Migratie is geen misdaad (facebook.com)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door morandi in Politiek  ·  194 Reacties

  • 7
  • 1110x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@150
Ja, één voorbeeld.....
Dat mag je statistisch niet oprekken voor de hele groep.

5
151 Realisme graag!

Illegale immigratie zonder papieren is een misdaad.
Het aan de burgers van nationale souvereine staten opdringen van ongebreidelde immigratie van incompatibele culturen noem ik landverraad en behoort te worden gestraft.

0
152 thestranger

@149 Cynisch. Ik moet daar ook altijd aan denken. Daarom ben ik juist tegen het opvangen van vluchtelingen. Niemand wilde de Joden helpen, dan andersom wat mij betreft ook niet.

2
153 Yisrael

@153
Misschien erg ouderwets gereformeerd, maar uiteindelijk zijn we allemaal verantwoordelijk voor onze eigen daden.

3
154 Realisme graag!

@154 Rationeel gezien klopt dat, maar in dit geval wint emotie het bij me.

1
155 Yisrael

Bron is facebook.

Ben blij dat ik het niet kan lezen.
Maar gaan we nu al facebook hier plaatsen, dan ben je wel triest.

1
156 Benzardi

"Migratie is geen misdaad "
Nee.
Maar de grens sluiten voor niet gewenste migraten is dat ook niet.

3
157 BenErWeer

migratie is op zich geen misdaad.
Maar migratie kan gewenst zijn of ongewenst, op een bepaald moment in een bepaald land of bepaalde streek.

Voor veel mensen in Nederland is het nu even genoeg. Even niks meer erbij. En wat mij betreft ...asociale ratten die hier alleen maar overlast veroorzaken zo snel mogelijk uitzetten.

2
158 Harry potter maar zonder bril en sportiever

@151 Realisme graag!
"Dat mag je statistisch niet oprekken voor de hele groep."

Niet erg realistisch van je. Dat incident komt voort uit het groepsdenken bij die specifieke groep. cultuur/religie/gewoontes....dus natuurlijk mag je het dan betrekken op die hele groep.

3
159 Harry potter maar zonder bril en sportiever

@159
Je bedoelt waarschijnlijk een groepsdenken in jouw hoofd. En nee daar zijn in de statistiek geen uitzonderingen voor.

4
160 Realisme graag!

@111 welvaart moet je voor werken /studeren... Het grotendeel van de immigranten denkt dat ze niks hoeven te doen en t geld uit de muur komt

1
161 maarten1234

@111 bovendien: De ouders kiezen voor een kind als ze de consequenties kunnen dragen, als je door welvaart een kind kan onderhouden en nemen waarom.zou he dat kind als profiteur betitelen?

0
162 maarten1234

@101 " En nu kan ik zeggen dat ik 100% autochtoon Nederlander ben, maar sinds ik er achter ben dat de moeder van mijn oma Duitse was kan ik dat ook niet meer zeggen."

Waarom hebben mensen toch zo'n moeite met de definitie van allochtoon en autochtoon...

1
163 RobP

@111 "maar we kunnen geen rechten ontlenen aan de prestaties van onze voorouders."

Waarom niet? Wat een cultuurrelativist ben je toch.

2
164 Hans Brinker

@164 Ik zie niet direct waarom geen rechten kunnen ontlenen aan wat onze voorouders deden met cultuurrelativisme te maken heeft.

Ik vind wél dat als je vindt dat recht op welvaart van generatie op generatie over te dragen is, je óók de verantwoordelijkheid voor hoe je aan die welvaart komt, over moet dragen. Oftewel: mijns inziens kun je niet zeggen dat je recht hebt op welvaart en tegelijk beweren dat je niet verantwoordelijk bent voor kolonialisme en de kwalijke gevolgen daarvan.

4
165 Smiling

@165 "Ik zie niet direct waarom geen rechten kunnen ontlenen aan wat onze voorouders deden met cultuurrelativisme te maken heeft."

Ik zie dat wel. Geleverde prestaties - op welk gebied dan ook - zijn onderdeel van een cultuur. Deze prestaties vertegenwoordigen bepaalde waarden van die cultuur, in die tijd en nu. En op die (culturele) erfenis bouwt iedere nieuwe generatie van die cultuur juist op verder. Terugkijken en beoordelen van het verleden van je cultuur is daar uiteraard een onderdeel van.

1
166 Hans Brinker

@165 En waarom niet?
Je kunt het verleden niet beoordelen aan de hand van de hedendaagse waarden en normen.

0
167 RobP

@8
"God schiep de wereld, maar Nederlanders schiepen Nederland"

Ofschoon ik niet in een God geloof, denk ik dat wij, Nederlanders, wel degelijk het recht hebben om de ballotagecommissie te vormen die uitmaakt wie we wel en niet toelaten en onder welke voorwaarden.
En naar mijn persoonlijke mening zijn we daar al veel te ruimhartig in. question

3
168 Gandalf

Migratie?

Kolonisatie!

1
169 Xmod

@111 Feitelijk is dat helaas ook juist, ze hoeven niet te werken en krijgen alles cadeau.

1
170 Xmod

De Ruyters zeggen: "Migratie is inderdaad geen misdaad anders zou het wel ergens in de rechtsystemen voorkomen met een strafmaat. MAAARRRRR al die andere dingen die dit klotevolk met een chocolade-bruine tint uitvreet heelll eerrruugggg vaak dus wel en daar gaat het nou net om!!!! Allereerst moet je dan de normale procedure volgen want als je ILLEGAAL ergens naar binnen wipt dan is dat EEN MISDAAD!!!!! Als je de normale procedure volgt moet je ook allemaal papiertjes aanleveren dat je braaf bent geweest en dat je op school hebt gezeten etc etc maar dit volk probeert dat te ontlopen en daar hebben ze een redden voor omdat ze dan allemaal worden AFGEWEZEN!!!

Dus we zijn er klaar mee en nu is het zaak om ze terug te sturen, terug naar af en waar ze vandaan zijn gekomen. Ga daar maar de boel verzieken en laat ons gewoon ons leven leven hier!!!"

2
171 De Ruyters van Michiel

Weet u wat ik zo fijn vond aan die goeie ouwe tijd ,bv die van jaren 50 en die filmpjes bekijkt alleen maar aardige blanke mensen dat móet toch toen een heel mooie tijd zijn geweest om te wonen en te werken

1
172 Joepie

@101 voor mij geldt hetzelfde. Van mijn moeders kant zit er een Duitse vader tussen. Het is wel paar eeuwen geleden.

Nog veel langer geleden 'emigreerden' onze Afrikaanse voorouders naar het noorden. Hadden ze dat niet gedaan dan waren u en ik er niet geweest.

Een deel van onze welvaart danken we aan onze voorvaderen. Duidelijk is dat deze vroegere welvaart vaak op een manier is verkregen die wij nu afkeuren.

Veel mensen roemen onze christelijke cultuur. Daarbij vergeten ze dat deze godsdienst ons is opgedrongen door de Romeinen. Onze voorvaderen zouden zonder deze dwang waarschijnlijk nooit christelijk zijn geworden.

Wat we nu zijn 'danken' we aan onze migrerende, rovende, heersende voorvaderen.

5
173 Myth63

Migreren om gratis mee te eten, naar een land waarin de bewoners via belastingen en maatregelen die hun leven prettiger maakten. nu een leuk leven hebben. Moet wel degelijk strafbaar zijn.
Probeer eerst maar eens in je eigen land de zaak te verbeteren, of stort geld om het systeem waar je in terecht wil komen, blijvend te onderhouden, anders raakt ook daar de koek op.
Gratis meeeten kan alleen bij Wim Kan of Wim Sonneveld.

1
174 Mollevanger

Mijn buurman is rijker dan ik. Hij heeft 40 jaar gevaarlijk zwaar werk op een boortoren gedaan. Zijn huis, auto en vrouw zijn groter dan dat van mij.
Ik zat 40 jaar lekker warm achter een bureautje.

1
175 Mollevanger

Migratie is inderdaad geen misdaad, je ongewenst ergens vestigen, profiteren van andermans inspanningen en terplekke de maatschappij verpesten wel.

1
176 Salitos

Illegaal de grens overschrijden is een misdaad.

Indien je wilt migreren naar een land, of naar Europa, maar je voldoet niet aan de wettelijke voorwaarden, dus je dient je aan als asielzoeker, hoewel je helemaal geen vluchteling bent, is ook een misdaad.
Je betaalt de georganiseerde misdaad om jou de grens over te smokkelen. Je bent dus medewetend aan misdaad en werkt er actief aan mee.
Het is valsheid in geschrifte.
Je neemt de plaats in van een bonafide vluchteling.
Je ontvangt ten onrechte huisvesting, gezondheidszorg, toelagen, enz. Het is dus keiharde fraude.
Indien je je identiteitspapieren hebt vernietigt om uitzetting te bemoeilijken, is dat obstructie aan de waarheidsvinding.

Dat er politici , ambtenaren en belangenclubs zijn die deze misdaden ondersteunen en asielfraudeurs voorthelpen, doet niet terzake . Het blijft misdaad. de betreffende politici en anderen moeten ook worden berecht voor hun aandeel.

1
177 duurendaal

** gebruiker verwijderd **

@120 ++++ Helemaal eens op het stukje egoïsme na. Natuurlijk is egoïsme goed in deze situatie, kiezen voor jezelf uit lijfsbehoud.. want dat is het. Maar er helemaal je levensfilosofie van maken daar schiet je in door, tenminste dat gaat voor mij niet op naar de maatschappij waarin ik leef en mijn naasten.

178 verwijderd110

Nee, de armen willen de armen uit verweggistan buitensluiten. Want de armen en middenklasse, in die volgorde, zijn de sigaar, altijd.

1
179 Wendel

** gebruiker verwijderd **

@125 Nederland verzorgt men eigen ouders en familie niet dat laat men over aan veelal Moslima's die de poep op moeten ruimen van de ouders van Nederlanders,

Ach nieuw fabeltje verzonnen omdat de oude(gastarbeiders kwamen het werk doen wat Nederlanders niet wilden doen) totaal lek geprikt is. Schaam je ogen uit je kop aub, mijn dochter werkt al sinds haar tienertijd met dementerende en fysiek beperkte mensen. Dit doet ze met vreselijk veel liefde voor deze mensen, en zij en collega's gaan zelfs in hun vrije tijd uitstapjes organiseren of een weekend tripje met ze maken. Anders kan dat niet vanwege bezuinigingen hè. Bij haar werkt 1 allochtoon de rest is allemaal autochtoon en niet van 1 of 2 generaties terug maar honderden jaren terug. Waarom??? Vul maar in! Er werken heel erg veel autochtone mensen in de bejaarden zorg,ga dr eens kijken kun je het zelf zien!

180 verwijderd110

@90 Volgens mij zijn dat doodnormale middeninkomens.

1
181 Vilseledd

* Verwijderd door de redactie *

182 E.Meel

@182 .
Je lult alweer uit je nek.

0
183 eigenmening

Migratie is an sich inderdaad geen misdaad. Illegaal andere landen binnendringen daarentegen...

0
184 ChuangTzu

@181
Je moet dit globaal zien.

Dan is de Dobberneger arm en de Nederlandse Tokkie rijk.

2
185 Realisme graag!

@185 : Wie zegt dat? Is dat ooit onderzocht?

0
186 Wendel

Wat voor maatstaven leg je aan om de kwaliteit van leven van Nederlanders (niet "Tokkies", vervelende hater) met die van de immigranten te vergelijken? Ze zijn niet te vergelijken. Niet op basis van netto dagelijks inkomen, niet op basis van gezondheidszorg of kansen op de arbeidsmarkt. Er zijn teveel verschillen zowel qua inkomen als qua degenen die ons inkomen "afromen", als qua vaste lasten: in Afrika is men eigenaar van het eigen hutje danwel huurt. Dat zijn dan de vaste lasten, ja hier en daar wat smeergeld elke week of maand, volgens het systeem van de maffia.

0
187 Wendel

@185 In die landen bezit iedereen zijn eigen huis. Ook al zijn die huizen armoedig, ze hebben huur noch hypotheek. Belastingen zijn laag of worden niet eens geïnd en de informele economie alsmede de ruilhandel zijn er groot. Op papier mogen ze dan 200 euro per maand verdienen, in de praktijk werkt dat totaal anders. Henk en of Ingrid moeten al minstens 1500 euro verdienen puur om de verplichte kosten van levensonderhoud te betalen.

2
188 Vilseledd

@186
Als je ooit je dorp ben uitgeweest, weet je dat.
PVV-ers met zelfmedelijden betwijfelen het echter. Maar ja, die weten niets van de wereld.

2
189 Realisme graag!

@188
Ga je mond spoelen met zeep aub.

0
190 Realisme graag!

@188 : Juist, dat bedoel ik dus.

@189 : Ad hominem bij gebrek aan argumenten, zoals bij u gebruikelijk. Ga een omgeving zoeken waar u niet zo dom overkomt, dan kunt u gewoon meepraten.

1
191 Wendel

@190 Leuk bedacht, een schimpscheut van je oud-onderwijzer onthouden en die maar waar eens gebruiken na 30, 40 of 50 jaar. Maar waarom weet je niet.

1
192 Vilseledd

* Verwijderd door de redactie *

193 E.Meel

@193 Tenzij je een zielig vluchtverhaal verzint.

0
194 Vilseledd

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Ron MVV Maastricht .
Muziekdraadje

Deep Purple - Highway Starhttps://www.youtube.com/watch?v=Wr9ie2J2690...

1 uur geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

Olivia
Muziekdraadje

Tavares - Don't Take Away The Music https://www.youtube.com/watch?v=sFktT-k4G_Y...

1 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Spargo-Just For You https://www.youtube.com/watch?v=MCpwqmrbyqQ...

2 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Sparks - When I'm With You https://www.youtube.com/watch?v=TVTH7OsNbhs...

2 uur geleden geplaatst door Olivia

elsemiek
Offtopic

@1948 Dat lijkt me ook irritant dat ze dat eerst willen lezen , dan is de spontaniteit toch weg?...

2 uur geleden geplaatst door elsemiek

eh
Offtopic

@1935Ik heb het over momenteel.Soms duurt de moderatie lang, en dan mis ik wanneer het tevoorschijn komt.Andere keren gaat dat veel snelle...

2 uur geleden geplaatst door eh

Olivia
Offtopic

@1944 Ik kan me dit niet herinneren , schijnbaar was ik op dat moment er niet . Had ik het wel gelezen had ik ook niet geweten dat jij dit was...

2 uur geleden geplaatst door Olivia

eh
Offtopic

@1924@1936...

2 uur geleden geplaatst door eh

Olivia
Offtopic

@1943Nee dat van die taalnazi heb ik geen boodschap aan . Dat ze maar lullen wat ze willen , als je daar je ego mee op moet krikken dan stell...

2 uur geleden geplaatst door Olivia

elsemiek
Offtopic

@1942 Ik had t snel door maar een paar anderen ook 🤣...

2 uur geleden geplaatst door elsemiek

NK. App
Web Series Indian HotXn XxPerv Family PornPorn Videos CartonP O R N LesbianNude AsmrtistsSquirt SexChatturnateAunty Xxx ComLeaked Selena Gomez PhotosKim ChambersAunty Boy SexMan Fuck BitchAnjali Arora MmsKate Winslet NudesNaked Wemon DancingNxxx KoreaLocal Bangla Blue FilmCumin Me DaddyShyla FoxxxRaiden Shogun CosplayYgooCrazyshit.conShweetie PornBdsm Test ComCarter CruiseBlonde BjMiketoks PornNu Pour NousLee Chae DamLocal Bf ComNaked KireanFree Video Chat For AdultsBest Pornhub VideosTiktok SlutsAva Rose NudeTelugu College Girls SexBengali 3x BfGonzo Porno.Porn Stars ActressSofa XxxXxnx6Face Fuck CompilationKitty CamWww Gay Sex Video ComJudy Hopps SexySex Wep ComChina Big SexCherie Deville MassageSexe Tv GratuitFatalmpdelPorn PainanalPorn BoyHot Sexy Fucking VideosR/nsfwhardcoreGrupos De Whatsapp PutariaBbsr SexDavin KingAlura Jenson DownloadWww Indian Blue Film ComBlue Film Sister And BrotherBabysitter Caught MasturbatingGay Porn BulliedXvedio ComIndian Hd Sex Videos DownloadSexy Force PornPron Video LesbianOutdoorpissingFlash PornsJock PhysicalDani Daniel PicsSexy Nangi Chudai VideoNana_taipeiStrip Porn GamePrincess Peach SexualChut Ki PhotosAshemaletube.comùTeenager PornTruenudistCloseup BlowjobsLovelymimi NudeHidden Camera Mms VideoBlack Couple ThreesomeMagmallowPoonam Pandey Sexy VideoPmatesPorno CagandoPuerto Rican PornosShemale Cumshot CompilationWeb Sexo DiscordJoibabesThreesome ResditTheodora DayDisha Patani Hot BikiniVr Animated PornTution PornMoaning VideosGirl Sleeping PornسكسالمانيScoolsexRashmikaxnxIndian Sexy Bhabhi SexBlack Porn TubeNikke PornIndy Starfall:Bangbus Full VideoVideo X PornIndian Actors XxxHispanic Naked WomenNikki Bella Xxxأفلام جنسية مترجمةLeather BondageSoulgenaiVideo Game Por NSexy Bf BlueNude FilipinaSalma Hayek ButtAccount Free BrazzersDaughter Mother Exchange ClubXxxcc HdJavsub IndoHayley-marie CoppinIce Spice HentaiM T F PornXfollowerHitomii LaHaidi Lavon NudeXxx Video KitchenNicki Minaj HotKissing ForeplayHottest Guys CummingFreesexcafeNude Pic AmateurPorn Indian BeautifulPornforCat 3 MovieErotica Free FilmsNiudevistaDirtyconfessionsFree Braziers PornSkylarmaexoLovelymimi PornPorn Star Alexis FawxAlt Balaji Hot ScenesMichellangelsVicky Stark LeaksMariafagredano OnlyfansInteraacial PornGroup PornosKristen Stewart Nuda