Man (64) uit Sittard vervolgd voor beledigen Erdogan (nu.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Binnenland  ·  86 Reacties

  • 10
  • 1063x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

We mogen nu wel oppassen. Mensen als Trump en Poetin worden hier ook voortdurend beledigd, zelfs in de media. Maar dan is het goed?

3
51 profdrmrir

@51 Oh,
nu begrijp ik het. Trump en Poetin zijn geen " bevriende" staatshoofden....toch?

3
52 profdrmrir

Dat worden drukke tijden voor de edelachtbare...... er zijn er hier velen die er precies hetzelfde over denken als deze Limburger.

0
53 LoydMorris

Kunnen we niet als statement massaal deze belediging (lees: waarheid) naar het Turkse ambassade sturen om deze man te helpen

0
54 Hefan430

@54
Die zitten vast al mee te lezen op sociaal media.

0
55 Marrie

* Verwijderd door de redactie *

56 spreekspoel

Dan zeg ik het ook nog een keer Erdogan (Erdolf) is erger als Hitler. Hitler liet in ieder geval nog iets na (De Volkswagen) Erdolf alleen kaplaarzen. naar keuze met of zonder geit.

2
57 Uitede aka Espede

Hij heeft er gewoon de pest in dat zijn enorm jaloerse geit geen ander vrouwenbezoek tolereert.
En daarom moeten wij, en zeker die 64 jarige, daar onder lijden.

0
58 in holland

Belachelijk dat je voor zoiets vervolgd en misschien wel veroordeeld wordt.
Erdogan wordt zo vaak beschimpt om zijn uitlatingen en gedrag. Hetzelfde wordt gedaan met Merkel en andere regeringsleiders.
Vrijheid van meningsuiting moet kunnen in Nederland, zeker waar het dictators betreft.
De fout is misschien dat hij mails heeft verstuurd naar de Turkse ambassade.
Dát had hij beter niet kunnen doen, want de lange arm van Erdogan, is daar prominent aanwezig...

0
59 Strongoli
60 Uitede aka Espede

Nou, ze moeten eerst maar eens vertellen wie de aanklacht heeft ingediend.
Is het Denk, is het n Erdogan Turk, of is het n advocaat van het Ambasade personeel

1
61 Marrie

Historisch gezien zijn er parallellen aanwijsbaar tussen Erdogan en Hitler, ook komen de beiden psychologisch gezien overeen. Daarnaast bewondert Erdo Hitler's "Mein Kampf"

Ik zou dus niet weten wat er zo problematisch onjuist aan de vergelijking is.

0
62 TedjeR

@29 Ah, daar hebben we Sinterklaas, de bisschop van Myra, in Klein- Azië. Het huidige Turkije, Eigenlijk een Christen-Turk. Boycotten!

3
63 ben22

Het zou niet de eerste keer zijn dat een brave burger bestraft wordt voor het beledigen van een staatshoofd. Dat werd in 1939 ook al gedaan, toen was Hitler onze grote vriend.
https://www.google.nl/search?q=beledigen+hitler&rlz=1C1EJFA_enNL755NL755&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=0qCbF_SxWMHkxM%253A%252C-5eDn3eNmwiVjM%252C_&usg=AFrqEzfD8KK5tfs_YvwFTaz4ZILm8H3rAQ&sa=X&ved=2ahUKEwj18JbrnO3cAhUEZVAKHdy5CBsQ9QEwCHoECAIQBA#imgrc=0qCbF_SxWMHkxM:
Het “kostte” toen 10 gulden

0
64 Opmijnlip

@55

Ach al die beledigingen en bedreigingen van Turken en Marokkanen op social media naar een Ebru of Geert wordt ook niks mee gedaan dus zal wel meevallen

0
65 Hefan430

@64
Daar staan Interessante knipsels tussen
Zoals de felicitaties van koningin Wilhelmina, op 9 november 1939, die Hitler feliciteerde met de mislukt aanslag op zijn leven.

2
66 Marrie

Vindt het belachelijk en ook een kwestie van meten met twee maten. Waarom is Kuzu dan niet vervolgd voor het zelfde vergrijp? "Het beledigen van een bevriend staatshoofd". Kuzu weigerde Netanyahu een hand te geven tijdens diens staatsbezoek in september 2016.

https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2016/09/denk-kopstuk-kuzu-weigert-hand-netanyahu-video-354971/

2
67 G33K

@63 verdiep je eens in de demografie van dat gebied.... Van "Turken" is pas sprake rond de 11de eeuw, zijnde een invasie uit midden azië.

Voor die tijd (Sint Nicolaas) bestond de term niet.

3
68 TedjeR

@67 iemand niet een hand geven is van geheel andere orde dan iemand met Hitler vergelijken... of dacht jij soms dat dat hetzelfde was?

3
69 TedjeR

Zelf noemt Erdo Nederlanders nazi's en fascisten lol.

1
70 Yisrael

.. or does the tail wag the dog?

0
71 Partijdig

Het beledigen geld toch alleen voor bevriende staatshoofden? Leuke 'vrienden' heeft Nederland....o, wacht, wij zijn ook 'vrienden' met Saoudi-Arabië.

0
72 Eric

@70 dat kan hij natuurlijk als verdediging aanvoeren..

0
73 TedjeR

@68 Dat weet ik Tedje, ik zal er in het vervolg bijzetten dat het als cynisme moet worden opgevat.

1
74 ben22

Je kunt het op 2 manieren benaderen.

1) Ze willen die man serieus veroordeeld krijgen. Dat zou ronduit belachelijk zijn.

2) Ze willen gewoon een uitspraak dat deze man hiervoor niet evroordeeld kan worden om toekomstige aanklachten te ontmoedigen. Dat zou dan weer niet verkeerd zijn.

Ben benieuwd wat hier de gedachte achter is.

Maar iemand serieus hiervoor aanklagen met als doel een veroordeling te krijgen in een vrij land waar zelfs majesteitsschenning is afgeschaft, dat zou ronduit belachelijk zijn.

0
75 Weet geen naam

Ik vraag me nu toch af wanneer het Openbaar Ministerie nu eens tot aktie komt om erdogan te vervolgen.
Hij heeft mij en al mijn medelanders zeer diep beledigd door ons nazaten van nazi's te noemen zonder daarna zijn excuus aan te bieden.

0
76 pica pao

Ik zie het probleem niet zo: elk van de losse elementen kunnen wat mij betreft door de beugel, alhoewel ik het inderdaad wel heel gek vind als iemand überhaupt de Turkse ambassade een brief gaat sturen.
Dan moet je toch niet fris in je bovenkamer zijn, bv doordat je verdwaasd, oude stijl, bent of bv juist verdwaasd, nieuwe stijl, bent.
Wat mij betreft horen mensen die de Turkarijse ambassade schrijven of in een inrichting of uitgewezen te worden naar hun moeder land.

Wat was nog meer een aantijging?
- De vergelijking met Hitler of hakenkruizen? Dan kan je de helft van Links Nederland wel vervolgen. Die vergelijken een Wilders of een Baudet aan de lopende band met Hitler.
Even Googelen:
Wilders Hitler - 400.000 hits
Wilders Adolf - 160.000 hits
Baudet Hitler - 90.000 hits
Baudet Adolf - 40.000 hits
Erdogan Hitler - 8.800.000 hits (incl. buitenland?)
Erdogan Adolf - 1.600.000 hits (incl. buitenland?)
Het OM kan nog wel even vooruit lijkt mij dan. question

Me dunkt dat we een bevriend staatshoofd niet behoren(!) te beledigen, maar wat een Erdogan en in andere situaties een Trump laten zien en horen, zijn ook geen zaken die bevriende staatshoofden behoren te doen. De term "bevriend" is nogal onderhevig aan devaluatie. Ik acht dat het OM niet precies weet wat ze doet, en mag hopen op vrijspraak, of evt. een verbod om verdere e-mails en/of brieven te versturen aan de ambassade.

2
77 Gandalf

Wat is die cartoon op 1Limburg toch goed, dat Erdogan echt geen geiteneuker is.
[ Ik heb medelijden met het Twitter vogeltje. question ]

2
78 Gandalf

** gebruiker verwijderd **

Een Nederlandse columniste van Turkse afkomst lastig vallen door Turken mag, onze dokters uitmaken voor moordenaars door Turken mag, Nederlanders het land uit wensen door Turkse politici mag. Dit kan allemaal in Nederland en wordt gewoon toegestaan.
Roepen om minder Marokkanen en de waarheid vertellen over een buitenlandse politicus mag niet. Dan komt het OM wel in actie.
Het is wel duidelijk dat we meer politici zoals Wilders in Nederland nodig hebben. De huidige politici van de regerende partijen, inclusief PvdA, GroenLinks en SGP zijn geen knip voor de neus waard. Zij zouden Nederland het liefst vandaag nog aan de moslims geven.

79 verwijderd5929219

@63 Toen Sint Nicolaas leefde, woonden de Turken nog allemaal in Centraal-Azie. Pas veel later kwamen zij naar Klein-Azie, wat nu Turkije is.

0
80 Carol Fenijn

Dat als ik hier te keer ga over deze nieuwe hitler (geen hoofdletter waardig) dan ben ik ook het haasje. Prima edooke lelijke rat dat je bent,, kom mij maar halen,,

2
81 vis

@80 zie @74

0
82 ben22

@82 Aha, uitstekend, dat had ik niet gezien. Dat Sint Nicolaas een Turk zou zijn geweest wordt door zoveel mensen rondgebazuind als waarheid, het is net zoiets als beweren dat Zwarte Piet albino zou zijn, bij wijze van spreken. question

0
83 Carol Fenijn

@83 question

0
84 ben22

Nu zie je waar de nakomelingen van de NSB-ers zijn terechtgekomen, in onze wetgevende macht. Want zeg nou zelf, hoe kun je Erdogan omschrijven als een bevriend staatshoofd? Hij is nota bene een drijvende kracht achter de invasie van vijandige elementen in Nederland.

1
85 Wendel

@68 : En wel een islamitische invasie van dit daarvoor christelijke gebied. Dus Sint Nicolaas uit het oude Byzantijnse Rijk, met de hoofdstad Constantinopel i.p.v. Istanbul, is zeer plausibel. De hogere kerkdienaars werden vaak uit een andere streek ergens heen gestuurd om te zorgen dat ze niet teveel met de plaatselijke bevolking gingen meedenken en -voelen en dus de kerkelijke wetten verbuigen. Die hoeft dus etnisch niet op de plaatselijke bevolking te hebben geleken. Rome was toen al de baas over de RK kerk.

Overigens heeft het christendom overal plaatselijke belangrijke feesten en ceremoniën ingelijfd zodat ze ze niet met harde hand hoefden uit te roeien om de heersende religie te worden. Vandaar dat toen het christendom zo sterk was in Europa, hùn vorm van christendom met hùn ingelijfde feesten over de hele wereld werd geexporteerd samen met hun handelsschepen en waar ze koloniën stichtten, de belangrijkste daarvan in US.

Het lijkt mij, dat bepaalde vroeg-christelijke geloven geen Kerstmis hebben, geen Pasen. Wel andere plaatselijke rituelen van waar zij ontstonden. Jehova's zeggen dat ze niet aan Kerstmis en Pasen doen omdat dat latere uitvindingen zijn die niet bij het echte christendom horen, en gelijk hebben ze.

0
86 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
LIVE | Rutte over Poetin: 'Ik heb de man veel gesproken, dat is geen sterke vent'

Rutte is aan het opscheppen....

2 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@69 Nietzsche heeft veel geschreven over deugers. Misschien vind je het leuk om eens wat van hem te lezen. Een en al woede en verontwaardiging o...

12 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Socrates was een zeer intelligent mens, dat kan ik van de deugende wokesukkeltjes niet zeggen.Het probleem is eerder dat slimme intelligente m...

23 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@67 Volgens mij was Socrates ook een deuger. Met deugers loopt het vaak niet goed af. De meute wil ze graag lynchen. Ik benijd ze in ieder geval...

35 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Ronin
Muziekdraadje

@2912Veel sterkte de komende periode, Nighthawk....

41 minuten geleden geplaatst door Ronin

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@66 Ook de deugers buiten de overheid, je kent ze wel, dat soort wat de wegen blokkeert en kunstwerken met soep bekogelen, Pim Fortuyn demonisee...

42 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

@2 Normaal hangen ze wel halfstok....

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
Roddelen onschuldig? ‘Helemaal niet’, ook dat valt onder pestgedrag

En iets anders. Pesten is niet alleen verdienmodel voor individuen. Het is vaak ook een verdienmodel voor bedrijven. Wat zijn de consequenties v...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Meer desinformatie verwacht door kunstmatige intelligentie

Het linkse geteisem word blijkbaar een beetje bang....

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
Roddelen onschuldig? ‘Helemaal niet’, ook dat valt onder pestgedrag

Stel dat er een pil bestaat waardoor pestkoppen niet meer pesten. Wat dan? Mag je iemand een pil door de strot duwen om anderen te beschermen? ...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Latest Hindi SexOnlyfans CreampiedAbella Danger CompilationPron Hd PicCandid PawgXxxl BfFree Xxx Indian Sex VideoCoochtvPorn OilyNoodle MagazineArgentinaxpXxx Ebony MaturePorn RealesCumming In Mouth GifSeattle PornBianca PornLp OfficerHentaifingeringBrandiloveblackedNaked Britney AmberStories LiteroticaPornsubredditsXxx Siliping VideoAir Hostess PronTori WeigelSky Bri Lesbian PornTelugu New SexMalayalamsezEmily Willis FemdomIghy Azalea Leaked OnlyfansDownload Porn VideoXxx Fhotos ComPrincess Peach NudeSunny Hot Sex VideoXxxhindiaudioArea 51.pornR34.appAva Addams Double Timing WifeGonzo Porn VideosKpop DeepfkaScarlett Jones AnalEhentai GalleryHeavy R PornMalora Hardin NudeImogenlucie Onlyfans LeakedSoftcore Lesbian PornElsa And Anna SexingAmatuer Porn SiteBritish Porn AmatuerPor Dinero PornSex Video Bf HdSexy Romantic PornNew Hard Porn VideoHottest Web Series IndianSsbbwassCouples Make Love VideosHd Porner MoviesFreeomovie ToSarina Valentina PornMia Khalifa SaxOriginal Sin Sex SceneLegal Porn Site In IndiaJessica Lynn Pornافلام اباحيةPorn Games No Sign UpPutas MiamiCarolina Miranda NudeSissypeppoKannada Sex StoriesNick PornStep Sister FuckCumming On Dressㅓㅁㅍ ㄺㄷㄷPhotosprepagosYogahotwifeMilfed HdGabbie Carter FacialSunny Leone Video DownloadTeen Masturbation VideosBlac Chyna Onlyfans LeaksGloryholeswallow Full VideosGonwild StoriesCommunauté VoissaPorntube.ciomAlicia Silverstonenaked4k Nude1080p Hd Sex VideoNigeria PornJapan Old XxxSexy Open Blue PictureWwe Piage NudeGalileamontijocojiendoAkari AsayiriVillage Girl RadhaTv Show Sex VideoFamosas Con Videos PornLoona FutaManagforfreePornografia AmadoresFreeporn Cream PieYourfavladyyyy OnlyfansJapani Xx VideoFutanari.xxxHorny TwitterBaixar Videos XhamsterWomenpornstarsStep PronH_o_t_w_i_f_e VideosTeenage Anal CreampieLocal Hd Xxx VideoDfwknight PornNightlifepornBig ButtcheeksKaren Gillan NudeAna De Armas NudesIndia Porn StarHot Girl SeducingJapan Massage Xxx色情 动漫LessonofpassionDigital Playground SexSexxxx IranFuturama HenteiJessenia RebeccaPor TurkishDeep Cock SuckerFem Dom MangaSexy Boobs GifHottest Latina Porn StarsSxsmomHindi Porn CartoonDanidanils PornReddit DoggystyleVideo Sexo GratisFrancesca RettondiniBrandi Love HusbandPerky Nude BoobsNude Girls ShowXxx Bhabhi Video HdXxx DostCmaeron Diaz PornRose Kelly PornHindi Mein Blue Picture VideoMia WoodhallPorn TheaterErotica Making LoveStufer DbNovinha Porn BrasilBlonde Porn.Mms Porn Indian