Hulpdiensten na de gewelddadige woningoverval op de Muntmeesterlaan in Nijmegen, eind februari. De bewoner werd met een klauwhamer op zijn hoofd geslagen.
Volledig scherm
PREMIUM
Hulpdiensten na de gewelddadige woningoverval op de Muntmeesterlaan in Nijmegen, eind februari. De bewoner werd met een klauwhamer op zijn hoofd geslagen. © GinoPress

Ontsteltenis over vrijlating
na gewelddadige overval: 'bijna doodgeslagen met die hamer'

NIJMEGEN  Tot ontsteltenis van het slachtoffer, komt een 18-jarige Nijmegenaar die verdacht wordt van betrokkenheid bij een zeer gewelddadige woningoverval aan de Muntmeesterlaan op vrije voeten. 

26 reacties

  • Jansen

    6 jaar geleden
    deze reactie is niet van jansen.  zonder hoofdletter J
  • Greedo

    6 jaar geleden
    In een land waar minderjarigen volgens de wet door kinderrechters worden berecht. Net zoals in de meeste beschaafde landen overigens.
  • Lingewaarder

    6 jaar geleden
    En is er iets in dit artikel dat bewijst dat dat niet zo is? Dit soort zware criminaliteit wordt altijd geregistreerd, vroeger en nu. Dat heeft helemaal niets te maken met aangifte bereidheid oid en ja, dit soort zaken daalt al jaren fors. Maar de aandacht van de media en vooral het doorsturen via Facebook etc is enorm toegenomen, vandaar dat u de indruk krijgt dat het nu veel erger is. De meeste zaken ontgingen u vroeger, nu krijgt u elke zaak wel 10x mee.
  • Gezien

    6 jaar geleden
    De advocaat hoopt dat de slachtoffers openstaan voor dader slachtoffer bemiddeling. Echt snappen die ik dit niet, zal wel aan mij liggen maar zo'n klojo die iemand met een hamer bewerkt moet je die, ook nog als slachtoffer, moed inspreken en hulp bieden om dit aub nooit meer te doen of zoiets ? Wat een rechtsspraak !!!. Kan DAAR niets tegen gedaan worden ?
  • Jansen

    6 jaar geleden
    Fijn ook dat meneer Wienke geen enkele privacy geniet, iedereen kan lezen waar hij met zijn gezin woont. En dat een overvaller, meerdere keren overigens, toch zo beschermd blijft uit de media. En spijt daar heeft het gezin niks aan, bijna vermoord door een gek. Hopelijk gaat deze de rest van zijn leven de gevangenis in of krijgt hij verplicht TBS, hoewel dat volgens mij ook niks voorstelt.