Rookvrije zwembaden en velden (rtvmaastricht.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Kiki in Binnenland  ·  92 Reacties

  • 5
  • 492x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@47 Kun je jezelf niet verplaatsen naar een plek op het terras waar je er geen last van hebt? Moet je zo'n stampij maken? Of is dat een keuze?

1
51 Drs. Mezun

@44 Je kan op iedere sterfafdeling van het ziekenhuis kijken en dan zie je mensen die lijden die altijd netjes geleefd hebben. Zo ziet sterven eruit. Meestal geen mooi gezicht. Het hoort erbij joh. De 80% van de mensen die niet rook gaan ook gewoon dood hoor.

1
52 Drs. Mezun

@49 Blijf vooral lekker stug doorroken. Geniet van de teksten en gezellige plaatjes op de verpakkingen en inhaleer nog maar eens flink wat formaldehyde, nitrosaminen, benzeen, waterstofcyanide, aceton, teer, zwavelstofsulfide, nicotine, koolmonoxide en nog veel meer andere zooi...

3
53 LoydMorris

@50 Je zal wel andere slechte eigenschappen, vices en verslavingen hebben je bent gewoon een mens hoor in een huis met een eigen kruis.

1
54 Drs. Mezun

@47 Wel nee, dat is een keuze. Zo kan iedereen kiezen om van vanalles last te hebben.
Zelfbewust mee omgaan, scheelt alles.

En schatje dat is niet vilein, dat is humor die je niet snapt. Elke keer weer trap je erin of zo.

2
55 Yisrael

@53 Maar je eet wel bewerkt vlees en zo?

2
56 Drs. Mezun

** gebruiker verwijderd **

@51 Kunt u niet ergens gaan zitten waar anderen er geen last van hebben?
Of kunt u zich niet even inhouden tot u weer thuis bent in uw lekker frisse woonomgeving? Moeten anderen uw verslaving maar dulden?

57 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@55 Oh humor!!! Oh echt? Waarom lach ik dan niet? Oh wacht, dat komt omdat ik zo'n stuk chagrijn ben uiteraard. Ysrael is immers altijd zó grappig. Helaas bijna altijd ten koste van een ander maar hé, dat dondert niet. Ik moet me sowieso overal aan aanpassen met mijn kutleven. Flikker toch op.

58 verwijderd23941

@53 Lol wtf ik rook niet eens... behalve zo nu en dan een jonko dan.

Verder weet je dat elke stof zo dramatisch klinkt als je de chemische naam gebruikt? question
Benzeen is niets meer dan C6H6 lol.
Goed, nitrosaminen en H-cyanide zijn wel dramatisch.

3
59 Yisrael

@57 De meeste mensen zijn niet zo zeikerig joh. En thuis rook ik ook niet binnen en ook niet in de auto en ook niet in de speeltuin etc. En ja men moet het maar dulden (buiten). Ik duld zoveel van niet rokers. Hoort bij het leven.

1
60 Drs. Mezun

@56 Zeer waarschijnlijk wel..... helaas. Maar daar probeer ik zeker rekening mee te houden. Ik hoop dat de overheid hier ook flink tegen gaat strijden!!!

Overigens, uw reactie is een beetje kinderachtig. Zo reageren namelijk kleine kinderen ook..... Altijd een antwoord geven met een beschuldigend vingertje naar een ander....

3
61 LoydMorris

@59 Probeer eens dit https://www.dutch-headshop.nl/volcano-vaporizer-classic

Als je niet rookt een uitkomst. Kennisje die niet rookt heeft er 1 deze is de shizzle.

2
62 Drs. Mezun

@58 Je komt over als een redelijk stuk chagrijn ja... damn girl rook eens een jonko, knap je van op.

Je bent denk ik gewoon wat te veel gutmensch om mijn no nonsense te dulden.
Jij voelt je graag beledigd, ik beledig graag question

4
63 Yisrael

@59 Klopt.... Maar daarom is het zeker niet gezond.

Benzeen wordt dikwijls aangetroffen in het milieu, meestal als gevolg van industriële processen. Concentraties in de buitenlucht variëren tussen 0,06 en 110 µg/m³ (1 µg = 1/1000 mg). In steden en industriegebieden liggen de concentraties meestal hoger dan in landelijk gebieden. Binnenshuis zijn de concentraties ook meestal hoger dan buitenshuis. In de buurt van afvalstorten die benzeen bevatten, petroleumraffinaderijen, petrochemische industrie en benzinestations word je blootgesteld aan hogere concentraties benzeen in de lucht.

Dagelijks word je blootgesteld aan kleine hoeveelheden benzeen. Voor de algemene bevolking gebeurt de blootstelling voornamelijk door inademen. De belangrijkste bronnen zijn

tabaksrook
benzinestations
uitlaatgassen van auto’s
industriële emissies
lijmen
verven
boenwas
detergenten
Sigarettenrook is een belangrijke bron: de gemiddelde roker neemt tot 10 keer meer benzeen op per dag dan een niet-roker. Benzeen kan eveneens in het grondwater terechtkomen door lekkende opslagtanks of door uitspoeling van een afvalstort. Op die manier kan je blootgesteld worden via inslikken. Benzeen kan via vervuild water of vervuilde grond in de lucht terechtkomen door verdamping.

Gevolgen voor de gezondheid?
Een korte blootstelling (5 tot 10 minuten) aan zeer hoge concentraties in de lucht (30 000 - 70 000 mg/m³) kan dodelijk zijn.

Bij lagere concentraties (2500 - 10000 mg/m³) kan duizeligheid, hartritmestoornissen, beven, verwarring en bewusteloosheid optreden.

Inslikken van hoge concentraties kan braken, duizeligheid, stuipen en zelfs de dood veroorzaken. Over eventuele gezondheidseffecten na het inslikken van lage concentraties is niets bekend.

Wanneer benzeen op je huid terecht komt, kan dat roodheid en wonden veroorzaken. Benzeen dat in contact komt met je ogen kan zorgen voor algemene irritatie en kan het hoornvlies beschadigen.

Wanneer je benzeen gedurende lange tijd inademt, kan je schadelijke effecten ontwikkelen in je beenmerg. Daardoor kan je normale bloedvorming verstoord worden, zodat bloedarmoede en bloedingen kunnen ontstaan.

Bovendien kan een langdurige blootstelling aan relatief hoge concentraties benzeen kanker van de bloedvormende organen (leukemie) veroorzaken. Het Internationaal Agentschap voor Onderzoek naar Kanker deelt benzeen in bij de kankerverwekkende stoffen (groep 1). Blootstelling aan benzeen wordt geassocieerd met een bepaald soort kanker, namelijk acute myeloïde leukemie.

De meeste gegevens over de effecten van benzeen zijn gebaseerd op studies van arbeiders die in het verleden blootgesteld werden aan hogere concentraties dan de concentraties die normaal gezien in je eigen omgeving voorkomen.

Benzeen dat in je lichaam terechtkomt na inademing, door inslikken of via huidcontact, wordt voor de helft opgenomen in de bloedsomloop. Eens in je lichaam kan de stof opgeslagen worden in beenmerg en vetweefsel. Op die plaatsen wordt het omgezet naar andere producten die op hun beurt ook schadelijke effecten kunnen veroorzaken. De meeste afbraakproducten verlaten je lichaam binnen de 48 uur na blootstelling.

0
64 LoydMorris

@62 Goeie shit ja? Heb wel eens zo'n ding gehad, staat nog wel op zolder, maar die was echt ruk.

Maar als jij deze aanbeveelt, best het proberen waard. Ik haat zo om die jonko's te draaien toch, is dit wel een uitkomst.

3
65 Yisrael

** gebruiker verwijderd **

@63 Ik heb u al eens gezegd dat u beter bent in uitdelen dan in incasseren. Als u nou zo graag beledigt dan zou uw incasseringsvermogen ook wel een beetje groter kunnen.

66 verwijderd23941

@66 Kubus heeft het niet eens in de gaten dat ze zelf ook uitdeelt
Ga daar eerst maar aan werken dan pas piepen over andere mensen

5
67 GOTCHA666

@65 Ik heb een PAX 3 handig dingetje kost 250 werkt goed en ziet er mooi uit in koper eenvoudig schoon te houden erg handig, en geen gedoe met zakken zoals die volcano. Maar goed ik rook nauwelijks meer groente. Zo nu en dan met vrienden.

3
68 Drs. Mezun

@66 Je doet altijd alsof ik nergens tegen kan, maar wat er zoal tegen me gezegd wordt hier, op insta, of gewoon op straat, gaat toch wel verder dan wat ikzelf de grens vind hoor.

4
69 Yisrael

@68 Oeh koper staat leuk in m'n slaapkamer lol.

5
70 Yisrael

** gebruiker verwijderd **

@69 Op straat ben ik er niet bij. Insta doe ik niet aan en op NK vind ik u vaak een huilbaby, die als hij het niet winnen kan kutopmerkingen maakt. Ik ben maar liever duidelijk. Kunt u mij in dit geval niet voor hypocriet uitmaken.

71 verwijderd23941

@71 En als ik je nu om onderbouwing vraag? Zeg maar, dat wil je zelf ook altijd, dus vandaar.
Als je me lekker wil afzeiken (Op 2 threads notabene :0 ) is dat prima, maar wel even wat moeite doen dan question

5
72 Yisrael

** gebruiker verwijderd **

@72 Hahaha, daar gaat u alwéér huilen. *Reikt een tissue aan*

73 verwijderd23941

@73 Dus nu ben ik aan het huilen? Ik speel gewoon je spelletje mee lol.
Het moet toch niet gekker worden; een verzuurde pruim die mij, de spottende relnicht, gaat vertellen dat hij huilt. Terwijl ik hier gewoon een beetje ziek in bed lig te chillen lol.

Ik hoop dat morgen op weg naar de supermarkt iemand zijn rook recht in je gezicht blaast!

6
74 Yisrael

** gebruiker verwijderd **

@74 Dat bedoel ik dus met uw vileine kutopmerkingen. Valt me dan nog mee dat u niet wenst dat ik daar dan de "zure pruimenmoord" ik kan stikken.

75 verwijderd23941

@75 En dat bedoel ik dus met een grapje lol. Eerlijk gezegd denk ik dat heel onze vete berust op miscommunicatie. Kan gebeuren hè zo online.

7
76 Yisrael

** gebruiker verwijderd **

@76 Als u uitgeluld bent is het altijd maar een grapje. Ik trap er niet meer in. Lol.

77 verwijderd23941

@77 Het is ook nooit goed hè. Schatje... het spijt me dat ik je heb beledigd, ik bedoel het allemaal niet kwaad. Ik ben gewoon rotjong, of zoals mijn moeder zou zeggen een charah be'leben lol.
Slicha raba raba raba raba, vergeef het me, dan vergeef ik jou en kunnen we voortaan weer normaal doen. Okay?

4
78 Yisrael

@78 Ik wist niet dat jij zo goed kon slijmen :O question question

0
79 lisaaatjuh

** gebruiker verwijderd **

@78 Dit komt me bekend voor.

80 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@79 Ysrael is een geoefende slijmerd hoor.

81 verwijderd23941

@79 M'n laatste redmiddel als de charmes het werk niet voor me doen question
Ik ben wel sincere though. Beetje trollen is leuk, maar moet je je ook overheen kunnen zetten.

4
82 Yisrael

@80 Dat zal best, mij niet. Ik doe een oprechte poging, waardeer dat, of waardeer dat niet. Mijn excuses heb ik je aangeboden, meer kan ik niet doen. Trying to be the adult you see...

4
83 Yisrael

** gebruiker verwijderd **

@83 Het is niet uw eerste poging....ik ben derhalve niet overtuigd. Ik voel weer een beschuldigende vinger aankomen.

84 verwijderd23941

@84 Nou, op m'n knieën ga ik niet. Maar prima Kubusje, dan niet. I tried. Of je dat nu gelooft of niet.

1
85 Yisrael

*glibbert het hoekje om*

1
86 Grootmoeder

** gebruiker verwijderd **

@85 Als dit nou de eerste keer was. Maar u bent niet erg gelijkmatig. Dan weer poeslief, dan weer ronduit vals. Ik heb al vaker gezegd dat ik niet weet wat ik aan u heb.
De rek is er inmiddels wel een beetje uit.

87 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@86 Blijf op de been alstublieft!

88 verwijderd23941

@88
regenbui!

1
89 Grootmoeder

@87 Ja... en ik probeer nu dus mijn lieve kant te laten zien. Ik ben raar I know, niet voor niets dat ik weinig vrienden heb lol, maar weet je, dat is ook maar een marktmechanisme. Ik heb best een serieuze kant, die probeer ik je te laten zien.

Je hoeft mijn excuses ook niet te accepteren, jouw keus.
Zal je verder niet lastig meer vallen dan.

2
90 Yisrael

** gebruiker verwijderd **

@90 Laat onnodige, valse opmerkingen achterwege. Ik heb een brede rug en een scherpe pen, en kan dus ook best kritiek verwachten, maar ik zit er niet op te wachten om steeds beledigd te worden. Het lijkt me inderdaad beter maar even afstand te bewaren.

91 verwijderd23941

sociale en maatschappelijke uit sluiting.
het begon als experiment kan je een groep van popie naar uitschot van de maatschappij krijgen ?
ja dusss...

1
92 Gratiebarmhart

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@92 Ik heb geen idee, alleen als je te gevaarlijk word denk ik, en te veel invloed krijgt.Thierry Baudet bijvoorbeeld als hij te veel stemmen ...

1 minuut geleden geplaatst door Sarcoff

Hendrianus
Ook de EU legt Israëlische kolonisten op de Westoever en in Oost-Jeruzalem nu sancties op

https://www.leidschdagblad.nl/cnt/dmf20240419_50043957?utm_source=google&utm_medium=organic"In een reactie zegt demissionair minister van Bu...

9 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Wedergeboren
De Rockefeller- en Bill Gates-stichtingen staan ​​op de sponsorlijst van EU-besluitvormers - Dissident.one

    "sites onwelgevallige WAARHEDEN schrijven" Proest ... ! ...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@90 Denk je dat deze mensen zo gevaarlijk zijn dat Nederlanders die de waarheid spreken voor hen naar het buitenland moeten vluchten?...

16 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
De Rockefeller- en Bill Gates-stichtingen staan ​​op de sponsorlijst van EU-besluitvormers - Dissident.one

Ja, bedankt, weet ik gelijk welke sites onwelgevallige waarheden schrijven, dat zijn door de denktank van het ministerie der waarheden als valse...

17 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

van Keulen
Wat ging er allemaal mis bij GroenLinks-PvdA?

Omdat hardwerkende Nederlanders niet zitten te wachten op zakkenvuller Frans Timmermans met zijn achterlijke groene en pro islamitische ideeën....

19 minuten geleden geplaatst door van Keulen

Sarcoff
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@89 De Russen ontwrichten de zaak m.i. niet, dat doen zulke mensen....

21 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@89 Deze is ook wel leuk, https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.geenstijl.nl/5141172/hier-ligt-na-de-ver...

23 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Zie Hier
GeenStijl: Hans Spekman: PvdAGroenLinks is NOORD-KOREA

Wat een lading dom GL/Pvda gelul!Spekman is het enige stukje nog restende betrouwbaar Pvda!De rest is aardig te vergelijken met een dict...

23 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

NK. App
X Vedio 3BengalisexvideoDesibaba VideosWww Desi Hot ComMrpussylickCrying Anal PainfulMom DeepthroatsPorn Movies For FreeXxx Indian BhojpuriBlack Monstet TerrorSister In Law's SeductionPornagraphic AnimeMax80 ListcrawlerSteven Universe FutaDesix NetXnxx Telugu Aunty SexReal Homemade Sex VideosFreepron BlackLa MasturbaPorn MadrastaAmira AdaraIndian PorntubesFilm Sexe FrancaisOdia Desi Sexy VideoDesi Pron ComFake Taxi IndianHindi Porm MovieLesbian Aunty Sex VideosHegre Art PornSexos AgressivoJurassic Park Porn3d FutarinaSakxi VideoBf Sexy Film VideoIndian Couple Romantic PornSasha JuggsPorn FlaquitasHorny Naked MomsPinkworld成人网站大全Se X MemesPornography CompilationDrewbarrymorenudeCelb NudeIndianauntysexDesi Sex Mms ScandalLive Sex SitesIndian College Girls Porn MoviesBrazzers Free Porn VidoesVijaya SexSuckingvideoMwga PornHentaifreePormohdRalsei PornWidowmaker Overwatch PornBrother Xxx VideoAunty Ki Jabardasti ChudaiToxickaiRed Rose La CubanaBlue Film Chalu KaroPorn Wet PantsLeakemup ForumsKitty CatherinePoland Sex VideoDesiauntyfuckPlanetsuzy HdPornmapFanasty Rape PornLina BinaDesi Hot Movie SexSexwith Step MomNuds SnapPorn.negrasAcompanhantes OnlineBig Tits ShowerPorn TodayXx Sunny Leone Video Full HdRuley Reid OnlyfansMelanoe RiosAlicia AmiraXxx Odia Sex VideoRealitykings Com FreeEn.luxurePamela Rios LatestDrea Demateo NudeLesbian Nursing PornAsian PeggingFc2-ppvServeur Discord NsfwTrishelle Cannatella NudeSonagachi Sex VideoKatrina Kaif Saxy VideoMaid XxxxNew Desi Girl SexPantyhose CumingPorn Movie Full LengthCelebity Nude LeaksFirecamsPorntrex.ckmKwiky PornBlow Jobs On Huge CocksJoey Fisher NudeXxx Videos BoysChachi Porn VideosSunny Leone Porn ThreesomeSex Video LilyTokyohotJacking Off A HorseMotherand Daughter PornMom StrippingBest Tits PornTsescourtsPorn De MulheresCenas PornográficosIndani XnxxGay 69Anal GapingGayboystubBokep SdnHandcuffed PornhubAmylocNaked Amateur FemalesRashmika Mandana Xnxx10 Man Cum Slam 18Samantha Kajal XxxBollywood Real NudeBangla Chuda Chudi Bangla Chuda ChudiHuge CumshotSexy PornstarsTokpornHind Sixe VideoIndian Porn ForceSneaky Cheating PornWatch Free Hd PornSexy Boobs Suck VideosCzech Cast亚洲 成人Telecharger Video PornosHq Gay SexoChubby FuckingStripperblowjobYouporn SexXxx Video Com LiveMilatery PornTeens Naked PublicBlu KennedyDrunk Amateur PornBig Areolas Big TitsEbony Lesvian Porn