Einde dividendbelasting wordt nóg duurder (ad.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Politiek  ·  36 Reacties

  • 25
  • 805x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Miljardje of twee van dit, minder gasinkomsten miljardje of wat, asielindustrie miljardje of 2.

Zow de boekhouder maar eens ontslaan.
Dat vriendjes beleid over de hele linie kost teveel.

0
1 Eastwood

Die grote multinationals lachen hun L*L uit hun broek, goede deal M. Rutte flutte.
VVD huichelaars op en top.

1
2 PeterZ9

Toch een aardig van Rutte dat hij zo veel geld aan die multinationals weg geeft... daar zal ie achteraf nog flink voor beloond worden...

1
3 Topperz

@2 hou daar nou eens een keer mee op. Het is CDA, D666, CU en de VVD die dit hebbben geregeld en goedgekeurd. In samenwerking met de media die er amper over bericht of serieuze vragen stelt. Laat staan onderzoek te doen.

Allemaal landverraders Inc de betrokkken bedrijven. Nederlanders zijn domme slaven in hun ogen . En ze hebben nog eens gelijk ook

2
4 Tyler

In het bedrijfsleven worden zulke bestuurders ontslagen ivm mis management. Ze kunnen het besluit nog steeds ongedaan maken.

0
5 rabartels

Hoeveel het ook kost, Rutte zal altijd blijven volhouden dat het goed is voor Nederland, dat het veel banen oplevert en dat het echt roekeloos is om het niet te doen. En uiteraard dat hij er niet over peinst om weg te lopen voor zijn verantwoordelijkheid, blablabla...

0
6 Akiron

@4 klopt, Alleen M. Rutte (VVD trut) tekende zoals gewoonlijk bij het kruisje.
hoe dat zooitje daar in Den Haag nog kan zitten blijft een raadsel.

1
7 PeterZ9

Tja daar zijn natuurlijk het CPB en het CBS voor gehoord dus zal dit echt wel bekend zijn bij Pinokkio!

0
8 Zie Hier

@4

Het idee kwam van de vvd zonder dat het in een verkiezingsprogramma stond, de rest van dat kabinet heeft zijn akkoord gegeven en zijn net zo medeplichtig aan deze vorm van afpersing, al moet wel opgemerkt worden dat het volk het ze ook wel heel makkelijk maakt door het braaf af te staan.

0
9 Voorzittershamer

@7
Dat we deze regering hebben komt, doordat links kapot is. Zij krijgen volledig de schuld van de onvrede over de multiculturele samenleving. Verder is er een oer oud geloof, dat rechts met geld om kan gaan.

Nu hebben links en rechts allebei hun minpunten, maar beide moeten niet doorslaan naar een kant. Dat gebeurt nu.

2
10 hopefully

Die dividend belasting moet, koste wat het kost, afgeschaft worden volgens onze "wijze" leiders. Maakt niet uit dat de groep met de laagste inkomens er volgend jaar op achteruit gaan, er meer BTW over o.a. de basale levensmiddelen geheven gaat worden. Nee hoor, ga lekker door zo, gaat goed ( voor enkelen)

0
11 proxy

@10 Ik ben het hier een groot deel mee eens, maar ook het SJW gedrag, zoals gaybrapaden, genderneutrale toiletten, zwarte piet gezeik, straatnaamborden gezeik etc. hangen ook veel mensen de keel uit. Met de andere onvrede is dit een reden (niet werkend en veel kostend milieubeleid en omarming neoliberalisme door links) om niet te gaan stemmen of op de rechtspopulisten. Ik ben zelf ook langzamerhand klaar met links, maar rechts is ook geen alternatief. Ik ben een thuisblijver in wording. Overweeg om te gaan stoppen met stemmen. Dit circus zit er toch overduidelijk niet voor ons, maar voor Shell, Akzo Nobel, Unilever en Philips.

2
12 Nos Calan Gaeaf (s7p)

Hey, kun je je nog herinneren dat de Panama Papers uitkwamen en lieten zien hoe de rijken der Aarde wereldwijd belastingen ontduiken, frauderen en welvaart oppotten?
We hebben het ze nog makkelijker gemaakt.

0
13 dani

@13 Uiteindelijk is niemand van die Panama papers opgepakt en vastgezet en hebben ze ook geen boete gehad of iets dergelijks...

1
14 Topperz

@14 Nee, het was even een korte exposure en toen was het weer over.

De aandacht wordt teveel door andere dingen afgeleid.

1
15 Criticaster

Nou weet iedereen waarom het zogenaamd steeds beter gaat met de economie en de mensen er niets van zullen merken in hun portemonnee.

0
16 Belazerd

Kan allemaal makkelijk want de belastingbetaler is niets meer dan een sukkel in de vorm van een pinautomaat.

0
17 Al

In dit land hebben we zelfs 2 wetboeken een voor de brave betaler en een voor de multinationals

0
18 Joepie

@12
Ik snap de teleurstelling in zowel links als recht. Al is links ook niet ideaal blijf ik toch naar deze kant trekken, omdat ik die net wat socialer vind. Ik blijf stemmen, terwijl ik weet dat het niet veel uithaalt. In ieder geval doe ik wat ik kan, dit is het enige wat je kunt doen (stemmen). Mijn partij zit nu in de oppositie en kan niet veel. Alle beetjes helpen. Ze brengen wel zaken onder de aandacht en zijn kritisch. Het is iets.

Als veel mensen thuis blijven met stemmen, dan wint rechts sowieso. Zij zijn trouw. Wat ik al zei, ik zie graag evenwicht. Aan de macht zijn is erg aantrekkelijk, daar moet controle op zijn. Voor mijn gevoel is deze zoek. Alles draait met elkaar mee.

0
19 hopefully

Dat wisten die politici al lang maar aangezien de kosten waren beraamd op de crisistijd toen de multi-nationals nog geen dikke winsten maakten konden ze dat beter verkopen. Nu ze weer dikke dividend uitbetalingen kunnen gaan doen zijn de werkelijke kosten natuurlijk veel hoger. Met dank aan de oplichters van Den Haag

0
20 niet-alles-geloven

Veel reacties tegen Rutte en toch wordt de VVD straks weer de grootste partij omdat Jesse Klaver van Rutte eist dat Blok zijn uitspraken over Suriname moet terugnemen en daar zijn de toekomstige VVD-ers niet van gediend want dat is veel belangrijker dan de dividendbelastingkwestie.

0
21 jantje van leiden

Rutte en Wiebes moeten hun ontslag maar eens indienen, helaas gaat dit (nog) niet gebeuren. Ze maken een lange neus en geven de burgers een dikke middelvinger na.

0
22 lizzy

Betaalt ie dan maar uit eigen zak.., die zak.

1
23 Sjaak Trekhaak

Ik zit eigenlijk te wachten op reacties van halve zolen als brolin en mike45, die dergelijke bedragen gaan uitrekenen per hoofd van de bevolking en dan zeggen: ach, het zijn per persoon maar een paar centen, waar maken jullie je druk over.

0
24 JJteW


0
25 shadowrunner101

Dat verhaalt Rutte vast wel weer op een andere manier op het plebs....

0
26 Remkraan

Als Pinokkio zn spaarpot maar vol komt

0
27 Oeps112

question

Ik word hier zo verdrietig van..
Oudjes die geen koekje bij de koffie kunnen kopen en ondertussen wordt er gesmeten met geld..
Bah!!

0
28 Aunti

600 miljoen valt nog mee.
ik kan me nog een rekenfoutje van 50 miiljard herinneren die met een hahaahaha werd afgedaan

0
29 elpablo

@29

Deze 600 miljoen extra is buiten de 600 miljoen die Shell via de kanaaleilanden heeft ontwijkt.

Eigenlijk is de rekening 2.6 miljard per jaar!

0
30 garriet

@24

Wil wel mijn paypal account doorgeven aan die lui, kunnen ze daar naar toe storten, als ze toch zo graag willen strooien!

0
31 garriet

Geen probleem: lage BTW 3 > - 9 naar 21% en dat is goed voor de welvaart. (van iemand mensen waar de meesten van ons niet onder vallen).

let op hoe ze vaak dingen zeggen maar "ik mis wat ze precies bedoelen".

1
32 nosuchname

We gaan deze maffe Rutte M. op een ander idee brengen via het parlement let maar op.

0
33 corretje

Kijk, en dan is het natuurlijk handig dat hier geen referendum over gehouden kan worden. Kunnen de hotemetoten het er gewoon doordrukken. Het plebs, monddood gemaakt, betaalt de rekening wel...

0
34 Gurk

@34 fiscale zaken waren toch al uitgesloten van het referendum...

0
35 TedjeR

@19 Links naait de bevolking op een andere manier. Ik heb geen zin om krom te liggen voor de multinational lobby aangaande milieubeleid. Overigens milieubeleid (Parijs akkoord) dat maar 0,0003 graden winst oplevert. Kijk eens hoeveel geld hierin omgaat en wat het werkelijke nut is. Ik heb o.a. heel veel bedenkingen jegens electrisch rijden (accu's) en al die milieukeur stickers, die maar een zeer beperkt deel meeneemt. Consumeren en verkopen is heilig, maar aan echte duurzaamheid is echt een chronisch gebrek. Immers dan zou je een samenleving moeten bouwen op andere waarden dan consumeren. Je zou mensen dan bijelkaar moeten zien te brengen.
Ik heb geen zin in al die SJW onzin. Ik ben zelf homoseksueel en ik vind de gaybrapaden echt beledigend. En dan maar lopen zeiken over de straatnaamborden, terwijl de roofmentaliteit jegens om de groeieconomie gaande te houden en die oorlogen toch ernstige vormen aanneemt.
Ik mis bij links een sterk anti-oorlogs en anti-imperialisme geluid. Het rechtsere alternatief is Putin. Hij is de enige die echt iets doet aan de US agressie. Nee men zeikt liever over Zwarte Piet. Immers dat is ook het einde van het welvaarts elite links. Links is even neoliberaal en heeft de gewone bevolking en ook de vrijdenker aan de kant gezet en is een circus geworden van totaal niet werkend beleid en zelfgenoegzaamheid. En zeker geen alternatief voor de neoliberale dievenbende.

Kortom rechts jat, links jat. Dus ze jatten allebei.

0
36 Nos Calan Gaeaf (s7p)

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Utrechtse organisaties niet verbaasd over behoefte voedselhulp

Daar hebben die asieleisers geen last van , daarom zie je ze ook niet bij voedselbanken .De werkende Nederlander is ook aangewezen op de voeds...

1 minuut geleden geplaatst door ongelovenloos

LoydMorris
Ex-Jehova demonstreert tegen sociale uitsluiting. ‘We staan er voor de burgerrechten’

De club van Jehova's. . . net zo eng als die sekte die momenteel heel Europa binnen komt wandelen. . . ....

4 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Zie Hier
BBB misbruikt arme mensen om minder klimaatmaatregelen te hoeven realiseren - Joop - BNNVARA

Hoera het zwakzinige rondje!...

5 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

VBOH
Zo kom je van die verschrikkelijke knoflookadem af: ‘99 procent van de geur verdwijnt’

@12 Ja gesodemieter inderdaad. Want ik moet steeds aan het einde van de gekopieerde URL van de betaalsite de verwijzing naar NK weghalen. S...

6 minuten geleden geplaatst door VBOH

LoydMorris
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@121 Ik heb er een paar jaartjes naast mogen wonen. . . (Ik gun jou van harte mijn oude buurtjes!!!!)Daarnaast lees ik kranten, volg ...

7 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Wedergeboren
Zo kom je van die verschrikkelijke knoflookadem af: ‘99 procent van de geur verdwijnt’

"veel kunst en vliegwerk" ja ja .. het plakken van maar liefst één (1) linkje en dan op [save] klikken is maar een hoop gesodemieter....

11 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Zo kom je van die verschrikkelijke knoflookadem af: ‘99 procent van de geur verdwijnt’

@9 "een site moet nu eenmaal controles uitoefenen op wat er geplaatst wordt" Ik denk dat een mening is, niet een feit. Er lopen ...

13 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

VBOH
Zo kom je van die verschrikkelijke knoflookadem af: ‘99 procent van de geur verdwijnt’

@9 Precies. Niet meer reageren op betaalartikelen. Dan zullen ze bij NK misschien ook ooit door krijgen dat er niemand meer op die artikelen r...

15 minuten geleden geplaatst door VBOH

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@120 Welke verschrikkelijke ervaringen heb jij dan toch, dat je andere mensen er zo voor denkt te moeten waarschuwen en hen zelfs ziende blind ...

16 minuten geleden geplaatst door Bop

DWZ
Kans op onweer en stuk kouder dan normaal: trek dit weekend vooral een winterjas aan

"Aan de temperatuur verandert weinig en het is dus vrij koud voor de tijd van het jaar. Normaal gesproken liggen de temperaturen namelijk tussen...

19 minuten geleden geplaatst door DWZ

NK. App
Romantic Porn ThreesomeIzzygreen OnlyfansAnimeporn DubRoblox PronTs Kitty HungXhaster DownloaderKajol Devgan PornKourtny Love PornLaura TeenSkip The GsmesHarley BlazeSex Video Hindi StoryChubby LesbianpornHeidi Goes BlackScans HentaiAnnonce IntimesBull XxxFree Gay Chat AvenueOnlyfans BlowjobRandi FuckMia Sex VideoDirty AnalPayton Preslee Mandy MusePerfektgirls ComPron FamilyDesi Big Boobs SexTamil Grandma Sex VideosItslian Porn StarsPlug TalkHardcore Couple Sex VideosReddit FingeringGirlxxxLittle Caprice PronNhentai.neetFoto De Animes PeladaBig Cock ShemalesTrish Startus NudeMikaelatestaNew Big PornProducersfunBoobs Kiss HollywoodCrystal Lust Porn VideosW Wwx XxPorn Fulm HdHenti ReadingNipple FuckBigdick ReactionXxx LsbianXxx MssgeBangroosPornoen CastellanoNatural Big Breast NudeDedeeeandreeaHot Romance SareeFreee PorbPinky Porn Star PornJennierosePorn Jenna OrtegaAmbatukumGirl Taking BathXnxx Mom KichanBrazilian Carnival PornFarrah Fawcett NudesLive Sex CallSaree Me SexXxx 1978Big Penis XxxxPorn In The 70Women Peeing NudeGobble CocksGay Bdsm BondageSwapped PornMrdeepfajeBobvoyeursCarol Lynley NudePorn Hindi ComicsKarina Kapur Xxx VideoFc2-ppv-3166039FlingsrerAi Porn Art GeneratorFilm AdultesSex Movies On NetflixXxxhd VidioXnxxx CXxx South VideoXxxww HindiHalle Berry Sex ScenesDfw KnightTyga Only FansAnon IbRough Sex MoviesBokep JapanseNaked TiktokersHot Sex Xnxx VideoNicki Minaj SexyForced To SuckingInfluencers LeakedEnglish Adult FilmTranssual ComSispornBellabrookzButthole ItchesIndian Actress ToplessSky Bri Sex TapePornbrazzers HdNude Michelle PfeifferMomseductionIndian Web Series Porn MoviesBig CuntsXxx CartoonvideoKara Danvers PornKay Parker Taboo FilmEbony Lisbian PornH Q D E S E X OHomemade Porn CideosHorny Hostel PornHorny Stepmom PornMike Adriano SceneTwitter GloryholeChloë Grace Moretz AssXxx PaNaked Celebrity MenWww.xhamster.vomNeotare ComicsBrothers Raping Sisters PornU18chan IndexSapna XxxDesi Porn GifAlison TyelrAsiatica CogidaKingcomixxxMulher Caga Na CalcinhaCcxcXoaeriel LeakedDesi Maa Beta SexPrani SexBbw Ebony Bj3d SexanimationCameron Diaz Porn MovieLeakedhubQuero Ver Vídeos De PornografiaRina HashimotoXxxvidosPornhd.copmMelhores Animes +18Crystal Lust PornhubPiumi HansamaliHookers Picked UpCulioneros ComIndian Real Hd Porn