U bent hier: Home / Joden lopen groot gevaar

Joden lopen groot gevaar

by J.L. de Kreek — last modified 15-08-2018 06:00
Opgeslagen onder:

De Nederlandse media over de volle breedte wordt bemenst door personen, journalisten, die ermee bekend zijn dat journalisten de grote initiators zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Vandaag jagen zij actief op Joden die de waarheid of de feiten openbaren en antisemitisch gemotiveerd hun bezit executeren. Joden in Buitenveldert bijvoorbeeld kunnen het er niet over hebben omdat zij anders op de huid gezeten of tot bloedens toe worden getreiterd door deze journalisten en hun antisemitische vrienden en bondgenoten.

Deelnemers aan het hedendaags Joden pesten zijn onder andere Geert Wilders en GeenStijl. Tegen deze personen is reeds jaren geleden aangifte gedaan in verband met het feit dat zij samenwerkend bij en tijdens gewapend conflict doelbewust de Staat benadelen ten opzichte van de vijand. Vervolging van deze tot op het bot antisemitische kwelgeesten is nog niet geslaagd omdat zij worden ondersteund door terrorisme gerelateerde bedreigingen en terrorisme gerelateerd bedrog van zogenaamde experts op het terrein van bestrijding van antisemitisme en Jodenhaat.

Bij Jodenvervolging is het net als met de kinderbescherming. Pedofielen en kinderverkrachters verzorgen de jeugdhulp. Antisemieten en Jodenhaters bestieren organisaties die zogenaamd antisemitisme en Jodenhaat bestrijden. Om te voorkomen dat antisemitisme en Jodenhaat daadwerkelijk doeltreffend wordt bestreden liegen zij in de media en tegenover de Rechtspraak opzettelijk over de grondslagen van de Jodenvervolging. Voorts bedreigen zij de Rechtspraak met afgrijselijke gevolgen om de waarheid onder de pet te houden. Deze groep bedreigers en bedriegers bezit zware aanvalswapens, waaronder atoomwapens.

Share |

Permalinks