De aanrander wachtte de hardloopster op in bosjes.
Volledig scherm
De aanrander wachtte de hardloopster op in bosjes. © Streetview

Aanrander wacht 27-jarige op in bosjes, verkrachting voorkomen door fietser

TILBURG - Een 27-jarige hardloopster is maandagavond rond 21.00 uur aangerand op de Goirkekanaaldijk ter hoogte van de brug bij de Midden-Brabantweg in Tilburg. Hij ging niet over op verkrachting, vermoedelijk omdat een fietser hen tegemoet kwam. De politie is hard op zoek naar de dader. 

4 reacties

  • Wim

    6 jaar geleden
    Wat een onzin.
  • Prive

    6 jaar geleden
    Klets niet zo'n onzin. Wie het ook is die een delict pleegt, voor snelle herkenbaarheid en opsporing moet er altijd huidskleur, haarkleur, overige lichaamskenmerken en kleding  vermeld worden, dus bij blank, zwart, geel, (Oost) Europees, (Noord) -Afrikaans, Aziatisch etc. Gewoon letterlijk vermelden en officieel registreren, zodat elke beestje bij de naam genoemd word en boven tafel komt of in bepaalde groepen meer daders voorkomen.
  • Nay Meghan

    6 jaar geleden
    Kijk! omdat het een blanke man betreft vermeld men wel een uitgebreid signalement...Maar als het om een donker iemand gaat wordt het signalement zorgvuldig uit de media gehouden.
  • Kees

    6 jaar geleden
    Ziek, geen enkel ander woord voor. We leven in 2018 maar met name de dames zijn nog steeds niet veilig op straat. 
  1. Over RoodGroenZwart: NEC maakt geweldige reclame voor zichzelf, Meijer geeft visitekaartje af en mislopen vijfde plaats zou teleurstellend zijn
    1

    Over RoodGroen­Zwart: NEC maakt geweldige reclame voor zichzelf, Meijer geeft visite­kaart­je af en mislopen vijfde plaats zou teleurstel­lend zijn

    In Over RoodGroenZwart bespreken presentator Jochem van Gelder, oud-NEC-speler Danny Hoekman en NEC-watcher Jeroen Bijma van De Gelderlander elke donderdag de laatste ontwikkelingen bij NEC en blikken ze vooruit op de aankomende wedstrijd. Deze week gaat het uiteraard vooral over de verloren bekerfinale, maar ook over de sublieme sfeeracties en over de kansen op Europees voetbal.
    Nijmegen