Amerikaans president Donald Trump
Volledig scherm
Amerikaans president Donald Trump © EPA

Rechter oordeelt: regering-Trump verantwoordelijk voor van ouders gescheiden kinderen

De Amerikaanse regering van Donald Trump is zelf verantwoordelijk om de ouders terug te vinden van zo'n 500 minderjarige migranten die gescheiden zijn van hun ouders. Dat heeft een federale rechter in Californië zaterdag beslist.

11 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Zucht..... en nog steeds zijn er hier die BLIJVEN beweren dat dit onder Obama ook gebeurde! Trumpies geloven echt wat ze zelf willen, hé? Zegt het niet genoeg dat Trump zijn eigen beleid weer snel teruggedraaid heeft?
  • Roger Boni

    6 jaar geleden
    Die rechter is pas op aarde neergedaald. Dat dit alles ook onder voorgaande president gebeurde wist de arme man niet.
  • CHRISTIANA DE GEEST

    6 jaar geleden
    Deze rechter moet in de politiek gaan!!!!
  • dev Sleger

    6 jaar geleden
    "Zijn" beleid ontstond in de jaren 90 met Bill Clinton. En dit was dan nog om kinderen te beschermen tegen mensenhandelaars die hun gebruikten. Bush deed er niks aan, Obama evenmin. Maar nu staan de gigantische hypocrieten op de eerste rij om trump hiervoor persoonlijk verantwoordelijk te achten. NIEMAND van die mensen, noch de media, heeft ooit een woord gerept over die toestand onder obama. De hypocrisie is echt niet meer om aan te horen.
  • Karel van Velzeke

    6 jaar geleden
    dat in de huidige tijd kinderen gescheiden worden van hun ouders,ik vind er geen woorden voor,of toch .....SCHANDALIG!!!!