Een zwembad.
Volledig scherm
Een zwembad. © ANP

Groep jongens krijgt zwembadverbod na bedreigen badmeesters

NIJMEGEN - Een tiental jongens tussen de 12 en 16 jaar heeft zaterdagnamiddag voor problemen gezorgd bij zwembad West in Nijmegen. ,,Ze vertoonden onaangepast gedrag en zorgden voor overlast’’, zegt directeur Heino Jacobs van het sportfondsenbad. Ook bedreigden ze badmeesters. 

51 reacties

  • Ctje

    6 jaar geleden
    goh, en dan is de HKN er daar wel goed genoeg voor? Als het over drugs gaat, wordt de hele HKN en alle supporters afgebrand, terecht of niet... En nu lees ik dit.
  • O.W. Smits

    6 jaar geleden
    Die snotneuzen moeten opgepakt worden en een flinke straf krijgen. Dit is al jaren aan de gang in veel zwembaden.Zolang de politiek weg kijkt, blijf dit gebeuren.
  • tjoenbisgroen

    6 jaar geleden
     de bezem moet er doorheen gehaald worden. Op den duur blijft de serieuzere badgast weg. Pitbullpersoneel aanstellen want wat denken ze wel niet. Hun ouders denken dat ze dat ze een middag van de kinderen af zijn op die manier en kijken er niet naar om. Het gaat dan als een lopend vuurtje en krijgt dan een bepaalde naam. 
  • pe arjo

    6 jaar geleden
    De overheid heeft tot taak haar bevolking te beschermen.Daar hoeft niet extra voor betaald te worden.Maar dat passieve beleid kost veel meer dan nodig is.Zero tolerance is hier op zijn plaats en niet dat laffe wegkijken.Zo creëer je een generatie criminelen die totaal geen respect kent. 
  • pipo

    6 jaar geleden
    Hij heeft het nog drukker metkroegjes openen aan Bruls te zien ;)