Bart Boterman
Volledig scherm
© Bart Boterman

Grote politieactie in Oudenburg tegen vluchtelingen gestaakt

De politie van Oudenburg heeft de grote actie in het kader van de vluchtelingenproblematiek gestaakt. Er werden slechts vier vluchtelingen aangetroffen. Ze werfen geïdentificeerd, gecontroleerd, gefotografeerd en terug vrijgelaten met een bevel om het land te verlaten. 

41 reacties

  • Aaa Aaa

    6 jaar geleden
    toogpraat pas de wetten aan !! genoeg is genoeg
  • Patrick Vandeputte

    6 jaar geleden
    Ik lees hier alleen doe dit, doe dat. Maar geen enkele doordachte actie die op wettelijke gronden berust. Toogpraat dus.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    en .....waar zit de Theo , arme Theo. nva wil deze problemen niet oplossen. Dit is voor ons een goed verkiezing item . Dus Theo de problemen laten aanslepen , gehoord ?( opdrachtgever : De Wever Bart.)
  • oswald billiet

    6 jaar geleden
    Schengen, Schengen en nogmaals Schengen. Het is de enige oplossing, Schengen opschorten. Zo kunnen wij opnieuw de grens sluiten. Maar dat zal Europa nooit als vergissing toegeven. Heel die immigratie zou zonder Schengen nooit gebeurd zijn.
  • Benny Winters

    6 jaar geleden
    Het gekregen papiertje zal waarschijnlijk zijn nut hebben op het toilet om letterlijk en figuurlijk hun gat mee af te vegen. Ze lachen de overheid gewoon vierkantig uit en diezelfde overheid zag dat het goed was en lachte op haar beurt haar onderdanen uit. Voor mij is het meer dan genoeg geweest.