door Barbapapa-7,5 in Buitenland  ·  32 Reacties

  • 6
  • 807x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Israël wil voorkomen dat Jeremy ooit premier wordt en dan zijn kritiek in beleid zou kunnen omzetten. Omdat te bewerkstelligen gaan deze lobby groepen niet met hem in debat of voeren een inhoudelijke discussie. Die zullen ze immers altijd verliezen.

Ook in de UK moet de politiek dus "Zwijgen over Israël", op straffe dat men door lobby-groepen van zogenaamde "Vrienden van Israël" valselijk wordt gedemoniseerd.

28
1 Barbapapa-7,5

* Verwijderd door de redactie *

2 spreekspoel

Ze bemoeien zich overal met van alles.
steunen hier de PVV
bewaking Schiphol incl cameras
communicate politie incl.afluisteren etc
Zal in andere landen net zo zijn.

11
3 Jongens van de Witt

@2 Kun je iets concreter onderbouwen wat je bedoelt en wat jouw visie is?

28
4 Barbapapa-7,5

* Verwijderd door de redactie *

5 spreekspoel

@5 geen (nep) nieuws hoor gewoon complot theorie

3
6 Jan van Gent

J. Corbyn is verschenen op foto's waar hij een krans legt bij de terroristen van het München-drama, waarbij arabieren de hele Israëlische Olympische ploeg martelden en vermoordden. Corbyn is gefotografeerd terwijl hij het Rabia-teken, het symbool van de radicaalislamitische Moslimbroederschap maakt. Een organisatie die verantwoordelijk is voor de dood van tienduizenden mensen, zowel moslims als niet-moslims.

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/15/foto-jeremy-corbyn/

Gewoon op internet te vinden.
Corbyn is gewoon een wolf in schaapsvacht, de zoveelste Jodenhater en deze Viespeuk mag nooit enige politieke macht krijgen. Logisch dat Israël zich er even mee bemoeit; deze man deugt voor geen meter en is gewoon een vijand van Israël.

http://nieuwsnl.org/wereld/2018/08/14/295812-corbyn-in-last-door-kranslegging-terroristen.html
https://www.laatste-nieuws-online.eu/artikel/corbyn-opnieuw-onder-vuur-na-kranslegging-voor-terroristen/2765046

https://brabosh.com/2018/08/12/pqpct-jfu/


Corbyn is gewoon OF oerstom en hopeloos naïef, OF hij heeft veel foute gedachtes en foute vrienden.

Ik denk het laatste.

3
7 weerman

@7 Je citeert uit EJBron?

Dan mag je er zeker van zijn dat de foto is gesjopt. Net zoveel waarde als Wouter Bos met een hoofddoek of Pechtold tussen de Palestijnen.

9
8 Criticaster

Ik vind het wel mooi. In principe een zelfde stukje nieuwsgaring als het om Wilders of Baudet gaat. Die hebben de schijn tegen en krijgen een stempel opgedrukt. Nu gebeurt hetzelfde met Corbyn die de schijn ook tegen zich heeft (https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/steeds-weer-belandt-labour-leider-jeremy-corbyn-in-antisemitische-armen~b1006fd9/). Dan mag hij op dezelfde manier aangepakt worden.

Of je laat alle leiders met rust en respecteert hun of je zet bij alle leiders vraagtekens als het om dezelfde schijn gaat. Zo niet, dan ben je hypocriet bezig. Dus mensen die Corbyn nu verdedigen, dan moet je ook Wilders en Baudet verdedigen die dezelfde problemen kennen.

1
9 Gezond boerenverstand

@8
als jij even je best doet, zul je die foto's ook wel op andere sites tegenkomen. Beweren dat het fotoshop is "omdat het op EJBron staat", is discriminatie, laster en smaad. Bewijs eerst maar wat jij beweert!

4
10 weerman

@10 "discriminatie, laster en smaad"

Wauw. Zo meteen beschuldig je me nog van terrorisme question

7
11 Criticaster

@11

Nee, dat zou niet opgaan. Maar je weet simpel te beweren dat een foto, op EJBron geplaatst, wel "fotoshop" zal zijn. Waarom? En waarom bewijs je dat dan niet even? Want ja; wat jij doet is smaad; ongefundeerd iemand dan wel een site beschuldigen van vervalsen. Denk na voor je wat schrijft...

3
12 weerman

Het zijn net Russen, sterker nog het zijn veelal Russen.
Tijd dat we dat landje aanpakken net als Putin met sancties en dergelijke.

9
13 Harry Kroepoek

Corbyn is politiek gezien aangeschoten wild en daar heeft hij het naar gemaakt,
https://mobile.twitter.com/JoostNiemoller/status/1029481796751253506

Als je de Palestijnse zaak wil verdedigen moet je niet zulke stomme dingen doen. Dan helpt het Corbyn niet meer om maatregelen te nemen om het antisemitisme in Labour tegen te gaan. De Palestijnse zaak dienen betekent dat je óók kritisch kijkt naar de Palestijnen èn hun advocaten.

Ik denk dat Corbijn absoluut tegenstander is van terreur zoals in München. Ik denk dat Corbyn zich in Tunesië teveel op sleeptouw heeft laten nemen. Die kranslegging had hij nooit moeten doen.

18
14 Hendrianus

@1 Volgens je bericht van DOCP heeft Jeremy Corbyn niets fout gedaan.
Waarom heeft Jeremy Corbyn zich dan wel al diverse malen verontschuldigd dat er antisemitisme heerst binnen de Labour partij??


https://uk.reuters.com/article/uk-britain-politics-labour/corbyn-apologises-after-2010-event-which-compared-israel-to-nazis-idUKKBN1KM4CD

https://www.bbc.co.uk/news/uk-43536830

2
15 Snuggles

@15

Je haalt dingen door elkaar. Als er sprake is van antisemitisme in Labour betekent het niet automatisch dat de leider(s) antisemieten zijn. Dat leiders zich verontschuldigen en maatregelen nemen, ook in geval Labour, is volkomen normaal.

20
16 Hendrianus

@14

Dat hij aanwezig was bij die kranslegging laat al zien dat deze antisemiet niets begrijpt van piëteit, menselijkheid en terrorisme, maar graag vriendjes wordt met bepaalde duistere lieden. Een sneue vent die bezig is met een keiharde val. Ook in Engeland valt men massaal over deze blunders van hem.

In ieder geval komt er een parlementair onderzoek naar Corbyn's reisje. Het zaakje was nooit gemeld en de betaling schijnt door Tunesië gedaan te zijn. In ieder geval voldoende redenen om het goed te onderzoeken. Meer op:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-6061005/Jeremy-Corbyn-investigated-Tunisia-trip-wreath-laying-Hamas-conference.html

Verder een interessante en rake column in het NIW, waarin één van de weduwen van de vermoorde atleten terecht opmerkt dat Corbyn nooit het graf van de slachtoffers bezocht, maar nu WEL een krans bij het graf van die terroristen legt...
https://www.niw.nl/zwarte-bladzijde/

3
17 weerman

@16 Wat haal ik dan door elkaar? je herhaalt precies wat ik zeg!!

2
18 Snuggles

@17 weerman
Ben het grotendeels met je eens. Dat Corbyn een antisemiet is weet ik niet. Wel vind ik dat Corbyn de schijn tegen heeft. Hij weet dat hi, onder voorwaarden, best naar Tunesië kan om met de Palestijnen te praten maar meedoen aan deze kranslegging....Stom, stom, stom

18
19 Hendrianus

@19 Als weerman iemand anti-semiet noemt is het 99 van de 100 keer onzin.

7
20 Harry Kroepoek

@18 Snuggles

Nee, nee. Je schrijft in @15 ,'Volgens je bericht van DOCP heeft Jeremy Corbyn niets fout gedaan.
Waarom heeft Jeremy Corbyn zich dan wel al diverse malen verontschuldigd dat er antisemitisme heerst binnen de Labour partij??'

Dat impliceert dat je stelt dat Corbyn iets fout heeft gedaan ómdat hij zich verontschuldigt voor het antisemitisme in Labour. Dat is, op die grond, een onjuiste aanname.

18
21 Hendrianus

@20 Harry Kroepoek

Dat reageerder 'weerman' onverstandig met de zware beschuldiging van antisemitisme omgaat is een gegeven. Maar ja, die ene keer question.

19
22 Hendrianus

@20 en @22

Het is niet aan jullie om dat 'onverstandig' te noemen. Jullie beiden onderbouwen de beschuldiging dan ook niet, wat het gewoon tot smaad maakt: roddel, zwartmakerij.

3
23 weerman

@21 Omdat die als leider eerder had moeten ingrijpen tegen de stijgende antisemitisme binnen zijn partij.
Daar is hij partijleider voor, en dus verantwoordelijk.

2
24 Snuggles

Nope gore antisemitische rode rukker

3
25 chouffleur

Dit weekend bevestigde The Daily Mail een gerucht dat vorig jaar al rondzoemde: in 2014 woonde Corbyn te Tunis een herdenkingsplechtigheid bij van de terreurgroep Zwarte September. Dit gezelschap vermoordde tijdens de Olympische Spelen van 1972 in München elf atleten, nadat het hen eerst op gruwelijke wijze had gemarteld. Alleen omdat ze Israëliërs waren.

Vorig jaar beweerde Corbyn nog dat hij daar in Tunis uitsluitend de Palestijnse slachtoffers van een Israëlisch bombardement had herdacht. Maar nu er een foto van hem opdook – krans in de hand, bij de plaquette voor de terroristen – werd dat lastiger. Dus legde hij maandag een verklaring af. ‘Ik was erbij toen de krans werd gelegd’, zei hij.

2
26 chouffleur

En maar ontkennen dat het Duitse nationaal-socialisme links was.

1
27 Spraypaint
28 flauwekulallemaal

Dus de Engelse linkse held die hier in Nederland ook op handen wordt gedragen is in feite gewoon een ordinaire collaborateur....

3
29 Hangingmen

@29 Asscher met zijn joodse roots wilde hem ook niet ontvangen.

2
30 chouffleur

Corbuyn ligt opnieuw onder vuur na verschijning van een foto waar hij samen met een moslimextremist het "four-fingered Rabbi’ah" groet brengt tijdens een bezoek aan een radicale moskee.

https://www.telegraph.co.uk/politics/2018/08/14/jeremy-corbyn-condemned-image-emerges-making-muslim-brotherhood2/

1
31 greenmango

Misschien maar eens een onderwerp starten over hoe de hele wereld zich bemoeit met de Israelische binnenlandse politiek.

1
32 HaTishbi

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Hans Teeuwen - Oranje Keppel

https://youtu.be/2ZM6gVXXNCI?si=4Ca3Ag5BaEMfiZG0...

zojuist geplaatst door Graaier1000

Bram brabant
Kritiek na instemming Brits parlement met uitzetten migranten naar Rwanda

Zouden alle Europese landen moeten doen....

27 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

van Keulen
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@35 Dan heb je pech....

38 minuten geleden geplaatst door van Keulen

wildersfan
Column | En toen verdween ook supermarkt De Bruijn uit Nootdorp

Klopt wel. Nederland verandert onder invloed van de macht van de grote bedrijven. De vraag is moeten we die grote bedrijven wel willen hebben. M...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

Het hele EU systeem ondermijnt de democratie. Als een staat democratisch wil zijn dan moet je uit de EU. De EU gaat tegen het principe van democ...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
ZZP-docent per uur bijna twee keer zo duur

Dat lossen ze niet 123 op. En mensen die een hoog tarief gewend zijn terug zetten naar een laag tarief gaat met zoveel agressie gepaard. We ...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@35 Ongeveer 1 op 30 miljoen mannen heeft een kleine huidplooi van minder dan 3 centimeter in plaats van een penis....

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@33 wat als je niets hebt zitten tussen je benen?...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

rebo
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@31 ""Waarom zou je met bv een X je paspoort niet meer kunnen gebruiken waar het voor bedoeld is? ""Dat zeg ik ook niet dat het niet kan. ...

4 uur geleden geplaatst door rebo

NK. App
Free Blk Lesbian PornJustin Slayer PornNaked In The ForestNuas No TiktokCasidy CleinDesi Moti XxxNicki Minaj On PornAmateur Wives And BbcNaked Lesbians SexingIndian Cheating Wife SexVrchat Erp PornPorn Video MarathiSexy Movie Sunny Leone KiHansika Motwani NavelSuhaag Raat PornPorn PussyNickey HunstmanCocolovelock PornScat Ero ProfileAll[porncomicThroat CumingXxz VideoGanga SexSwinger Resort PornChris Pratt NudeSexyeMina Luxx ShoplyfterXvideo PirnoBbwhentaiRegina Cassandra HotCelina Smith BoobsFliz Movies IndianDesi Hd Sex MmsYou Hd Pron ComDee Williams PervnanaXvideo'Imagefap GrannyAsex StoriesTay Melo NudeLoyaltriiniiAlison Taylor XxxGay Rap PornPussy From BehindEva Lovia BlowjobCorey Chase CreampieSuperhero Comic PornYoung Tight VaginaAlex Mac PornLesbian Riding FacePelicula Gratis PornosMasdive BoobsNuzzrRedhead OnlyfansSexy Nude WifeBlacked.eawCrossdresser Sexstoriesسکس دختری افغانHandjob Cumming GifsMia Khalifa HomeFirst Night Porn IndiaLoosest AssholeMangas RentaiIvy AuraOil Xxx HdShweta Tiwari XnxxNina HardlyIndian Nude BhabhiBigtity TubeHentaicumshotXxxbhai BahanKim Kardashian SexieBriblossomvipPorn Deep ThroatDesi CuckoldKarina Kapoor Xxx VideoBang BoresNaked GfFicking VedioTaylor Cole NudeKamilly CamposAdult TvAngie Varona NudesWww Teen99 ComHot Fuck XvideosCnxx3Allxxxvideo18 AbusedNude MoveBest Porn WebXvideosgay PornHot Instagram GirlsXxx Porn Video PunjabiDesi Pregnant PornMelissa BolonaAmandatoy PornSex Film MarathiJacobs Ladder Piercing Urban DictionaryHindi Bp HdIndian Aunty Xxx MoviesAvengers Cartoon XxxFutanari AutofellatioSexemodel FranceMofos NetworkJeda Stevens AnalKorean Porn RedditSxypormLittle Clover Whispers PornAlex Coal CreampieDaughter Licks MomHibiki OtsukiAustin Powers FembotPawgs With Big TitsSex Boy SexZendaya Nude LeaksXx Hot SexyNikita Denise PornMargo SullivanXxx VidPornocasero AmateurYoung Black And Horny 3De Mulheres PeladaNudo MenCelebitys NakedMythra R34Hot Xxx ComXnx CamKrystal BoydpornNifty.irgGeena Davis NakedHot Latina XxxEva Elfie GifHot Nude KajalIndian Babes NakedPregnant HentVidesxxx4k Hd Xxx VideoDixie Trailer Park Pornهنتاي تابمTop Adult SitesVillage Girl ChudaiVlxx.comJapanese Beautiful Mom SexSinon HentaiHornywifeAriana Grande Leak NudesLowri Rose NudeIncest Stories HindiHorsesexualAmouranth HotKolkata Sonagachi Chuda Chudi Video