door Havermout in Media  ·  32 Reacties

  • 4
  • 323x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Je hoeft alleen de archieven terug te kijken om te zien dat Trump een punt heeft.

Ik hoor zenders als CNN niet over de banengroei, economische groei, beursgroei etc. , en zijn alleen negatief aan het mekkeren over de verbeterde contacten met Kim Jun en Putin terwijl die volgens Obama de grootste bedreiging vormde..

12
1 Vageali6888

Zijn deze 300 kranten en bladen ook op de bres gesprongen voor Alex Jones van Infowars? Oh nee, dacht het ook niet. Een aantal stond zelfs luid te applaudisseren, kennelijk is de vrijheid alleen bedoeld voor de "juiste" mening. Ze zouden eens collectief in de spiegel moeten kijken met z'n driehonderd or so.

9
2 greenmango

@2 Want die is verbannen zijn website? Waar het hier omgaat is dat de president van de USA steeds roept dat de vrije pers een vijand zijn van het volk. Heeft helemaal niks met Infowars te maken!

18
3 mike45

Prima dat ze zo'n oproep doen, maar ondertussen moeten ze zich ook afvragen hoe het kan dat 30% van de Amerikaanse bevolking de pers niet meer gelooft. Dat moet ze aan het denken zetten. Het nadeel van deze actie is dat die 30% alleen maar gesterkt worden in hun geloof dat de pers niet onafhankelijk is, maar georganiseerd en gericht is tegen 1 persoon. De actie an sich is dus niet slim in mijn optiek. Kom dan met onderbouwde berichten waarom bepaalde berichten wel kloppen en bepaalde berichten niet. De pers moet laten zien dat ze weer objectief en integer en beide kanten belichten en niet enkel hun eigen geluid laten horen.

7
4 Gezond boerenverstand

@1
Je hoeft alleen maar twitter terug te kijken om te zien dat de kranten een punt hebben.
En als trump zulje goede maatjes met Oen en Poetin weet te worden, waarom dan niet met de pers? Zo'n heksentoer kan dat ook weer niet zijn. Naar als je begint met schelden, aanvallen, buitensluiten, ronduit leugens rondstrooien afwezig zijn op correspondents dinner etc etc, ja dan vraagt hij er toch ook om?

13
5 Nude

[Kom dan met onderbouwde berichten waarom bepaalde berichten wel kloppen en bepaalde berichten niet.]

Gebeurt ook. Keer op keer. Die 30% luistert liever naar fabeltjes van fox en van trump zelf of zo. Probeer ze dat zand maar weer eens uit de ogen te krijgen, terwijl het volop blijft waaien.

12
6 Nude

@4
". Kom dan met onderbouwde berichten waarom bepaalde berichten wel kloppen en bepaalde berichten niet."

Gebeurd iedere dag weer, de Factcheckers draaien overuren..
Maar zombies lopen alleen achter de
(bewezen) leugens van Trump aan.

13
7 GreyB

Wij van WC eend
Ze hebben niet door dat dit juist averechts werkt, na alle leugens en laster die ze verspreid hebben.
Volgens mij hebben de kranten en de tv tycoons de nederlaag van heks clinton nog niet helemaal begrepen en verwerkt.
Het Amerikaanse volk pruimt die lieden en hun massale leugens niet meer.

Hup Trump, geef ze van katoen

8
8 Positivo

@8 Ik denk juist dat de Trumpeteers nog niet over Clinton heen zijn. Ze houden er maar niet over op.

Ik hoop dat het Amerikaanse volk feeling blijft houden met de freedom of speech en freedom of press.

10
9 Criticaster

@7 : Uiteraard zijn de factcheckers die overuren draaien maar tot nu is het allemaal gericht tegen Trump. Ik hoor weinig over de feiten die wel kloppen. Die bevindingen zijn enigszins eenzijdig als je het mij vraagt. En laten we wel zijn, de MSM in Amerika is niet bepaald op de hand van Trump (understatement), maar ze kunnen het volk er niet van overtuigen dat de MSM gelijk heeft of dat deze MSM objectief en integer is. En daarvoor moet de MSM bij zichzelf ten rade gaan.

6
10 Gezond boerenverstand

@7 Die factcheckers worden ook weer gefactchecked en blijk dat ze er erg veel naast zitten.
Verder heeft Trump gelijk. Veel msm media is absoluut niet neutraal en hebben hun agenda. Ondertussen worden vrije media gecensureerd omdat ze een niet mee doen met de anderen hun agenda.

7
11 solidsteel

@9 Als kranten en tv stations in het bezit zijn van een paar super rijke lieden en die spannen samen, dan is er al geen freedom of speech en freedom of press meer'

En dat hebben de Amerikanen blijkbaar behoorlijk goed door.

6
12 Positivo

@9 Het volk wel , overheid en techbedrijven niet.

4
13 solidsteel

@10 "Ik hoor weinig over de feiten die wel kloppen"

Daar zijn er ook maar verrekte weinig van.

11
14 Criticaster

Onder de griezel Bush ,kwam er vanuit de pers enkel applaus voor de misdadige inval in Irak.
Toen Obama Libie en Syrië tot gort liet vergaan ook ,want en dat ondersteunde de pers het waren dictators.
Toen Trump opeens won ging de pers de andere kant op , nog nooit zo'n offensief van halve waarheden en leugens vernomen tot op de dag van vandaag.
Vertrouwen komt te voet en gaat te paard.

6
15 Jongens van de Witt

@15 De hele wereld viel over Bush heen met zijn zoektocht naar "weapons of mass destruction". Er waren complete sites die de zoektocht belachelijk maakten, powered by de MSM.

Obama kreeg het nodige aan shit over zich heen als hij de moslims een prettige ramadan wenste omdat hij volgens de wereld de helft in Guantanamo vasthield en de andere helft bombardeerde.

Ik lees wat betreft Trump alleen maar dat hij nogal selectief is met zijn inreisverbod.

8
16 Criticaster

Mensen realiseren zich niet dat Trump de leider van de vrije wereld is en zelf feiten maakt! Mensen kunnen dat niet hebben. 300 kranten klinkt veel maar het zijn maar 4 hoofdbedrijven die dit doen. Het is niks bijzonders en.kost alleen maar veel geld. Het is een economische aanval. Die gaat mislukken want de overwinningen van Trump blijven binnenstromen. De kranten zijn bang dat als er straks veel rechters van de GOP komen te zitten er veel harder word opfetreden tegen de roddelblaadjes. De harde deiten zulken van rechtstreekse bronnen binnen justitie komen en niet meer via de pers gaan. Dit is de nieuwe wereld, wen er maar aan.
In ander nieuws, de muslimmannen van dat kamp waar kinderen werden getraind om op scholen te schieten en een kind is vermoord in een ritueel zijn op borgsommen vrijgelaten door een Dem rechter.

6
17 Chaimileh

@17 "Mensen realiseren zich niet dat Trump de leider van de vrije wereld is en zelf feiten maakt"

Twee gegevens in 1 zinnetje die de hele VS situatie in 1 klap Orwelliaans maken.

Wat Trump vooral voor elkaar krijgt is de volledige rechterlijke macht een 30'er jaren tintje te geven. Brrrr...

10
18 Criticaster

@10
Het is ook Trump die ze tot "vijanden van het volk" betiteld en het is ook Trump die de media van leugens beticht. Dan is het niet gek dat alle uitspraken van Trump dus onder de loep worden genomen..
Waar de media hun beweringen onderbouwen met feiten en bewijzen, doet Trump dat nooit (want dat kan hij nooit).
Wie de bal kaatst kan hem terug verwachten...

12
19 GreyB

@11
"Die factcheckers worden ook weer gefactchecked en blijk dat ze er erg veel naast zitten."

En de factcheck daarover komt wanneer?

12
20 GreyB

@12
Een paar? Dus Fox brengt hetzelfde nieuws als CNN?
En Bostonnews hetzelfde als de NYT?

14
21 GreyB

@17
Hij verzint zijn eigen "feiten"" ja...
Dat ze nergens op gebaseerd zijn is wel duidelijk.

13
22 GreyB

@22 Nee Grey, want Trump zegt bij ieder feit "it's true", Grey.

Begrijp dat nu eens, Grey question

9
23 Criticaster

@23
Ja, en dat geloven de zombies meteen...

8
24 GreyB

Leer ermee leven anti-trumpers. Julkie krijgen geen gelijk.

5
25 Chaimileh

@25 Ze krijgen dagelijks gelijk.

10
26 Harry Kroepoek

@25
3400+ bewezen leugens tonen 'ons' gelijk.

8
27 GreyB

Net ff wat sites zitten bekijken die aan fact checking doen. Wat me op valt is dat ze pretenderen om een objectief oordeel te geven, maar je ziet wel vaak de vooroordelen doorschemeren. Ik heb nog niet zo veel op met Trump, maar ik vind het wel kwalijk dat de journalistiek niet meer objectief en integer lijkt.

Op een site werd aangegeven of een opmerking waar, een beetje waar, onwaar of complete onzin was. Daar werden zaken besproken die in principe gewoon als waar aangegeven moesten worden maar daar maakte men toch weer een beetje waar van, want er was wel iets op te vinden. Geen enkele president heeft ooit zo onder een vergrootglas gelegen als Trump. Uiteraard is er op elke uitspraak wat te vinden. Ik zou wel eens willen weten wat de uitkomst was als alle uitspraken van Obama onder het vergrootglas zouden zijn gelegd.

Maar goed, eerlijk is eerlijk de bovenbeschreven site had ook punten die waar waren, maar de score was daar ongeveer 30% waar en 70% onwaar. Als de helft er van klopt dan is dit nog steeds een erg slechte score voor een president, laten we wel zijn.

2
28 Gezond boerenverstand

@28
Als Trumps facts niet kloppen, dan is dat goed dat dat aangegeven wordt. Dat heeft niks met objectiviteit te maken. Of mogen ze dat niet benoemen?

2
29 GreyB

@29 : Daar ben ik het volledig mee eens. Er zit alleen wel een verschil in benadering in. Als Trump nu iets zegt wordt het onder een microscoop gelegd om maar te bewijzen dat hij het verkeerd had. Toen Obama aan de macht was, zal deze ook genoeg gezegd hebben waar nooit onderzoek naar is geweest. Het zal echt niet zo zijn dat Obama nooit iets verkeerds gezegd heeft. Momenteel is het een sport om Trump te bashen en dan met name door de journalistiek. Dezelfde journalistiek die achter Obama stond en weinig in zijn weg legden.

En dan krijgt de journalistiek de schijn wel tegen van vooringenomenheid en dat moet niet.

0
30 Gezond boerenverstand

@30
Tja, hoe zou dat nou komen..

Obama noemde de media geen "enemy of the people", verweet ze geen "fake news" en schold ze niet dagelijks uit.

Trump oogst nu wat hij gezaaid heeft.

0
31 GreyB

@30 Heb je de rechtse media ook gevolgd onder Obama die deden precies hetzelfde en vaak met leugens en onterecht. Compleet het tegenovergestelde van wat er nu terecht gebeurt. Media hoeven een fascistoide gek echt niet te steunen.

0
32 Harry Kroepoek

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
21st Century Guy
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@20 Het staat ook wel bekend als een uitgekotst stukje halal vlees........

zojuist geplaatst door 21st Century Guy

VBOH
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@21 Zeker. Komt wel vaker voor dat afgekickte drugsjunks zich ineens extreem religieus gaan gedragen. Dat gif doet rare dingen met het brein. ...

1 minuut geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@48 Begrijp ik,is ook geen enkel probleem hoor. Maar dat draadje van gisteren is een typerend voorbeeld van hoe zo iets begint. En tot voo...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Slavink
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@41 ja, wie wat bewaard heeft wat ... 😃...

3 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@40 maar kunnen we jou niet uithuwelijken? "Te koop, een Bop, met kinderen, voor een prikje af te halen bij NK ... 💉...

5 minuten geleden geplaatst door Slavink

rebo
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@37 Ja Slavink, dat is wat je noemt een gat in de markt. 😀...

5 minuten geleden geplaatst door rebo

21st Century Guy
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@34 Heeft die imam dan niet een "me too" aan zijn broek ?........

6 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Wedergeboren
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@76 "Ik snap het wel" Nee hoor, iemand die zegt "dat is toch geen vergelijking", die snapt het duidelijk niet. Want Derksen liet z...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Reconquista
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@33 😂 In Gaza knippen ze er twee gaatjes in en gebruiken ze het als bivakmuts....

7 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Bop
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@12 Ik heb mijn leeftijd nog nooit genoemd. Verder schrijf ik OOIT dus dat kan vorige week maar ook jaren geleden zijn. Verder hang ik geen enk...

8 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
New Malayalam Porn VideoAbella Danger PovTrueamateursBest Pawg PornReddit CosplayGamcore BrowserLena The Plug RedditSkip The Games OhioYaoo PornCaramek KittenRed Light Area In LucknowBig Boobs Sexy HdEllie Leen LeakedKaite Kush777 Filter Tik TokAlice OzawaCayla Bri NudeThe Secret Memorial Day Party Penelope KayHot Pic NakedEbony Deep Throat PornMountain PornHindi Porn Mp4MariskapornNaudia HiltonBrumette PornXnxx Hot DesiLesbian Masage Porn山岸逢花Tamil PronhubAbe MikakoInfluenser PornBig Breasts In PornWaifu Academyえro 動画Bellasca PornTiktok PornographicNami FutaNew Bengali XvideoTusi ComSexy Sexy Video Full HdGrandpa Porn VideosDoctor Johnny SinsSexy GharwaliNuru Massage PornhubGloryhole Swallow PornNaked Man TwitterXxx HolMasiela Lusha HotKolkata Sexy BfSunny Leone UndressingBrazilian Asslicking LesbiansSmalcockBrazzrrs NetworkZsa Zsa Gabor NudeMia Khalifa Ka VideoWho Is Kendra LustXxx SexyXhamster For FreeAlrna CroftAnabellagaleano XxxPenis Inside VaginaCxbideoFamous Toon FacialCum_cougarXvideos PornôFilms Pornos VintagesLustsinemaXbabesFlorida PornSwx StoriesVldstudioJazmen Jafar Lawyer69avs ComFree Hindi Sex ChatDaniel DaniesPorn BachiIndian Women Nude SexWwwtamilsex ComNude Couples On Nude BeachLoberticPornos TaboKyuuketsuki HentaiCuiogioRussian MassageFingering VeginaCuckhold CumshotsMoviepornCougar NudeNude JapenesGay Naked Older MenSexyfuckgamesLesbian Sex PhotosChloe Belle AnalKoothi VideosBrazzers House 4 Episode 2Sexy HentalVideo PornoitalianoKutte Wala SexXxx Of Sunny Leone VideoKajal Ki Nangi PhotoOiled VideosSislovesbro ComBlack Porn GifPornografia SexisXnxcccThe Huns UellowBreasts GifsXxx Video IndinDoctor Sex Videos HdProperty XxxHd Porn Movies OnlineHorse PirnLeacked PornLives SexoPictures Of Nudists FamiliesMadeline Cline NudeDeep SexLasbian XnxxFree Hardcore Sex VideosSexgirl With AnimalCumsluttiScooby Doo Velma PornJessica DeeFemale Fitness Model NudeSister Sleeping SexxxHentai CaptionMilf RedittFotos CaserasxxBd XxxvideoJaponesa Gostosa XxxYuruichi PornGay Sex DollTamanna BoyfriendBackmail PornArab Nude WomenCartoon Parady PornHot Tub PornBangbrosnetworkTube.pervijizaHampsterxxxMature EscortsJapanese Xxx Sex VideoMilf Sex Video DownloadDixie TrailerparkPornos PáginasThe Simpsons PornAlessandra Torresani NudeSasur Ne Apni Bahu Ko Jabardasti ChodaTeen Pussy PhotosPorn Legendado