Charly Luske
Volledig scherm
Charly Luske © Instagram

Charly zaait verwarring met 'blootfoto' en Caroline gaat voor kort pixiekapsel

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

  1. Voor MeToo veroordeelde Belgische tv-maker verbreekt stilzwijgen: ‘Ik ben fout geweest’

    Voor MeToo veroordeel­de Belgische tv-maker verbreekt stilzwij­gen: ‘Ik ben fout geweest’

    De voor grensoverschrijdend gedrag veroordeelde Belgische tv-maker Bart De Pauw heeft voor het eerst in zeven jaar van zich laten horen. De Pauw verbreekt zijn stilzwijgen nadat eerder deze week ophef ontstond omdat hij de baas van zender VRT had gevraagd dingen uit een documentaire over zijn rechtszaak te halen. ‘Gezien de gebeurtenissen van de afgelopen dagen kan ik niet anders dan ook mijn stem te laten horen. Ik heb zeven jaar lang gezwegen, alle interviews geweigerd, ik heb het proces in de rechtszaal willen voeren en niet in de media’, schrijft De Pauw op Instagram.
  2. Nooit eerder stond een zwarte vrouw bovenaan in de hitlijst voor countrymuziek: hoe Beyoncé het flikte
    PREMIUM

    Nooit eerder stond een zwarte vrouw bovenaan in de hitlijst voor countrymu­ziek: hoe Beyoncé het flikte

    Beyoncé brengt een countryalbum uit. Op sociale media zijn haar fans aan het linedancen, winkels in westernstijl maken zich op voor een run op hun producten. Bijzonder, want country werd lang in de markt gezet als ‘witte muziek’. Ten onrechte, bewijst Queen B. Een stukje uitleg over de historie van cowboys en de banjo en hoe Beyoncé als eerste zwarte vrouw de Amerikaanse countrylijst bestormt.