Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Politie telt dagelijks tot 700 migranten in Maximiliaanpark: "We staan waar we een jaar geleden stonden"

"We staan waar we een jaar geleden staan", dat vertelt Mehdi Kassou van het Brusselse Burgerplatform voor de opvang van vluchtelingen. Woensdag maakte De Tijd al een balans op van de situatie in het Maximiliaanpark. De politie telt er de laatste tijd tot wel zevenhonderd migranten.

40 reacties

  • Erik Peeters

    6 jaar geleden
    Meer Orban hebben we nodig zodat onze kinderen nog een toekomst hebben
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Te gek voor woorden Hoelang nog gaan wij dit moeten verdragen hier in België ??? Tot wanneer een burgeroorlog start mss ?
  • Peter Van de Velde

    6 jaar geleden
    Zolang we nog met de huidige regering te maken hebben zal niets opgelost worden, veel te veel partijen die elkaar maar al te graag bekritiseren en de schuld geven. 2 of 3 partijen zijn voldoende, een dictatuur hebben we hoedanook toch al, België is een land van plichten geworden voor eigen inwoners en rechten voor asielzoekers. Het erge aan dit verhaal is dat we zonder het te weten afreageren op elkaar door de schuld van ons "beleid". Zouden we daar niet eerst iets aan moeten doen?
  • Gaston Miar

    6 jaar geleden
    Sinds NVA aan de macht is, is er al veel veranderd!?
  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    de brusselse burgemeesters verboden aan JJ om de federale politie te sturen,zijn jullie dat vergeten,anderzijds laat Spanje duizenden illegalen,migranten en criminelen toe die onmiddellijk de weg naar hier zullen vinden,zeg mij wat TF of JJ moeten doen,vergeet niet dat geens met alle middelen tegenwerkt ook al zegt hij van niet