door Febee in Binnenland  ·  237 Reacties

  • 56
  • 1706x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

bang genoeg voor vanavond

12
201 info

Elke keer die Islam Ufos he.
En dat die Linkse media daar bewust niet over praat ,
ja, dat zet te denken.
Worden ze gechanteerd door de Islam mafia die in contact staan met de Islam Ufos , of werden zij bestraald met hypnotische Ufo energie?

7
202 techcenter

geen idee
maar er werd net aangebeld, laat he.
een enge moslim.
wel doe nooit open want meestal voor een van mijn enge moslim buren.
heb een leuke bel, daire 1 en makkelijk.
ga er altijd van uit als het voor mij is dan bellen ze nog wel een keer.
hmm heb ook een enge moslim buurvrouw, die klopt soms om 3 uur in de nacht aan mijn deur als het licht brandt. die laat ik ook eerst 2 keer kloppen voor ik opendoe.
ramen en deuren op slot nu en nog even een leuk boek lezen om alle angst te verdrijven.
fijne avond verder.
cu

12
203 info

@202 excuus, ben niet zo van de complotten. cu

9
204 info

@204
Een maat van me was het een keer over komen toen hij zijn hond uit liet tijdens een Lsd trippie.
Of het waar is weet ik natuurlijk niet omdat ik er niet bij was,
maar volgens mn maat zag hij ineens groene kleuren uit de bosjes komen waar net zijn hond had geplast.
Toen hij wat beter keek steeg er ineens een heuse Ufo met Zweedse vlaggen omhoog, daarna is mn maat weggerend maar later bleek dat zijn hond met hypnose wapens was bestraald .
Dat bleek wel toen mn maat een Turkse TV zender op zette en de hond eindelijk weer eens normaal deed, tot hij de TV op andere zenders zette,. elke keer weer de trip in die hond.
Nu moet hij continu een Turkse TV zender op zetten anders is er geen houden meer aan zijn hond!

En zulke dingen he... Daar komt de linkse media niet mee.

3
205 techcenter

nee
vreselijk een getraumatiseerde hond door de ufo Turken.
ik zou er werk van maken.

10
206 info

uhm Zweedse dan.

9
207 info

Vanaf pakweg de jaren 60-70 zijn heel veel zaken in Nederland achteruit gegaan, dat is wel zeker.
Het leven is veel ingewikkelder geworden, voor veel mensen te ingewikkeld (vandaar steeds meer "verwarde mensen").
Leefgenot en plezier is achteruit gegaan. Het is ook allemaal veel meer materialistisch geworden.

Is dat allemaal de schuld van de Islam? Nee zeker niet. Heeft allerlei oorzaken. Globalisering onder andere.
Dus de islam de schuld van dat alles geven is onzin.

Dan focussen op de Islam. Wat is Islam? Wat moeten wij er mee? Zijn wij (Nederland) er beter van geworden?
Nee totaal niet, het voegt totaal niets nuttigs toe. Het geeft ons (spiritueel, menselijk, sociaal, wetenschappelijk, ethisch) niets wat we nog niet hadden. Het voegt dus geen ene reet toe, we schieten er niks mee op. Geeft alleen tweestrijd en problemen. (oorlog zelfs).
Als je zou zeggen dat Allah eigenlijk de christelijke Duivel/Satan is zou je het bijna geloven. Omdat islam bijna compleet het tegenovergestelde is van het Christelijke geloof. En Mohammed (legerleider) het compleet tegenovergestelde is van Jezus (leraar prediker genezer)..

1
208 Harry potter maar zonder bril en sportiever

Ik geloof zelf niet in een god, omdat er eenvoudig totaal geen bewijs voor is. Dus van mij mogen in principe alle georganiseerde religies over boord gegooid worden.
Grotendeels is het allemaal onzin, alle rituelen en alle praatjes die opgehangen worden. Veelal nergens op gebaseerd.
Maar de islam springt er bovenuit qua gestoordheid, lijkt wel een religie die uit de hel komt i.p.v. aan een god gerelateerd.
(ALS je in een hel-hemel god-duivel zou geloven dus). (wat ik ook niet doe).

3
209 Harry potter maar zonder bril en sportiever

kindbruidjes (gelegaliseerd)....verkrachting binnen het huwelijk (toegestaan)...schaamlippen en clitorissen wegsnijden...neef en nicht huwelijken....eerwraak....homo's dood maken....vrouwen stenigen....lijfstraffen stokslagen zweepslagen....dieren slachten willens en wetens zonder verdoving....aanslagen plegen....meer criminaliteit dan andere bevolkingsgroepen....vrouwen verkleed als brievenbus....enzovoorts enzovoorts...
Het is een gestoord zooitje. Een belediging voor ieders gezonde verstand. Dat je het hier nog over moet hebben anno 2018 is al te gek voor woorden.

2
210 Harry potter maar zonder bril en sportiever

En wie hier tegen is die is "extreemrechts" en een "racist"...haha laat me niet lachen.
Wie er voor is die is zwaar ziek in zijn hersenpan. Die is hopeloos verloren.

3
211 Harry potter maar zonder bril en sportiever

Wat een onzin. Hier in de Grote Steden leven we gewoon in gescheiden gemeenschappen. Daarom functioneert het nog steeds!

6
212 Vaartuig

@212 weet je waar dat toe geleid heeft? Syrie sebrenica

0
213 maarten1234

@213

Ik zeg ook niet dat ik er gelukkig mee ben. Daarom gewoon de sociale huur afbouwen naar kleinere appartementen (1, max 2 slaapkamers) en meer koop.

Overigens is Leerdam de moslimhoofdstad van Nederland en niet een van de grote steden.

3
214 Vaartuig

@210 En zo is het....met de Islam word de ontwikkeling mens 500 jaar terug geworpen!!...
Barbaren eigenschappen kan anno 2018 niet meer!

0
215 TouchScreen

En dit kon alleen maar gebeuren door politieke partijen die al decennia lang de hardwerkende burger uitbuiten en monddood maken. En zolang hardwerkende burgers de boel niet platgooien en het partijkartel verjagen zal dit gewoon door gaan.

0
216 Soare

* Verwijderd door de redactie *

217 E.Meel

@209 Epistemologisch gezien bestaan echte bewijzen alleen in de wiskunde en de analytische filosofie (proposotie- en predikaatlogica), omdat daarin het domein welgedefinieerd en begrensd is. Daarbuiten, met name in de emprische disciplines zoals de natuur- en de scheikunde, zijn we afhankelijk van onze zintuiglijke waarneming en die is gebrekkig en beperkt. Die zgn. "kennis" is daarom slechts relatief, en ook het begrip "bewijs" is daarin maar een relatief begrip.

Niemand kan daarom absolute kennis claimen. Alles is geloof. Jouw idee om "georganiseerde religies over boord te gooien" vind ik net zo gevaarlijk als het gepredik van de de zgn. haatbaarden imams van de extreme Islam, die een eind willen maken aan de Westerse cultuur. Verder is generaliseren en stigmatiseren geen teken van een gevorderde intelligentie.

1
218 yadasampati

Als je maar niet vergeet dat al die moslimlanden in de pre-islam periode welvarende, vooruitstrevende landen waren.
De streek vanaf de Jordaan over Turkije naar Irak en Persie heette zelfs "De Vruchtbare halve maan". Daar lag het ontstaan van onze beschaving.
Sinds Mohammed daar de scepter zwaait is het bergafwaards gegaan. Via verwaarlozing verwerden die landen tot woestijnen waar roverijen en slavernij heersten, en men iedere andersgelovige naar het leven stond en staat. Gedenk de Yezidie,s, de Koerden en de Armenen.

0
219 Mollevanger

@218 "Alles is geloof."

Dat is onjuist. Er is zoiets als "objectieve waarheid". Een voorbeeld hiervan is dat ik weet dat de aarde rond is, dat is geen geloof maar een objectieve waarheid.

En wat zou er mis mee zijn om georganiseerde religies over boord te gooien? De mensen zullen nog vrij zijn om die religies te belijden, alleen zullen religies geen speciale behandeling meer genieten. We zouden het woord "religie" in zijn geheel overboord moeten gooien, daar religies een vorm van een ideologie zijn.

1
220 Bluth

Ook zou ik uitkijken om Religie van de huidige moordpartijen in de islamwereld de schuld te geven.
De moordpartijen in die regio worden in naam van de islam gepleegd. Het Boeddhisme, Christendom of Hindoe-isme hebben daar niks mee te maken.
Die gruweldaden in die landen staan helemaal op het conto van de islam en de geboden uit de koran.
Niks diversiteit. De islam is de dader.

0
221 Mollevanger

Volgens mij is het diversiteit geschreeuw een vooringenomen manier om de islam uit de wind te houden.
Een soort "Samen staan we sterk"
Nu kan de islam zijn vaak gruwelijke ideen verspreiden onder de paraplu van het woord "Religie" Het is via die islam de bedoeling dat andere, wel echte religies ook de griezelige waanbeelden van de islam gaan verdedigen. Een slimme zet van Mohammed.
De islam valt als men het echt uitzoekt niet onder het woord religie, maar is 100% een ideologische sekte.
Een ideologische sekte is, voor de mensen die dat nog niet weten, Een vereniging waaruit je, na aansluiting bij die club, nooit weer uit kunt treden. Eenmaal lid is altijd lid. Op het verlaten van zo,n beweging staat de doodstraf. Zoals ook bij de islam het geval is.

1
222 Mollevanger

Nog een leuk verhaaltje waarbij zelfs engelen zijn betrokken.
Volgens al-Alusi’s tafsir of exegese opende ‘Amr, nadat Abdullah zijn voet op de stervende vijand van de islam had gelegd, zijn ogen en herkende hem. Het eens zo trotse stamhoofd klaagde dat hij werd gedood door een ordinaire ‘geitenhoeder’, waarop Abdullah antwoordde: “De islam is hoger geplaatst en niets is er boven verheven”. Vervolgens sneed hij zijn hoofd af. “Maar hij kon het niet dragen, dus maakte hij gaatjes in de oren en deed er draad doorheen en sleepte het hoofd naar de profeet. Toen kwam Gabriel, vrede zij met hem, er lachend aan en zei: “O profeet, u hebt twee oren – en het hoofd ertussen als een bonus!”

1
223 Mollevanger

Het verval is begonnen toen Nederland het christendom de rug toekeerde. Kijk naar Polen waar de Katholieke kerk (wat je er ook van vindt) grote invloed heeft op de samenleving en er daarom dus geen ruimte is voor de islam. Ik wou dat dat hier in NL ook zo was, maar het volk krijgt wat het verdient.

4
224 Mijn waarheid

De Nederlandse cultuur kom je straks alleen nog tegen in museum,s dankzij organisaties als vluchtelingen werk die ons land helemaal naar de verdommenis aan het helpen zijn

2
225 Joepie

* Verwijderd door de redactie *

226 E.Meel

@224 nee misbruik getuigt niet van normen en waarden, geldt trouwens voor ieder geloof of wat er ook maar voor doorgaat. Maar eigenlijk zegt u dat alle katholieken mensen misbruiken en dat misbruik door niet gelovigen zoals u, niet voorkomt.

0
227 Mijn waarheid

* Verwijderd door de redactie *

228 E.Meel

@224 bij @227 moet @226 zijn

0
229 Mijn waarheid

* Verwijderd door de redactie *

230 E.Meel

@227
Maar jij stelt wel doodleuk dat alle moslims misbruiken. Beetje hypocriet vind je zelf ook niet?

0
231 Realisme graag!

@224 Het christendom is geen beter alternatief. Geen religie is een beter, en het beste alternatief.

0
232 Bluth

@224 Dat maakt niets uit die 6% moslims zijn er en of de overige 94% christelijk is of 54% niet religieus en 40% christelijk is verder niet relevant.

0
233 21st Century Guy

@ 231 vind ik niet, het is zoals het is en er zijn mensen die dat niet willen horen, jammer
@ 232 niet mee eens . Het christendom is, als men God/Jezus op de juiste manier volgt. Geloof hoop en liefde en bovenal de liefde (zegt de Bijbel) naar elkaar toe dat is het allerbelangrijkste. De islam kent deze liefde niet en dat zie voortdurend om je heen en daarom glijden wij met z'n allen af. Keihard stelling nemen zoals Geert Wilders oa doet dat zou meer navolging moeten krijgen.

1
234 Mijn waarheid

Alle religie is gevaarlijk, met islam en jehova voorop. Het enige juist is geen religie en anti religie

1
235 Ziggofan

@235 : Pastafari's van het Vliegend Spaghetti Monster zijn absoluut niet gevaarlijk.

3
236 =*(++)*=

Laat ze dit lied maar horen

0
237 Ziggofan

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Reconquista
Kogel door de kerk: Groot-Brittannië gaat asielzoekers deporteren naar Rwanda. Ook interesse in NL voor omstreden plan

@9Als ze maar niet verwachten dat ik eieren ga leggen. 😊...

5 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Bop
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@178 Sorry maar ik kom nooit bij Aldi. Je kijkt blijkbaar neer op die supermarkt en daarmee op de mensen die daar hun boodschappen doen....

5 minuten geleden geplaatst door Bop

Bob Sleebaan
Kogel door de kerk: Groot-Brittannië gaat asielzoekers deporteren naar Rwanda. Ook interesse in NL voor omstreden plan

@8 Dan claimen ze je schuur en mag jij naar het kippenhok. 😀...

7 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Biscanna
Koningsdag in Amsterdam betekent 4 miljoen liter plas: ‘Verschrikkelijk als ze door de brievenbus staan te plassen’

@51 Dat gun ik onze eigen bevolking meer, zou ook gek zijn wanneer ik dat onze eigen bevolking niet zou gunnen. Maar het ligt dus nog steeds vol...

10 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Reconquista
Kogel door de kerk: Groot-Brittannië gaat asielzoekers deporteren naar Rwanda. Ook interesse in NL voor omstreden plan

@7😁 Dan steek ik mijn huis in brand en ga in de schuur wonen. ...

11 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Wedergeboren
Kritiek na instemming Brits parlement met uitzetten migranten naar Rwanda

http://archive.today...

13 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Reconquista
Spaanse justitie is van drugshandel verdachte Nederlander Karim B. kwijt

Dus een internationale drugshandelaar en witwasser die in verschillende landen leeft en bij wie tientallen miljoenen zijn gevonden mag zijn proc...

15 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Wedergeboren
Grote plannen voor waterstof lopen spaak

http://archive.today...

17 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

progressiefliberaal
Kogel door de kerk: Groot-Brittannië gaat asielzoekers deporteren naar Rwanda. Ook interesse in NL voor omstreden plan

Hoelang zou het trouwens duren voordat Rwanda een grote puinhoop is?...

17 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

skapoe
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

HAHAHAHA, wat een hypocriete bende is dat DDR 66.En deze totaal incompetente mevrouw is daar het vleesgeworden voorbeeld van.Wellicht heeft ...

18 minuten geleden geplaatst door skapoe

NK. App
Xxxx MmsGabriella Lopez PornEporn PornNacket MassageGravure NudeWake Up Blow JobSkipthegames Columbus GaXxx2014Sridevi SexNathiyaRomantic Kiss Sex VideoWww Xnxx C0mFatehentaiBest JavOdisha PornLatest Hot Porn VideosMarina Shiraishi PornAunty Sex DanceMeena FuckAletta Ocean Hd Porn VideosFruit Rollup BlowjobXnxx DuonlodGay Black CumsHung TwinkHypno Porn LesbianPorn Star FirePorn To TvGfgalleriesWwe Xxx SexSuper Hard Core PornToon .frAtrizes NuasPublic BralessBrandi LuvSavita Bhabhi Cartoon XnxxBrawlhalla PornPorn JokesPussysnap ComAgent Redgirl PornPornô Novinha BrasilPecerse FamilyReagen FoxxKarishma Tanna SexFlirtygemShion UtsunomiyaSangeetha XxxChichonas CojiendoSex CansMinijelloMotherloverPornhub Xvideos ComPorn In YougaHot Russian Porn StarsHeather Hemmens NudeVideos Xxx GraDanicooppss PornWww Xxx Tamil SexPandaguyaMichelle Taylor PornAunty Xxx SareeWww Xxx Indian Sexy VideoStripclublistTomo Chan HentaiViejas FallandoRussian Bf HdKannada Sexy VideoIndian Ladies BfIndian Hd Sex Video ComIndian Moms Porn VideosRissa May PornGiantess Sexual Growthصورنيك بزازPunjabi Hd Sex VideoAsian SpitroastHot Sex Kissing ScenePorn Free PicturePublic Nip SlipPorn Video Www ComPornhub VibraterAmerican Naughty Full VideoCaughtxxxJazy BerlinWheelbarrow Sex PositionAundy XnxxSkylarmae NudeAnimes PeladasMini Falda PornHindi Sexye VideoLiz RainbowTiny Tit'sAlberta CouplepornHarley Quinn BoobsAlison Tyler Xxx VideoSex ComxxxShayari Sex VideoXxx Sani LioneBackrooms PornChun Li HentiAdriana Checkik PornMaroca HaseNakadashi HentaiHandi Sax VideoAlexandra Dadario NudesBeatriz Corbett AgeWww Hqporner ComAssamese Girl XxxVrkm-1115Prone Hot SexHot NudRubia PornosXxx Xnxx ComKajol Xxx VideoLondon River AnalLickingsexActress Bhavana XxxLeah Gotti Xxx VideosMake Love PornR/ GirlsfinishingthejobVixen Com XxxAkshara Singh Hot VideoPornhub.comg/ayEime Fukada PornThe Bare Wench ProjectDoodhwali Xxx VideoJavgaruXvid3oSnipper Wolf NakedStepmom SexstoriesIndian Bf Video XxxSexmodel.Only Big CockDesi Long PornEscort.tijuanaDaughter Sucking DadInflu Gone WildPornos HotQudrinhos Heroticosسكس يابانياتBebe Neuwirth NudeAshley Teasdale NudeX Sex VidioGhjkBlasian NudeFuck BlackBrother And Sister Hot Sex VideoTera LinkPorn With CaptionsDragon Ball X Porn GameCharokee XxxWww.chaturbate..com