Stiekem roken is sowieso al minder lekker

videoARNHEM/BOXMEER - Rotterdam overweegt een rookvrije buurt in te voeren. Een stap verder nog dan rookvrije zones op eigen terrein van een bedrijf of instelling. Maar werkt zo'n verbod? En wie handhaaft het? Op bezoek in de rookvrije zone van het zwembad in Arnhem en het ziekenhuis in Boxmeer. 

8 reacties

  • vannelle

    6 jaar geleden
    Stiekem roken vind ik de peuk nog lekkerder
  • ger van zanten

    6 jaar geleden
    ga dan ergens anders zitten ik rook waar ik wil en wanneer ik wil 
  • Desirea

    6 jaar geleden
    Ja simplistische redenering en nog snap je het niet makkelijker kan ik het helaas niet  maken voor jou .En roken is toch deels verboden kijk maar in de horeca maar daar waren we het over eens de rokers en niet rokers en nu gebruiken de rokers dankbaar de terrassen zeker met 30 graden is dat heerlijk is niks mis mee toch? De echte wereld? daar leef ik al 60 jaar in.
  • Marcel

    6 jaar geleden
    Nee hoor. Probeer het maar een keer. 30min in garage met draaiende motor of 30min in garage met rokers. Daarnaast, in het verleden zijn cafe's en restaurant rookvrij geworden, op uw verzoek zo te lezen. De laatste rookruimtes binnen gaan echt binnenkort verdwijnen. Mijn vraag aan u: Waarom zit u nu buiten op het terras. U zoekt de problemen zelf op. Uw plek is binnen. 
  • Poe

    6 jaar geleden
    Roken is troep.  Autorijden veroorzaakt troep  . Vliegen nog veel ergere en meer troep . Schepen veroorzaken enorm veel troep . Oplossing : niet vliegen , niet varen , niet autorijden , lekker binnen je woonplaats blijven en alles met de hand doen . Gevolg : een overzichtelijk beperkt pakket met beperkte mogelijkheden . Doet u mee ? Ik wacht nog even .