dapper

Rapper Fresku openhartig over zijn zieke zoontje

6 jaar geleden / Aangepast: 6 jaar geleden / Beeld © RTL Boulevard
Rapper Fresku openhartig over zijn zieke zoontje

Geschreven door RTL Boulevard

dapper

Rapper Fresku openhartig over zijn zieke zoontje

6 jaar geleden / Aangepast: 6 jaar geleden / Beeld © RTL Boulevard

Het leven van rapper Fresku is er op dit moment een van uitersten. Deze week komt er een droom uit met een optreden op Sziget, maar thuis vecht zijn pasgeboren zoontje Rayaan voor zijn leven.

“Het was misschien wel de engste periode uit mijn leven"

Afgelopen vrijdag bracht hij zijn hartverscheurende single Mijn Zoon uit. In het emotionele nummer rapt hij over de moeilijke tijd die hij en zijn vrouw Lieke door hebben gemaakt. De rapper noemt het zelf zijn meest persoonlijke nummer ooit. “Het was misschien wel de engste periode uit mijn leven", beaamt hij. 

Inmiddels is de meest kritieke fase achter de rug en gaat het stukken beter met de muzikant en zijn familie. Toch zal het dappere ventje de rest van zijn leven medicijnen moeten blijven slikken. "Hij zal altijd ziek zijn", laat Fresku weten aan RTL Boulevard. "Zolang hij zijn medicijntjes op tijd krijgt, zal hij een lang en stabiel leven kunnen leiden met de medicijnen."

De rapper is vooral ontzettend dankbaar dat zijn kleine man er nog is: "Het klinkt allemaal misschien heel heftig met medicijnen", zegt hij. "Maar hij is er. En die medicijnen doen alles wat zijn lichaam op dat moment niet zelf kan. Dus dat is helemaal goed."

Afgelopen maand deed Fresku een oproepje naar zijn volgers om te bidden voor zijn pasgeboren zoontje. "Mijn Zoontje Rayaan Zahir Michael Reymound is aan het vechten en heeft al jullie gebeden nodig. Please doe wat extra smeekbeden voor deze mooie kleine prins", schreef hij bij een emotionele foto.

Fresku liet eerder weten dat alle opbrengsten van Mijn Zoon naar het Ronald McDonald Kinderfonds gaan.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

RTL Boulevard
Fresku