REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Erdogan wijst Turkse bedrijven op verantwoordelijkheden tijdens crisis: "Niet enkel regering moet natie levend houden"

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft aan de bedrijven in zijn land gevraagd om zich niet te laten beïnvloeden door de moeilijke economische situatie, nu de lira naar een dieptepunt is gedaald vanwege het diplomatieke conflict met de Verenigde Staten. "Het is niet enkel de plicht van de regering om de natie levend te houden, maar ook die van de industriëlen en de handelaars", heeft de president deze avond gezegd in een toespraak.

51 reacties

  • zeki altin

    6 jaar geleden
    Hij word nog europees leider .knoop dat in jullie oren!
  • Laurent Van De Velde

    6 jaar geleden
    Eindelijk zal die pipo eens de gevolgen moeten dragen voor zijn daden!
  • Richard Naegels

    6 jaar geleden
    Nu dat zijn gevoerde politiek overal faalt gaat hij de verantwoordelijkheid bij anderen leggen en waarschijnlijk ook maatregelen nemen die de bedrijven macht en vrijheden ontnemen ,wordt vervolgd......
  • emiel wouters

    6 jaar geleden
    Misschien het moment om de bedrijven te nationaliseren? En Allah heeft precies geen goesting om dollars en euro's te ruilen. misschien met een deal, "Als ik win, komen alle gevangenen vrij". Zoals bij de verkiezingen, daarna werden er nog 50.000 meer opgepakt.
  • Fredien Vandervekens

    6 jaar geleden
    Bedrijven ? Welke dan Grote Leider ? Turkse ? Met "eigen" kapitaal ? Het "raaskallen" gaat verder, wie geeft hem een nog een jaar ?