekking dmv haarnet oid). En de mensen van het vliegende Spaggeti monster mogen niets op hun hoofd, niet voor een paspoort helemaal nergens. DAT is pas PURE discriminatie in ons eigen landje, tegen onze eigen mensen. OF: Hoofddoek eruit, OF iedereen mag op het werk alles dragen wat hij/zij wil op zijn hoofd. Ik prefereer het eerste, omdat het al segregerend werkt. Maar in eerste instantie zou de discriminerende werking eruitgehaald moeten worden.

0
156 view2006

@126
En in ELK moslimland worden de mensenrechten op grote schaal geschonden.

0
157 view2006

@156

"Maar nu moeten we het maar accepteren."

Ja dat is het plan maar denk maar niet dat alle mensen daar aan mee gaan werken.
De uitslagen van de laatste verkiezingen hebben laten zien dat een groot gedeelte van de mensen helemaal geen trek heeft aan buitenlanders als medelanders.
Hoe de politiek daarmee om is gegaan (al jaren) dat gaat ooit voor een uitwerking zorgen.
De tweede partij van Nederland, die specifiek in heeft gezet op dat onderwerp en zo'n resultaat neerzet, kun je niet negeren of uitsluiten.
Ja...….voor één jaar of één periode maar daarna gaat het los!

Ik heb mensen blij zien worden terwijl zij kennis namen van het cordon sanitaire dat de politieke partijen aan één specifieke partij heeft willen ophangen.
Mensen die beweren democratisch te zijn.
Wat zij in wezen doen is de wil van een (groot) gedeelte van de bevolking proberen te onderdrukken d.m.v. andere maatregelen; hun portemonnee.
Als men zou stemmen op 'onderwerpen' dan zou de PVV bovenaan staan.
Wie haalt het in zijn flikker om die stem uit de bevolking onder te drukken in de hoop dat het allemaal goedkomt?
Rutte, Merkel, en al die criminelen komen ooit voor het gaas.
Wij gaan dit niet accepteren!

0
158 Malinois

@158
Ik heb geen enkel probleem met buitenlanders. Waar ik wel problemen mee heb is met die gestoorde islam. Moslims onderdrukken vrouwen op basis van de Islam, proberen ons te vermoorden op basis van dat boekie (immers zijn ze "in oorlog" met ons en dan mogen ze ons overal aanvallen), ze wouden al een kerncentrale opblazen in naam van Allah, hebben al legio onschuldige mensen vermoord door aanslagen en zijn nog veel meer van plan. Erdogan, de islamist PUR SANG, heeft notabene moslimturken in NEderland opgeroepen om heel veel kinderen te krijgen om ons te overmannen. En wat gebeurd er op dit moment: JA PRECIES DAT, omdat al die moslimturken een schotel hebben die natuurlijk alleen is aangeschaft om die erdogeit te zien. ALs je alles bij elkaar optelt dan is de Islam iets wat we beter vandaag dan morgen kwijt kunnen. Dat heeft niets met kleur/buitenlander te maken, al waren het allemaal blanken, mochten ze van mij dimmen, weg met de Islam, weg met die ideologie, weg met mensen die op Erdogeit stemmen.

0
159 view2006

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
VBOH
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@17 Zou je dat bij een hond ook doen? Een zachte schop geven?Denk daar maar eens aan. Kinderen schoppen, ook zachtjes, is not done....

2 minuten geleden geplaatst door VBOH

ThWil
Minister voor Rechtsbescherming Weerwind: 'Ik ga aangenomen motie niet uitvoeren'

Die weerwind doet een van huffelen. ...

2 minuten geleden geplaatst door ThWil

baba jaga
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@18 Dankje en doen we....

2 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@21 Ik ben niet in de war hoor, waar haal je dat vandaan?...

3 minuten geleden geplaatst door baba jaga

VBOH
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@15 Joh ga jij weer lekker werken. We komen hier later op terug. Desnoods kapen we OT als dit draadje dicht gaat. Ik heb veel ervaring en weet...

4 minuten geleden geplaatst door VBOH

ThWil
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

"Reizigers op Schiphol tijdens de zomervakantie.Beeld ANP" Als je heel selectief bezig bent dan lukt het je soms een foto te maken van reizigers...

4 minuten geleden geplaatst door ThWil

Hendrianus
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@217 Met iemand die klaarblijkelijk in de war is valt niet te praten, dag hoor👋...

5 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

greenpollo
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@14Dan zijn we het niet eens, en dat mag natuurlijk.Ik wil er alleen mee zeggen dat er wel een verschil zit tussen, zeg maar, écht schoppen...

7 minuten geleden geplaatst door greenpollo

baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@215 Maar vertel wat is jouw bedoeling van de vraag?Ik was trouwens duidelijk genoeg en snap niet waar je op uit bent.Maar vertellen doe je ...

9 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bop
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

Misschien had Miranda voor ze haar kinderen kreeg moeten bedenken dat kinderen in huis troep geeft. Als ze er zoveel last van heeft zal ze 's av...

9 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Seaxy VedioGuwahati Bf VideoLightskin Twerk NakedAe NudeJeanie Buss NudeSophie Dee NudesIamgemstar OnlyfansBondage PantsHot Momsex VideoGay Car BjBbc69 ComMiss Raquel Porn VideosCeleb JiadGay Porn TiktoksJavguru.comJiya Shankar HotSex Video Hd TeenKamasutra Sex HdDeepika Padukone Sexy SceneMandingo Porn StarTommy Lee PornOnlyreveHot Teens With Big BoobsMom Daughter BjModos PornGiant Fake TitsBig Booby PicsDillon Harper GifKoreon Gay PornDown Blouse PicsPorn FinderPorn Star In SareeTite PussyTiktotsNaked Mila KunasSext FinderTitty Fuck BlowjobBlondehottiekerryVeryhotsexPorntuCelebs Nude FemaleYugioh HentaiJulinne Hough NudeMunmun Dutta XxxKannada Anty Sex VideosWx VideosAlexis Texas VideosWww Beeg ComXxx BnXnxx KeralKimberly Garner NudePub Sex VideosAmity AdamsAngel Wicky StepmomAlexis Andrew PornNude Celebrity PicsMarwari SexPounding PornBrazzers CartoonBollywood EroticIndian Cheating Porn VideosPorndudecastSquinting AnalRabbitpornSee Thru Clothes PornListcrlersFilme Pornor Com HistoriaSkibidi Toilet PornBest Blow Jobs On VideoAshley Tiadale Nude36dd BoobsTrisha Paytes NudeTamilfamilysexMkmp-513Xxx Hd Video MarathiVídeo Pornô JaponêsBouncing Big BoobiesRough PornhubBhabhi UlluMallu Sex Hdಕನ್ನಡ ಸ್ಸ್ಸ್ExploitedblackteensMina Moon CreampieFake Taxi AsianHdporn MilfsFollando Con GordaXxx Videos SonLove DhokaKeerthi Suresh XnxLesbian Porn XhamsterXxx SanileyonLink Femboy PornDrivebygirlsWannonce GratuiteViva Street.Non-porn NudePorn MaduresHaryana X VideosXxx JacklineHitomi Tanaka And Angela WhiteXorgasmosXxx Big BoobbsCatherine Tresa NudeBrazzers Full Video DownloadBlack Tribbing LesbiansSister Face SittingNeaked AnimeUglyvaginaPorn Gratis En EspañolHun.netBig Tits FacialVixen Hd SexTime Stop Japanese PornNoodledueTits RedditXvizeosGwyneth Paltrow SexyVideo Open SexChudai DekhiBest Seduction Porn VideosJapanese Massage Porn MoviesReal BlackpornIndian Sex Vidio ComPorn VyMallu Aunty First Night VideosInterracial PirnNaughty America Telegram ChannelBig Fat Xxx VideoPornoen HdEgilea AsmrCelebrity Nudes RealArmani Black GangbangXmamsterTgcomicVivian TaylorMinecraft Animated PornBrazzres ComStrven Universe PornHindi Porn First TimeEuro Porn TeensPlayboy ShowsGs PornFoxtubesGranny NakedAcotar PornTetchie AgbayaniOld Women That SquirtXnxx Sex BoobsAnal DistrutionNude Boobs Photos