U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Binnenland
  • 1
Ook in Nederland is een discussie op gang gekomen over de inenting tegen mazelen en een eventuele verplichting daartoe. ...

7 maanden geleden door Inter

REAGEER MET EEN EMOJI
2
1
1
1
5
LEES MEER OVER

niet inenten, dan ophoepelen. klaar

1 Roomboterbabbelaar    
7 maanden geleden door Roomboterbabbelaar
10
Meld

Er is wel een internationaal protocol die lokale overheden overstijgt dacht ik.

2 caso    
7 maanden geleden door caso
7
Meld

Verplichten hoeft niet van me... maar het kan handig zijn om mensen beter in te lichten over de voordelen van vaccinaties.

Het moge duidelijk zijn dat mensen die anti-vaccinatie zijn voorlopig nog over onvoldoende kennis beschikken om de juiste keuze te maken.

3 XingFu    
7 maanden geleden door XingFu
4
Meld

Nee het mag niet verplicht worden gesteld. Want dan lever je mensen uit aan op winst beluste, half misdadige giga-bedrijven en is het nieuwe fascisme volgens de definitie van Mussolini een feit.

4 Ness    
7 maanden geleden door Ness
11
Meld

Ja, dat mag. Het gaat om de volksgezondheid, een algemeen belang.

5 samcash    
7 maanden geleden door samcash
10
Meld

@inter
Het artikel is (helaas) alleen tegen betaling te lezen, dus geen idee wat de standpunten van Philip van Tijn in deze zijn.

6 Wilmama    
7 maanden geleden door Wilmama
2
Meld

De titel is ondertussen veranderd in:
"We moeten vaccinatieweigeraars het zo onaangenaam mogelijk maken"

7 Schildpad    
7 maanden geleden door Schildpad
1
Meld

@7 Ik heb het aangepast

8 Inter    
7 maanden geleden door Inter
0
Meld

@4 .
Ik begrijp uit je reactie dat jij die misdadige giga-bedrijven die paar euro's winst die ze kunnen maken misgunt om mensen een gezonder en langer leven te geven.

Kijk de volgende keer als je boodschappen doet eens goed in je karretje... Daar liggen vast een aantal producten in die afkomstig zijn van giga-bedrijven... en daar zullen vast af en toe producten tussen liggen die jouw leven echt niet gaan verlengen.

Het is maar hoe hypocriet je wilt omspringen met je zuur verdiende euro's natuurlijk. Die keuze kan en mag iedereen voor zichzelf uitmaken.

9 XingFu    
7 maanden geleden door XingFu
6
Meld

Ik denk dat als het zover komt dat er doden gaan vallen in bijvoorbeeld kinderdagverblijven, er een keuze gemaakt zal moeten worden; verplicht vaccineren of isolatie van niet-gevaccineerden.
Aangezien het laatste volgens mij meer rompslomp met zich meebrengt, zoals registratie en vooral handhaving, dat er eerder voor een verplichting wordt gekozen.
Ik hoop gewoon dat het niet nodig zal zijn en ouders een verstandige beslissing nemen.
De meeste ouders van nu zijn zelf ook volledig gevaccineerd, dus ik begrijp de angst daarvoor echt niet.

10 Vogelverschrikker    
7 maanden geleden door Vogelverschrikker
4
Meld

We moeten vaccineren verplicht stellen in het algemeen belang.

11 samcash    
7 maanden geleden door samcash
7
Meld

OMG nog een draadje over verplicht vaccineren de hoeveelste is dit al niet? mensen murf beuken is de motto?

12 Rattocasi    
7 maanden geleden door Rattocasi
10
Meld

Ik denk dat sommige ouders hun kinderen niet willen laten inenten omdat ze zelf angst hebben van naalden. Dan heb ik het uiteraard niet over het soort mensen dat denkt dat vaccins bedoeld zijn om mensen ziek te maken. Dat zijn gewoon randdebielen in mijn ogen.

Maar er is vast ook een groep ouders die het laten vaccineren van hun kinderen (on)bewust uitstelt omdat ze angst hebben dat door die prik hun kind een trauma of zo zal oplopen. DAT kan ik in zekere zin wel nog begrijpen maar niet meer nadat ik deze week deze video tegenkwam.

https://www.youtube.com/watch?v=mROekpzSgEY

Zo zouden er meer kinderartsen moeten zijn.

13 XingFu    
7 maanden geleden door XingFu
2
Meld

@11
Verplichten wekt weerstand en veel discussie op (donorwet)
Overtuig mensen met argumenten waarom vaccinatie nodig is.
Repressie werkt niet. Dan gaan bij veel mensen de hakken in het zand.

14 in holland    
7 maanden geleden door in holland
4
Meld

@12 Kunnen er niet genoeg zijn.

15 Scholar002    
7 maanden geleden door Scholar002
0
Meld

De volgende maatschappelijke treiter oorlog staat al weer op stapel zie ik aan de koptekst. Elkaar het leven zuur maken.
Jammer dat het artikel niet te lezen is.

16 Marrie    
7 maanden geleden door Marrie
4
Meld

Dit lijken wel maffia praktijken.

17 DNEUS14    
7 maanden geleden door DNEUS14
6
Meld

@16 Waarschijnlijk is dat niet belangrijk voor de plaatser als dit onderwerp maar 2000x geplaatst wordt om mensen murf te beuken.

18 Rattocasi    
7 maanden geleden door Rattocasi
6
Meld

@18 .
De ene mens pikt kennis sneller op dan een ander...

Als dit onderwerp reeds 2000x geplaats is en je hebt er nog steeds niet van begrepen, vrees ik toch wel dat je de traagste van de klas bent hoor question.

19 XingFu    
7 maanden geleden door XingFu
1
Meld

@19 Lijkt mij eerder gevalletje murf beuken.

20 Rattocasi    
7 maanden geleden door Rattocasi
6
Meld

@20 .
Facts don't care about your feelings.

21 XingFu    
7 maanden geleden door XingFu
0
Meld

@21 hebberigheid van farmaceuten ook niet, die gaan over lijken.

22 Rattocasi    
7 maanden geleden door Rattocasi
8
Meld

Korten op de kinderbijslag en niet toelaten op scholen en kinderopvang. Klaar met dat halal gezever. Het is gewoon een methode om je bij gebrek aan beter te laten gelden, om op te vallen.

23 Soare    
7 maanden geleden door Soare
5
Meld

23. Heeft u Duits Nazibloed?

24 Rijn-Lek    
7 maanden geleden door Rijn-Lek
6
Meld

Wie zijn win kinderen wil enten ? Prima. Heb ik ook gedaan ( inmiddels wel een tijdje geleden) maar ik ben principieel TEGEN een verplichting op inenten.
En als vrijwel iedereen is ingeënt dan heeft vrijwel uitsluitend het niet ingeënte kind het risico die ziekte te krijgen. En niet elke ziekte is dodelijk. De meeste mazelen zijn gewoon een paar weken doorkomen ( Mijn generatie kreeg gewoon een aantal kinderziektes waaronder mazelen, want alleen voor de echt gevaarlijke werd je ingeënt. Soms krijg ik ook het gevoel dat men kennelijk kinderen helemaal niet meer ziek wil zien want dat is zo lastig want dan moet je vrij nemen omdat je ze niet naar de kennel kunt sturen zo'n dag. Enten tegen gebroken armen en benen en tegen griep en misselijkheid zouden veel 2 verdieners waarschijnlijk ook nog graag willen zien.

25 PFL    
7 maanden geleden door PFL
2
Meld

@22 .
Quote:
" hebberigheid van farmaceuten ook niet, die gaan over lijken."

Bedoel je dat laatste echt letterlijk ?

Hoe kan pharma dan zo big geworden zijn ? Elke mens met een beetje gezond verstand zal geen producten kopen van een bedrijf waaraan ze dood kunnen gaan.

Ergo, pharma is big geworden omdat ze producten verkopen die mensen nodig hebben.

Dat jij een halve zool bent die denkt dat je hun producten niet nodig hebt, zal je misschien ooit eens zuur opbreken. Kom dan ook niet klagen hé. Jij bent tenslotte diegene die ervoor kiest zijn/haar eigen gezondheid in gevaar te brengen.

Als je toch zo overtuigd bent dat vaccinatie er enkel is om big pharma alleen maar rijker te maken en dat hun vaccins niet zouden werken, weet ik wel zeker dat je nog nooit in een land bent geweest waar polio nog steeds heerst.

Zou je het aandurven om zonder vaccin tegen polio 6 maanden in een dorp te vertoeven tussen mensen waarvan een groot deel polio hebben opgelopen ?

Ja of nee ?

26 XingFu    
7 maanden geleden door XingFu
1
Meld

Ik krijg de neiging om vaccinatiepushers te willen doorlichten op wie ze zijn, waar ze wonen, en hoe je ze het leven zoveel mogelijk kunt verpesten.

27 Wendel    
7 maanden geleden door Wendel
7
Meld

Waar is het eind?

U weet nog van het electronisch patiënten dossier? Nee hoor, de verzekeraar krijgt echt nooit toegang? Nu, tien jaar later, heeft de verzekeraar toegang zoveel hij wil.

U weet van de Amerikaanse soldaten die in Irak hebben gediend? Hoeveel schade die onder andere hebben omdat men ze experimentele injecties heeft gezet? En hun vrouwen en kinderen ook, voorzover ze die nog konden krijgen?

"Nee hoor, de farma gaat nooit misbruik maken van verplichte vaccinatie, gaat nooit onze kwetsbare kinderen als proefdier en verdienmodel misbruiken".

Ik herinner u hier over tien jaar wel even aan. Als we net zoveel vaccinaties per persoon per levensduur krijgen, verplicht, als in US. Als er steeds meer mensen vergeefs aankloppen bij de rechter omdat geen onderzoeker nog zijn leven waagt om de farma tegen te spreken. Als NK, u en ik dan nog hier zijn.

28 Wendel    
7 maanden geleden door Wendel
7
Meld

@26 Halve zool?!

En je denkt dat ik met een persoon die van te voren al zo begint mee in discussie ga?
Dacht het even niet!

29 Rattocasi    
7 maanden geleden door Rattocasi
7
Meld

@29 .
Het is niet de eerste keer dat ik je voor een halve zool of idioot uitmaak hoor en toch blijf je reageren op mij. Dat excuus hoef je dus niet te gebruiken om een (simpele) ja/nee vraag te ontwijken.

Wat wordt het dus Rat ?

Staan je koffers klaar om ongevaccineerd naar een polio dorp af te reizen ?
Ja of nee ?

30 XingFu    
7 maanden geleden door XingFu
1
Meld

@27 .
Quote:
"Ik krijg de neiging om vaccinatiepushers te willen doorlichten op wie ze zijn, waar ze wonen, en hoe je ze het leven zoveel mogelijk kunt verpesten."

Be my guest... Ik weet uit ervaring dat een persoonlijk gesprek met complotgelovers meer oplevert dan het geneuzel tijdens een discussie op een forum.

Verder mag je me eens verklaren waarom je het leven van iemand anders wilt verpesten ? Omdat ze het niet eens met je zijn.

Lachen zenne. De meeste complotters vinden freedom of speech namelijk heel belangrijk. Dat werkt natuurlijk aan 2 kanten hé. Voorbeelden genoeg te vinden van complotters die het leven van andere mensen verpesten, dat wel.

Hoort dat erbij of zo als je een complotter bent ?

31 XingFu    
7 maanden geleden door XingFu
1
Meld

Rat houdt niet van feiten en feiten houden niet van Rat omdat hij ze volledig negeert.

Zo simpel is het question

32 XingFu    
7 maanden geleden door XingFu
1
Meld

@30 Nou lieve schat zoals je eerder hebt gehoord ben ik voor dktp gevaccineerd echter ik ga niet naar polio gebieden om dat ik daar niks te zoeken heb en de polio gebieden komen wel hier naar toe, is het nu duidelijk lieve schat?

33 Rattocasi    
7 maanden geleden door Rattocasi
9
Meld

@32 Zie bij jou geen feiten een hoop halve waarheden en zoals je weet lieverd vind ik dat leugens.

34 Rattocasi    
7 maanden geleden door Rattocasi
6
Meld

@34 .
Misschien kan je eens op zoek gaan naar de échte feiten ?

Want op de websites die jij vaak aanhaalt als bron ben ik nog geen héle waarheid tegengekomen.

Het ergste is nog dat je niet kan of wil aanvaarden dat mensen jou daar op wijzen.

Best wel vreemd gedrag voor een waarheidszoeker...

35 XingFu    
7 maanden geleden door XingFu
1
Meld

@35 de waarheid ligt altijd in het midden, maar zou zeggen ga lekker door met blaten je doet het heel goed.

36 Rattocasi    
7 maanden geleden door Rattocasi
5
Meld

@33 .
Quote :
"Nou lieve schat zoals je eerder hebt gehoord ben ik voor dktp gevaccineerd echter ik ga niet naar polio gebieden om dat ik daar niks te zoeken heb en de polio gebieden komen wel hier naar toe, is het nu duidelijk lieve schat?"

Heel duidelijk schat question

Je bent gevaccineerd en hierdoor ben je immuun. Kan je ons ook even uitleggen waarom je nog niet ziek bent geworden ? Die vaccinaties werken toch niet volgens jou ? Ben je er overigens ook nog steeds van overtuigd dat die vaccinaties jouw leven kunnen verkorten ?

Ik denk het niet hé schat...

Vanwaar die heisa dan ?

37 XingFu    
7 maanden geleden door XingFu
1
Meld

@36 .
Quote:
"de waarheid ligt altijd in het midden"

Kan ik mee leven.... Wel jammer voor jou dat de bronnen van debunkers in het midden liggen en dat de bronnen waarnaar jij verwijst op kilometers afstand liggen van dat midden question

38 XingFu    
7 maanden geleden door XingFu
1
Meld

@37 @38 Omdat lieve schat ik niet voor ben om alles de vaccineren wat maar een virus of een bacterie is.
En lieve schat ik er van uitga dat het immuunsysteem werkt van het menselijk lichaam.
En lieve schat er duizenden mensen zijn die kinderziektes krijgen zonder dat er ook maar wat aan de hand is.

En lieve schat zal mij een worst zijn of jij ergens mee kan leven of niet mee kan leven.
En lieve schat de bronnen waar jij mee aan komt zetten zijn verlengstukken van overheden en farmacie en die liegen heel wat af zodat daar de waarheid ook in het midden ligt.

En schattebout ik heb nu wat anders te doen dus wens je een prettige dag verder dikke kus van mij.

39 Rattocasi    
7 maanden geleden door Rattocasi
8
Meld

Ratje & co's.

Ik ben geen lid van big pharma maar ik ben er wel van overtuigd dat we met zijn allen een betere plaats kunnen geven aan hulpbehoevenden op deze planeet.

En ik ben hier sinds 12-jarig kind reeds op vrijwillige basis in betrokken. Het was oorspronkelijk de bedoeling om de wereld volledig polio vrij te maken tegen het jaar 2000.

Ik ben nogal iemand van de feiten en 18 jaar later is de wereld jammer genoeg nog steeds niet volledig poliovrij. Waarom ? Omdat er nog 3 landen in de hele wereld zijn die denken zoals jij Rat.

Ik ben niet alwetend wat vaccins betreft omdat ik geen geneeskunde gestudeerd heb maar ik kan je wél het een en ander vertellen over de resultaten die we geboekt hebben inzake poliobestrijding.

En die resultaten zijn onweerlegbaar. Ik kan je verzekeren dat het vaccin tegen polio werkt. Waarom haal jij het in je hoofd dat dit niet zo zou zijn voor andere vaccins ?

Feiten zijn geen halve waarheden of halve leugens ! Dit bericht aan jou zijn gewoon feiten en die kan je in nog geen 100 jaar onderuit halen.

40 XingFu    
7 maanden geleden door XingFu
0
Meld

@39
[ En lieve schat er duizenden mensen zijn die kinderziektes krijgen zonder dat er ook maar wat aan de hand is.]
Ook zonder complicaties kan een zogenoemde kinderziekte er flink in hakken met hoge koorts, pijn, een jeukende huiduitslag etc. Omdat ook gezonde kinderen complicaties kunnen krijgen en soms aan de gevolgen daarvan overlijden of levenslang gehandicapt raken. wordt vaccineren geadviseerd. Door vaccineren kan men elkaar niet meer zo makkelijk besmetten met alle mogelijke gevolgen van dien.

Bij mazelen is er sowieso altijd wat aan de hand:
https://nos.nl/artikel/2034630-mazelen-verzwakken-afweersysteem-ruim-twee-jaar.html

Kinderen die mazelen hebben zijn daarna meer dan twee jaar extra vatbaar voor andere infectieziekten. Mazelen verzwakken het natuurlijke afweersysteem. Tot nu toe werd aangenomen dat dit effect hooguit een paar maanden duurde. Maar uit nieuw onderzoek is gebleken dat kinderen tot 28 maanden nadat ze de ziekte hebben verhoogde kans lopen om te sterven aan andere infectieziekten. Onderzoekers van het Erasmus MC en de Amerikaanse Princeton University publiceren daarover vandaag een studie in Science.

Omgekeerd betekenen de onderzoeksresultaten dat de vaccinatie tegen mazelen een dubbel doel dient: het voorkomen van mazelen én het voorkomen van andere infectieziekten. Daarmee wordt de kindersterfte door mazelen maar ook door andere infectieziekten verminderd.

41 Wilmama    
7 maanden geleden door Wilmama
0
Meld

@12 @18 @20

[ mensen murf beuken ] [om mensen murf te beuken] [Lijkt mij eerder gevalletje murf beuken.]

https://nl.wiktionary.org/wiki/murw

Niet te verwarren met:* murf : * https://nl.wiktionary.org/wiki/murf

1. mond, smoel, bek

Sommige zelfbenoemde vaccinatiedeskundigen zou je maar wat graag eens flink op hun murf slaan nietwaar? question

42 Wilmama    
7 maanden geleden door Wilmama
0
Meld

"Maar uit nieuw onderzoek is gebleken dat kinderen tot 28 maanden nadat ze de ziekte hebben verhoogde kans lopen om te sterven aan andere infectieziekten. "

Dat betekent helemaal niet dat hun immuunsysteem verzwakt is maar dat ze niet gevaccineerd zijn. En dus krijgen ze die andere kinderziektes ook. Die conclusie dat vaccinatie dus een dubbel doel dient, is nonsense.

43 Wendel    
7 maanden geleden door Wendel
5
Meld

En wat betreft mensen buitengerechtelijk straffen, wie zich daaraan bezondigt is niets beter dan de eerste de beste lynchmob, en lynchmobs bestaan altijd uit een paar aanjagers en een heleboel sensatiebeluste, laffe stommelingen.

44 Wendel    
7 maanden geleden door Wendel
5
Meld

@42 Zal ik je mijn adres geven kan je komen meppen op mijn murf als je daar behoefte toe voelt.
Kan natuurlijk ook zijn dat je jezelf ziet als zelfbenoemde vaccinatiedeskundigen en dan voel ik totaal niet die behoefte je op je murf te slaan.

Leuk zo een woordje, geeft weer een ander kijk op de proprikker.

45 Rattocasi    
7 maanden geleden door Rattocasi
6
Meld

@43
[ Dat betekent helemaal niet dat hun immuunsysteem verzwakt is maar dat ze niet gevaccineerd zijn. En dus krijgen ze die andere kinderziektes ook. Die conclusie dat vaccinatie dus een dubbel doel dient, is nonsense.]

Rory de Vries promoveerde in februari 2013 op het onderwerp mazelen en hij toonde toen al aan dat mazelen geen onschuldige kinderziekte is:
https://www.erasmusmc.nl/perskamer/archief/2013/mazelen.geen.onschuldig.kinderziekte/

(**) Mazelen veroorzaakt vooral sterfte doordat het virus het afweersysteem verzwakt. De Vries heeft aangetoond hoe dat precies in zijn werk gaat. Normaal bouwen mensen afweer op tegen een virus nadat ze ermee besmet zijn. Cellen die bij de afweer tegen dit virus betrokken zijn geweest blijven in het bloed aanwezig en kunnen het virus herkennen zodra het nòg een keer het lichaam wil binnendringen. Het lichaam weet dan al hoe het het virus moet uitschakelen. ‘Mazelen zorgt er echter voor dat deze immunologische geheugencellen na infectie grotendeels verdwijnen, waardoor het immunologisch geheugen voor een deel is ‘gewist’. Dit leidt tot een verhoogde vatbaarheid voor opportunistische infecties met andere ziekteverwekkers, net als bij de ziekte AIDS’, zegt De Vries. (**)

Met opportunistische infecties met andere ziekteverwekkers wordt dus niet gewezen op andere zogenoemde kinderziektes. Deze infecties worden veroorzaakt door micro‑organismen die onder normale omstandigheden geen ziekte veroorzaken, maar dit wel kunnen doen bij mensen met verminderde weerstand of een verzwakt afweersysteem, zoals bij aids , chemotherapie of tijdens behandeling met middelen die de afweer onderdrukken, zoals prednison.

46 Wilmama    
7 maanden geleden door Wilmama
0
Meld

@45
[ Leuk zo een woordje, geeft weer een ander kijk op de proprikker.]

In @33 geef je weer eens aan gevaccineerd te zijn (dktp), en gebruikte dit in andere draadjes meermaals als argument geen anti-vaxer te zijn. Dat het alleen iets zegt over jouw ouders, gaat nog steeds aan jou voorbij. Dit combinatievaccin tegen difterie, kinkhoest, tetanus en polio kwam in 1962 in het RVP, dus dat zegt hoogstens iets over jouw mogelijke leeftijd: https://mijnkinderarts.nl/baby/vaccinatie/vaccinatie-geschiedenis/

Heel wat anti-vaxers hebben hun kind(eren) uitgebreid laten vaccineren, dus die hebben makkelijk praten. Ze spelen met het leven van het kind van de ander d.m.v. leugens en bedrog.

Kinderartsen maken zich daardoor in toenemende mate bezorgd en terecht:
https://www.nrc.nl/nieuws/2018/06/24/schrikken-van-ouders-die-vaccinatie-misdadig-vinden-a1607781

(**) Doodzieke kinderen
Maar het echte PR-probleem van de kinderartsen en het RIVM is juist dat er géén doodzieke kinderen meer in het ziekenhuis liggen met polio, mazelen, pneumokokken. Doordat het vaccinatiebeleid van de afgelopen zestig jaar zo succesvol is. Edward Nieuwenhuis: „Die ziektes zijn bijna verdwenen. Dat is een luxe. Men is eraan gewend geraakt. Maar als te weinig ouders vaccineren, komen die ziektes terug.”

Het gaat dan ook niet alleen om een keuze voor jouw eigen kinderen, zegt kinderarts Wendela Leeuwenburgh (Emma Kinderziekenhuis): vaccinatie is een groepsinspanning. „Als men zijn kinderen niet laat inenten, lopen anderen óók risico. Juist kwetsbare mensen. Zuigelingen die nog te jong zijn om gevaccineerd te worden, maar ook mensen die een verlaagde afweer hebben die bijvoorbeeld chemotherapie krijgen.”(**)

Het lijkt mij handiger en verstandiger om naar o.a. kinderartsen te luisteren dan naar vaccinatieweigeraars. Gek hè?

47 Wilmama    
7 maanden geleden door Wilmama
0
Meld

Mijn hemel, wat een aannames weet je weer in een stukje te proppen.

Je mag van mij je helemaal vol laten spuiten met welk vaccin dan ook, heb ik totaal niks op tegen, voor ieder wat wils vrij land, echter ik denk daar anders over of je alles moet willen vaccineren is nog maar de vraag, ik bekijk het per vaccin, want wereld dekking krijg je toch nooit en waar is de grens met alles te vaccineren, de farmacie heeft geen grens die blijft ontwikkelen al zal het alleen al om het geld zijn want veel progressie zit er niet in het vaccin verhaal blijft roeien met de riemen die er zijn en nog steeds niet op de individu gericht.

Rivm, ema en veel artsen (gelukkig steeds minder) zijn de trekpoppetjes van grootkapitaal en farmacie zolang dat niet losgekoppeld is zijn ze voor mij niet echt geloofwaardig en bepaal ik het zelf

Moet je nog mijn adres hebben dan kan je komen meppen om wat ik nu weer schrijf.

48 Rattocasi    
7 maanden geleden door Rattocasi
5
Meld

Bigfarma wil graag bezit nemen van menselijke lichamen. Hoe meer zeggenschap voor ze hierin, hoe beter voor de omzet.

Eenmaal een lichaam aan gort geholpen via pillen en vaccins, is er geen weg meer terug voor de betrokenen. Kassa voor de industrie.

49 Robin    
7 maanden geleden door Robin
6
Meld

@48
Alleen al door de nonsens die je opnieuw in deze korte tekst toont, blijkt dat je in feite een anti-vaxer pur sang bent. Je zult het in alle toonaarden blijven ontkennen, maar anti-vaxers zijn er in meerdere variaties en daar ben jij er een van.

[.... ik bekijk het per vaccin....]
Op basis waarvan denk jij iets te kunnen en mogen bekijken dan? Maar goed.
Stel dat er in jouw gezin binnenkort een baby geboren wordt. Welke vaccins van het Rijksvaccinatieprogramma krijgt dat kind dan wel of niet en waar is die keuze -wetenschappelijk onderbouwd- op gebaseerd?:
https://rijksvaccinatieprogramma.nl/vaccinaties/vaccinatieschema

50 Wilmama    
7 maanden geleden door Wilmama
0
Meld

@50 Vrij land mag je denken, echter ik denk daar anders over.
Snap je probleem niet je kan je helemaal vol laten spuiten voor van alles en nog wat en toch blijf je zeiken dat andere er anders over denken.

51 Rattocasi    
7 maanden geleden door Rattocasi
5
Meld

@51
Ik laat mijn kind liever gezond. Inmiddels alle vaccinaties gekregen en kerngezond.

52 Slartibartfast    
7 maanden geleden door Slartibartfast
0
Meld

@51
Je hebt mijn vraag niet beantwoord, dus nogmaals:
Stel dat er in jouw gezin binnenkort een baby geboren wordt. Welke vaccins van het Rijksvaccinatieprogramma krijgt dat kind dan wel of niet en waar is die keuze -wetenschappelijk onderbouwd- op gebaseerd?:
https://rijksvaccinatieprogramma.nl/vaccinaties/vaccinatieschema

53 Wilmama    
7 maanden geleden door Wilmama
0
Meld

@53

Rat heeft daar serieuze problemen mee.
Omdat hij niet in hart en ziel anti is, maar wel vriendjes wil blijven met Robin dient hij frequent niet nader te noemen lichaamsdelen van genoemde Robin te likken. Toegeven dat vaccins nodig zijn zou een maand gelik ongedaan maken.

Dus Rat gaat niet verder dan zeggen dat het alleen kan als het ": absoluut nodig is". Waarmee hij bedoelt: wanneer een pandemie een feit is.
Dat dat een gevalletje "de put dempen wanneer het kalf verdronken is" betekent boeit niet echt.

54 Endandit    
7 maanden geleden door Endandit
0
Meld

@54 En wie lik jij nu?
Ik zeg al tijden hetzelfde, maar je hoord graag je eigen verhaal begrijp ik!

55 Rattocasi    
7 maanden geleden door Rattocasi
2
Meld

@55
Ga je mijn vraag in @50 en @53 nog beantwoorden of kom je weer eens niet verder dan de zoveelste jij-bak?

Laten we gewoon beginnen met de eerste ronde. Laat jij jouw kind wel of niet (gedeeltelijk) vaccineren?:
6 - 9 wekenDKTP-Hib-HepBPneumokokken

Uitleg:
1. https://rijksvaccinatieprogramma.nl/vaccinaties/dktp-hib-hepb
2. https://rijksvaccinatieprogramma.nl/vaccinaties/pneumokokken

56 Wilmama    
7 maanden geleden door Wilmama
0
Meld

Wilmama Ik ga vragen die honderd keer gesteld zijn en al heel lang beantwoord zijn niet meer beantwoorden, en dat herhalen van mijn antwoorden heeft zeker geen nut bij iemand die al vooroordelen over mij heeft en mijn antwoorden toch niet leest.

En dat van jij-bakken Wilmama, dat is een geval van de pot verwijt de keten dat die zwart ziet, erg zielig dus weer.

57 Rattocasi    
7 maanden geleden door Rattocasi
4
Meld

@57
Voor zover ik weet is dit de eerste keer dat jou deze praktijkgerichte vraag gesteld wordt, dus nogmaals: zou jouw kind nu in 2018 die eerste twee prikken wel of niet krijgen en waarom?
En hoe ga je daarna verder met het huidige vaccinatieschema? zie link @53

58 Wilmama    
7 maanden geleden door Wilmama
2
Meld

@58 Ja dat heb je met een selectieve blik en een vooroordeel over een persoon, dan denk je elke keer dat het de eerste keer is.

59 Rattocasi    
7 maanden geleden door Rattocasi
3
Meld

Gewoon verplichten zo niet in ieder geval kinderen zonder vaccinaties weren op plekken waar veel kinderen komen.

60 Harry Kroepoek    
7 maanden geleden door Harry Kroepoek
1
Meld

@59
Door het (blijven) weigeren om met een concreet antwoord te komen m.b.v. het huidige vaccinatieschema, kan geen andere conclusie worden getrokken dan dat je in feite toch echt een anti-vaxer bent.

61 Wilmama    
7 maanden geleden door Wilmama
1
Meld

@61 mag je vinden ik denk daar anders over.

62 Rattocasi    
7 maanden geleden door Rattocasi
2
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Persoon opent vuur in tram bij 24 Oktoberplei...
Volgens getuigen zou een persoon het vuur heb...

6 uur geleden door chouffleur

Frans Timmermans (EU): ‘Gedachtengoed v...
'Mensen bang maken voor de ander was in Europ...

22 uur geleden door Inter

De vaststelling blijft taboe, maar Hitler en...
Hitler kwam aan de macht met de belofte dat h...

22 uur geleden door chouffleur

Nederland exporteert de meeste uitkeringen na...
Wat is er aan de hand? De Tweede Kamer is zee...

1 dag geleden door Hangingmen

Heisa in Hoofddorp
Op een school in Hoofddorp is een leraar gesc...

24 uur geleden door in holland


ADVERTENTIE


Laatste reacties
WijzeDwaas
Christchurch-moskee verbonden met Al-Qaida-ve...
Ah gos…..men zoekt rechtvaardiging voor moo...

minder dan een minuut geleden door WijzeDwaas

Sjaak Trekhaak
Forum voor Democratie laat bijeenkomst in Kur...
@19Zo`n opmerking hier gaat je stemmen kost...

1 minuut geleden door Sjaak Trekhaak

eigenmening
Forum voor Democratie laat bijeenkomst in Kur...
@19.Zeker niet want dat kost hun stemmen....

1 minuut geleden door eigenmening

Harry Kroepoek
Traditionele Chinees verdwijnt in Zeeland en ...
@2 Wat is er mis met Nr. 37 met een extra por...

1 minuut geleden door Harry Kroepoek

Jona G.
Persoon opent vuur in tram bij 24 Oktoberplei...
Vreemd dat de boois van de politie die Turk n...

1 minuut geleden door Jona G.

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig