Vrouw in Duitsland wil minderjarige migranten geen sigaretten verkopen (zaplog.nl)


Zaplog is een feed en startpagina voor de beste Nederlandse websites en blogs. Van de beste artikelen van kwaliteitskranten tot blogs. En van webshops tot commerciële websites. ...

door Kiki in Buitenland  ·  88 Reacties

  • 19
  • 1398x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50 Wheely,

See your roots!!!!!!

2
51 Bezorgde Europeaan

@51 : Hartstikke Nederlands al generaties lang en allemaal christenen!

10
52 Wheely

** gebruiker verwijderd **

Ha fijn! Weer een draadje om op migranten los te gaan. Niet omdat het moet maar omdat het kan. En het is zo lekker he?

53 verwijderd23941

@53 : Het zijn maar woorden itt wat de minderjarige migranten gebruikten tegen deze 70 jarige vrouw.

1
54 solidsteel

Zei ik het niet?
question

2
55 Z-Limburger

** gebruiker verwijderd **

@54 Ga gerust je gang hoor.

56 verwijderd23941

@55 Yup!!,question ik wilde reageren!, maar laat maar!
Ik zou moe worden van dat wisselen!, maar te veel vrije tijd he! question

1
57 Walter

@53 U zakt met bijna iedere opmerking van U nog dieper weg dan ik dacht dat U kon. Hoe bestaat het dat U het in elkaar rossen van een oudere dame door een stel klote Marokkanen (die denken dat ze boven alle wetten staan, het respect hebben van een mini zandkorrel, net als het IQ trouwens, die geen empathie bezitten), weergeeft als "Ha fijn, weer een draadje om op migranten los te gaan. Dus omdat het migranten zijn, mogen zij alles, mogen zij een oude vrouw met stokken in elkaar slaan, gewoon omdat zij het willen en mogen wij hier niets van zeggen, want dan krijgen wij uw neerbuigende toon over onze hoofden gegoten. Bah menselijkheid is U vreemd lijkt het.

2
58 gaulette

Noem ze nou geen migranten maar gewone asociale asielzoekers!!
Tuig van de richel en zo snel mogelijk uitzetten!

2
59 The Canadian

** gebruiker verwijderd **

@58 Ik geef met mijn reactie slechts aan dat bijna alle draadjes op NK over hetzelfde gaan. Dat iedereen zijn gal erover moet en zal spuwen. De een weet het nog beter dan de ander en wee je gebeente als je niet met de meute meelult. Natuurlijk keur ik het niet goed wat er in dit bericht genoemd wordt. Maar moet ik de zoveelste zijn om dat met veel geblèr hier te melden? Het lijkt mij volkomen logisch dat dergelijk gedrag wordt afgekeurd. Maar blijkbaar moet ik mijn ongezouten mening hier uitbraken om te voorkomen dat ik onmenselijk wordt genoemd. Tjongejonge, wat een dommigheid.

60 verwijderd23941
61 sockknitter

Die vrouw is 78, geen 70. Ze denken aan een wraak-actie. De dag ervoor weigerde de man, jongeren sigaretten te verkopen omdat ze volgens hem nog geen 18 waren. Ze zeiden toen al dat ze terug zouden komen met een baseball-bat.

De volgende dag kwam er eerst 1 een krant kopen, toen die weer buiten was kwam er een andere naar binnen stormen, gooide haar op de grond achter de toonbank en bleef maar op haar gezicht in beuken.

Dat valt mij op, dat zag je gisteren met die drie politiemannen en die 70-jarige man in Den Haag ook, die beukten ook constant met rechtse hoeken op het gezicht in. Is blijkbaar wat ze graag met oude blanken doen.

3
62 Wendel

Afschuwelijk, minder,minder, minder, ...

3
63 Burggie

@62 Die vrouw is nu 83.

1
64 sockknitter

** gebruiker verwijderd **

@30 Ook onder de Nederlanders zijn criminelen te vinden. Het verschil tussen de Nederlanders en de moslims, is dat wij niet ontkennen dat er Nederlanders zijn die stelen, roven en verkrachten. Moslims zijn er heel sterk in om dit de bagatelliseren en te doen alsof het niet bestaat.

65 verwijderd5929219

** gebruiker verwijderd **

@63 Goh, dat is het enige dat jij steeds te melden hebt. En het is nog niet eens van jezelf ook. Kun jij je eigen mening ook verwoorden of is dat te moeilijk?

66 verwijderd23941

Wie heeft @61 gemind?

2
67 sockknitter

@14 wat ik niet wil zien bestaat niet.

U zult prettig in de omgang zijn, ik lig dubbel in elk geval, waarvoor dank.

0
68 Eastwood

@30
Dus wat?.... We hebben zelf al gespuis, maar het is niet genoeg dus moet er meer of minder geïmporteerd worden?

1
69 sparta

** gebruiker verwijderd **

@67 Iemand die het geen moer uitmaakt dat het hier niet om "vers" nieuws gaat. Als je maar kunt braken... question

70 verwijderd23941

@14 doortjebont

Ik kreeg die melding ook toen ik door wou klikken naar de originele post die op youtube volgens link behoorde te staan.

Ben vervolgens natuurlijk wel even verder gaan spitten. Het kan schijnbaar zo zijn dat het gaan om Turkse, Tunesische, Bosnische personen waarvan word gemeld dat 1 van de daders op een speciale school zat de tweede dader op een middelbare school en de derde dader kwam een paar maanden geleden pas aan in Duitsland. De eerste twee schijnen uit 2de of 3rde generatie te komen.

Maar vooralsnog ook deze info en overige site's kan ik persoonlijk niet als betrouwbaar benoemen.

Dat de vrouw iets is overkomen is een feit en er zijn best wat sites (al dan niet betrouwbaar) die het vermelden maar allemaal met een iets wat andere invulling.
Maar eerlijk gezegd kan men door middel van het filmpje er echt van alles van maken. Op geen enkele site was er echt concreet iets feitelijk te lezen.

2
71 Marc Anthony

@71
Had ook al zo een vermoeden.
Heb de indruk dat er een ongefundeerde hetze tegen moslims aan de gang is.
Gaat een gezellige kerst worden.

3
72 von Bribbentrop

71 reacties
alleen 61 geeft aan dat het artikel uit 2011 is.

als men niet alleen op de "kop"reageert en het artikel leest dan had de rest dat ook kunnen weten.

0
73 FUN

alle racisten, fascisten xenofoben moslimhaters komen uit dorpen en eten alleen frikandellen en worstenbroodjes

1
74 FUN

@72 "ongefundeerde" ??? Waar heeft U de laatste jaren gezeten? Er is geen ongefundeerde hetze tegen moslims aan de gang. Er is een moslim hetze tegen Europeanen aan de gang. Zij willen, zij eisen, zij schelden, zij overvallen, zij weten het beter, zij mogen doen wat zij willen, wij moeten zwijgen. En u stelt dan even droogjes: er is een ongefundeerde hetze tegen moslims. Moslims sta eindelijk eens als een man op en geef deze gasten een koekje van eigen deeg (Europeanen mogen dat niet), laat zien dat je paal en perk stelt aan het gedrag van jullie jongeren. Laat zien dat je geïntegreerd en geassimileerd bent en de normen en waarden en wetten van het land waarin je leeft, volgt. Maar de moslim mens zwijgt, kijkt, accepteert het afschuwelijke gedrag van de moslim jeugd en kan alleen maar achterover zitten en zeggen: wij worden gediscrimineerd.

1
75 gaulette

@73 Dat had ik ook door, maar het geweld door moslim jongeren lijkt nog groter te worden dan het toen was. Het blijft actueel vindt U ook niet?

1
76 gaulette

@76
zeker. en als niet heel Aleppo uitgemoord is dan zal het nog actueler worden.

0
77 FUN

Eh heel erg, maar christenen in Oeganda slaan ook wel eens iemand.

3
78 JackKropotkin

De kop klopt al niet. Het moet zijn: "Vrouw in Duitsland MAG minderjarigen geen sigaretten verkopen", er geldt namelijk een limiet van 18 jaar. Als het verhaal klopt dat deze ventjes vervolgens 'verhaal komen halen' en de verkoopster in elkaar hebben geslagen, dan beschikt Duitsland gelukkig over een prima rechtssysteem en een strafwet met een passende straf voor deze misselijkmakende daad. Daarbij wordt niet gekeken naar etniciteit. En dat hoort ook zo.

0
79 Je Zus Mina

@75 De medisch specialist die mij recent goed heeft geholpen is een moslim, jaren terug gevlucht uit oorlogsgebied. Hij heeft niet gescholden, geëist, overvallen of me zijn wil opgelegd. Fantastische dokter. De schoonmaker die ons bedrijfsgebouw netjes houdt is een moslim. Hij scheldt niet,eist niet, overvalt niet maar werkt keihard voor een vermoedelijk karig inkomen. En zo kan ik doorgaan en de monteur van mijn auto, de apothekersassistente, de bakker, de eigenaar van het nachtwinkeltje, de kassadame van de supermarkt en nog veel meer erbij halen. Mensen die ik hogelijk waardeer, ook al is hun religie niet de mijne. Wat u doet is een hele bevolkingsgroep ongenuanceerd over één kam scheren. Zet uw kopkleppen eens af.

2
80 Je Zus Mina

@80 , Ik ben gisteren ontslagen uit het ziekenhuis. Vlak daarvoor kwam een Syrisch echtpaar, waarvan de man opgenomen moest worden. Inderdaad: een vluchteling. Perfect echtpaar, jong, sprak samen Nederlands. Zij moesten vluchten, zij waren geschokt over de Islam in Nederland en hebben zich er grotendeels vanaf gekeerd. Zij waren erg blij met de kansen die zij kregen, maar de kanttekening die zij erbij zetten was: waarom mogen de moslim jongeren in Nederland de mensen die hen opgevangen hebben, zo schofferen? Waarom wordt er niet geëist dat zij zich gedragen zoals je je hoort te gedragen in Nederland?
Ik zet geen hele volksgroep ongenuanceerd over 1 kam. Zoals ik al vaker heb geschreven: ik heb moslim vrienden, die zich totaal niet kennen in de moslim wereld van de in Nederland wonende moslims. Hun kinderen spreken accentloos Nederlands, hun kinderen studeren hard omdat zij iets willen bereiken. Hun ouders spreken Nederlands als de kinderen erbij zijn, ze spreken hun landstaal als de kinderen weg zijn. Ik ken dus goede moslims, langs de andere kant stel ik U voor om een tijdje te verblijven als Nederlandse vrouw op Kanaleneiland, Overvecht of welke andere plek in Nederland waar onaangepaste grote groepen moslims eisen dat hun levensvisie gevolgd wordt. Mijn moslim vrienden denken er zelfs aan om op de PVV te gaan stemmen om het kankergezwel wat onder een groot deel van de moslims leeft (statement van mijn vrienden) tegen te gaan.

0
81 gaulette

@80 Dank voor deze nuancering, uw reactie bij @75 ontbeert deze nuance jammer genoeg.

1
82 Je Zus Mina

@45 ; >Overigens onvoorstelbaar dat @32  inmiddels door Nieuwskoerier verwijderd is aangezien deze zich slechts beroepen heeft op de bijbel: "oog om oog. tand om tand".<

Dat stukje bijbelse tekst wordt nogal eens uit zijn verband getrokken. Wie zich er in verdiept zal zien dat het er niet om gaat om ieder vergrijp met gelijke munt terug te betalen (juist niet) maar juist dat een straf nooit zwaarder mag zijn dan het vergrijp.

Geen eigen rechting maar een veroordeling door wijzen, geleerden die nooit een straf mogen opleggen die zwaarder is dan het vergrijp.

Een regel uit de bijbel dus die nog steeds staat aan de basis van onze rechtsstaat.

0
83 Mariska3

De islamitische beschaving rukt op en rookt.
En waar rook is, is bom-gordelvuur nooit ver weg..

3
84 Wil je niet weten

Ze had ze beter sloffen met de extra, extra, extra zware sigaretten kunnen verkopen.
Zootje smerig tuig.
Die mensen hun 'vorm' van communiceren is met achterlijk, bizar, wreed en smerig, laf geweld!

5
85 Bleke Betty

@85
belangstellend naar uw woorgebruik Bleke Betty als dit hier straks besproken wordt http://www.volkskrant.nl/buitenland/nederland-gebruikte-structureel-geweld-bij-koloniale-oorlog-in-indonesie~a4386256/

en hoeveel van "die mensen" kent u eigenlijk? persoonlijk? neem aan dat u moslims bedoelt. met DIE. .

2
86 FUN

@80 en @81
Gelukkig, maar ik wist het al.
Deze mensen hebben zich hier kunnen bewijzen als goede burgers en hopelijk blijven ze dat zolang als ze hier leven..
Het negatieve gaat vooral om het "hoog opgeleide" tuig wat ons met smoezen wordt aangesmeerd, want het aantal rotte appels is hoog en zeer rot.
Dus veel minder criminele Noord-Afrikanen, want er is een te groot aantal praktiserend, ontzettend brutaal en anti-sociaal naar ook zijn gastheer en gastvrouwen toe.
Deze gasten vinden dat de handen die hen voeden na gebruik dienen te worden afgehakt.

0
87 Wil je niet weten

@86
Weleens van de Bersiap periode gehoord? Het geweld was van beide kanten gruwelijk. En als het goed is zal dat ook uit het onderzoek blijken.
En wat mijn taalgebruik betreft? Er is geen woord bij wat niet in de van Dale staat dus zo erg is het niet. En om stront onder woorden te brengen gebruik je geen rozengeur of maneschijn!
Stront als in dit soort mensen die dit soort van gedrag vertonen.

0
88 Bleke Betty

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Slavink
Advies: maak meer van het Bijlmerramparchief openbaar, zodat burgers ‘hun eigen verhaal kunnen vinden’

Maar die mensen hebben na dertig nog steeds geen Nederlands geleerd, die spreken nog steeds Swahili ... 😎...

zojuist geplaatst door Slavink

Slavink
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

Maar die man zijn Volkspartij heeft verlies geleden? Wat een grote broek trekt Timmermans hier aan. Alhoewel, groter dan de broek die hij op tv ...

1 minuut geleden geplaatst door Slavink

Slavink
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

Mooi, een jankende Van der Burg, personeelstekort, geweld, Boa's moeten bewaken en nu her vertrek van deze directeur. De eerste barsten in die z...

3 minuten geleden geplaatst door Slavink

Sarcoff
Vaccinatiefile bij De Tref - De Orkaan

Het doet mij denken aan de eendenfuik....

4 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Mensen vragen zich af wat er met het gezicht van Sarah van Soelen is gebeurd

Je zal toch zo rondlopen als siliconen kip met eendenlippen, zou ze ook een schaamlippencorrectie ondergaan hebben?Wat een koe....

10 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

Kan het niet over Rob en de Russen gaan? Nogal off topic....

12 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Kinderen verwekt met sperma dat Belgische student doneerde voor onderzoek

Nee, niet helemaal, ik word ook ten dele mijn bijdrage aan fokbelasting(kinderbijslag) meebetalen....

14 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@3 Nee, mijn brave vriend, ik ben al geweest, en het was een waar feest, met sonkran (waterfeest) krijg je namelijk geld toe. Hoe is het nu me...

17 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

21st Century Guy
Halsema: discussie over verbod hoofddoek voor boa ’seksistisch’

@5 Nee , ze is juist consistent, ze ziet het liefst vrouwen zonder hoofddoek dus ook de islamitische , maar tegelijkertijd erkent ze dat mensen ...

18 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

NK. App
Xx Com BengaliAnasstasia KnightAnnebelle Rodgersجوني سينسMale Porn StaraPornosu FilmBig Boob Lesbian PornBig Titty Step DaughterXxx Com VedoYoga Pants JoiTiktok De PornografiaLa Sirena OnlyfansPamela Rios All VideosComic PorbAllpornconicsDesi School XnxxRachita Ram Sexy PhotosAndra XnxxSexy ChutBody Massage Sexy VideoTeen First TimeNude NewscastGroped On A Bus PornAsian Wife GangbangBlackshemaletubeEbony Step Sister PornNuru Massage VideoGaysexxxxLil Lupe PornBlaack PornMature Redhead NudeXxx Videos Desi HdXxx Dehati VideosTamil Sex CamJapanesesex MomLiss Ann NudeAlohatuebKayla Patterson LeaksYui KasuganoSexy Girl On GirlDani Daniels JoiSita XxxSex With Hot BhabiReal Sex PrankPeliculas Eroticas En EspañolJoi ChallengeRainy Day LewdfroggoBambi Sleep PornBlack Porn SexxxPopular Discord ServersAdult Asmrسكس محليNetechangiPornos Brasileiro AmadorXxx XzAsian Oral Cream PieTelugu Hot Sex PornHentai Ai ChatFilme Pornor NacionalTwinks VideoElizabeth Olsen SexualJapanese PorneAsianboobMom UncensoredTrannyflashHelp Sex VideoDesi Gand PornScarlett Johansson Blow JobSleepingxxx VideoCuckd StoriesBlack Big Bootie PornBlue Sexy Movie VideoNew Indian Girl PornBrazzers XvidTricky Teacher Sex VideosWw Xvidos ComIndian Porn Behind The ScenesBlackgf PornWww.tubesgaloreGemma MasseyAlexa Bliss NudesSobrino Y TiaXlxxx MoviesRacquel DarrainJyothi SexFree Sex ChatRosszlányomFree Porn To ViewImpulseescortsJennifer Ponce PornBiggest Mexican CockPajama PornHuge Fat TitsBeautiful Naked Women In VideosSexbabaDeeksha Seth Sex VideosXxx Sexy Video TamilBbc Japan PornTamilpornoFictinomaniaAshley AokiCumfacialHindi Desi Xxx VideosPorn CimBhavixxxBengali Adult Sex VideoEmilia Clarke Porn VideosHd Pornster4k Pov PornMommy Wants AnalHuge Milf TitsLavynder RainIndin Xxx VedeoEliz GryJavtitsEro.eWww Bangla Choti ComClaah Royale PornXnxx XamasterHot First Night SceneTelugu Blue VideoXxxxvoKendra Lust New VideosJulio Gomez BlackedLayla Jenner Road HeadJav Cum SwallowEurogirlsescortBella Bumzy NudeSexe-modelPornor GShiro No YakataCfnm HandjobsJim Sex VideoJohnnys SinsXshrBhabhi Ki Nangi PictureYoutuber OnlyfansSexy Naked Black Babes3d Teen PornHentai Porn SitesPorn For HherLeah JayeBengali Porn HdSexy Video PronTelugu Actress Blue FilmPorn DevarWww PornorgratisXxxsexo DuroAnal PenetrationHot Xexy Video