U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Gezondheid
  • 3
Discussies over verplicht vaccineren laaien net zo regelmatig op als uitbraken van kinderziekten. Artsen zien er wel wat in, maar crèches zijn huiverig voor de enorme bijbehorende administratie en het ministerie haakt bij voorbaat af. Hoe doen ze dat in andere Europese landen? ...

10 maanden geleden door Wilmama

REAGEER MET EEN EMOJI
1
3

Onzin, het gaat om de volksgezondheid. Niet gevaccineerde kinderen vormen een groot gevaar voor zichzelf en hun omgeving. Gewoon verplichten.

1 samcash    
10 maanden geleden door samcash
12
Meld

Verplichten bullshit in je kinderen te laten spuiten. welke idiote ouders laten zoiets vrijwillig gebeuren?

2 Tegenlicht    
10 maanden geleden door Tegenlicht
4
Meld

Als we over gevaren komen te spreken lijkt het me dat er meer te behalen is in het verbieden van tabak en alcohol. Iemand zin om die kille cijfertjes eens naast kinderziektes te leggen?

3 Al    
10 maanden geleden door Al
5
Meld

Happietappie weer een vaccin dwingelandje van wilmama, nog 1000 te gaan.

4 Rattocasi    
10 maanden geleden door Rattocasi
7
Meld

@4
Ter herinnering: ik ben geen voorstander van verplichte vaccinatie. Ik zou het dus op prijs stellen als je zou stoppen met dit soort insinuaties.

5 Wilmama    
10 maanden geleden door Wilmama
6
Meld

@3

Alcohol en tabak zijn niet besmettelijk.
Overigens mag je inmiddels al heel lang niet met alcohol op in de auto zitten, omdat je dan een gevaar oplevert voor andere weggebruikers. Niemand die daar een probleem mee heeft, vindt men volkomen normaal en redelijk.

Waarom vinden sommigen het dan niet normaal en redelijk dat kinderen die besmet (kunnen) zijn met een besmettelijke ziekte geweerd worden uit chreches en scholen, aangezien die ook een gevaar opleveren voor andere kinderen?

Daar is het gevaar nog veel groter. Bij een dronkelap achter het stuur bestaat nog de mogelijkheid dat ie zonder problemen thuiskomt.
Bij een kind dat besmet is met mazelen en losgelaten wordt in een omgeving waar andere kinderen (nog) niet gevaccineerd zijn bestaat er geen enkele twijfel over dat die kinderen zullen worden besmet.

6 Endandit    
10 maanden geleden door Endandit
3
Meld

@5 Nee nee, vandaar elke keer die draadje over verplichten.
Ik zou het op prijs stelen als je deze draadjes over verplicht eens stopte, echter denk ik niet dat dit gebeurd en er nog 1000 zullen volgen via jou..

7 Rattocasi    
10 maanden geleden door Rattocasi
7
Meld

@7

Wanneer jij aanneemt dat het plaatsen van een bericht over verplichting betekent dat de plaatser het daarmee eens is, dan zit je er naast.
Zowel Wilmama, als ik als vele anderen die pro-vaccin zijn (de meesten zelfs) hebben al diverse keren aangegeven dat we tegen verplichting zijn.

8 Endandit    
10 maanden geleden door Endandit
3
Meld

@8 Ik ben voor verplichte vaccinatie. Of op zijn minst beperkingen voor ongevaccineerde kinderen.

9 Harry Kroepoek    
10 maanden geleden door Harry Kroepoek
5
Meld

@9

Ik ben eigenlijk alleen tegen verplichting omdat de geschiedenis heeft uitgewezen dat dat niet werkt. Het is indertijd geprobeerd met de pokkenvaccinatie, maar stuitte op zoveel weerstand dat het al snel weer werd opgegeven.
In plaats daarvan kwam de beperking: het pokkenbriefje. Dat werkte wel, met als resultaat dat pokken uitgeroeid zijn.

Met dat in gedachten ben ik vooralsnog voor beperking, niet voor verplichting.
Het enige wat me zorgen baart is eigenlijk dat beperking bij mazelen niet afdoende zou kunnen zijn om de ziekte uit te roeien. Mazelen zijn zo enorm besmettelijk dat de kans dat het virus kan worden uitgeroeid een stuk kleiner is dan bij pokken het geval was. In dat geval blijft inderdaad verplichting als enige optie over.

10 Endandit    
10 maanden geleden door Endandit
2
Meld

@8 Ach wat leuk de hulptroepen komen er weer bij, wie volgt met de hulptroepen nog 18 te gaan een soort regiem.

11 Rattocasi    
10 maanden geleden door Rattocasi
8
Meld

@10 Sinds de vaccinatiegraad terugloopt ben ik van mening veranderd en vind ik dat de samenleving meer handvatten nodig heeft om ongevaccineerde kinderen uit de buurt van gevaccineerde kinderen te houden. Ik ben voor invoering van een nationaal vaccinatiebewijs.

En autogordels zijn ook verplicht geworden ooit, het was een prima politieke keuze.

12 Harry Kroepoek    
10 maanden geleden door Harry Kroepoek
4
Meld

@12

Het mazelen-equivalent van het pokkenbriefje dus.
Op dit moment heeft dat ook mijn voorkeur.

13 Endandit    
10 maanden geleden door Endandit
2
Meld

Kinderen tot 14 maanden kunnen niet ge vaccineerd worden en lopen dus gevaar
Welnu onze beide zoons zijn nergens anders geweest zonder de vaccinaties dan thuis of bij opa en oma en dus al helemaal niet in een kinder dag verblijf
Vindt dat babies tot twee jaar sowieso bij de (groot)ouders moeten blijven en niet in de opvang thuis horen

14 eoghanfeehily    
10 maanden geleden door eoghanfeehily
2
Meld

@5 : Beste persoon, het maakt niet uit of u al dan niet pro-vaccinatie bent, u bent hoe dan ook een betaalde trol die bezig is met een media-campagne, in dit geval om verplichte vaccinatie door te drukken. ELK onderwerp waar elke dag over wordt gepost, en positief gecomment door figuren die bijna nooit met een ander onderwerp bezig zijn, is dus een media-campagne als voorbereiding over iets dat wij door de strot geramd moeten, van een goedbetalende partij die die campagne en de te plaatsen artikelen bedenkt. Anders heb je nooit genoeg materiaal voor iets als dit.

15 Wendel    
10 maanden geleden door Wendel
8
Meld

@12 : Maar als dat zo is, blijven de kinderen die men zegt, te willen beschermen met verplichte vaccinatie, namelijk diegenen die te jong of te zwak zijn om te vaccineren, dus al weg bij de rest van de kinderen. Wat is het probleem dan nog?

16 Wendel    
10 maanden geleden door Wendel
6
Meld

@12 autogordel spuit je niet in je lijf, misschien eens proberen kijken of het dan goed komt met de gordel, hoef je hem meteen niet meer om te doen.

17 Rattocasi    
10 maanden geleden door Rattocasi
6
Meld

De Nederlandse media campagne, aangestuurd vanuit bigfarma en hun meelopers bij ¨publieke gezondheidsorganisaties¨ blijven hun best doen om via Eftelingverhaaltjes de gewenste zombiemaatschappij in te kunnen voeren (iedereen verplicht vaccineren, volledige ¨gezondheid¨ van bevolking afhankelijk stellen aan de industrie > invoering slavernij).

Farmatrol Wilmama draagt een steentje bij.

18 Robin    
10 maanden geleden door Robin
5
Meld

Het wachten is wanneer farmahofnar Intellector en consorten nog hier langskomen.

19 Robin    
10 maanden geleden door Robin
5
Meld

@2

[Verplichten bullshit in je kinderen te laten spuiten. welke idiote ouders laten zoiets vrijwillig gebeuren?]

Dat doen alleen domoren die heilig in de verkooppraatjes geloven.

En dat van een industrie die mede zorgen van minimaal 500.000 doden wereldwijd jaarlijks via het gebruik van hun pillen. Prof Gotzsche noemde het: georganiseerde criminaliteit.

De veiligheid van ALLE vaccins zijn nog nooit bewezen. Nog nooit onderzocht in totale samenhang met andere vaccins, gericht op de lange termijn, en in samenhang met de gezondheid en gesteldheid van de ontvanger.

Moderne vaccins worden veelal zeer geforceerd op de markt gebracht, met name in de VS. Lobbyisten zijn dagelijks bezig om de politiek om te krijgen voor verplichte invoering > het hemelrijk van elke producent. In de VS geldt al verplichting voor vaccins waarvan de kans op het krijgen van het probleem, waarvoor ze in het leven zijn geroepen, kleiner is dan het vinden van een mand vol met gouden eieren in de Saharawoestijn.

Mediakanalen, die deels ook in bezit zijn van de industrie des doods (of beter gezegd, ze hebben dezelfde eigenaren), dragen hun steentje bij om op geraffineerde manier de sprookjes te kunnen verkondigen, zoals de leugens omtrent de gewenste kudde immuniteit.

Ondertussen worden de ontelbare kinderen, die sterven kort na het krijgen van een prik of levenslang ernstig invalide geraken, volkomen genegeerd. Immers het gaat alleen om de poen.

Vaccins is een race to the bottom. Funest voor het immuunsysteem. De een merkt er weinig van, de andere heel veel. In de VS is 54% van de kinderen/jongeren ernstig chronisch ziek. De industrie en hun meelopers bij instanties kijken de andere kant op. Dat zegt al genoeg.

20 Robin    
10 maanden geleden door Robin
6
Meld

@12 @17

Je kunt erop wachten wanneer een oen weer over de autogordels begint. Alsof iedereen verplicht is om een auto te kopen.

De oenen hebben niet door dat vaccins als standaard product niet geschikt zijn, omdat de gewenste standaard mens helemaal niet bestaat.

Niet voor niets dat steeds meer artsen beginnen in te zien dat pillen en vaccins op maat dienen te worden gemaakt. Uiteraard zonder de schadelijke troep zoals aluminium(verbindingen), vreemd dna, etc... Overigens een pil dat geneest bestaat niet eens. Alle pillen geproduceerd door de industrie zijn alleen probleenverlengend, nooit genezend. Immers aan gezonde mensen kan niets worden verdiend.

Het ontwikkelen van vaccins dient daarom geheel los van de industrie des doods en de wetenschappers/adviseurs met dubbele petten bij de onbetrouwbare overheidsinstanties te gebeuren. De huidige vaccins zorgen alleen voor extra problemen > extra kassa voor de pillenindustrie.

21 Robin    
10 maanden geleden door Robin
8
Meld

@21 Prima dan ook geen verdoving meer als men een been breekt en geen pijnstillers voor die mensen. Consequent geen medicijnen meer leveren aan antivaxxers. Te beginnen met het vaccinatiebewijs zodat dit mogelijk wordt.

Vrije keuze om niet te vaccineren dan moet de samenleving zichzelf maar beschermen tegen die mensen. Alleen nog in grote plastic bubble naar school die kinderen voor de zekerheid. Een soort autogordels zeg maar. Dan stop je het niet meer in je lichaam.

22 Harry Kroepoek    
10 maanden geleden door Harry Kroepoek
2
Meld

@22 typisch bigfarma praat, puur gebaseerd op intimidatie. Net als hun lakeien bij "publieke gezondheidsorganisaties"

23 Robin    
10 maanden geleden door Robin
10
Meld

@23 Nee dan ook consequent zijn, niks erin van big pharma is niks erin van big pharma. Mensen die hun kinderen niet vaccineren en daarmee in gevaar brengen verdienen niet beter. Hun kids dat is een ander verhaal.

24 Harry Kroepoek    
10 maanden geleden door Harry Kroepoek
3
Meld

los van indoctrinatie bij verplicht enten van kinderen

moet de eerste arts zien, die mij verplicht gaat enten
voor bv een griepprik...

meestal is Oma betrekkelijk rustig
mocht bovenstaande gebeuren...

excuseer mij de woorden
maar dan breekt 'de pleuris' uit

25 Grootmoeder    
10 maanden geleden door Grootmoeder
6
Meld

@3

[Als we over gevaren komen te spreken lijkt het me dat er meer te behalen is in het verbieden van tabak en alcohol. Iemand zin om die kille cijfertjes eens naast kinderziektes te leggen?]

Daar hebben ze geen zin in. Immers tabak en alcohol veroorzaken gezondheidsproblemen > kassa voor de industrie. Dus niet in hun belang.

Hetzelfde geldt voor de oorlogindustrie. Politiek heeft geen probleem met al die honderd duizenden slachtoffers, elk jaar maar weer. Het gaat alleen om de poen, dus de verkopen bloeien als nooit tevoren.

26 Robin    
10 maanden geleden door Robin
7
Meld

@25 De meeste artsen hebben hun kop in de kont van bigfarma zitten. Gelukkig neemt het aantal toe, die hun kop er weer uithalen. Het stinkt immers in de hol van bigfarma.

27 Robin    
10 maanden geleden door Robin
8
Meld

@27

wil ik niet zeggen Robin

weet wel dat huisartsen, zorgmij etc, verschraling van ggz
tot dingen leidt

zit nog na te denken of ik, bij symposium, zelf aanwezig
de resultaten hier ga plaatsen

28 Grootmoeder    
10 maanden geleden door Grootmoeder
4
Meld

toevoeging op @28

dat zou betekenen dat ik mij inzet
daar ben ik momenteel te moe voor

29 Grootmoeder    
10 maanden geleden door Grootmoeder
4
Meld

Dit loopt echt uit de hand. Van een tiental virussen in je baby laten spuiten begin jaren 80 tot anno 2018 100+. Zegt mij dat de pharma industrie kinderen ziet als makkelijke target en afzetmarkt om geld te verdienen. En dat is kotsmisselijk.

30 Tegenlicht    
10 maanden geleden door Tegenlicht
6
Meld

@30
Je hebt o.a. moeite met tellen of wat?! Ik kom bij lange na niet aan 100+ : https://rijksvaccinatieprogramma.nl/vaccinaties/vaccinatieschema

En hoezo levende virussen in je baby spuiten?!
De werkzame delen in een vaccin zijn dode of verzwakte bacteriën of virussen of deeltjes van bacteriën of virussen. Deze werkzame delen zorgen er voor dat je lichaam weerstand opbouwt tegen de bacteriën of virussen waarvoor het vaccin gemaakt is. We kunnen de werkzame delen in drie groepen verdelen.

https://rijksvaccinatieprogramma.nl/vaccinaties/wat-zit-er-in

31 Wilmama    
10 maanden geleden door Wilmama
2
Meld

@31

tellen is lastig...hebt U nog een andere hobby naast vaccinatie?

32 Grootmoeder    
10 maanden geleden door Grootmoeder
4
Meld

@30
Euh, als je totaal geen verstand hebt van het onderwerp, is het denk je dan niet beter om er ook gewoon je mond over te houden? Of is dit een poging tot trollen?

33 RichardR    
10 maanden geleden door RichardR
2
Meld

@30

[]Dit loopt echt uit de hand. Van een tiental virussen in je baby laten spuiten begin jaren 80 tot anno 2018 100+. Zegt mij dat de pharma industrie kinderen ziet als makkelijke target en afzetmarkt om geld te verdienen. En dat is kotsmisselijk.]

In de VS is het aantal vaccins in het rijksvaccinatieprogramma sterk gestegen afgelopen 10-20 jaar. En er zitten nog veel meer in de pijpleiding. Dankzij de dubbele petten worden ze toegelaten. Kinderen worden daar al gevaccineerd tegen zaken met de kans op het krijgen van zo´n ziekte kleiner is dan het vinden van een schaal met gouden eieren in de Sahara. Het gaat alleen om de poen, met gezondheid van kinderen heeft het helemaal niets mee te maken.

34 Robin    
10 maanden geleden door Robin
7
Meld

#31

https://rijksvaccinatieprogramma.nl/vaccinaties/wat-zit-er-in

propagandakanaal, volslagen onbetrouwbaar, aangezien men spullen adviseert van een industrie die zich bedient van list, bedrog en omkoping van artsen en wetenschappers.

https://worldmercuryproject.org/advocacy-policy/cdc-corruption-deceit-and-cover-up/

Vaccine Epidemic: How Corporate Greed, Biased Science, and Coercive Government Threaten Our Human Rights, Our Health, and Our Children Revised and Expanded Edition Edition
by Louise Kuo Habakus (Editor), Mary Holland (Editor), Kim Mack Rosenberg (Editor)

35 Robin    
10 maanden geleden door Robin
7
Meld

@35

Hoe meer leugens je plaatst van worldmercuryproject, hoe duidelijker wordt dat zij alleen maar leugens verkondigen.
Elke link die je plaatst ondermijnt derhalve je eigen beweringen.
De kritiekloze manier waarop je achter hun leugens aanloopt is kenmerkend voor een anti-vax trol die totaal niet geïnteresseerd is in feiten maar de voorkeur geeft aan leugens die zijn eigen waanzin bevestigen.

In andere omstandigheden zou ik zeggen: have fun. Maar jouw leugens schaden anderen, met name kinderen. En dat weet je zelf verdraaid goed, maar het boeit je niet.

37 Endandit    
10 maanden geleden door Endandit
2
Meld

>Voor zwangere vrouwen kan rodehond gevaarlijk zijn. Tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap kan het rubellavirus de baby beschadigen. Het kan zorgen voor een spontane miskraam of ernstige aangeboren afwijkingen. Krijg je rodehond tijdens de eerste helft van je zwangerschap, dan heeft de baby meer kans op bijvoorbeeld hartafwijkingen, oogafwijkingen en doofheid. Neem altijd contact op met de huisarts, als je bang bent dat je bent besmet.<

Leuk als je zwanger bent, je oudste kind van het KDV komt halen en daar een bericht op het prikbord ziet: "Er heerst rodehond op dit KDV..."

De onnozele leidsters waren nog gepikeerd ook dat ik zei: "Hadden jullie dit niet vooraf kunnen melden? Dan had ik iemand anders gevraagd mijn kind op te halen." Ze wisten tenslotte van mijn zwangerschap af.

38 Mariska3    
10 maanden geleden door Mariska3
3
Meld

@38
Jouw reactie begrijp ik niet zo goed. Je had je niet (op tijd) laten testen en alsnog vaccineren of spreek je over een situatie van voor 1987?: https://www.rivm.nl/Documenten_en_publicaties/Algemeen_Actueel/Veelgestelde_vragen/Infectieziekten/Vragen_en_antwoorden_rodehond

(**) Wat kunt u doen om rodehond te voorkomen?
Er is een inenting om de ziekte te voorkomen. Deze inenting is opgenomen in het Rijksvaccinatieprogramma. De inenting heet BMR (bof-mazelen-rodehond). De inenting wordt gegeven aan kinderen als ze 14 maanden oud zijn en als ze 9 jaar oud zijn. De inenting wordt op het consultatiebureau gegeven.

Wilt u zwanger worden en bent u niet beschermd tegen rodehond? Dan kunt u zich laten inenten tegen de ziekte. U moet de inenting dan krijgen, minstens 1 maand voordat u zwanger wordt.

Werkt u als vrouw in de zorg of met jonge kinderen? Dan heeft u een grotere kans om met iemand met rodehond in contact te komen. U kunt laten testen of u beschermd bent tegen rodehond. Dit kan via de huisarts. Het is belangrijk dat dit gebeurt voordat u zwanger raakt.

Bent u zwanger en niet beschermd tegen rodehond? Blijf dan uit de buurt van iemand met rodehond. (**)


39 Wilmama    
10 maanden geleden door Wilmama
2
Meld

@39 ; Dit is voor het eerst dat ik hoor dat je je kan laten testen.
Maar met een ongeboren kind wil ik gewoon geen risico nemen omdat anderen zo achterlijk zijn om hun kinderen niet te vaccineren.

Lijkt me heel logisch toch?
Niet roken, geen alcohol, geen niet-noodzakelijke medicatie, geen rauwmelkse kaas, geen roodvlees, niet meer motorrijden, geen drukke festivals bezoeken, zorgen voor voldoende rust... en kinderen met rodehond vermijden.

Waarom zo'n ernstig risico opzoeken?

Dan nog... De KDV leidsters weten niet of ik geënt en/of getest was. En zij namen het risico voor mij door niet even te bellen..

40 Mariska3    
10 maanden geleden door Mariska3
2
Meld

[ Dan nog... De KDV leidsters weten niet of ik geënt en/of getest was. En zij namen het risico voor mij door niet even te bellen..]
Of dat voldoende geholpen zou hebben, is nog maar de vraag:
(**) Kan iemand met rodehond naar een kindercentrum, school of werk?
Voelt een kind zich goed? Dan kan het gewoon naar een kindercentrum of school. Rodehond is al besmettelijk voordat iemand klachten krijgt. Thuisblijven helpt niet om te voorkomen dat anderen ziek worden. (**) onder link in @39

41 Wilmama    
10 maanden geleden door Wilmama
1
Meld

Aanvulling op @41
https://rijksvaccinatieprogramma.nl/infectieziekten/rodehond

(**) Iemand die besmet is met het rodehondvirus kan al voordat hij ziek wordt een ander besmetten. Het kan 2 tot 3 weken duren voordat je ziek wordt na een besmetting. Dat gebeurt meestal via hoesten en niezen. Ook via handen, speelgoed en deurklinken kan het virus worden overgebracht. (**)

Omdat niemand 2 tot 3 weken van tevoren koffiedik kan kijken, ook de leiding van kinderdagverblijven niet, wordt het belang van op tijd vaccineren nog eens onderstreept.

42 Wilmama    
10 maanden geleden door Wilmama
0
Meld

@37

[Hoe meer leugens je plaatst van worldmercuryproject, hoe duidelijker wordt dat zij alleen maar leugens verkondigen.]

Lulkoek in kwadraat, worldmercuryproject documenteert alles waarbij man en paard worden genoemd. En juist in de VS kan dat niet zomaar, gezien de claimcultuur. Maw: alles wat ze beweren is simpelweg aangetoond, zodat elke rechtzaak gewonnen wordt.

iets wat jouw vrienden van de industrie niet kunnen en nooit doen. Immers vaccins zijn derderangsproducten, omdat de veiligheid nog nooit is aangetoond, van geen enkel vaccin.

Ze zitten vol troep waardoor de afgelopen decennia ontelbare kinderen en volwassen het dupe van zijn geworden t/m sterfgevallen direct na de prik zelf.

Misselijkmakend is het allemaal. Er wordt druk gelobbyied, wetenschappers omgekocht, artsen omgekocht, geinfiltreerd in onderwijs en patientenorganisaties. Een win-win situatie voor hen: mensen kunnen ziek worden van vaccins en pillen > andere pillen worden weer verkocht. De cirkel is dan weer rond.

Ik al eens eerder geschreven: binnen 20-30 jaar is het gedaan met de industrie. Dan volgen de volkstribunalen, met name gericht tegen al die corrupte politici en schijnheilige gezondheidsorganisaties die louter en alleen als verlengstukjes van de industrie blijken te zijn.

43 Robin    
9 maanden geleden door Robin
3
Meld

boek, tot de nok gevuld met bewijsmateriaal:

Vaccine Epidemic: How Corporate Greed, Biased Science, and Coercive Government Threaten Our Human Rights, Our Health, and Our Children Revised and Expanded Edition Edition

over de wereld van misbruik, omkoping, leugens over de ruggen van kinderen en volwassenen.

44 Robin    
9 maanden geleden door Robin
4
Meld

@44 Ik denk dat de schrijvers van dat boek meer kinderen gedood hebben met dat boek dan dat vaccinaties mensen gedood hebben in de afgelopen 50 jaar.

45 Drs. Mezun    
9 maanden geleden door Drs. Mezun
1
Meld

@45
Het boek staat op naam van de anti-vaccinatie activiste Louise Kuo Habakus en dan weet je eigenlijk al voldoende:

https://sciencebasedmedicine.org/what-do-we-do-about-politicians-and-physicians-who-promote-antivaccine-misinformation/
David Gorski on February 9, 2015

(**)......It also came out that in 2009 while running for Governor, *Christie met with Louise Kuo Habakus (who is antivaccine) and ...(**)

* http://www.msnbc.com/msnbc/chris-christie-expressed-concern-about-vaccine-autism-link-09

46 Wilmama    
9 maanden geleden door Wilmama
0
Meld

@45
Over de co-auteur Mary Holland ook al jaren niets dan 'goeds' Artikel uit 2011:
https://sciencebasedmedicine.org/anti-vaccine-warriors-vs-research-ethics/

Three weeks ago, the anti-vaccine movement took a swing for the fences and, as usual, made a mighty whiff that produced a breeze easily felt in the bleachers. In brief, a crew of anti-vaccine lawyers headed by Mary Holland, co-author of Vaccine Epidemic: How Corporate Greed, Biased Science, and Coercive Government Threaten Our Human Rights, Our Health, and Our Children, published a highly touted (by Generation Rescue and other anti-vaccine groups, that is) “study” claiming to “prove” that the Vaccine Injury Compensation Program (VICP) had actually compensated children for autism. As is typical with such “studies” generated by the anti-vaccine movement, it was bad science, bad law, and just plain bad all around. The authors intentionally conflated “autism-like” symptoms with............

Aan met name de autisten hier bij NK: kom er maar in.

47 Wilmama    
9 maanden geleden door Wilmama
0
Meld

@46

What´s new?

Iedereen die niets toevoegd aan de vette winst van bigfarma en niet hun leugens uitdraagt heet een activiste. Alsof de hele wereld per definitie een voorstander moet zijn van de georganiseerde misdaad, zoals Gotzsche deze industrie noemt.

48 Robin    
9 maanden geleden door Robin
3
Meld

@45

Vaccins hebben niets bijgedragen aan het welzijn van mensen als groep, alleen voor heel beperkte individuele gevallen voor iets heel specifieks.

In het gunstigste geval tasten ze de gezondheid van de individue niet aan, echter veel mensen kan dat niet beamen.

Vaccins is een doodlopende weg. Vaccins werken maar zeer beperkt voor een korte periode en kunnen NOOIT als vervanging dienen van het natuurlijk immuunsysteem. Het geeft de ontvanger een korte boost en een gevoel van veiligheid.

Vaccins bieden geen enkele oplossing voor de bekende kinderziekten, immers alleen het natuurlijk systeem geeft garanties. Vaccins kwamen als mosterd na de maaltijd, want ernstige gevolgen door kinderziekten waren al de wereld uit voor hun introductie.

Goede voeding, huisvesting, milieu, dat zijn de de noodzakelijke randvoorwaarden voor een gezond leven.

Per saldo betekent het een aangetast immuunsysteem dat van generatie naar generatie steeds erger wordt. Het probleem verplaatst zich ook steeds, ziektekiemen passen zich aan.

Uiteindelijk resulteert dat in een wereldbevolking wiens lichamen geheel afhankelijk zijn gemaakt van de industrie > herinvoering van een soort slavernij dus > kassa !

49 Robin    
9 maanden geleden door Robin
3
Meld

illustratie hoe de bevolking voor de gek worden gehouden:

https://www.laphamsquarterly.org/medicine/charts-graphs/pfizer-circle-hell

50 Robin    
9 maanden geleden door Robin
4
Meld

Claim 1. Vaccines save lives.

This statement is debatable. There is a growing body of research that suggests vaccines may cause more injury and death than the diseases they were meant to protect us from.

Vaccines can also cause permanent disability and death in individuals who are more susceptible to injury from vaccines or vaccine ingredients. Physicians and vaccine-injured individuals are encouraged to report injuries to the Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS). It’s estimated that only 1% of injuries are ever reported to VAERS, yet payments totaling nearly $4 billion have been made since 1988. That taxpayer-funded payout amount continues to rise at an alarming rate.

Despite the trend in medicine to personalize treatments and medications, the current vaccine program is a “one size fits all” policy.

citaat uit: https://www.theepochtimes.com/countering-false-vaccine-safety-claims_2387621.html

51 Robin    
9 maanden geleden door Robin
3
Meld

uit dezelfde link:

Claim 3. All vaccines have been rigorously tested and are completely safe.

This is patently false. The reason Congress exempted vaccine makers from liability in 1986 was BECAUSE vaccines were causing harm. Since the National Vaccine Injury Compensation Act went into effect, the federal government program has paid out 3.8 billion dollars in vaccine injuries and death.

In 2011, the Supreme Court ruled that vaccines are “unavoidably unsafe.”

The current CDC pediatric schedule recommends children receive as many as nine vaccines all at the same office visit. The safety of combining vaccines, which include aborted fetal tissue, mercury, aluminum, formaldehyde, animal and human DNA, and more—in infants and young children has not been tested.

There are no large-scale studies comparing health outcomes in vaccinated children vs. those who haven’t received vaccines. However, a recent peer-reviewed study found that vaccinated children had an increased risk of autism (4.2 times), ADHD (4.2 times), learning disabilities (5.2 times), eczema (2.9 times) and an astounding 30 times the risk of allergic rhinitis compared to unvaccinated children.

In 2016, the Vaccine Injury Adverse Reporting System (VAERS) collected 59,117 reports of adverse events from vaccines, including 432 deaths, 1091 permanent disabilities, 4,132 hospitalizations and 10,284 emergency room visits. According to HHS, the reported events are only 1% of the actual number. Therefore, the U.S is likely experiencing millions of adverse reactions from vaccines per year.

52 Robin    
9 maanden geleden door Robin
3
Meld

uit dezelfde link:

Claim 4. Vaccinations produce herd immunity and prevent dangerous, even deadly, diseases. Anti-vaxxers are causing epidemics and eroding the public trust.

Herd immunity cannot be achieved through vaccination if vaccines aren’t effective. The Measles-Mumps-Rubella (MMR) vaccine is just one that isn’t working. Mumps cases in the U.S. have been on the rise in recent years with over 5,000 cases reported in 2016, more than any year in the past decade, and they are occurring in highly vaccinated populations. Recent outbreaks of disease in vaccinated populationsare proving that all vaccines are not efficacious. Additionally, immunity from vaccines is usually temporary unlike the lifelong immunity typically produced by experiencing a childhood illness.

In 2010, two former Merck virologists filed a federal lawsuit claiming that Merck committed fraud in lying about the efficacy of the mumps component of their MMR vaccine. The suit, now in the hands of a federal judge, charges that Merck was aware of the declining efficacy of the mumps vaccine but still claimed it was 95% effective.

As the CDC continues to deny that there is a vaccine safety problem, studies show that the biggest impediment to broad vaccine acceptance and coverage is public mistrust of government regulators.

Bernadine Healy, former director of the National Institutes of Health, said that public distrust is growing because of inaction on the part of agencies regarding vaccine safety.

The only polio that is diagnosed now in America is the vaccine strain and those cases are compensated in Vaccine Court.

Ironically, many of today’s vaccines don’t actually prevent the vaccinated individual from harboring and transmitting the disease in question. This is true of pertussis, diphtheria, and as already noted, polio.

The death rate from measles as far back as 1922 was extremely low—4.3 in 100,000. Consider that this was nearly 100 years ago—before electric refrigerators, before washing machines, before antibiotics, and IV hydration, and the advances of modern medicine.

Eight years before the measles vaccine was introduced, children went to school, and even to Disneyland, which opened its doors in 1955, and mothers didn’t live in fear of routine illnesses like measles.

53 Robin    
9 maanden geleden door Robin
3
Meld

@52
[ In 2011, the Supreme Court ruled that vaccines are “unavoidably unsafe.”]

Ter (zoveelste) herinnering: https://thelogicofscience.com/2018/06/14/vaccines-are-unavoidably-unsafe-but-that-doesnt-mean-they-are-dangerous/

I have increasingly seen anti-vaccers citing the fact that vaccines are considered “unavoidably unsafe,” as proof that vaccines are dangerous and should be avoided. In reality, however, the term “unavoidably unsafe” is just legal jargon that does not mean what anti-vaccers think it means. So let’s talk about what it actually means

54 Wilmama    
9 maanden geleden door Wilmama
0
Meld

@49 Vaccins kunnen nooit een vervanging zijn van het natuurlijk immuunsysteem?

Dat betekent dus dat je eerst de ziekte meegemaakt moet hebben voor dat je immuun bent.

Maar wat is de zin daarvan dan?

Als je de ziekte een keer hebt gehad is de klein dat je hem ooit weer krijgt.

Maar dan heb je de ziekte toch al gehad?

Het gaat er toch om de ziekte niet te krijgen?

Je zegt: 'Goede voeding, huisvesting, milieu, dat zijn de de noodzakelijke randvoorwaarden voor een gezond leven."

Je ziet dat in gebieden waarin de vaccinatiegraad laag is de ziektes weer uitbreken. Beweer je nu dat in de bijbelgordel het ontbreekt aan goede huisvesting en dergelijke?

55 Violier    
9 maanden geleden door Violier
0
Meld

@52
https://www.volkskrant.nl/wetenschap/nee-van-de-bmr-vaccinatie-krijg-je-geen-autisme~bc1351c9/

1. Krijg je autisme van de BMR-vaccinatie?
Nee. Het gerucht dat er een relatie zou zijn tussen autisme en de vaccinatie tegen bof, mazelen en rodehond is de wereld ingestuurd door Andrew Wakefield. In 1998 publiceerde deze Britse onderzoeker in het medisch tijdschrift The Lancet een studie onder twaalf jongens, van wie enkelen volgens hun ouders gedragsproblemen kregen na de BMR-vaccinatie. Niet veel later werd de studie teruggetrokken wegens fraude. Wakefield verloor zijn artsentitel en grootschalige onderzoeken, onder meer van de wereldgezondheidsorganisatie WHO, toonden aan dat er geen enkel verband is tussen de vaccinatie en autisme. Toch zingt het gerucht nog rond op sociale media.

https://www.rivm.nl/Documenten_en_publicaties/Algemeen_Actueel/Veelgestelde_vragen/Infectieziekten/Feiten_en_fabels_over_mazelen_en_vaccinatie

Er bestaan veel feiten, meningen en misvattingen over mazelen, de BMR-vaccinatie, het BMR-vaccin en de bijwerkingen van het vaccin. Op internet is veel informatie over deze onderwerpen te vinden. Voor sommige professionals en ouders biedt dat helderheid; voor anderen roept het vragen, twijfels of scepsis op. Hieronder geven we antwoord op een aantal veel voorkomende beweringen en misvattingen over bovenstaande onderwerpen. Ook zijn er links te vinden naar literatuur over deze onderwerpen.

56 Wilmama    
9 maanden geleden door Wilmama
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
PvdA grote winnaar Europese verkiezingen
De PvdA lijkt de grote winaar geworden van de...

1 dag geleden door Inter

Nabestaanden MH17 zeer geschokt door Thierry...
Nabestaanden van slachtoffers van de ramp met...

1 dag geleden door RTL Nieuws

Debat Rutte-Baudet: fel en persoonlijk
Nadat ze een elkaar een week lang openlijk ui...

1 dag geleden door AD

'Ik zie in Rusland niet een land dat Ned...
De tweede stelling gaat over Rusland en is in...

1 dag geleden door Inter

President Trump gelast openbaring geheime doc...
President Trump heeft openbaring gelast van d...

11 uur geleden door Proemevla


ADVERTENTIE


Laatste reacties
techcenter
Waarom won de PvdA en lieten kiezers de PVV i...
Ja dat is eigenlijk best wel vreemd als men d...

minder dan een minuut geleden door techcenter

LeoLedje
Nieuwe ISIS-posters kondigen terreur in Londe...
Het Timmermans effect ! ...

minder dan een minuut geleden door LeoLedje

dr.Bedwetter
Nieuwe ISIS-posters kondigen terreur in Londe...
Volgens E.M. is dit natuurlijk nepnieuws...

minder dan een minuut geleden door dr.Bedwetter

GreyB
Persconferentie president Trump...
@38En Barr verklaarde in de Senaat dat hij ...

minder dan een minuut geleden door GreyB

RobP
Landelijke intocht Sinterklaas is in Apeldoor...
@5 "Sylvana komt tenminste binnen zónder kne...

1 minuut geleden door RobP

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig