U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Media
  • 44
"Weekendscholen voor Nederturkjes, gefinancierd vanuit Turkije, zullen de tweespalt in de samenleving bevorderen" Uiteindelijk is het marktwerking, die weekendscholen van de Turkse overheid. Kun je alles van vinden (ronduit belachelijk dat dit kan in Nederland) en alles van zeggen (alleen ...

8 maanden geleden door Moskowfiets

REAGEER MET EEN EMOJI
32
1
LEES MEER OVER

Helaas hebben wij in Nederland een regering zonder ballen !! Dus die scholen gaan er helaas komen ! ga daar maar vanuit !

1 Moskowfiets    
8 maanden geleden door Moskowfiets
4
Meld

Gelukkig bestaan er ook wijze Turken.... Ebru for minister-president...

2 Moszkowicz    
8 maanden geleden door Moszkowicz
5
Meld

Idd, de marktwerking. En het onderliggende economisch model met oliedollars en chantage.

3 caso    
8 maanden geleden door caso
2
Meld

Alle buitenlandse scholen in alle landen verbieden.

4 jantje van leiden    
8 maanden geleden door jantje van leiden
18
Meld

Ebru
++++++++++++++++++

5 Interessant    
8 maanden geleden door Interessant
3
Meld

@4
Nee dat hoeft niet als ze niet door een dictoriaal regime worden aangestuurd.
Er zijn in Nederland óók taalscholen voor Italiaans bijvoorbeeld of Spaans. Daar is niets mis mee. Daar wordt óók de cultuur besproken, maar niet verheerlijkt, óf het zou om de culinaire aspecten moeten gaan question d
Maar juist als de indoctrinatie van de islam invloed begint te krijgen, alsmede de lange arm van Erdogan overal zichtbaar is, moet je dit verbieden.

6 Strongoli    
8 maanden geleden door Strongoli
3
Meld

Citaat uit artikel

Wanhoop dat de Nederlandse overheid niet ingrijpt: waarom zouden kinderen die in Nederland zijn geboren en getogen, besmet moeten worden met gedachtegangen van vreemde mogendheden? Wanhoop dat Nederturken niet ingrijpen: waarom zou je toestaan dat een andere overheid dan die van het land waar je woont, leeft en gelukkig bent, jouw kind besmet met zijn propaganda? Wanhoop dat het Ministerie van Sociale Zaken per direct al een mosterdnademaaltijd reactie geeft: “als er signalen zijn dat dit gebeurt [integratie in NL belemmeren of antidemocratische opvattingen stimuleren] zal de overheid optreden”.

7 Moskowfiets    
8 maanden geleden door Moskowfiets
2
Meld

Ebru heeft daarmee absoluut een punt.

Daarnaast: De vrijheid van onderwijs in Nederland geldt voor de Nederlandse ingezetenen. Het is de vraag maar of buitenlandse financiering uberhaupt wel acceptabel is en zeker als hetgeen geleerd wordt ook nog haaks staat op de waarden en normen die hier gelden.

Eerder schreef ik al dat de regering moet onderzoeken of dit Turkse plan strijdig is met de Nederlandse/Europese wetgeving en indien zo, repressief zal moeten optreden. Dat het plan ongewenst is, staat als een paal boven water en dat zou reden moeten zijn voor de Overheid om een ontmoedigingsbeleid te voeren.

8 TedjeR    
8 maanden geleden door TedjeR
5
Meld

Ebru moet wat beter integreren en eens leren dat vrijheid van onderwijs voor iedereen geldt...

9 GreyB    
8 maanden geleden door GreyB
52
Meld

@8
Er zijn ik weet niet hoeveel buitenlandse scholen in NL. Amerikaanse, Duitse, Engelse, enz...
Nooit geen probleem geweest.

10 GreyB    
8 maanden geleden door GreyB
39
Meld

Dit lijkt me een vlucht naar voren of het vinden van een nieuwe vluchtweg voor Erdo. Hij weet dat er hier veel steun bij Turken is voor zijn ‘beleid’ en tegelijk ziet hij de waarde van de Lira flink onderuit gaan. Hij probeert dus zijn falen te maskeren door steun bij vriendjes te halen. En via die Turkse scholen probeert hij zijn ‘vriendental’ uit te breiden.

Er zit maar een ding op: er dwars voor gaan liggen.

11 Lerac    
8 maanden geleden door Lerac
1
Meld

@6 Met de rechtse koers die Italië nu voert ben ik er niet meer zeker van dat culinaire aspecten een hoofdrol vervullen in de scholen.

12 jantje van leiden    
8 maanden geleden door jantje van leiden
28
Meld

* Verwijderd door de redactie *

13 JJteW    
8 maanden geleden door JJteW

Dan kun je minnen op @10 , maar het is wel waar. Net zo waar als dat er NL scholen overal in het buitenland zijn. Zelfs in Turkije...

14 GreyB    
8 maanden geleden door GreyB
39
Meld

* Verwijderd door de redactie *

15 Undertaker    
8 maanden geleden door Undertaker

En daar hebben we de 'op de persoon spelers' van NK weer. Alleen maar op de persoon spelen en niks toevoegen...

16 GreyB    
8 maanden geleden door GreyB
36
Meld

@10 die buitenlandse scholen richten zich dan ook op de overdracht van kennis, waarvoor onderwijs bedoeld is.

De Turkse variant zal onherroepelijk zich ontwikkelen tot een overdracht van politieke ideologie en propaganda en het dientengevolge creeëren van een vijfde colonne (Erdogan-Jugend) in de samenleving. Daarvoor is "onderwijs" dus uitdrukkelijk niet bedoeld.

17 TedjeR    
8 maanden geleden door TedjeR
3
Meld

In NL/EU is alles mogelijk wat in die k.t islamitische landen absoluut mogelijk is. Onder het mom democratie verworven westerse vrijheden wordt daar gretig gebruik van gemaakt door de invasie islam aanhang om diezelfde westerse verworven vrijheden op den duur teniet te doen. Europa hangt zichzelf de strop om de hals.

18 Vrijbuitertje    
8 maanden geleden door Vrijbuitertje
3
Meld

* Verwijderd door de redactie *

19 Undertaker    
8 maanden geleden door Undertaker

@18 k.t islamitische landen absoluut NIET mogelijk is

20 Vrijbuitertje    
8 maanden geleden door Vrijbuitertje
3
Meld

@17
Wellicht, maar dat is vooraf niet vast te stellen en hebben ze dezelfde rechten als ieder ander. Tenzij men de wet veranderd en geen vrijheid van onderwijs meer wenst...

Ik zou voorstander zijn van alleen openbare scholen. Maar daar zijn de religieuze partijen niet voor..

21 GreyB    
8 maanden geleden door GreyB
26
Meld

@10
Ik vind een Amerikaanse school bijvoorbeeld toch nog wel even heel wat anders dan wat Erdogan nu wil. De Amerikaanse School van Den Haag is rond 1950 opgericht door buitenlandse ouders die werkten bij het Vredespaleis en de Canadese en Amerikaanse ambassades. Dus voor kinderen van buitenlandse diplomaten die hier dan ook hoogstwaarschijnlijk enkel maar tijdelijk zijn.

En wat Erdogan wil is dat kinderen die hier zijn geboren en wat nota bene hier inmiddels al de 3de of de 4de generatie is dus gewoon Turken blijven en zich zeker geen Nederlanders gaan voelen.

22 rebo    
8 maanden geleden door rebo
1
Meld

@22
Dat kan jij vinden, maar ze vallen onder dezelfde vrijheid van onderwijs..Of we dat nu leuk vinden of niet..

Ook Amerikaanse of Duitse kinderen moeten zich dan maar conformeren aan het NL onderwijs.

23 GreyB    
8 maanden geleden door GreyB
27
Meld

@22 Precies. Zulke scholen zijn idd voor kinderen van diplomaten en andere expats omdat die uiteindelijk maar tijdelijk verblijven in NL of een ander land.

Gefinancierde staatsindoctrinatie vanuit Turkije moet je in NL niet willen, dat is nooit de bedoeling geweest van vrijheid van onderwijs.

24 Hans Brinker    
8 maanden geleden door Hans Brinker
3
Meld

Uit artikel!!

De Nederlandse Pavlov is die van ons Ministerie van Sociale Zaken: afwachten of het werkelijkheid wordt. Dat is net zoiets als afwachten of Syriërs apothekers zijn, de Noord-Zuidlijn drie keer boven budget zal uitvallen, de JSF een achterhaald vliegtuig is, de Publieke Omroep staatspropaganda promoot, haat wordt gepredikt in de moskee en DENK de lange arm van Erdogan vertegenwoordigt. Je kunt nog beter dweilen met de kraan open – mocht er een hittegolf plaatsvinden verdampt het water tenminste nog.

25 Moskowfiets    
8 maanden geleden door Moskowfiets
2
Meld

@22 Juist+++. Vooral het nationalisme en islamitisch sterk maken voor de toekomst. Want stel je voor dat 3e 4e 5e 6e generatie geen interesse meer hebben in die achterlijkheid van de islam en hun nationalistische gevoelens verliezen. Al die vrijheid in Europa is een groot gevaar voor het islamitische nageslacht, nee maar natuurlijk niet dat moet gevoed blijven worden uit alle islamitische hoeken dat hun nageslacht zich vooral anti westers en islamitisch gaan opstellen tegen alles wat wij vrijheid noemen. Dom dom

26 Vrijbuitertje    
8 maanden geleden door Vrijbuitertje
1
Meld

@24
Daarvoor zijn internationale scholen, die voor alle kinderen van diplomaten/expats zijn.

27 GreyB    
8 maanden geleden door GreyB
21
Meld

@21 openbare scholen OK... maar er is met deze scholen toch wel een ander puntje. Het betreft namelijk kinderen die volgens internationaal recht Nederlandse kinderen zijn en geen Turkse onderdanen. Het doel van Erdo is echter deze kinderen volledig te indoctrineren tot Turkse onderdanen die zich hier gaan afzetten tegen de samenleving.... leer mij dit soort dictators kennen. Daarnaast is het ook zo dat deze scholen niet door ouders opgericht worden (vlg. Nederlandse wetgeving) maar door een buitenlandse overheid (schurkt tegen inmenging in binnenlandse aangelegenheden aan).

Op grond van die overweging bestrijdt ik dan ook dat dit onder de vrijheid van onderwijs, zoals wij die in Nederland kennen, valt.

28 TedjeR    
8 maanden geleden door TedjeR
4
Meld

@13
@15
Wat zeggen dit soort " waardevolle" bijdragen over degenen die ze neerplempen?

29 morandi    
8 maanden geleden door morandi
16
Meld

@27 maar de hier levende "Turken" zijn geen diplomaten of expats... het zijn volgens internationaal recht Nederlandse ingezetenen, een erg groot verschil.

30 TedjeR    
8 maanden geleden door TedjeR
2
Meld

@28
Ik weet het, maar dat neemt niet weg dat de wetten zo zijn dat de scholen hier gewoon terecht kunnen. Dat weet Erdogan ook..
Er zijn namelijk ook NL scholen in Turkije en dat speelt hij uit...

31 GreyB    
8 maanden geleden door GreyB
21
Meld

* Verwijderd door de redactie *

32 Undertaker    
8 maanden geleden door Undertaker

@27 : Internationale scholen zijn er voor alle kinderen van ouders die het betalen kunnen.

33 =*(++)*=    
8 maanden geleden door =*(++)*=
10
Meld

@31 [ook NL scholen in Turkije]
Voor en door Nederlandse Expats... maar de "Turken" hier zijn geen expats.

34 TedjeR    
8 maanden geleden door TedjeR
4
Meld

@23
Iets zegt mij namelijk dat dit helemaal niks met gewoon onderwijs te maken heeft zoals dat ongetwijfeld ook op die Amerikaanse school het geval is. Daar zullen ze namelijk ook rekenen,lezen en schrijven enz. krijgen. Dit van Erdogan is volgens mij gewoon vooral om die kinderen tijdens het weekend te hersenspoelen. Met andere woorden "je voorouders waren Turken en zelf ben je ook nog steeds een Turk en ook je achter- achterkleinkinderen (misschien inmiddels dan al de 6de of 7de generatie hier in Nederland) zullen nog steeds Turken zijn" aldus Papa Erdogan. Het is gewoon absurd.

35 rebo    
8 maanden geleden door rebo
0
Meld

@33
Ook dat..

@30
Maar naast die internationale scholen zijn er ook nog Amerikaanse en Duitse (enz) scholen..

36 GreyB    
8 maanden geleden door GreyB
21
Meld

School is op zich ok, maar in dit geval weet je al van de voren dat het politieke ISlam scholen zijn.
Je weet dat het indoctrinatie vanuit Turkije aangestuurt zal zijn.
-zelfde als de medewerkers (spionnen) van de TR ambassades in NL, en hun politieke ISlam moskeen Dyianet, allemaal zeer fout.
-conclusie, school, ambassade of moskee kan ok zijn, maar in dit geval zijn het tools voor de msibruik van religie en een waanzinige tyran, terror Erdo.

37 Goldrush    
8 maanden geleden door Goldrush
1
Meld

@27 Dat zeg ik toch.

Verder:
Gefinancierde staatsindoctrinatie vanuit Turkije door middel van scholen onder het mom van "vrijheid van onderwijs" moet je in NL niet willen.

38 Hans Brinker    
8 maanden geleden door Hans Brinker
2
Meld

@36 Nee, Grey.... je kijkt niet goed naar de feitelijke situatie van die scholen in Turkije. Die scholen zijn voor kinderen van expats. Mensen die hoogst waarschijnlijk terug gaan naar het land van herkomst.

De situatie voor die "Turkse scholen" hier is geheel anders, zoals ik reeds verschillende keren hier uitlegde.

39 TedjeR    
8 maanden geleden door TedjeR
4
Meld

School is niet ok .. gewoon geen geloof meer in scholen. De overheid zou dit soort indoctrinatie niet direct of indirect moeten sponsoren. Het is te triest voor woorden dat je in kleinere dorpen geen keuze hebt voor een openbare school, dat zou een recht moeten zijn !

40 EerlijkheidDuurtHetLangst    
8 maanden geleden door EerlijkheidDuurtHetLangst
3
Meld

@39
Er zijn NL scholen die niet alleen op expats gericht zijn.
Scholen die in de weekenden les geven.

https://www.stichtingnob.nl/Downloads/School/125/125%20Schoolgids%202014%20-%202015.pdf

41 GreyB    
8 maanden geleden door GreyB
19
Meld

@41
Toevoeging:
Scholen die gericht zijn op de NL taal en cultuur

42 GreyB    
8 maanden geleden door GreyB
16
Meld

@42 dus het overdragen van kennis... niet het overdragen van een politiek/religieuze ideologie met bijbehorende indoctrinatie.

43 TedjeR    
8 maanden geleden door TedjeR
1
Meld

Op grond vd wet kan men de school toch simpelweg weigeren:
"Niet discrimineren
Net als iedereen in Nederland mag een bijzondere school niet discrimineren.

Nou de koran is 1 grote handleiding m.b.t. discriminatie inclusief de strafmaat die erop staat.
Dat je een moskee niet kan verbieden dit soort van discriminatie te verspreiden onder de leden is 1 ding, maag dit onderwijzen op een school... dat kan je dan dus volgens mij best aanpakken. Dat heeft niets met vrijheid van religie te maken, hier gaat het om onderwijs waar men discriminatie leert. Verbieden dus.


Het is eigenlijk meteen een Lakmoesproef. Want we gaan zien wie vd Turken hun toch al slecht geïntegreerde kinderen nog meer buiten de samenleving willen zetten en de dictator blindelings steunen. Als ze verstandig zijn dan hebben deze scholen niet eens bestaansrecht, dus de Turken hier bepalen of die scholen en dus de groeiende segregatie tussen de bevolkingsgroepen zullen worden verergerd. Ik ben benieuwd, hun kans om voor NL te kiezen!!!

44 Bleke Betty    
8 maanden geleden door Bleke Betty
3
Meld

@42
Ik heb even de PDF van die link die je plaatste gelezen, maar de doelstelling van die Nederlandse school is een hele andere, dan hetgeen wat Erdogan nu voor hier in Nederland voor ogen heeft. En dan kun je lullen als Brugman maar zo is het wel een keertje.

45 rebo    
8 maanden geleden door rebo
3
Meld

Hier bv:
Kabinet Rutte III: meer ruimte voor nieuwe scholen
Het kabinet wil het makkelijker maken om nieuwe scholen te stichten.
https://www.rijksoverheid.nl/regering/regeerakkoord-vertrouwen-in-de-toekomst/1.-investeren-voor-iedereen/1.3-onderwijs-en-onderzoek (dat zijn tenminste echte scholen)
Die scholen hoeven daarbij niet te behoren tot een al bestaande richting. Wel wil het kabinet dat de plannen van nieuwe scholen vooraf worden getoetst op wettelijke eisen voor deugdelijkheid. En of ze actief burgerschap bevorderen.
Tegelijk wil het kabinet wettelijke eisen stellen waaraan thuisonderwijs moet voldoen. Het gaat dan om eisen voor kwaliteit, bekwaamheid, burgerschap en veiligheid. De Onderwijsinspectie moet dit gaan controleren. Dat staat in het regeerakkoord ‘Vertrouwen in de toekomst’.

Het lijkt mij dat deze Erdo-scholen niet aan deze kwalificaties zullen voldoen, dus wederom, ik zeg verbieden!
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/vrijheid-van-onderwijs/openbaar-en-bijzonder-onderwijs

46 Bleke Betty    
8 maanden geleden door Bleke Betty
2
Meld

@42
Als er hier een Turkse school zou komen met gewoon onderwijs zoals in Turkije zelf, en dan voor kinderen van Turkse diplomaten die hier waarschijnlijk tijdelijk zijn zou ik er geen enkele moeite mee hebben.

47 rebo    
8 maanden geleden door rebo
3
Meld

@40
Er zijn in Nederland 2692 scholen die openbaar onderwijs geven. Dat zijn er behoorlijk veel.
Met 380 gemeenten moet er dus wel ergens een school zijn. Probleem met klein gemeenten is dat er een minimaal aantal leerlingen op een school zitten en als mensen dan kiezen om hun kind naar een leerfabriek elders te sturen dan naar een kleine intieme school,... ja dan houdt het op. Úw statement is dus onjuist.

Overigens ben ik net als u een groot voorstander voor openbare scholen en geen enkele religieuze inmenging achter de voordeur. Religie geven ze maar thuis of in hun clubgebouw.
Zowel voor Christenen als voor moslims of hindoes of wat dan ook. Religie persoonlijke keuze, niet op school.

48 Bleke Betty    
8 maanden geleden door Bleke Betty
2
Meld

Er zijn al Joodse, Islamitische, Hindoeistische, verschillende stromen christelijke scholen, Montessori, Dalton, Jenaplan, vrije scholen en nu ook nog Turkse scholen voor het weekeinde. Ja, dat laatste kan natuurlijk absoluut niet.

49 Hendrianus    
8 maanden geleden door Hendrianus
26
Meld

@49 je maakt daar niet het onderscheid tussen de groepen scholen, namelijk die voor regulier onderwijs en de ongetwijfeld politiek-ideologisch georienteerde (turkse staats-)scholen die Erdo in Europa wil vestigen.

50 TedjeR    
8 maanden geleden door TedjeR
5
Meld

"Weekendscholen voor Nederturkjes, gefinancierd vanuit Turkije, zullen de tweespalt in de samenleving bevorderen, integratie belemmeren, onbegrip en wantrouwen jegens elkaar vergroten om uiteindelijk de kloof tussen de blonde blanke Nederlander en de getinte soort alleen maar te vergroten."

Ik zie het als een 6e colonne, een Trojaans paard. Op deze scholen worden jonge soldaten gekweekt die straks klaargestoomd zijn om de islam met het zwaard te verkondigen.

51 samcash    
8 maanden geleden door samcash
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

52 PrinsClaus    
8 maanden geleden door PrinsClaus

auw een minnetje auw... De waarheid doet pijn...

Kanker schapen gaan minnen. Ben je een volwassen persoon heee. Keihard minnen... zo dat de wereldproblemen oplossen...

53 PrinsClaus    
8 maanden geleden door PrinsClaus
16
Meld

"Uiteindelijk is het marktwerking, die weekendscholen van de Turkse overheid."

Dat is een contradictio in terminis en zou daarom verboden moeten worden op grond van buitenlandse inmenging.

54 Vilseledd    
8 maanden geleden door Vilseledd
1
Meld


En weer staat vrijheid haaks op politieke correctheid.


De Staat der Nederlanden dankt zijn geboorte aan het feit dat de bevolking van de Lage Landen zijn eigen godsdienst wilde belijden en zijn eigen predikers benoemen.
In de 16e en 17e eeuw zijn in Europa honderdduizenden omgekomen of verminkt ten tijde van de godsdienstoorlogen.

De kern van deze oorlogen was dat streken en volkeren zich wilden losmaken van de eeuwenoude lijnen en machtsnetwerken vanuit de Kerk van Rome . Alsmede van de daarmee samenhangende corruptie.
De onderliggende, dus diepere achtergrond was:
1. als gevolg van de Renaissance drongen het schrift en geletterdheid door tot brede lagen van de bevolking. Men wilde zelf lezen, interpreteren en geschriften opstellen.
2. in de economie hadden zich rendabeler vormen ontwikkeld dan de kloostereconomie. Velen , vooral burgers in de steden, hadden zich daardoor ontworsteld aan adel en de lijfeigenschap. De Kerk wilde ten aanzien van zijn bezittingen en heerlijke rechten echter vasthouden aan de oude verhoudingen van horigheid. Dat knelde.

Het heeft grote delen van West-Europa anderhalve eeuw en veel bloed gekost om het recht eigen predikers en priesters te benoemen, te verkrijgen. Dat wil zeggen : dit uit handen te nemen van vreemde heren en belangen in Rome. Na de losmaking op godsdienstig gebied, konden ook de losmaking op economisch, wetenschappelijk en politiek gebied tot stand komen. Kortom , de grote opkomst van de westerse democratieën en welvaart werd mogelijk .

De huidige politici geven die verworvenheden zonder blikken of blozen, vanuit een onkenbare agenda uit handen. Want wat ik hierboven in 15 tot 20 regels kon beschrijven, is bij alle nationale - en EU-denktanks ook bekend. Ook in Nederland zijn de politiek correcte partijen ontrouw aan het Nederlandse en Europese gedachtegoed en aan die vrijheid van burgers en geweten.

De enige logische verklaring lijkt welhaast dat de betrokken partijen hopen dat minder burgerlijke vrijheden behulpzaam zijn bij het oprichten van een autoritaire Europese Staat


In weerwil van Rutte's verkiezingsbelofte dat hij verdere inmenging van Erdogan in de Turkse gemeenschap in Nederland niet langer toe zou staan, heeft hij , met zijn nieuwe coalitiepartners, niets gedaan.
Diyanet-moskeeen in Nederland zijn niet gesloten. De predikers in Turkse gebedshuizen worden nog steeds benoemd door de verre alleenheerser in Ankara. Binnen de Turkse gemeenschap in Nederland kunnen Erdogan-organisaties hun structuren van intimidatie ongehinderd verder uitbouwen. Het zogenaamde beleid van Den Haag is een ontkenning van de nationale geschiedenis.

Nu weer de provocatie van Erdogan dat hij op scholen Turkse taal- en cultuur en godsdienstlessen wil organiseren, teneinde zijn greep op Turken in Nederland te verstevigen.
Onder verwijzing naar de zuiveringen die plaatsvinden in Turkije, de politieke gevangenen, de in het gevang geworpen journalisten kan en moet de Nederlandse regering de geldstromen vanuit Turkije voor deze weekend-scholen op dit moment verbieden.
Wanneer men in Polen en Hongarije handelt tegen de ‘Europese waarden’ , pleit de Nederlandse regering voor het afkappen van geldstromen naar die landen. volkomen logisch dus dat de financiering vanuit Ankara ook wordt opgeschort. Laat Turkije eerst aan voorwaarden voor burgerlijke vrijheden en godsdienstvrijheid voldoen, voordat de Turkse regering soortgelijke voorrechten als vreemde mogendheid in Nederland kan genieten.

De eerste reactie van Rutte III, zeker zoals verwoord door Wouter Koolmees, belast met Integratie, was in ieder geval een volkomen misser.

55 duurendaal    
8 maanden geleden door duurendaal
2
Meld

* Verwijderd door de redactie *

56 Eastwood    
8 maanden geleden door Eastwood

@52 mooi trouwens die ezels die het toonbeeld van niet integreren zijn.
Denk vooral dat het onder controle is dan vergeet je dat Nederlanders niet laf van origine zijn in tegenstelling tot......

57 Eastwood    
8 maanden geleden door Eastwood
2
Meld

@9 @10 Nooit geen = altijd wel,en Ebru moet integreren?

58 Hannie1    
8 maanden geleden door Hannie1
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

59 Gr@ndioos    
8 maanden geleden door [email protected]

Ebru, zoals vaker, helemaal eens.

60 corretje    
8 maanden geleden door corretje
0
Meld

* Verwijderd door de redactie *

61 PrinsClaus    
8 maanden geleden door PrinsClaus

De bedoelde Toerkse madrassa's zullen fungeren als forten van de islamitische agressie.

62 schrootflint    
8 maanden geleden door schrootflint
0
Meld

@9 : Grey-tje toch, we, en dus ook de Nederlandse Turken, leven in Nederland maat.

63 TonAlias    
8 maanden geleden door TonAlias
0
Meld

Turkse weekeindscholen? Dat hebben ze van Wilders afgekeken.
Bah. Die rechtsextremisten kijken ook alles van elkaar af.

64 Borealis    
8 maanden geleden door Borealis
9
Meld

@10 @14 Je 'vergeet' er even bij te vermelden dat die landen niet aangestuurd worden door een totalitair regime. Verder 'vergeet' je ook te vermelden dat de ideologie die er in Turkije heerst niets anders is dan een doodcultus. Dat kankergezwel moeten we niet in Nederland toestaan dus onderwijs erover is zeer ongewenst (tenzij de vreselijke gevaren worden onderwezen).

@59 Je beledigt schapen question

65 Pxf7+    
8 maanden geleden door Pxf7+
1
Meld

Ben ik het een keer met die lelijkerd eens.

66 Harry Kroepoek    
8 maanden geleden door Harry Kroepoek
1
Meld


Ebru, de aandachts..t van Nederland question

Die engerd die tegen Erdogan is, een hekel aan het land Turkije heeft, maar wel al te graag daar verblijft tijdens haar vakantie. Arme verloren ziel, geen identiteit, gekneed en gevormd door haar vrienden, waar mee mee omgaat, raakt men mee besmet. Haar vrienden zijn Joost Eerdmans, Hans Teeuwen, vul de rest zelf maar in...

67 Dewereldrond    
8 maanden geleden door Dewereldrond
9
Meld

Ebru heeft zeker een puntje, hoewel het in NL, Islam scholen iets langzamer gaat, maar zeker vernsle gaan worden door door GL en denk en pvda en onze NSB regering.
-volgende video is wat terror Erdo in Turkije graag wil waarmaken.

Truth about Islam exposed!
https://www.facebook.com/thecrippledcrusaderuncensored/videos/1888911818013284/?hc_ref=ARTV4Kw0R-Sj9mxLc6ziDukEuNQkLl7ZVZg0tLGdXij_mbr59Mk0-AHHechSbve1-aQ

68 Goldrush    
8 maanden geleden door Goldrush
0
Meld

@2 Van Kralingen ?.....

69 21st Century Guy    
8 maanden geleden door 21st Century Guy
3
Meld

* Verwijderd door de redactie *

70 organic light emitting diode (oled)    
8 maanden geleden door organic light emitting diode (oled)

@63 Nederlandse Turken leven in Turkije om het even te verduidelijken Harry en Truus die er al 30 jaar wonen of Geert Jan en Marie Claire met hun kinderen die daar geboren zijn en het gezin daar echt gesetteld is.

71 21st Century Guy    
8 maanden geleden door 21st Century Guy
0
Meld

@67 Ook nog argumenten of blijft het bij articulerend gekwijl?

72 Captain Hero    
8 maanden geleden door Captain Hero
0
Meld

@71 Dit is in feite slechts een symptoom. Turkije beschouwt de naar Nederland geëmigreerde Turken als Turk. Ze zijn ook nog Turkse staatsburger. Uiteraard heeft Turkije het recht om scholen te bouwen voor de eigen onderdanen.
Waarmee we op het kernprobleem komen. Dat is, dat Nederland zo dom is, de dubbele nationaliteit te erkennen. Dus: alle Turken met dubbele nationaliteit de keus geven: of Nederlander, of buitenlander. No exceptions.

73 GermenR    
8 maanden geleden door GermenR
1
Meld

Omdat kinideren het niet redden, zowel doordeweeks als in het week-end te moeten leren, en de ouders uiteraard die in het weekend belangrijker gaan vinden dan de doordeweekse school.

74 Wendel    
8 maanden geleden door Wendel
0
Meld

@68

Posts van mensen die de naam NSB voor van alles verkeerd gebruiken en er maar wat mee rondstrooien omdat ze hem niet snappen , laat ik maar voor wat het is .

75 No newstoday    
8 maanden geleden door No newstoday
2
Meld

@72

Heb jij ook niet anders gebruikte je ze wel voor @67 om het te weerleggen De pot verwijt de ketel?

76 No newstoday    
8 maanden geleden door No newstoday
2
Meld

Die scholen zijn er nog niet en maar afwachten of ze wel gaan komen .
Erdogan heeft al zoveel geroepen wat ook niet gebeurd is en ook niet gebeurd.
Lees maar eens na het gebeurde bij het consulaat in Rotterdam .
Wij zouden zo ongeveer de Turkse hel over ons heen krijgen .
Het resultast : niks .
Hij heeft straks niet eens geld genoeg voor het onderwijs in eigen land .

77 No newstoday    
8 maanden geleden door No newstoday
2
Meld

@67 . Je hebt nogal een hekel aan haar, lijkt het. Heeft ze je iets misdaan?

78 Vandeprinsgeenkwaad    
8 maanden geleden door Vandeprinsgeenkwaad
0
Meld

@76 Wat heb je nou te janken.. Het domme kipje heeft weer wat.

79 Captain Hero    
8 maanden geleden door Captain Hero
0
Meld

@75 . Heel goed. Overigens wel interessant om te zien hoe de uitersten van deze discussiegroep die term op de ander plakken.

80 Vandeprinsgeenkwaad    
8 maanden geleden door Vandeprinsgeenkwaad
0
Meld

@10 We hebben het hier over een land dat openlijk oorlogszuchtige taal uitslaat. Dat Turken oproept zich voor te planten teneinde het continent over te nemen; dat Nederlanders nazi's noemt; dat Europeanen bedriegt en toezegt dat ze nergens ter wereld veilig zullen zijn. Dit is net zoiets als wanneer Anders Breivik in Nederland weekendscholen op zou gaan zetten. Zou de regering dan ook zo passief zijn?

81 greenmango    
8 maanden geleden door greenmango
0
Meld

@76 Als dit onderbouwing vergt is u naiever dan ik dacht. Iemand die mij als eventuele vijand ziet hoeft geen extra haatindoctrinatie te krijgen in mijn geboorteland.. Duizenden kilometers van het land die ze zelf hebben verlaten.

82 Captain Hero    
8 maanden geleden door Captain Hero
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Sri Lanka getroffen door nog twee explosies
Srilankaanse plaats Dematagoda werd zondag al...

13 uur geleden door Querulijn Xaverius,

"All the President's Men" beho...
Degenen die hoopten op een Watergate-achtige...

5 uur geleden door Crezee

Het stinkt in Amsterdam door paasvuren Duitsl...
Wie naar buiten gaat en zijn neus lekker in d...

15 uur geleden door Hangingmen

Populariteit Trump naar nieuw dieptepunt
President Trump viert het rapport van onderzo...

18 uur geleden door Crezee

President Trump bereidt zich voor om FISA en...
De documenten zullen openbaar worden rond de...

12 uur geleden door Proemevla


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Tiidmasine
Weerloos meisje in gezicht geslagen en gescho...
Willen we meer of minder........

minder dan een minuut geleden door Tiidmasine

bontenblauw
OT 3...
@3610 Oooh... dat het soms duizelt... zoals h...

minder dan een minuut geleden door bontenblauw

Geert
Windows XP nog steeds basis onder rijbewijssy...
@73 Ja hoor ook de exchange server toen bewee...

1 minuut geleden door Geert

Tempelier
Thuis je lunch bereiden scheelt behoorlijk wa...
@3 en @4 Oer-Hollands bammetje met kaas en ee...

1 minuut geleden door Tempelier

Robin
Strategieën om vaccinweigeraars te overtuige...
@268De vaccinwereld is de wereld van omko...

2 minuten geleden door Robin

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig