door Kiki in Buitenland  ·  137 Reacties

  • 33
  • 1774x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Walgelijke figuren, die lui die met kwijl uit de mond lopen te speculeren over burgeroorlog.

13
101 PuurHagelslag

* Verwijderd door de redactie *

102 E.Meel

Realistisch bericht en het wordt iedere dag erger daar, en het beweegt zich hierheen

3
103 chouffleur

* Verwijderd door de redactie *

104 E.Meel

@94 Haha, de Zweden worden gedemoniseerd question

0
105 Criticaster
106 Bij1 psychiater

@104 .
Je praat alweer poep.

4
107 eigenmening

* Verwijderd door de redactie *

108 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

109 E.Meel

@109 tuurlijk... extreemrechts lijdt collectief aan waandenkbeelden.

11
110 TedjeR

@109 .
Nee jij uit het buitenland.

2
111 eigenmening

* Verwijderd door de redactie *

112 E.Meel

Echter de politici in Zweden zijn geschokt, dat zijn nog eens politici !!!!

1
113 Doordenker

Hoogste tijd om het leger in te zetten en met scherp te schieten en raak te schieten. Dit tuig voert idd oorlog en ze denken dat ze ermee wegkomen omdat de Zweden toch te slap zijn. Ik hoop dat de zweden ff grotere ballen kweken dan de kleffe balletjes van Ikea, en anders huren ze maar een huurlingen leger in om dit schuim der aarde vd aarde weg te spuiten.
Vraag mij ook af, wie gaat de schade betalen? Hier in NL ook al vanwege de vele aangestoken autobranden de verzekering fiks verhoogd. Ook hier elke maand zo'n 300 auto's in de hens door zo'n zootje nutteloze nageboortes En ook hier mogen de mariniers ze van mij naar het hiernamaals helpen. Hoogste tijd dat de macht weer komt te liggen waar het hoort, bij de sterke overheid en niet een land wat steeds meer gedicteerd en geterroriseerd wordt door tuig wat denkt boven de wet te staan. Het moet echt over zijn. Als ik in Zweden zou wonen dan zou ik met flatgebouwen waar veel auto's geparkeerd staan echt met een burgerwacht die lui opwachten. Je zal wel moeten om je eigendom te beschermen en de Staat laat het gruwelijk afweten.

2
114 Bleke Betty

@113
Allemaal uitwijzen naar Schokland, en een muur eromheen question

1
115 Bleke Betty

Natte droom voor sommige xenofobische users.... (lees: tuig)

7
116 Bullet108

@104

Oh ja? Wat vind je vd 300 auto's per maand die door vn.l jouw kansenparels in de fik worden gestoken elke maand?
Maar ja, jij woont hier niet eens en eigenlijk zou jij hier niet eens moeten kunnen reageren.

1
117 Bleke Betty

@116
Lachen als het jou overkomt, als dergelijk minkukels jouw auto(s) in de fik steken, kijken wat je dan zeggen zal? De natte droom is geheel aan jullie besteed, geilen op de Nederlander-haat, de blankenhaat, dat is wat jullie doen. Pure haat is het en jullie genieten ervan, en het kan jullie niet erg genoeg zolang het maar de autochtonen, de blanken betreft. Dat is jullie natte droom en de enige reden waarom jullie het over xenofobie en dat soort onzin hebben, omdat jullie het zolang mogelijk willen rekken zodat ze zolang mogelijk de tijd Krijgen om te ontwrichten en te vernietigen.
Fine mensen zijn jullie!

1
118 Bleke Betty

Schrijft @118 soppend achter de computer.

8
119 PuurHagelslag

@119
Joh..! De ware aap uit haar boerka vandaan, er wordt wat afgesopt onder die schaamlappen, zit dat nu nog een beetje, zo'n schaam-verpakking?
Ach iig ziet je man niet hoe vreselijk lelijk je bent. question

1
120 Bleke Betty

@93 ; Vergeet het. Die auto is van 1 van die 50. De andere 49 hebben geen zin om met hun kop in de media te komen als ultrarechtse nazi, aangehouden te worden voor geweldpleging en geen VOG meer te kunnen krijgen vanwege een veroordeling voor mishandeling.

Als autochtoon sta je er alleen voor en dat doe je ook niet (half dood geslagen/gestoken).

1
121 Mariska3

Walgelijke figuren die hun kop in het zand steken voor de botsing die er gaat komen tussen Europa en de islam. Zum Kotzen. Hoe blind moet je zijn om dat niet te willen zien?
Overal rommelt het en de regeringen doen niets, nee, ze verergeren de situatie door grote hoeveelheden moslims toe te laten. Overal staan partijen op als de PVV. Het wachten is slechts tot ze een meerderheid vormen. De islam moet verdwijnen uit Europa. Het alternatief is dat we over 20 jaar allemaal bekeerd zijn tot de islam of uitgemoord.

2
122 samcash

Sprak @120 uit ervaring.

3
123 PuurHagelslag

@123
Stop er nu maar mee, want je maakt jezelf compleet belachelijk. Ouwe soplap, jij had het over soppen en dus fuck ff op met je slappe gezeik. Wie de bal kaatst, jij dus, moet niet zeiken als de bal teruggekaatst wordt. :X

1
124 Bleke Betty

@124
Hap hap

3
125 PuurHagelslag

@121 Je doet nu net of mensen heel rationeel handelen als hun auto in de fik wordt gestoken. Vergeet het maar. Mensen worden extreem boos als je dat doet. Dit gaan door het lint. Zoals je hebt kunnen zien stonden er meer auto's in de brand dan dat er daders waren. De kans is daarom heel groot dat er meer auto-eigenaren waren dan daders. Zeker als een grote groep mensen razend zijn van woede dan kan het zomaar mis gaan.

1
126 RazorBlade

@97 Hier wordt ingezoomd op een specifiek segment van de maatschappij als geheel worden er in Hongarije gemiddeld meer moorden gepleegd dan in Zweden.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_intentional_homicide_rate

3
127 21st Century Guy

@127
Waar slaat dit op? Je moet appels met apples vergelijken. bv. dat er in NL ook elke maand 300 auto's in de hens worden gestoken door hetzelfde soort 'mensen'
Daar moet je het mee vergelijken. En ik ben ervoor om het leger in te zetten en met scherp te schieten op dit smerige afval vd samenleving. Zelfs nog nooit een eerlijke stuiver verdiend, maar vernietigen wel de bezittingen van anderen die wel voor hun spullen werken. om nog maar te zwijgen over de schade aan de algemene voorzieningen.

1
128 Bleke Betty

@127 Wauw, dat zijn dan wel heel veel doden daar. Dagelijks komen er in Zweden mensen om door steekpartijen. Dan nog de doden door gangs onderling. Gemiddeld 15 doden per week door steekpartijen. Ik heb minder moeite met de dode criminelen.

0
129 Saviro

@129 "Gemiddeld 15 doden per week door steekpartijen."

Waar haalt u dat vandaan ? Dat zou 780 doden per jaar betekenen.

2
130 21st Century Guy

@130 Dat zijn de gegevens die wij op het werk kregen.

0
131 Saviro

@131 Wat voor werk ? Ik kan niets vinden wat hier op wijst dit overtreft zelfs het totaal aantal moorden in Zweden.

0
132 21st Century Guy

@128 ik onderschrijf je opmerking volledig.

0
133 Mijn waarheid

Mensen hier weten niet eens meer wat oorlog is, dus als er iet gebeurt is het oorlog!

4
134 mike45

@132 Ik ben trauma arts en wij krijgen dit soort gegevens 1x per half jaar. Ik zeg daarmee niet dat dit alleen door migranten komt . Gegevens politie en gezondheidszorg wordt hier dan intern gekoppeld. Ook in Nederland zijn statistieken vaak anders dan de werkelijkheid. Alleen dit jaar zijn er al 264 dodelijke steekpartijen geweest. Toen ik de lijst zag heb ik ook mezelf achter de oren gekrabd van dat is wel heel veel en lijkt me overdreven maar, ik werk in de noordelijke regio en heb weinig of geen zicht hoe het in mid-en Zuid Zweden staat.

0
135 Saviro

@135 Als dat zo is dan klopt ergens iets niet qua synchroniseren.
Mischien dat alleen mensen die onmiddellijk sterven na messteken wel opgenomen worden in bepaalde statistieken en anderen die later alsnog sterven niet.

0
136 21st Century Guy

@136 Eigenlijk nooit over nagedacht. Man je zet me aan het denken. Ga het toch eens navragen hoe ze dit betekenen. Voor mij zijn het statistieken waar ik niks aan heb. Ik lees ze en ga over op dat wat ik hoor te doen. Heb nu 6 weken zorgverlof daarna, trek ik aan de bel.

0
137 Saviro

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Weetal
It Begins… NYC Regrets Accepting Migrants

Binnenkort hopelijkook in Nederland....

5 minuten geleden geplaatst door Weetal

Olivia
Er verschijnt binnenkort mogelijk een 'nieuwe', superheldere ster aan de hemel (en zorg dat je 'm ziet, want hij is zo weer weg)

@9ik lees net dat Betelgeuse 720 lichtjaar verwijderd staat , en wie weet is deze grote gasreus al geëxplodeerd . Ja zou wel bijzonder zij...

6 minuten geleden geplaatst door Olivia

Strongoli
Waar stopt humor en begint racisme? ‘Kan weinig meer zeggen!’

@2Mooi omschreven! 👍😊 Ik denk er hetzelfde over....

8 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Weetal
Reacties op staat van het onderwijs: ‘Tafels leren en stampen is broodnodig’

Het is een zaak vanhersens leren gebruiken.Niet hoe je een calculator gebruikt....

10 minuten geleden geplaatst door Weetal

LoydMorris
Groene droom Utrecht spat uiteen: elektrische laadpalen moeten 's avonds uit om netcongestie te voorkomen - NieuwRechts.nl

@7 Ik blijf ook lekker doorkachelen in m'n auto die op overblijfselen van dooie dino's rijdt. . .https://www.ed.nl/binnenland/energiecoope...

29 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Weetal
Gewelddadige dood van Mahsa Amini was volgens VN-onderzoek onrechtmatig

Onder welke omstandigheden is een gewelddadige doodwel rechtmatig?...

37 minuten geleden geplaatst door Weetal

Reconquista
Aantal in aanbouw genomen woningen VS flink gestegen

In 2022 kwamen er 2,6 miljoen migranten bij (illegalen niet meegerekend) Er wonen 11 miljoen illegalen in de VS. Met zo'n instroom blijf je aan ...

37 minuten geleden geplaatst door Reconquista

ThWil
Gewelddadige dood van Mahsa Amini was volgens VN-onderzoek onrechtmatig

@1 Ze moeten natuurlijk zeer omzichtig manoeuvreren als het een islamitisch land betreft. Voor westerse landen zijn ze zo mee klaar. Die krijgen...

38 minuten geleden geplaatst door ThWil

NK. App
Voyeurism MomAlvin And Chipmunk PornBlondd PornRashi Khanna Sex PhotosNri PornHindi Vidio XxxTied Up HandjobJapanese ScatpornXnxx HdsexPornfedility ComClothed BlowjobPrank Video SexTamil Sex LesbianIndian Pink PussyNude Pole DanceGay Porn TweetVoyeur Hous3Pornos En EcuadorSunaina Sex VideoStrippers In The Hood PornhubAllgirlmassagepornFuta HandjobDry Humping PormShemleMulheres NuasHow To Suck A DickDise XxIndian Aunty Blue FilmSex Malayalam GirlsCathy Heaven DeepthroatNhentainPhotos Pornos AmateursXxx GrillFemdom CowgirlTransgender Porn ComicsLesbians Amateurs PornChannel Preston ComLong Hair Sex VideosViolet Myers Blow JobShakila Aunty SexPorn Mexicano GayTracie Lords VideosFikfapcamsSexo Ao Vivo CamsAubey KatePhatrabbitkiller PornPron Video BrazzerNautica ThornRosalia PornGloryhole RealityFree Porn ViceosEbony Bbw Solo PornCartoon BeastalityGloryhole Secrets Full VideosFreestripgameSexiest Anime BoobsKatrina Xxx PhotoAsian Do PornScrewmywife PleaseStepbrother I'm Stuck PornMassive CumshotsHot Honeymoon Sex VideoTop Porns SiteJessica RayneHot Foot WorshipHumiliating PeggingGreek Godess PornFelbooruShriedan LoveNaked BlackSabbw FacesittingTamil Acters Sex VideosSouth Hot Sex VideoXvideo Mom DadHandjob MomAnal TorcherFree Porn CelebretyFotos De TravestisBelle Delphine Onlyfans LeaksDirty Laundry HentaiChat Gpt PornHot SextubePorn Mya GNatalie KrilSexy Old WomanAadam4adamAlisoncrftAmphibian PornExtreme Porn HubTaylor Swift Nip SlipThe Kirsten ArchiveYoungmintVideo Erotique GratuitCarmela HabibiSteven Universe PronElla BrookBoobs Eating VideoCherokee The AssWeb Series Video Xxx2 Girls PornIndian Local Sex HdDopewhoresEbony Taboo PornHarley Quinn HentBig Tits RidingHot Porn RedheadWww Xxx English VideoStars 818Jen BrettPichunterBangbros SourcesJesse Jane VideosParn HdThe Family Guy PornRiley Reid Interracial ThreesomeWww.only Fans.comMemes PornsOk XxxLana Rhoades TwitterSlazzer .comHindi Hot Sex MovieIndian Deshi SexKatrina Kaif Ki Chudai Ki VideoCant Stop CummingChristycanyonnudeCerdas.comDeepfakexxxFreexafeFlashy TitsPorn InfielesXxx Two Girls One BoyPakistani Girl PhotoMagic-miaX Videos SearchHd Porn Cute KoreanXhamasterHqporner.colmSexy Pussy ImagesPerky Breasts NudeJohn Porn StarNina Kay PornBy Mistake PornPorn SquidNailed HardcoreWwe Lita TitsAdult PornsexTitok PornErodateBoyforsaleBollywood Heroin Sex