door Moskowfiets in Media  ·  82 Reacties

  • 44
  • 1230x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

"Weekendscholen voor Nederturkjes, gefinancierd vanuit Turkije, zullen de tweespalt in de samenleving bevorderen, integratie belemmeren, onbegrip en wantrouwen jegens elkaar vergroten om uiteindelijk de kloof tussen de blonde blanke Nederlander en de getinte soort alleen maar te vergroten."

Ik zie het als een 6e colonne, een Trojaans paard. Op deze scholen worden jonge soldaten gekweekt die straks klaargestoomd zijn om de islam met het zwaard te verkondigen.

1
51 samcash

* Verwijderd door de redactie *

52 PrinsClaus

auw een minnetje auw... De waarheid doet pijn...

Kanker schapen gaan minnen. Ben je een volwassen persoon heee. Keihard minnen... zo dat de wereldproblemen oplossen...

17
53 PrinsClaus

"Uiteindelijk is het marktwerking, die weekendscholen van de Turkse overheid."

Dat is een contradictio in terminis en zou daarom verboden moeten worden op grond van buitenlandse inmenging.

1
54 Vilseledd

En weer staat vrijheid haaks op politieke correctheid.


De Staat der Nederlanden dankt zijn geboorte aan het feit dat de bevolking van de Lage Landen zijn eigen godsdienst wilde belijden en zijn eigen predikers benoemen.
In de 16e en 17e eeuw zijn in Europa honderdduizenden omgekomen of verminkt ten tijde van de godsdienstoorlogen.

De kern van deze oorlogen was dat streken en volkeren zich wilden losmaken van de eeuwenoude lijnen en machtsnetwerken vanuit de Kerk van Rome . Alsmede van de daarmee samenhangende corruptie.
De onderliggende, dus diepere achtergrond was:
1. als gevolg van de Renaissance drongen het schrift en geletterdheid door tot brede lagen van de bevolking. Men wilde zelf lezen, interpreteren en geschriften opstellen.
2. in de economie hadden zich rendabeler vormen ontwikkeld dan de kloostereconomie. Velen , vooral burgers in de steden, hadden zich daardoor ontworsteld aan adel en de lijfeigenschap. De Kerk wilde ten aanzien van zijn bezittingen en heerlijke rechten echter vasthouden aan de oude verhoudingen van horigheid. Dat knelde.

Het heeft grote delen van West-Europa anderhalve eeuw en veel bloed gekost om het recht eigen predikers en priesters te benoemen, te verkrijgen. Dat wil zeggen : dit uit handen te nemen van vreemde heren en belangen in Rome. Na de losmaking op godsdienstig gebied, konden ook de losmaking op economisch, wetenschappelijk en politiek gebied tot stand komen. Kortom , de grote opkomst van de westerse democratieën en welvaart werd mogelijk .

De huidige politici geven die verworvenheden zonder blikken of blozen, vanuit een onkenbare agenda uit handen. Want wat ik hierboven in 15 tot 20 regels kon beschrijven, is bij alle nationale - en EU-denktanks ook bekend. Ook in Nederland zijn de politiek correcte partijen ontrouw aan het Nederlandse en Europese gedachtegoed en aan die vrijheid van burgers en geweten.

De enige logische verklaring lijkt welhaast dat de betrokken partijen hopen dat minder burgerlijke vrijheden behulpzaam zijn bij het oprichten van een autoritaire Europese Staat


In weerwil van Rutte's verkiezingsbelofte dat hij verdere inmenging van Erdogan in de Turkse gemeenschap in Nederland niet langer toe zou staan, heeft hij , met zijn nieuwe coalitiepartners, niets gedaan.
Diyanet-moskeeen in Nederland zijn niet gesloten. De predikers in Turkse gebedshuizen worden nog steeds benoemd door de verre alleenheerser in Ankara. Binnen de Turkse gemeenschap in Nederland kunnen Erdogan-organisaties hun structuren van intimidatie ongehinderd verder uitbouwen. Het zogenaamde beleid van Den Haag is een ontkenning van de nationale geschiedenis.

Nu weer de provocatie van Erdogan dat hij op scholen Turkse taal- en cultuur en godsdienstlessen wil organiseren, teneinde zijn greep op Turken in Nederland te verstevigen.
Onder verwijzing naar de zuiveringen die plaatsvinden in Turkije, de politieke gevangenen, de in het gevang geworpen journalisten kan en moet de Nederlandse regering de geldstromen vanuit Turkije voor deze weekend-scholen op dit moment verbieden.
Wanneer men in Polen en Hongarije handelt tegen de ‘Europese waarden’ , pleit de Nederlandse regering voor het afkappen van geldstromen naar die landen. volkomen logisch dus dat de financiering vanuit Ankara ook wordt opgeschort. Laat Turkije eerst aan voorwaarden voor burgerlijke vrijheden en godsdienstvrijheid voldoen, voordat de Turkse regering soortgelijke voorrechten als vreemde mogendheid in Nederland kan genieten.

De eerste reactie van Rutte III, zeker zoals verwoord door Wouter Koolmees, belast met Integratie, was in ieder geval een volkomen misser.

2
55 duurendaal

* Verwijderd door de redactie *

56 Eastwood

@52 mooi trouwens die ezels die het toonbeeld van niet integreren zijn.
Denk vooral dat het onder controle is dan vergeet je dat Nederlanders niet laf van origine zijn in tegenstelling tot......

2
57 Eastwood

@9 @10 Nooit geen = altijd wel,en Ebru moet integreren?

1
58 Hannie1

* Verwijderd door de redactie *

59 Gr@ndioos

Ebru, zoals vaker, helemaal eens.

0
60 corretje

* Verwijderd door de redactie *

61 PrinsClaus

De bedoelde Toerkse madrassa's zullen fungeren als forten van de islamitische agressie.

0
62 schrootflint

** gebruiker verwijderd **

@9 : Grey-tje toch, we, en dus ook de Nederlandse Turken, leven in Nederland maat.

63 verwijderd9139144

Turkse weekeindscholen? Dat hebben ze van Wilders afgekeken.
Bah. Die rechtsextremisten kijken ook alles van elkaar af.

9
64 Borealis

* Verwijderd door de redactie *

65 Pxf7+

Ben ik het een keer met die lelijkerd eens.

1
66 Harry Kroepoek

* Verwijderd door de redactie *

67 Dewereldrond

Ebru heeft zeker een puntje, hoewel het in NL, Islam scholen iets langzamer gaat, maar zeker vernsle gaan worden door door GL en denk en pvda en onze NSB regering.
-volgende video is wat terror Erdo in Turkije graag wil waarmaken.

Truth about Islam exposed!
https://www.facebook.com/thecrippledcrusaderuncensored/videos/1888911818013284/?hc_ref=ARTV4Kw0R-Sj9mxLc6ziDukEuNQkLl7ZVZg0tLGdXij_mbr59Mk0-AHHechSbve1-aQ

0
68 Goldrush

@2 Van Kralingen ?.....

3
69 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

70 organic light emitting diode (oled)

@63 Nederlandse Turken leven in Turkije om het even te verduidelijken Harry en Truus die er al 30 jaar wonen of Geert Jan en Marie Claire met hun kinderen die daar geboren zijn en het gezin daar echt gesetteld is.

0
71 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

72 Captain Hero

@71 Dit is in feite slechts een symptoom. Turkije beschouwt de naar Nederland geëmigreerde Turken als Turk. Ze zijn ook nog Turkse staatsburger. Uiteraard heeft Turkije het recht om scholen te bouwen voor de eigen onderdanen.
Waarmee we op het kernprobleem komen. Dat is, dat Nederland zo dom is, de dubbele nationaliteit te erkennen. Dus: alle Turken met dubbele nationaliteit de keus geven: of Nederlander, of buitenlander. No exceptions.

1
73 GermenR

Omdat kinideren het niet redden, zowel doordeweeks als in het week-end te moeten leren, en de ouders uiteraard die in het weekend belangrijker gaan vinden dan de doordeweekse school.

0
74 Wendel

@68

Posts van mensen die de naam NSB voor van alles verkeerd gebruiken en er maar wat mee rondstrooien omdat ze hem niet snappen , laat ik maar voor wat het is .

2
75 No newstoday

@72

Heb jij ook niet anders gebruikte je ze wel voor @67 om het te weerleggen De pot verwijt de ketel?

2
76 No newstoday

Die scholen zijn er nog niet en maar afwachten of ze wel gaan komen .
Erdogan heeft al zoveel geroepen wat ook niet gebeurd is en ook niet gebeurd.
Lees maar eens na het gebeurde bij het consulaat in Rotterdam .
Wij zouden zo ongeveer de Turkse hel over ons heen krijgen .
Het resultast : niks .
Hij heeft straks niet eens geld genoeg voor het onderwijs in eigen land .

2
77 No newstoday

@67 . Je hebt nogal een hekel aan haar, lijkt het. Heeft ze je iets misdaan?

0
78 Vandeprinsgeenkwaad

* Verwijderd door de redactie *

79 Captain Hero

@75 . Heel goed. Overigens wel interessant om te zien hoe de uitersten van deze discussiegroep die term op de ander plakken.

0
80 Vandeprinsgeenkwaad

@10 We hebben het hier over een land dat openlijk oorlogszuchtige taal uitslaat. Dat Turken oproept zich voor te planten teneinde het continent over te nemen; dat Nederlanders nazi's noemt; dat Europeanen bedriegt en toezegt dat ze nergens ter wereld veilig zullen zijn. Dit is net zoiets als wanneer Anders Breivik in Nederland weekendscholen op zou gaan zetten. Zou de regering dan ook zo passief zijn?

0
81 greenmango

* Verwijderd door de redactie *

82 Captain Hero

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Het cynisme van Bop in @6 is me ontgaan. Met haar geschiedenis van op de persoon spelen en nooit een inhoudelijke reactie is dat logisch. Het pr...

3 minuten geleden geplaatst door Slavink

rebo
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@31 Als het in het Leidsche Dagblad staat dan twijfel ik er geen seconde aan dat het echt is. Een krant zoals de Telegraaf wil er nog wel eens v...

4 minuten geleden geplaatst door rebo

Bop
Offtopic

@2349 Hé Baba, lang weekend? 😁...

5 minuten geleden geplaatst door Bop

Reconquista
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

Zie je het al voor je, Nederland stemt massaal rechts en dan zouden NSC en VVD een links kabinet mogelijk moeten maken?! Dat gaat natuurlijk ni...

8 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Zie Hier
‘Stem hem weg en sluit hem op!’: potentiële juryleden voor rechtszaak Trump onder het vergrootglas

De juryleden worden net zolang door gelicht tot het zeker is dat er alleen nog fans van hem zitten!Echt objectief!...

12 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
“Alles voor Duitsland”: AfD-leider Björn Höcke riskeert drie jaar gevangenis voor nazislogan

Eigenlijk raar gelul als je reclames op de duitse TV zien word er altijd bij vermeld geproduceert in Duitsland!...

17 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@23 alles om het artikel te bagatelliseren en zelfs te suggeren dat het een leugenverhaal is. Maar het staat wel degelijk in het Leidsch Dagblad...

19 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Opvallend, in het artikel staat grote woning maar hoeveel kamers heeft die woning dan?...

20 minuten geleden geplaatst door Slavink

wildersfan
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

@22 Timmermans gaat juist de boel opruimen. Stuurt gewoon iedereen naar het front. ...

20 minuten geleden geplaatst door wildersfan

baba jaga
Offtopic

@2348 Leugens verspreiden is wat jij goed kunt.Het zal nooit aan jou of FrisseBries liggen.Nee het is mijn fout.Nou goed het zal wel.Ik ...

24 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
English Sex Video IndianHardcore GirlAurorab987Asian Fucks A Black Cock And Cries For Her MommyPenis ImegesHorror Movie Hollywood SexNaked Gay TeensJacquie Et MichePornos SuegrasNude Selfie Of WomenNewbrszzKendra Lust Hd SexKitana A DemidaLesbian Facesitting DominationBrazsersAmateur British Mature PornOffice PornBarista AlixSexy Video Sexy Video XxxBig Boobs GrabIpad Porn GamesPerfectgirls.neteAunt Cass HospitalityChatuerbaitValentia Victoria NudeBhabhi Sax VideoPunjabi Sex PicHusband PornPorn ViewPorn Sexy BfWet Black Virginaفيلم Innocent Taboo 1986 مترجم اون لاينNaked Anna KendrikAsian Women NakedOctavia Red Shoplyfter91 论坛Desi149 ComPascalslutDiahrea PornBhojpuri XnxHairy Pussy Sex VideosPorn VyRomantic Japanese PornHentai IndoBest Hentai ManhwaMesu KyoushiMajesty NastyBig Milky TitNellycansayWifewantstoplayOnlyfans XvideosBig Assporn VideoShilpa Shetty Porn VideosLesbo Nipple SuckMilf With ThongMom Porn HindiBengali Bhabhi Sex VideoMalis Sex VideoTeenslove HugecockLos Mejores Video PornográficoCardi Bi XxxTheonlysafariiMaja Aa GayaActor Meena SexWild Lesbian PornXxx Video LocklSavita Bhabhi Cartoon Sex Video DownloadSpring Blossom PornEasyporn XxxPorn Tamil StoryBest Porn Video Download SiteRule 34 PahwalDibujos Animados PornHd Mein BfHindi Sex Hindi Sex HindiBangali Sex Full MovieNude Hot BlondsShraddha Kapoor Hot ImagesLandan Sex VideoPornsexvidioSex Like RealPorndude CastingBlack Porn VideoMoking PornImages Of MicropenisKennedy Leigh PornNude AcrtressSexy Women UndressedJoi From MomPandamovieshdLitterotica AudioAnime-pornPorno Amateur FranceMiyakhalipaxxxIndian Porn Gf BfDad Cumms In DaughterAngela White BigtitsAdult SexvideoCollegeslutsEscort In IrelandOnlyfqns GratisMarina CiscontiDesi Papa SexSunny Leon PhotoElliy_coyTushi.comBig Mom SexPorn Shared WifeJolyne PornElizabeth Rabbit NudePuffy Nipple In Womenسكس السمراءHot Love SexMousi437918 NhentaiLizbeth Rodríguez OnlyfansRedheadwknterJapan Sex ComDesi Pron SexFutanari MonsterMotherlesaBhad Bhabie Leaked Only FansPorno FrenchSwuingd4Hot Les PornBrazzers Mom Big BoobsDeepthroat PukePick One Celeb RedditMikeadriano OnlyfansChaturbate VideosBlue Picture Dena Blue PictureSexo Y PornosAlex De La FlorKatie CummingSex Position HdBoutinela Babes4k PorntubesIwanks TvKommondAsswhole PornPorn LesbianoAshley Wolf PornBrazzers SpermSani Lion Xxx VidoMirand Lambert NudePinky Pron StarTapsi XxxBollywood Hot SexAmerican Mom And Son Porn VideoTamil Girls Lesbian Sex Videos