door Moskowfiets in Media  ·  30 Reacties

  • 4
  • 489x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En dat land staat aan het hoofd binnen de VN voor mensen-en vrouwenrechten. Wat een afgang die hele VN.

1
1 Saviro

En zoals gewoonlijk met mudlims, dreigen met aanslagen.,..

0
2 Desphex

Typisch weer in islamitische stijl.
De doodstraf uitvoeren op de meest barbaarse manier.

0
3 Marrie

SA, vriendjes van Israël / VS mogen alles, niet alleen in het land zelf maar ook daar buiten, voorbeeld Yemen, inmenging in Syrië (terrorisme).

0
4 Proemevla

@3 , nee, hij was al geëxecuteerd en is daarna pas gekruisigd, zo doen ze dat SA. Overigens had de man een vrouw vermoord, op gruwelijke wijze schijnt het. En een andere vrouw verkracht. En nog een man hebben willen vermoorden. Nu ben ik tegen de doodstraf, maar degenen die daarvoor zijn, vinden ongetwijfeld dat deze man het had verdiend.
Ik herinner me overigens nog een ander verhaal, wereldberoemd, waarbij een man levend gekruisigd werd. Inderdaad heel barbaars.

2
5 Giesje

@5
Uit het artikel:
“Gewoontegetrouw werd zijn lichaam na de kruisiging in het openbaar opgehangen”
Waarom niet een spuitje of n kogel desnoods als ze bloed willen zien, waarom eerst een kruisiging en daarna nog een openbare tentoonstelling van zijn lijk ?

0
6 Marrie

@6 , ja, dat staat verkeerd in het artikel. De man is eerst onthoofd en daarna aan een kruis opgehangen. De meeste ter dood veroordeelden worden alleen onthoofd (of gefusilleerd of gestenigd), de ergste misdadigers worden daarna nog tentoongesteld, ter afschrikking.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Doodstraf_in_Saoedi-Arabi%C3%AB

1
7 Giesje

@1 Saviro
Saoedi Arabië is allang vervangen door een ander land!!

18
8 Uit Den Haag

Saoedi Arabië vormt óók een bedreiging voor ons! question

Saoedi Arabië verslaat de terroristen van Al Qaida niet. Om ze te laten stoppen met vechten koopt S.A. die terroristen om met miljoenen.

De door S.A. geleide en door de VS gesteunde coalitie in Jemen rekruteert actief Al-Qaida terroristen omdat het exceptioneel goede vechters zijn. Horton zei dat het meeste van de oorlog tegen Al Qaida "een farce" is. “Leiders van Al-Qaida hebben gepantserde auto's die hun zijn gegeven do ...
https://www.nieuwskoerier.nl/news/330488-saoedi-arabie-verslaat-de-terroristen-van-al-qaida-niet-om-ze-te-laten-stoppen-met-vechten-koopt-sa-die-terroristen-om-met-miljoenen

14
9 Uit Den Haag

@8 Dat heb ik dan gemist.

0
10 Saviro

@10 Saviro
S.A. is gelukkig (!) na een half jaar of een jaar of zo al weggestemd.

Saoedi Arabië met haar extremistische imams en haar steun voor IS, Al Qaida en Al Nusra is een van de grootste bedreigingen voor ons question

16
11 Uit Den Haag

@4 Vrienden met Israël? Wat ben je weer aan het framen. Die twee hebben niet eens diplomatieke of economische relaties.
Hoe zit dat tussen SA en Nederland...?

6
12 Yisrael

En DAT is nou het land, dat zowel in de EU als UN voor een groot deel de dienst uitmaakt, vergis je niet. ZIJ eisten dat wij islam importeerden anders de oliekraan dicht (oliecrisis), ZIJ sturen die radicaliserende imams en knokploegen naar west-Europa.

0
13 Wendel

@12 : Israël, US en SA hebben als gezamenlijk doel Iran een kopje kleiner te maken. Een behoorlijk deel van de "Palestijnen" is sjiiet, overigens, al is de meerderheid soenniet.

Als je een gezamenlijk doel hebt, en dus in tandem optreedt op sommige punten, wekt het de indruk van vriendschap, ook al is het meer "de vijand van mijn vijand is mijn vriend".

Beatrix zit nog in de olie, en er wordt ook weer naar gas en olie geboord in de waddenzee. WA is bezig met het nieuwe goud, water.

0
14 Wendel

@12 "die twee" hebben een gezamenlijke vijand!

0
15 Erthan

@12 Vrienden is een veel te sterk woord.

Maar het feit dat SA nog steeds bijzonder goed ligt bij veel landen en het grootste deel van de westerse wereld (zoals nu te zien in hoe weinig steun Canada krijgt van nota bene bondgenoten), is een van de wrangste en gevaarlijkste dingen van onze tijd.

0
16 Winston

@13 De hoofdschuldigen zitten hier. Namelijk zij die dit allemaal laten gebeuren. De slappelingen die zonodig verbinding willen zoeken met barbaren in de hoop dat die barbaren zich ontwikkelen. Je kan prima olie importeren en tegelijkertijd dat land isoleren van het wereldtoneel.

0
17 Dune

@17 Hoe zie je dat voor je? Miljarden gaan naar een land toe voor hun olie. Zij importeren luxe goederen, arbeid, wapens uit het buitenland voor die dollars. Ze investeren in bedrijven overzees. Sponseren allerhande groepjes fanatici. Lobbyisten.

Dus als je ze wil isoleren, dan zou je dollars blijven sturen voor hun olie, maar verder geen handel drijven? Geen investeringen toestaan in het buitenland? Economisch volledig boycotten? Een soort van zwart gat maken voor dollars als het ware.

Enige optie; afbouwen van de olie verslaving. Overigens zijn we al te laat, want zelfs zonder olie hebben ze al genoeg rijkdom verzameld om nog jaren relevant te zijn.

2
18 Winston

@12
Niks framen, wat jij doet is ontkennen, het is al zeker 4 / 5 jaar zo dat de relatie verbeterd is maar dat dat grotendeels geheim gehouden wordt.
Ze hebben een gemeenschappelijke 'vijand', Iran.

Hier, één van de artikelen daarover uit 2017: https://www.aljazeera.com/news/2017/11/covert-israeli-saudi-arabia-relations-171120142229835.html

Hier uit 2015, toen al was men, in het geheim, bezig met diplomatiek onderhandelingen: https://www.theatlantic.com/international/archive/2015/06/israeli-saudi-relations/395015/

Droom rustig verder.

0
19 Proemevla

@18 Daarvoor geldt hetzelfde. Je kunt prima handel drijven met barbaren zonder verbinding te zoeken met hun ideologie en zonder ze te betrekken in het wereldtoneel.

0
20 Dune

@20 Ik denk dat dat naief is. Je kunt die barbaren niet schathemelrijk maken en dan verwachten dat ze geen invloed krijgen.

Dat complotter-idee van islamisering voor olie is precies dat; een complot-theorie. Maar effectief is dat wel wat er gebeurd; meer invloed wereldwijd van hun ideologie.

2
21 Winston

@21 Het is vooral naïef om Saoedi-Arabië te betrekken in het wereldtoneel zoals de VN. Het is naïef om toe te staan dat SA ideologie exporteert samen met oliedollars. Het is sowieso naïef om landen toe te staan om islam hierheen te exporteren. Denk bijvoorbeeld aan het leger van niet-westerse imams dat in Europa actief is.

0
22 Dune

@22 Het is naief om te denken dat je daar invloed op hebt als je bakken met geld die kant op scheept.

En in de VN zitten alle landen. Dat is geen kwestie van betrekken of niet.

1
23 Winston

@23 Een Saoedi als hoofd van de VN mensenrechtorganisatie gaat wel heel ver.

0
24 Dune

@24 Niet DE mensenrechten organisatie, maar van een onderdeel. En inmiddels al niet meer. Het hoofd van de VN mensenrechten organisatie is een Italiaan volgens mij.

Bovendien werden ze in de mensenrechtencommisie gekozen omdat er uit hun regio van de wereld geen andere kandidaten waren bij de verkiezingen.

Dus je moet bij hun buurlanden zijn die niet met andere kandidaten kwamen.

1
25 Winston

@25 In die regio heerst sharia en die is onverenigbaar met mensenrechten. Dus ook de buurlanden hebben niets te zoeken in een mensenrechtenorganisatie.

0
26 Dune

@26 Die regio (waaruit kandidaten worden voorgedragen) is Asia-Pacific. Dus, nee, genoeg landen zonder sharia.

0
27 Winston

Zorgen dat we olie bijna niet meer nodig hebben en dan heeft dat achterlijke land niks meer te willen.

0
28 Wetenschappertje

@27 Je had het zelf over buurlanden @25

0
29 Dune

@29 Ja, buurlanden uit hun regio, zoals bepaald in de statuten van de mensenrechtenraad. Ik had ook medegenoten of regiogenoten kunnen zeggen, maar buurlanden dekt de lading wel.

Sorry dat je meteen een conclusie trekt en niet hebt gekeken hoe de benoemingen plaatsvinden.

0
30 Winston

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

2 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

27 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

2 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

3 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

3 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Molly PornLeisbian PornAlura Jenson PornstarPorn MovesAnime Erotiqueدان سکس ایرانیTelugu Xxx Videos HdWomen Undressing For MenLatino Black PornYouporn BlackedPure Taboo Latest VideosX StoriesChaturbayrSexescortAnimated PhubCamron Dias NudeTelugu VideossexAnime UnbirthSouth Indian Actress Nude VideosMargot Robbie Wolf Of Wallstreet NudeAanti Sexy VideoBrazilian HotwifeKamedevasfmEporner.cmoPorn.games MobilePorn Sites ListTeenager Nude SelfiesBrandi XnxxChachi Ke Sath Sex VideoTaboopornsNadia Ali Porn VideosAunty FickAsha Kumara PornGay Eboy PornKim Kardashian Sex Tape WatchSwimsuithentaiYinyleon GifsBishoujmomDesi Sleeping XxxHardcore Crying PornSunny Husband SexHayley Atwell BikiniBeleasaHot X IndianNip Slip PublicSki Bri LeaksMadres Follan Con Sus HijosDesi Boudi SexLyra CrowCelebs Gone WildFree Amateur PornFree Porn Video DesiHot Force Sex VideoFilipina Teenager PornMiya Kalifa Xxx VideoMan To Man Sex VideoFuddi PornHianta PornHot Teens On PornGorditas XxxxxMompov Full VideoCutititsFemboyhentai ComicsIndian Aunty Saree SexMuslims Sex ComWww Xxx VoiceLauxanhDrew Barrymire NudeWww Xxx Full Hd ComVickyntaniaDesi Sexy XxxxLux PornStrawberry Tabby NudesPornos LesbienIjirare: Fukushuu SaiminDoja Cat NipPorn AchieveMiawaifu NudeWww Koran Xxx ComFree Porn Full MoviesOncam.me FrenchEscort 56Thicc AsssXnxx2013Priya Bhabhi PornRie TachikawaHot Wife Sex IndianGranny Porn VidsPorn Shania TwainLana Rhodes BalckedHappy Ending Hand JobsPeghimLichelle Marie PornAnimeotkCurvagwAutmn Falls PornWife X VideoAna De Armas Nude ScenesXvideis.Doggy Styke PornDiwali XnxxBhojpuri SexxKatie Bell NudeMegan Mccarthy OnlyfansSexxxvideosSoccer Mom NudeGlamrock Freddy PornBrzzer MilfIndian PornhAi SexyJasmineteaaAlesha Dixon NudeCasual NudesMy Seeet AppleAbella Danger CuckoldLesbian Sucking BreastsNyakumi PornMotherless.xomDownload PornoHard FuckungKuth VideosHardcoregangbang ComMicro Bikini PornPorn Star Angela WhiteRomantic Chat In TamilRakul Preet Singh Hot SexRajput Sex VideoHollywood Sexy Movie HdGeeta XxxXxx Sexy Video ChudaiTamil Sex Fucking VideosPorn KajolAntonio MallcoraBella Throrne PornEbonyanalPeter North CumshotShow Me PornographyJennifer AmtomMr DeepdakeWomen On PornSextaped12 Sex VideoEatmahkandyTelugu Sex Hot VideosMp4 Sex ComWww Xxx Video BengaliTrisha Sex Videos ComWww Indian Bhabi Sex ComX Sexy ComPormo Free