Buitenland
  • 0
Een gezin dat op weg was naar Marokko, is in de Franse Landes bij een ongeval betrokken geraakt toen een wesp hun auto binnenvloog. ...

2 maanden geleden door Moszkowicz

REAGEER MET EEN EMOJI
13
2
1
LEES MEER OVER

"De bestuurder reed richting Spanje toen een hoornaars door het raam binnen vloog. Toen de man het insect probeerde weg te jagen verloor hij de controle over zijn stuur."

Wat een achterlijke onverantwoorde mafkees ben je dan! Zet een ander raampje open en de hoornaars vliegt vanzelf wel weer naar buiten. Maar ga niet als een achterlijke idioot naar dat beest slaan (is sowieso héél erg dom om te doen bij wespen), nota bene als bestuurder zijnde ook nog!

1 Bluth    
2 maanden geleden door Bluth
5
Meld

@1
Wat verwacht je dan voor instelling van iemand die met zijn autootje de Middellandse Zee oversteekt naar huis.... question

2 Gandalf    
2 maanden geleden door Gandalf
4
Meld

Je moet ook geen wespen in je auto toelaten. En houdt je ramen dicht dan voorkom je dit soort problemen.

3 PFL    
2 maanden geleden door PFL
3
Meld

@1 Uw reactie getuigt van ''de beste stuurlui staan aan wal'' Er zijn recentelijk al mensen overleden door hoornaars hier. Ergo, de paniek is begrijpelijk.

4 E.Meel    
2 maanden geleden door E.Meel
13
Meld

@3 Ze konden zeker geen auto met airco betalen, dan doe je maar een raampje open hé...

5 Moszkowicz    
2 maanden geleden door Moszkowicz
2
Meld

@4 Goh, nu laat je alweer belangrijke informatie achterwegen. Die 59-jarige man was allergisch voor het gif, en is meerdere keren gestoken. Als je auto aan het rijden bent, en er vliegt een hoornaar door het raam, ga je toch niet als een achterlijke om je heen slaan zodat dat beest je juist gaat steken? Laat hem vliegen, zo voorkom je ongelukkig.

De paniek is niet begrijpelijk. Wespen e.d. vallen mensen niet aan, ze verdedigen zich omdat veel mensen zo ontiegelijk dom zijn dat ze naar de beesten beginnen te slaan.

6 Bluth    
2 maanden geleden door Bluth
1
Meld

Hoe is het met de wesp? Leef die nog?....

7 TouchScreen    
2 maanden geleden door TouchScreen
1
Meld

@6
Ja maar ik heb anders toch ook een kijkje op wespen. Het gaat meestal fout als ze dan in de knel raken zoals tussen je kleren bijvoorbeeld. Dat heeft mij tenminste in mijn leven toch wel een aantal steken opgeleverd. Als ik bijvoorbeeld enkel in mijn zwembroek zou lopen bij wijze van spreken, dan is er niks aan de hand, en dan zou ik er ook zo tussen door durven te lopen. Maar anders toch niet.

8 rebo    
2 maanden geleden door rebo
0
Meld

@8 De keren dat ik van mensen heb vernomen dat er een wesp in hun kleren is gevlogen, is wanneer ze de wesp weg proberen te slaan. Zelf heb ik nooit naar wespen geslagen, en heb nog nooit een wesp tussen m'n kleren gehad.

En ik zou toch echt liever worden gestoken, dan dat ik mezelf en m'n gezin doodrij omdat ik te stom ben om te begrijpen wat belangrijker is.

9 Bluth    
2 maanden geleden door Bluth
1
Meld

@9
Ik sla nooit wespen weg en als ik er eentje zie die verdacht dicht om me heen cirkelt dan kijk ik enkel maar dat die niet per ongeluk tussen mijn kleren zou kunnen komen . Dat is alles bij mij en het is ook niet zo dat ik dan in paniek zal raken. Zo ben ik er zelf namelijk wel van overtuigd dat wespen bepaalde mensen die ze vreselijk hebben gepest door bijvoorbeeld het nest te verstoren naderhand weer terug herkennen. Dat heb ik namelijk met eigen ogen bij kennissen kunnen zien dat ze dan gelijk weer met zijn allen op diegene afkwamen terwijl ze andere mensen dan straal negeerde. Die kwamen erachter dat ze een wespennest in de schuur hadden.

10 rebo    
2 maanden geleden door rebo
0
Meld

@10 Oh nee, ik ging er eigenlijk al vanuit dat jij geen wespen wegslaat aan de hand van je reacties! Ik zeg ook niet dat wespen nooit 'uit zichzelf' tussen kleren vliegen, alleen denk ik dat dit meestal komt door de mens zelf, en de meeste steken komen omdat mensen de wespen weg proberen te slaan.

Ik weet vrij zeker dat je gelijk hebt wat betreft het "herkennen" bij wespen. Heb meerdere filmpjes gezien van mafkezen die een wespennest verstoren, en de wespen negeren andere mensen volledig.

Nu ben ik zelf als dreumes van een jaar of 9 een keer wakker geworden met honderden wespen in m'n kamer, wespennest in de dakgoot. Ze zaten overal, op het dekbed, zelfs het kussen. Geen enkele keer gestoken!

11 Bluth    
2 maanden geleden door Bluth
1
Meld

Wat een dierenbeul....

12 Moszkowicz    
2 maanden geleden door Moszkowicz
0
Meld

Wespen zijn nuttige dieren, want ze vangen andere, vaak ook hinderlijke insecten.

13 fransten    
2 maanden geleden door fransten
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Trump: Klimaatverandering bestaat toch, maar...
De Amerikaanse president Donald Trump erkent...

1 dag geleden door Nu.nl

Griepprik 2018
In oktober en november krijgen zo'n 6 miljoen...

14 uur geleden door Wilmama

Schokkende beelden: Antisemitische aanval in...
In New York is een oudere man, een orthodoxe...

1 dag geleden door Febee

D66 en PvdA: Hersteloperatie na vrouwenbesnij...
D66 en PvdA eisen dat hersteloperaties na vro...

16 uur geleden door AD


ADVERTENTIE


Laatste reacties
LanCaster
Griepprik 2018...
@181 Je weet niet hoe je een link plaatst?...

minder dan een minuut geleden door LanCaster

MARCUSAURELIUS
Witte school ruilt Paasontbijt in voor Suiker...
Ik vraag me af of het wel mag binnen de wet....

1 minuut geleden door MARCUSAURELIUS

JackKropotkin
Tweede Kamer in dubio over zomer- of winterti...
Gewoon zoals vroeger; elke gemeente mag zelf ...

1 minuut geleden door JackKropotkin

Cody
Salvini wil door buitenlanders uitgebate buur...
@35 Dit soort onsamenhangend gewauwel mag je ...

2 minuten geleden door Cody

TouchScreen
Griepprik 2018...
@162 Joh, mallerd over goedgelovig gesproken!...

2 minuten geleden door TouchScreen

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig