Binnenland
  • 9
Enekele dagen geleden schreven wij al over NGO’s in Spanje die in het land aangekomen sub Sahara asielshoppers van voedselpakketten, drinken en… een busticket naar Noord Europa voorzien, zodat het probleem in Spanje zelf minder wordt en er van de Europese solidariteit , zover die über ...

9 dagen geleden door Kiki

REAGEER MET EEN EMOJI
1
5

Klopt.

1 Positivo    
9 dagen geleden door Positivo
1
Meld

Er zijn 2 kolossale problemen met de NGO's:

1. welke banden hebben zij met de georganiseerde misdaad , of , als ze in bepaalde landen actief zijn, met bedenkelijke figuren ( corrupte leiders en ambtenaren) in die landen?
Een NGO is de perfecte dekmantel voor het opzetten van mensensmokkellijnen. Van Nigeria, Togo of Senegal tot op de Midellandse Zee en Europa in .
Van berichten dat zogenaamde vrijwilligers van NGO's in Griekenland, Italië en Spanje migranten actief wierven of vertelden door te reizen naar Nederland, Duitsland en Zweden wordt een mens niet vrolijk.
2. NGO's zijn gevaarlijk voor de democratie.
Op het eerste ook lijkt er niets mis met liefdadigheid. Maar inmiddels hebben ze zich ontwikkeld tot lobby's die de democratie opzij zetten. Burgers in westerse landen krijgen een zware betaalplicht voor migratie opgelegd. Overheden en NGO's beschuldigen burgers stelselmatig valselijk van racisme, slavernij, etc. . Het is een complete industrie van valse beschuldigingen geworden.
Daarbij bieden NGO's politici en bestuurders prachtige banen. Soms zelfs internationaal. Niet te versmaden een dergelijke uitgestelde beloning. Daar wil een politicus de belangen van zijn kiezers en de democratie wel voor verzaken.

2 marielouisevankleinmareslag    
9 dagen geleden door marielouisevankleinmareslag
0
Meld

De NGO's zijn de grootste moordenaars in alle geschillen, ze zijn tegenwoordig alleen aktief als het ze genoeg seks en profijt oplevert!

3 Zie Hier    
8 dagen geleden door Zie Hier
0
Meld

@3
Al dat soort organisaties onder een grote lope leggen door een absoluut onafhankelijke onderzoekscommissie en bij het minste wat er mis is, ontmantelen. Het zijn van ooit misschien idealistische organisaties verworden toot kolossale financiële instellingen met een griezelige agenda en dubieuze plannen en ideeën. Het klopt van geen kant. Sjoemelen met gelden, seks orgies zelfs met minderjarigen... dat zou genoeg moeten zijn om deze z.g.n. goede doelen stichtingen te ontmantelen. Ook zo'n postcodeloterij die bv veel geld aan de Clinton Stichting heeft gegeven.... ongepast om het aan politiek gerelateerde instellingen te geven. Er is ruim voldoende te verbeteren in Nederland, steek daar dat geld maar in, de voedselbank bv. hulpmiddelen voor gehandicapten enz. zoveel zaken waarbij je mensen een beter leven kunt geven ook gewoon hier in NL. Nederlands geld, Nederladse doelen voor het buitenland zijn er nog organisaties genoeg, zoals het foute Oxfam Novib, en het foute artsen zonder grenzen, en het foute UNHCR, enz.

https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/02/hulporganisaties-wisten-10-jaar-van-misbruik-587451/

4 Bleke Betty    
8 dagen geleden door Bleke Betty
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Mama, zijn wij Marokkaans?
‘Waarom stel je deze vraag lieverd?’ En dan a...

5 uur geleden door Moszkowicz

Tieners persen op grote schaal af in Zuidoost
Onder dreiging van geweld, waarbij ook messen...

19 uur geleden door zilvergoud

Donald Trump spreekt zich uit tegen censuur v...
'Teveel stemmen worden gesmoord, dat mag niet...

10 uur geleden door Inter

Bestaat God? We weten het niet
Kan onze wereld zonder het bovennatuurlijke?

7 uur geleden door Moszkowicz

Wanneer de islam vrijheid krijgt, verdwijnt d...
Om het nieuwe boek van Sam van Rooy is in Vla...

17 uur geleden door Febee


ADVERTENTIE


Laatste reacties
RoosjeB
Ruzie op de golfbaan: man bijt golfer stuk va...
Wat lopen er toch een primitieve mensen rond,...

10 minuten geleden door RoosjeB

Vageali6888
Donald Trump spreekt zich uit tegen censuur v...
@118Kijk naar de feiten...- positieve g...

16 minuten geleden door Vageali6888

RoosjeB
Wanneer de islam vrijheid krijgt, verdwijnt d...
@51 @56 Waar waren jullie toen bekend werd da...

21 minuten geleden door RoosjeB

Vageali6888
Mama, zijn wij Marokkaans?...
Mama , een niet-moslim wil met me trouwen ......

24 minuten geleden door Vageali6888

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig