door Anti-links in Binnenland  ·  128 Reacties

  • 61
  • 1518x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Bijstand op de schop. Alle uitkeringen via UWV ipv gemeenten.
Spreekt persoon geen Nederlands of het lokale dialect niet, dan €0.- uitkering, gelijk geen recht op Nederlandse nationaliteit meer, direct onder begeleiding naar land van herkomst brengen. V

Voor ingezetenen van de EU, met alleen een EU nationaliteit gelden dan andere regels, wel recht op uitkering, alle rechten en plichten die Nederlanders wonende in Nederland ook hebben.

1
101 Ziggofan

@3 en hoe zat het ook alweer met de regel als men niet goed ingeburgerd was dat men eerst korting en uiteindelijk de uitkering zou verliezen?

Cijfers liegen niet en al helemaal niet als men meeneemt dat de groep niet-westerse personen (2.2 mil) maar 12% van de Nederlandse bevolking uit maakt

En als men de werkeloosheidscijfers er mee bij intrekt is het helemaal huilen (zelfs daar is het het minimaal dubbele van de andere groepen)

https://opendata.cbs.nl/statline/#/CBS/nl/dataset/82809NED/table?dl=F4DC%20

En het erge we willen er nog meer hierheen halen! Kennelijk hebben wij geld te veel!

Zou wel een willen weten wat het percentage van die groep is die wel wat aan onze samenleving bijdraagt (werkt!)

1
102 psje

* Verwijderd door de redactie *

103 Gr@ndioos

* Verwijderd door de redactie *

104 spreekspoel

* Verwijderd door de redactie *

105 spreekspoel

@77 Het is goed het nieuws nog een keer te brengen daar het probleem alleen maar erger geworden is, en de overheid bewust geen nieuwe data naar voren brengt.
Wat mij betreft mogen zij dit oude nieuws zolang dagelijks herhalen, anders dringt het blijkbaar niet door

3
106 Positivo

@5
"Diversiteit niks mis mee maar alleen luiaards wel dus"
Ik heb totaal niks tegen mensen waar dan ook op de wereld, maar in te veel diversiteit binnen een gemeenschap schuilt wel een inherent gevaar.

De woorden “diversity and division” ofwel diversiteit en verdeeldheid zijn toch feitelijk aan elkaar verwant. In de praktijk als je binnen een gemeenschap veel verschillende mensen van verschillende achtergronden hebt, zeker wanneer er sprake is van zeer botsende levensovertuigingen, kan dat niet onkenbaar tot problemen en verdeeldheid leiden. Politici en media die diversiteit van "cultuur" als een na te streven ideaal trachten te verkopen misleiden in wezen de samenleving.

De westerse samenleving: gebaseerd op individuele (keuze)vrijheid en gelijkheid, bots nogal met een (orthodoxe) islam, waarin strenge leefregels en verschil in status tussen man en vrouw de boventoon voeren.

Aan de noodzaak om je (in voldoende mate) aan te passen aan de levensovertuiging van de samenleving of ten minste de daar overheersende moraal te respecteren, moest ik onlangs nog denken toen ik op de fiets aan het strand arriveerde, toevallig vlakbij de grens van het naaktstrand.

Aan de ene kant lagen alle mensen gewoon in badpak en zwembroek, aan de andere kant van de grens waren ze allemaal naakt. Aan beide kanten was er onderlinge vrede van harmonie en gelijkheid. Persoonlijk zou ik het niet wagen om op het naaktstrand te gaan liggen, omdat ik niet geheel ontbloot wens te liggen. Maar als je er voor kiest op daar te gaan liggen, dan dien je, voor behoud van de harmonie en vrede, je aan te passen aan de daar heersende moraal of levensovertuiging. Het zou harmonie en vrede verstorend werken als mensen op het naaktstrand zouden gaan liggen in zwembroek of badpak, of sterker nog totaal in kleding gehuld. Op den duur zou het naaktstrand hierdoor op houden te bestaan.

Dit deed me denken aan onze maatschappij, mensen van buitenaf die hier heenkomen zouden op de hoogte dienen te zijn van wat de moraal van het vrije westen inhoud, en zich hierin te verenigingen. En als ze dat niet willen, zou het beter zijn als ze weg blijven, om de harmonie en vrede niet te verstoren.

Orthodoxe moslims, die alles wat niet volgens de koran regels leeft veroordelen, zetten niet onkenbaar aan tot verdeeldheid in het vrije westen. Ze zouden zich dienen aan te passen, de hier heersende cultuur dienen te respecteren, en wanneer iemand dat niet kan of wil, zou het beter zijn als hij of zij naar een moslimland zou gaan, bijvoorbeeld asiel te vragen/eisen in een van de (rijke) golfstaten.

1
107 Reactie

Ik heb stiekem de hoop dat mensen langzaam in de gaten krijgen wat we aan het importeren zijn. Als Erdogan nog een aantal keer flink op het orgel gaat en er komen wat rellen met Turkse vlaggen in Rotterdam dan zou het zo maar kunnen zijn dat de publieke opinie omslaat. Latent is die opinie al heel lang aanwezig maar iedere keer wint de VVD met grote TV campagnes in verkiezingstijd. Voor veel mensen is de maat voor wat betreft de allochtonen echter al lang vol. FvD en de PVV staan nu al samen op gelijke hoogte met de VVD.

5
108 RazorBlade

@56 yup hetzelfde hier

2
109 GOTCHA666

@104 De gemeenten en staat betalen het UWV dan, ipv dat dit direct aan ze betaald wordt via gemeente. Zijn er gelijk minder bijstand ambtenaren nodig

1
110 Ziggofan

@108 U hebt het over Turken dam lijkt me niet zo slim om daar andere allochtonen bij te betrekken.

3
111 21st Century Guy

@102
Het maakt de top van de politiek die naar politieke globalisatie, ofwel het steeds verder optuigen van een wereldregeringsvorm, streeft, eigenlijk vrij weinig uit hoe het een individueel land vergaat.

Erger nog sterke soevereine landen, ofwel de westerse democratieën zoals we die van oudsher kennen, staan de vorming van de werelddictatuur, via steeds verdere bindende zogenaamd internationaal recht en regelgeving in de weg.

Daarom worden de soevereine landen, d.w.z. de democratieën in wezen kapot gemaakt, zodat uit die zelf gecreëerde crises de wereldregering steeds verder wordt opgetuigd.

In de VS strijd Trump voor het behoud van de soevereiniteit van de VS, en is dan ook de vijand van de politieke globalisten, dat is ook de reden waarom de grote media kanalen in handen van (zeer rijke) voorstanders van politieke globalisatie doelbewust zo extreem negatief over alles wat Trump doet berichten. Het zwart maken van de politieke oppositie die in wezen voor het behoud van de democratieën strijden, hebben we gezien bij mensen als Nigel Farage, Marine Le Pen of Pim Fortuyn. En vandaag de dag in Nederland moet de wel geleerde Thierry Baudet allerlei doelbewuste media hit pieces om hem zwart te maken pareren.

1
112 Reactie

Kost wat... maar dan heb je ook wat....

0
113 LoydMorris

@27 Zeer correct opgemerkt

1
114 Querulijn Xaverius,

Bij het overgrote deel is het ook een sport om de (verplichte?) sollicitatieprocedure te frustreren en gratis geld op te strijken wat tevens als een goede prestatie wordt gezien binnen die gemeenschap.

Je hebt het helemaal gemaakt als je volledig afgekeurd wordt

En waar je veel andere mensen die in de bijstand dit echt niet als een pretje ervaren qua besteedbaar inkomen hebben deze mensen er genoeg aan daar ze met de hele familie alles bij elkaar leggen (+ extra's uit allerlei zwarte handeltjes/werk)

1
115 Hefan430

@36 @37 Begin je weer over een ander onderwerp. Doe je anders nooit.......

1
116 etymologie

Als een man op sandalen, een baard tot z'n navel heeft en met een lang hemd gaat solliciteren wordt het soms moeilijk om een baan te krijgen, gelukkig zijn onze instanties er voor om deze mensen een handje te helpen.

4
117 zogoed

Om het artikel compleet te maken hadden er 2 dingen toegevoegd mogen worden:
1) Het percentage van de bevolking in de bijstand
2) Het aantal 3e generatie allochtonen dat meegerekend is tot autochtonen.

Wat punt 2 betreft was dat in januari 2016 8,3% van de niet-westerse allochtonen.
Anno 2018 zal dat richting de 10% zijn opgeklommen.

Wat punt 1 betreft wil ik graag punt 2 meenemen.
Anno 2018 zijn er 2,24 miljoen niet westerse allochtonen waarvan 239.000 in de bijstand (dus 10,7%). Daarbij de 10% 3e generatie opgeteld is dat 2,46 miljoen, waarvan 262.473 in de bijstand (dus die 10,7%).
Er zijn 14,94 miljoen overige Nederlanders, de 3e generatie niet-westers afgetrokken levert 14,72 miljoen overige Nederlanders. Hiervan zit 209.527 in de bijstand. Dat is dus 1,4% van overige Nederlanders die in de bijstand zitten.

Kortom: niet-westerse allochtonen zitten verhoudingsgewijs 6,6x zo vaak in de bijstand dan alle andere Nederlanders.

Wilders had nog een conclusie kunnen toevoegen, namelijk dat de bijstand echt iets is voor niet-westerse allochtonen.

0
118 beastyboy

@117
Als het uiterlijk of gedrag van de man (in dit geval uiterlijk, want niet representatief / klantvriendelijk) niet overeenkomt met de uitgangspunten van het bedrijf, dan hoort de overheid zich er niet mee te bemoeien, maar moet de man zelf aanpassen.

0
119 beastyboy

@111 Het gaat mij niet zo zeer over Turken maar het gaat om mensen die hier naar toe komen die weinig te bieden hebben en veel komen halen en veel komen eisen. Als een Turkse hoog opgeleide programmeur hier naar toe komt die mooie software schrijft voor Nederlandse bedrijven en hij past zich aan aan de Nederlandse cultuur dan hoor je mij niet klagen. En ik noem nu een programmeur omdat we daar een ernstig te kort aan hebben maar dat kan net zo goed een ander beroep zijn waar we hard mensen voor nodig hebben. Kijk dan heb ik niets tegen mensen die van elders komen. Ik ben geen racist. Huidskleur of andere etnische verschillen boeien mij niet.

Het probleem is, en dat laad dit artikel voor de zoveelste keer zien, dat het overgrote deel van de mensen die hier naar toe komen netto ontvangers zijn en niet netto betalers. Daar komt nog eens bij dat ze buitensporig vaak in de criminaliteit zitten. Welk belang heeft Nederland hierbij om al deze mensen hier toe te laten?


Dus ja, ik hoop op een klein beetje onrust zodat de ogen van mensen opengaan. Ik hoop niet op een gruwelijke aanslag hoewel dat natuurlijk wel een groot effect zal hebben. De PVV heeft al meerdere keren in de geschiedenis van de partij bovenaan in de peilingen gestaan dus het potentieel is er zeker. Er moet alleen een moment zijn vlak voor de verkiezingen dat mensen het massaal zat zijn en dat ze de PVV niet meer kunnen wegschuiven uit de macht.

1
120 RazorBlade

@118 "Wilders had nog een conclusie kunnen toevoegen, namelijk dat de bijstand echt iets is voor niet-westerse allochtonen."

Hangt ook van de herkomstgroep af je ziet soms heel verschillende percentages als je bijvoorbeeld herkomstlanden Marokko,Turkije,Iran,Syrië,Eritrea,Brazilië,China of India met elkaar vergelijkt.

1
121 21st Century Guy

@100 100x raak ! ++++++++++++

1
122 Bollieboos

@101
"Voor ingezetenen van de EU, met alleen een EU nationaliteit gelden dan andere regels, wel recht op uitkering, alle rechten en plichten die Nederlanders wonende in Nederland ook hebben. "

U zegt dat ingezetenen van de EU dezelfde rechten en plichten moeten hebben als Nederlanders, maar de plichten zijn anders.
Buitenlanders uit de EU betalen maximaal 30% belasting. Dat komt omdat ze niet meebetalen aan de sociale voorzieningen. Als ze wel van onze voorzieningen willen meegenieten, dan moeten ze ook evenveel belasting gaan betalen. Momenteel is dat dus niet het geval.
Andere plichten? Dan ook andere rechten.

0
123 beastyboy

Het is bijna een "prestatie" te noemen, dat de groep niet-westerse allochtonen (pakweg 15% van de inwoners van Nederland)... méér dan 50% van al de bijstandsuitkeringen kan innen!

0
124 Scorpio

* Verwijderd door de redactie *

125 Dirk2137

Vandaar dus dat belastingen, heffingen en accijnzen de pan uitrijzen............

1
126 Tiidmasine

* Verwijderd door de redactie *

127 Dirk2137

Geertje spreekt wel vaker de waarheid.

1
128 xtremy

Discussie gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@29 Ik heb hem anders nog nooit horen zeggen dat dit beleid, deze asielstroom uit de hand loopt. Ik zou, als ik in zijn positie was, toch een...

4 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
GeenStijl: ING Beethovenstraat 020 alweer gerenoveerd

@5 Doet er weleens iemand wél iets goed in jouw ogen?...

13 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@27 Geen idee. Net als jij. Anders had ik die allang aangedragen natuurlijk. Maar je denkt toch zeker niet dat v.d. Burg achterover leunt, geze...

15 minuten geleden geplaatst door Bop

sockknitter
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@24Het probleem ligt dus bij de landen, waar de vluchtelingen het eerst de EU binnenkomen. Maar die laten ze lekker doorreizen naar noord-we...

18 minuten geleden geplaatst door sockknitter

LoydMorris
Dubai koopt Nederlandse vliegende auto's: '80 miljoen dollar!'

Mooi zinloos speeltje voor mensen die niet meer weten wat ze met hun centen moeten doen. . . ...

18 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@25 Maar Bop. . . . Jij ziet toch ook wel dat het niet goed gaan op deze wijze. . . Wat zou jouw oplossing voor dit asielprobleem zijn? ...

20 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

MARCUSAURELIUS
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

Ze ziet er redelijk aardig uit.(hoe ze er werkelijk uitziet weet je pas als ze uit bed komt. :D }Maar bloedmooi is voor mij toch wel heel ...

22 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Weetal
Nederland investeert miljarden in chipsector rond Eindhoven

Waarom Eindhoven?Is het de schuld van andere stedendat er geen ASML is?...

26 minuten geleden geplaatst door Weetal

MARCUSAURELIUS
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@23Wel heel veel meer cellen voor dat tuig....

26 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@24 Wat een hoop bullshit bijelkaar zeg....

28 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Reddit/legalteensSexual Games MobileChatubartVideo De Sexo TransWww Sexvid ComBig Tit OrgieBbw BikiniGirlfriend CreampieBlowjobs With CumshotsGrannylesbian PornIndian Desi Sex VideoDasi 49 ComSxx VidioHttps Www Xnxx ComWww Xxxx ComeFingering VideoBrother Sister Sex VediosSexo PornHollywood Sex CinemaHentail TeenStepsister CreampiedHindi Local Xx VideoBlu Film HdBlue Film Video Bhejoصور سيكيس متحركةBeter PunhetaPirno Com LegendaWrestling Porn VideosWatch XxxSaniloni X VideoSanuy Lone XxxAngela White Bang BrosPorn GenresEncoxarPuta LoxuraMassive Boobs BbwPrincess18_ Porn VideosBrazzera Sex ComHentai IsekaiNatalieroush NudeAntarvasna MovieDaddy StepSlimthick Vic PornNude Tv ShowsAllporncomics ComJodi Aries NudeKajal Aggarwal XnxxKamasutra Blue FilmSex Movie Full MovieBarzzar Sex ComSpy X Family PornOakleyraeee Onlyfans LeakedJapanese Uncensored PornBangladeshi Pron VideoSunny Leone Husband BusinessBhabhi Devar Sex MovieEmma Starr AnalToples Beach BabesCulona FollandoGhoda Ka SexTs EcortsAltuazılı PornBoobs XxRias Gremory SexyCorinnakopf LeaksDrunk Sex VideosFree Adult WebcamBarbiecummingsLesbian Omegle PornSpy Camera SisterBoruto HentaiiPorn DitesBokep BokepDultworkFree Porn LezbiansHitomiaTs RoxieGoth Egg OnlyfansAllover30Public PissersXxx FireGifcandy조갸모아Ava Addams ThreesomeAnal Gape PornDevils GangbangBbw BukkakeFree Squarting PornMassage SexxxxPunjab PussiesFemale Orgasam CompilationNooflemagazineXnxx Beautiful IndianKulhad Pizza Couple Video Viral XxxSex Romance ComImogenlucieeeLaurenjasmineXxtikPornotravestisSouth Africa Sex VideoMnms PornTamil Sex Video Blue FilmBbc MomMonsyer CocksBeverly D'angelo TittiesAutumn Falls LeaksNidhi Agrawal XxxYoung Lady ChatterleySky Bri Only Fans LeakCece Capella CreampieAnroid 18 PornWatch Porn Movies Online FreeLexy LunaGrandfather PenisPornos JavAtrizes De Hollywood PeladasBigass Porn PicIntense FingeringOmegle Dick FlashGroups Of Nude WomenRobe PornAmateur Adult VideosPornh NetPorna AltyaziliXxxxxxx9Subtitle PornMallumovieBoob's NudesMom LesbiansexFansy Pornمنتدى سكس عربيAll Porn CategoriesGaby OrtegaGizelle BlancoBig Dick TwitterYoag PornFucking After SchoolBig Tit Porn StarsGiantess Clips4saleHotnudeHentai Anime StreamingPorn Hd Fuएक्सएक्सएक्स2ShotapornAll Hiroin XxxAdriana Checkik PornMr.deep FakeAssistir Vídeo De PornôThamil Sex XxxHot Porb