Vrouw scheert haar benen in een openbare drinkfontein, tot verbijstering van voorbijgangers

Openbare drinkfonteintjes: talloze mensen zetten er hun lippen aan om even te kunnen genieten van fris - en vooral - proper water in een hygiënische omgeving. Eén vrouw in Parque de Malaga in Spanje vond het donderdag echter een beter idee om er haar benen in te scheren. Zonder schaamte of aarzelen plantte ze haar vuile voeten op het bassin om haar scheermesje boven te halen.

mrra

Hygiënisch is het natuurlijk niet: met vuile voeten op het drinkbassin je haartjes achterlaten. Dat beseften ook de toeristen, die vol walging met open mond toekeken. Een Brit nam meteen zijn smartphone om haar acties te filmen, maar dat stoorde de vrouw niet. Ook al keek ze af en toe of er iemand aankwam, ze nam haar tijd om goed te checken of haar benen wel helemaal gaaf waren.

"Ik heb dat niet kunnen filmen, maar op een gegeven moment sneed ze zichzelf zelfs. Het bloed waste ze gewoon af in het bassin", aldus de Brit aan de Britse krant The Sun. Het sowieso al nauwe putje van de drinkfontein raakte zo gevuld met haartjes en wat bloed. "Toen ze weg was, gingen er wat mensen drinken aan dezelfde fontein. Het was ronduit walgelijk!"

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen